2014. március 21., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Egy félelmetes hadsereg fog felemelkedni, melyhez hasonló korábban még sohasem volt látható

2014. március 20. csütörtök, 21:42
Drága szeretett leányom, a világ sok háború kitörésének a szélén áll, és ezek nagy kihatással lesznek arra a sebességre, amellyel az Egyház önmagából kitör. Ez a végleges béketárgyalások idején lesz, amelyre a sok vérrontás és pusztítás után kerül sor, amikor sok ember tehetetlennek és magányosnak fogja érezni magát, és tele lesz félelemmel, bármilyen igazi vezetés hiányában. A világ, a gyenge világpolitikai kapcsolatoknak köszönhetően a legsebezhetőbb állapotába fog kerülni. Ennek eredményeképpen egy félelmetes hadsereg fog felemelkedni, amelyhez hasonlót korábban még sohasem láttak. Ahogyan a világ darabokra hull, úgy lesz az egyházakkal is. Aztán, amikor már minden reménytelennek tűnik, létre fog jönni egy egységes csoport, az egy – világszervezet alatt, mely politikai vezetőkből és a Keresztény Egyház vezetőiből fog összetevődni, és amelyből egy új förtelem, egy új világvallás fog kicsirázni.
Mindezek az események szakaszonként fognak megvalósulni. Ti, szeretett követőim, Nekem vagytok elkötelezve, mivel Én vezetlek titeket, mert a békéhez és a biztonsághoz csak egyetlen út vezet: Rajtam, Jézus Krisztuson keresztül. Én végig foglak vezetni benneteket a töviseken, a szenvedésen és az utálat pusztító rémtettein keresztül. Ti biztonságban lesztek, ha ragaszkodtok Hozzám.
Légy erős, szeretett leányom, e nehéz megpróbáltatások idején, mert a te erődnek és bátorságodnak köszönhetően, képes leszek megmutatni az Igazság Útját, amikor a világ a gonoszság miatt önmagából kifordul, melyet a hatalom iránti szeretet és a korrupció idézett elő, és amelyek ezeket a háborúkat, majd pedig a Nagy Háborút fogják előidézni.
Igyekezzetek és gondoskodjatok arról, hogy életeteket az imának és földi Egyházam védelmének szenteljétek. Ajándékaim meg fognak védeni mindnyájatokat, és Én mindig válaszolni fogok azoknak, akik keresni fognak Engem ebben a nagy zűrzavar előtti időszakban. Amikor ezek az események kibontakoznak, földi Hadseregem meg fog duzzadni. Azok, akik most ezzel a Küldetéssel szembeszállnak, később majd követni fognak Engem, mert akkorra már többé nem lesznek képesek tagadni az Igazságot – amikor majd érezni fogják, hogy nekik is el kell szenvedniük az üldöztetést, amellyel a Keresztényeknek mindenhol szembe kell nézniük, miközben kénytelenek elviselni a Sárkány uralmát. Az egyetlen reményük ebben a szakaszban az lesz, hogy követnek Engem, Jézusukat, mert csak Rajtam keresztül fognak tudni Atyám Királyságába jönni.
Jézusotok