A TŰZ AZ EMBERISÉG PESTISE LESZ. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2023.10.04

Szeretett gyermekeim, szeretlek és megáldalak benneteket.

IMÁDKOZZATOK GYERMEKEIM, IMÁDKOZZATOK SZÍVBŐL, TEGYETEK JÓVÁTÉTELT AZ ELLENEM ÉS ÁLDOTT ANYÁM ELLEN ELKÖVETETT VÉTKEITEKÉRT.

Gyermekeim, szeretlek benneteket, szeret benneteket Szentséges Anyám és egész Házam.  Irgalmasságom végtelen minden gyermekem iránt, a bűnös állapot ellenére, amelyben élnek, a megvetés ellenére, amelynek folyamatosan kitesznek Engem, nemcsak világi gyermekeimet, hanem papjaim közül is néhányat (1).

Szeretett gyermekeim:

Ha szívükből megbánják, és szilárd javulási ajánlatot tesznek, és azt teljesítik, akkor belépek az emberi teremtmény szívébe, és akkor szeretetem édes voltával megragadom őket, hogy ne akarják elhagyni az utamat (Jn 14,6). Legszentebb Anyám közbenjár mindannyiótokért, hogy ne vesszetek el.

Szomorúsággal az Én Igazságosságom érezteti magát a pillanat közepette, amelyben éltek... És ti még mindig nem tértetek meg, továbbra is lázadoztok saját üdvösségetek ellen. Irgalmasságommal cselekszem, amíg Igazságos Bíróként nem cselekszem Igazságosságommal (Zsoltárok 7, 11-13).

Szeretetem tüzével jövök, elszomorítva gyermekeim hálátlansága miatt. Gyermekeim, a tűz az emberiség ostora lesz.

Szeretetemet arra használták fel, hogy megbotránkoztassanak Engem, hogy szentségtörést kövessenek el, hogy súlyosan megsértsék Anyám Szeplőtelen Szívét, és továbbra sem hisznek megtérésre való felhívásaimnak (2).


Az Antikrisztus (3) belép a színre, és belevezeti a nemzeteket aljas tervébe, hogy erőszakosan monopolizálja és uralja az emberi teremtményeket.

NEM HITTEK... MENNYIRE MEG FOGJÁK BÁNNI!

A háború (4) egyik pillanatról a másikra megnyilvánul, és a fenyegetésekből erre a tragikus döntésre jutnak. Oh, gyermekeim!

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Chiléért, szenved és remeg a föld.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok Japánért, a nagy földrengés szörnyű következményekkel jár.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok Spanyolországért, a kommunizmus szenvedésre készteti.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok Afrikáért, szenved.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok, mindenki önmagáért és testvéreiért, hogy megtartsák a hitet.

Gyermekeim vagytok, figyelmeztetlek benneteket, hogy készüljetek fel. A rosszul használt tudomány veszélybe sodorja az emberiséget.

Ne féljetek, nem hagyom el népemet, megvédem és táplálom őket, mint a mezei madarakat (vö. Mt 6, 26-32).

ABBAN A PILLANATBAN, AMIKOR A MAGASBAN RAGYOGÓ ANYÁMRA TEKINTETEK (5), ÉS A KEGYELEM ÁLLAPOTÁBAN TALÁLJÁTOK MAGATOKAT, A BETEGEK MEGGYÓGYULNAK.

Félelem nélkül, a hitben növekedve és Anyámmal kéz a kézben járva.

Vigyétek a szentségeket, ne feledkezzetek meg róluk, anélkül, hogy elfelejtenétek, hogy ahhoz, hogy megvédjenek benneteket, lelki állapototoknak megfelelőnek kell lennie.

LEGYETEK ERŐSEK, SZILÁRDAK A HITBEN, SOHA NEM HAGYLAK EL BENNETEKET.

Népemmel együtt,

A te Jézusod

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT

(1) A papokról olvassuk...
(2) A megtérésről, olvassa...
(3) Az Antikrisztusról szóló könyv, letölthető...
(4) A háborúról, olvasd...
(5) A megjövendölt Szűz Mária megjelenéséről, olvasd.....

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek!

Urunk Jézus Krisztus gyengédsége átláthatóvá teszi számunkra végtelen Irgalmát és végtelen Szeretetét mindannyiunk iránt.

Ugyanakkor hangsúlyozza számunkra, hogy azt az állapotot, amelyben az emberiség van, maga az emberiség hozta létre. Látjuk, hogy a Föld különböző helyei szenvednek a víz miatt, amely súlyos katasztrófákat okoz, a tűz miatt, amely szintén katasztrófákat okozott, és ez már korábban is megtörtént, de nem olyan erővel, mint amit most a hírekben látunk.

A rosszul használt technológia árt nekünk, az emberiségnek.

Testvérek, ami nagy reményt ad nekünk, és a mi Urunk Jézus Krisztus ezt ki is fejezte, az az, hogy nem fogja megengedni, hogy az ember végezzen a földdel.

Meg kell ismernünk Istent ahhoz, hogy úgy szeressük Őt, ahogyan megérdemli, és ebben az Üzenetben ez az, ami kiemelkedik: Isten végtelen szeretete irántunk.

Félelem nélkül, de a magasba vetett hittel és az Isteni Védelemben bízva, haladjunk tovább, kéz a kézben Édesanyánkkal, Szent Mihály arkangyal és légiói által védve.

Ámen.

CSENDBEN VÉGREHAJTÁK EGY ALVILÁG TERVET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2023. OKTÓBER 9.

A Szentháromság gyermekei:

AZÉRT KÜLDTEK, HOGY ELHOZZAM NEKTEK AZ ISTENI IGÉT, MINT A MENNYEI LÉGIÓ FEJEDELME.

Legyetek állhatatosak a hitben, a reményben és a szeretetben.

A belső béke hiánya az emberiségben az emberi teremtményeket az igaz szeretet nélkül tartja.  A belső békét azok a lelkek tapasztalják meg, akik minden pillanatban arra törekszenek, hogy szeretet legyenek. Belső béke nélkül az emberi teremtményben a szeretet gyötrődik.

A Szentháromság gyermekei:

A MI KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS ÁLTAL KORÁBBAN MEGHIRDETETT NAGY PILLANATOKAT ÉLTEK ÁT (1). AZOK, AKIK LELKI SZEMMEL LÁTNAK, TUDJÁK, HOGY AMIT MEGHIRDETTEK, AZ VÁRAKOZÁS NÉLKÜL BETELJESEDIK.

Mennyei légióimat a Földön tartom mindannyiótok védelmére, ha elfogadjátok, a lelkekért folyó harc előtt, a háború előtt, amelyben az emberi teremtmény vadul, legrosszabb ösztöneivel indul zsákmányt keresni.

A HÁBORÚ (2) VÁRATLANUL JÖTT...
AHOGY MÁS VIDÉKEKRE IS BEJELENTÉS NÉLKÜL ÉRKEZIK.

Az emberi lény lehet rendkívül lelkes vagy teljesen kegyetlen, ha úgy érzi, hogy érdekei veszélyben vannak. Amit ebben a pillanatban tapasztalsz, az a kezdete annak, ami az egész Földön elterjed.

Az egység és a szövetségek feledésbe merülnek, politikai, gazdasági és vallási érdekek, amelyek eddig rejtve voltak, felszínre törnek.  A csendben végrehajtották a baljós tervet, a korábbi pillanatoktól kezdve ellátják magukat azzal, ami szükséges ahhoz, hogy elkezdődjön az, ami elterjed majd a Földön.

A fájdalom közepette rejtőznek azok, akik az emberiséget bizonytalanságban tartják...
A gazdasági hatalom átadta helyét a tervezett...

Az ima meglágyítja a szíveket, elhallgattatja a viszályt és eloltja a tüzet. Imádkozzatok szívből, minden ima enyhülést ad a szenvedő léleknek (Mk 11,24-26; I Jn 5,14).

Készüljetek továbbra is Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei. Az ördög fájdalmat és gyűlöletet terjeszt az emberiségre, ti legyetek szeretet, ahogyan Királyunk és Urunk Jézus Krisztus a szeretet.

Gondoskodnotok kell arról, hogy papíron tartsátok az általatok választott imákat és lelki könyveket, nem hagyva ki a Szentírást sem (3).

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, a zűrzavaros országokban lázadások kezdenek kitörni.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok a Közel-Keletért.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Dél-Amerikáért, Kolumbia szenved, Ecuador fájdalmat él át, Argentína gyulladt, Chile remeg, Bolívia fájdalmat él át, Brazília pedig istentelenséget tapasztal.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, Amerika várakozás nélkül szenvedésre van vezetve.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, Franciaországot belülről lepjék meg.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, Mennyei Légióim mindannyiótok mellett állnak, hívjátok őket.

"Krisztus győz, Krisztus uralkodik, Krisztus uralkodik".

Megvédünk titeket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.


(1) A próféciák beteljesedése, olvasd...
(2) A harmadik világháború, olvasd...
(3) Üzenetek és különleges témájú könyvek letöltéséhez, itt.


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek!

E pillanattal szemben legyen meg bennünk a hit bizonyossága, éljük a hitet azzal a bizonyossággal, hogy Krisztust soha nem fogják legyőzni.

Menjetek előre testvérek, menjetek előre, figyelmeztetve lettünk:

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS
03.09.2012

Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a Közel-Keletért, a háború szikrája lángra lobbant.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL
03.03.2022

A rettegett világháború kialakul, a Közel-Keleten lovagol.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL
23.01.2023

MINDEN MEG FOG VÁLTOZNI!
MOST KELL FELKÉSZÜLNI LELKILEG ÉS ANYAGILAG!

Ámen!

JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2023. OKTÓBER 11.

Szeretett gyermekeim:

MEGÁLDALAK BENNETEKET SZERETETEMMEL, MEGÁLDALAK BENNETEKET IRGALMAMMAL, MEGÁLDALAK BENNETEKET KEZEMMEL.

Szeretteim, arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok, hogy az emberi teremtmények ellenségei, akiket az ördög küldött, minden egyes gyermekemben megtalálják a hitet, a reményt, a szeretetet és a bölcsességet, ami szükséges ahhoz, hogy szeretetem hordozói legyenek, és hogy a démonok gyorsan elmeneküljenek.

Ebben az időben elengedhetetlenül szükséges a valódi hit az Én parancsolataimban és az éberség, hogy elfogadjuk azt, ami az enyém, és határozottan elutasítsuk azt, ami kívül esik az Én Igazságomon.

A háború kísértete (1) kísérti a Közel-Keletet és kísérti a történelmet.

ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY OKTÓBER 13-ÁN KÜLÖNLEGES MÓDON IMÁDKOZZATOK, MEGEMLÉKEZVE ANYÁM FATIMAI KINYILATKOZTATÁSAIRÓL, AHOL AZT KÉRTE, HOGY GYERMEKEI SZÍVÉBEN LEGYEN BÉKE (2).

Európa szenved ennek a háborúnak a következményeitől, a terror jelen volt és továbbra is jelen lesz, ami számos országot arra késztet, hogy biztonsági intézkedéseket hozzon.  Gyermekeim, néhány határt le fognak zárni, mivel továbbra is készenlétben vagyunk.

IMÁDKOZZATOK, GYERMEKEIM, IMÁDKOZZATOK ERŐVEL, IMÁDKOZZATOK SZÍVVEL. AZ IMA CSODÁKAT ÉR EL, AMELYEKRE SZÜKSÉG VAN A SÖTÉTSÉG EZEN IDŐSZAKÁBAN, AMIKOR A NAP ELSÖTÉTÜL, ELŐRE JELEZVE A SÖTÉTSÉG FOLYTATÁSÁT, AMELYBE AZ EMBERISÉGET BEBURKOLJA.


Egyes országokban terrorcselekményekre (3) kerül sor. Gyermekeimnek meg kell érteniük, hogy a gonosz előrenyomul a földön, kezében egy ősi, éles fegyverrel, tunikában, fájdalmat és szenvedést hozva gyermekeimnek.

KÉSZÜLJETEK FEL, GYERMEKEIM, KÉSZÜLJETEK FEL!

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok magatokért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az emberi teremtményekért, hogy visszatérjenek Hozzám.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok azokért, akik nem hisznek és nem akarják elfogadni a valóságot.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Spanyolországért, Olaszországért és Franciaországért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az emberiség békéjéért.
Imádkozzatok gyermekeim, a betegség előrehalad és újra megjelenik, erősítsétek a testet.

Gyermekeim, a bizonytalanságnak ezek a pillanatai fokozódnak, csodálkozva figyeljétek, ahogyan beteljesedik mindaz, amit Házam kinyilatkoztatott nektek.

Gyermekeim elfordulása Oldalamtól és Legszentebb Anyám Anyai Szeretetétől megkeményíti szívüket, és a kárhozatba vezeti őket.

MINDENKI VEGYE KEZÉBE ÉLETE KORMÁNYÁT, ÉS GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA, HOGY AZ ÉN VIZEIMEN VAN. SZERETET, KEGYELMESSÉG, NYUGODALOM, BARÁTSÁG VAGYOK, "AZ VAGYOK, AKI VAGYOK" (2Móz 3, 14; Jn 8, 58).

Legyetek Szeretetem hírnökei, sürgős, hogy azonnal, késedelem nélkül jöjjetek hozzám, hogy megmenthessétek a lelket.
Legyetek imádságosak tetteitekben és cselekedetekben.
Legyetek a különbség ebben a perverz emberiségben.

Megáldalak benneteket Szeretetemmel.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A háborúban olvassátok...
(2) Fatimáról, olvassa el...
(3) A terrorizmusról, olvassa...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek:

Az ima a védelem és a felebarát iránti szeretet kimeríthetetlen forrása.

Egy kaotikus forgatókönyvet látunk, amely egyik pillanatról a másikra ugrott.

Imádkoznunk kell, meg kell tanulnunk óvatosnak lenni és biztonságos lépéseket tenni, sietség nélkül. Emberiségként egy célzásban találjuk magunkat, ami egy bizonyos ponton elterjed.

Imádkozzunk szívből, és kívánjuk, hogy imánk, ha lehetséges, egy új csodát hozzon létre a személyes megtérés és egy testvér vagy testvér a földön.

Isten tegnap, ma és mindörökké ugyanaz.

Ámen.

VAN OLYAN, AMI NAGY FÉLELEMET KEZEL. Mária üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2023.10.17

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, fogadjátok áldásomat.

A HITNEK (1) SZILÁRDNAK KELL MARADNIA, GYERMEKEIM.

A HIT AZ ISTENI FIAIM GYERMEKEINEK VÉDELMÉT jelenti (Mt, 17,20; Mt, 21,21).

Szeretett gyermekeim, ti a háború és a fájdalom szele közepette. Sötétség borítja a földet, és a sötétséggel együtt jön az, ami nagy gyötrelmet okoz gyermekeimnek.

Gyermekeim.

A NAGY FÁTYOL, AMELY VOLT
A NAGY FÁTYOL, AMELY TÁVOL TARTOTTA A HÁBORÚT, SZÉTSZAKADT, ÉS EBBEN AZ IDŐBEN A FÁJDALOM FELEMELKEDIK, ÉS AZ EMBERISLG
ÉS EMBERI TEREMTMÉNYEK NAGY RÉMÁLMOT ÉLNEK ÁT.

A háború terjed és erősödik, országok között halad előre, míg végül két nagyhatalom is belekeveredik ebbe a rémálomba.

Szeretett gyermekek, az emberiség a legerősebb válaszútra lépett, az ártatlanok szenvednek anélkül, hogy bűnösök lennének.

MINDEN EMBERI LÉNYNEK IMÁDKOZNIA KELL. hogy utasítsák el a lélek gonosz elnyomóját, aki az egész Földön ólálkodik, bátorítva a Földet, az emberi teremtményeket terrorcselekmények elkövetésére bátorítja, ami az emberiséget arra készteti, hogy feszült helyzetben éljen. (Mk. 11, 24-26; I Jn. 5,14).

Gyermekeim, az ima megállítja a gonoszt.
Az együtt imádkozó emberek (2) olyan emberek, akik vágynak ennek az Anyának a védelmére. Az ima áldások forrása és erősíti a hitet.

SZÍVBŐL JÖVŐ IMA
A SZÍV NAGY CSODÁKAT ÉR EL, MEGÁLLÍTJA AZ EMBERILEG LEHETETLENT, felülmúlja az elvárhatót, és pajzs az ördöggel szemben (Mt 6,6; I Thess 5,16-22).

A sivatag megszűnik, a halál megszűnik félelmet kelteni, amikor a fogságban szenvedők hívják.
Azok, akik fogságukban szenvednek, a halál a mártíromság nyugalma.

Imádkozzatok és böjtöljetek, ha egészséged megengedi, különben böjtölj abból, ami a leginkább, ami a legnehezebb számotokra. Mint isteni gyermekeim Fiam gyermekei, kísérjétek Őt fájdalmas szenvedésében, és vegyetek tevékenyen részt a közösségi tevékenységekben.
Az Egyház által összehívott közösségi tevékenységekben.
Imádkozzatok a Zsinatért, és imádkozzatok, hogy az összhangban legyen Isteni Fiam tanításával.
Imádkozzatok a Rózsafüzérrel a kezetekben és kéréssel a szívetekben. Tartsátok meg a egyesüljetek a könyörgésben, hogy a világ más részein a terrorista összeesküvés megakadályozható legyen amelyeket különböző országokban tartanak fenn.

Maradjatok erősek és szilárdak, fogadjátok Isteni Fiamat az Eucharisztikus Érkezésben, imádjátok Őt a Szentséges Szentségben.
Az Oltáriszentség áldott szentségét, és egy hangon kiáltva, mint egy Emberiséget.

A béke felé vezető út lassú tempóban halad. Az emberi teremtmény a saját szerencsétlenségét szövi azáltal, hogy részt vesz abban, ami már elkezdődött és növekszik.

Kisgyermekek, éljetek anélkül, hogy részt vennétek
Az agglomerációk, ezek a rosszindulatú cselekedetek vonzásközpontjai.
Legyetek óvatosak és maradjatok távol a nyilvános cselekményektől.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÉS MENNYEI LÉGIÓI TOVÁBBRA IS VÉDELMEZIK AZ EMBERI TEREMTMÉNYEKET, ÉS NEM HAGYJÁK EL ŐKET.

EZ AZ ANYA KÖZBENJÁR MINDANNYIÓTOKÉRT A SZENTHÁROMSÁG TRÓNJA ELŐTT.

Ez a nemzedék, a Szentháromságtól távol, könnyű prédája a gonosznak; nincsenek saját eszményei vagy törekvései.
Egyesek hűségesek maradnak Isteni Fiamhoz, mások azonban megtagadják az Ő istenségét.

Gyermekeim, anélkül, hogy részesei lennétek annak, amiről hallottatok. amit arról a vallásról hallotok, amelyet Isteni Fiam alapított,
Álljatok szilárdan, nem félelemből, hanem szeretetből, meggyőződésből és hit által.

NEM FÉLELEMBŐL, HANEM SZERETETBŐL, MEGGYŐZŐDÉSBŐL ÉS HITBŐL. ÉS CSELEKEDJETEK ÓVATOSAN, ISTENI FIAMHOZ HŰEN, LEGYETEK LELKI ÉBERSÉGBEN, HÍVJÁTOK SEGÍTSÉGÜL A SZENT LELKI ÉBERSÉGBEN, ISTENI FIAM SZENT NEVÉRE HIVATKOZVA.

Legyetek az Atya akaratának cselekvői, anélkül, hogy megengednétek, hogy az isteni Fiam által létrehozott vallással ellentétes ideológiák behatoljanak otthonaitokba vagy családotok elméjébe és szívébe.

Legyetek előrelátóak, és halmozzátok fel magatokat azzal, ami szükséges (3), azzal, amit mindegyikőtök megengedhet magának, és ajánljátok fel azt Isteni Fiamnak.

Ebben az időben még inkább egyesültnek kell maradnotok a Szentháromsággal, ezzel az Anyával, őrangyalaitokkal és az áhítatotok szentjeivel. Az Angyali Légiótokra várnak, hogy megidézzétek őket.

KÜLÖNLEGES ÁLDÁSOM MINDANNYIÓTOKRA; A SZENTHÁROMSÁG OLTALMÁVAL.
MEGÁLDALAK BENNETEKET SZERETETEMMEL, HOGY EZ LEGYEN A MEGKÜLÖNBÖZTETŐ JEL, AMELY MEGAKADÁLYOZZA AZ ELLENSÉGET.
HOGY A LÉLEK ELLENSÉGE NE TUDJON ÁRTANI NEKTEK.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) A hitről olvassuk...
(2) Isten népének egységéről, olvassa...
(3) Könyv a mennyország jelzéseiről, letölthető...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:
Szűzanyánk éberen ébreszt és vigasztal bennünket, tudva, hogy végül az Ő Szeplőtelen Szíve fog győzedelmeskedni.

Anyánk arra hív minket, hogy

Imádságra, védőintézkedések megtételére, anyagiakra, de mindenekelőtt arra, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni olyan ideológiák által, amelyek ebben az időben fognak megjelenni, hogy összezavarják Isten népét. Anyánk tudatja velünk hogy ez a hullám, amely a Közel-Keletet támadja, "cunamivá" fog válni, amely más országokat is el fog érni különböző országokban, különböző földrajzi szélességeken.
Hitünk lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is azzal a bizonyossággal éljünk, hogy senki sem nagyobb Istennél, és hogy az Ő Isten és hogy az Ő védelme végtelen.

Testvérek, az ima nem
ismétlés, hanem a lélek kommunikációja a Teremtővel, az emberi teremtmény bensőséges kapcsolata a Teremtővel.
Az ima akkor csoda, ha annak tudatában imádkozzuk, hogy nincsenek határok, hogy egyre spirituálisabbá váljunk és egyre jobban egyesüljünk a Szentháromsággal és a Szűzanyával.  A
ima bejárja a földet, reményt hagyva mindenütt.
Ámen.

SÜRGŐS Üzenet Máriától! AZ EGÉSZ EMBERISÉG KULCSPONTJA. Luz de Maria de Bonilla
2023. OKTÓBER 22.

Szívem szeretett gyermekei:

Gyermekeim, mennyire szeretlek benneteket, mennyire szeretlek benneteket!

HÍVÁSOM KÜLÖNLEGES. Azt kívánom, hogy mindenki áldja meg magát azáltal, hogy tudatában van annak a lelki pillanatnak, amelyben él, így cselekedetei és tettei összhangban lesznek Isteni Fiam igazi gyermekével, és ugyanakkor megáldják testvéreiket is (4Móz 6, 24-26; Lk 6, 28).

GYERMEKEIM, AZ EMBERISÉG EGYSÉGE SÜRGŐS, MIELŐTT MÉG TÚL KÉSŐ LENNE.

Imádkozzatok az ártatlanokért szerte a világon, hogy ne kínozzák meg őket, és ne váljanak a háború zsákmányává.

Megdöbbentő lesz számotokra a háborúban álló országokon kívül a háborúban állók erőszakossága: az emberiség szenved, támad.

Vegyétek komolyan Hívásomat, a templomokban legyetek éberek, üldözéseket (1) indítanak kegyelem nélkül.  A háború terjed, és egyre több gyermek esik a gonosz áldozatául, a könnyebb utat választva, hogy ne üldözzék őket.

Vegyétek komolyan, ami történik, a terrorizmus (2) célpontjának áldozatai vagytok az egész földön.

LEGYETEK ÓVATOSAK ÉS FOLYTASSÁTOK AZ IMÁT ÉS A JÓVÁTÉTELT, NÖVELVE A HITET, ERŐSÍTVE A HITET, MÉG INKÁBB EGYESÜLVE ISTENI FIAMMAL.

Gyermekeim, az eget egy üstökös világítja be, imádkozzátok a Szent Rózsafüzért fáradtság nélkül.

Az egész emberiség számára kritikus pillanatok közepén vagytok, a Kinyilatkoztatásaim beteljesedésének pillanataiban.
Isteni Fiam gyermekeinek helytelen cselekedetei fájdalmat vonzanak. A víz nagyobb erővel hirtelen megjelenik, súlyos pusztítást okozva, egyik pillanatról a másikra rémületbe vezetve őket.


Isteni Fiam és Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, az Isteni Fiammal való egység elengedhetetlen ahhoz, hogy jobban odafigyeljetek az Isteni Hívásokra.


Legyetek a jó teremtményei, tartsátok magatokat a kegyelem állapotában, hogy a folyamatos Isteni Áldás áradjon rátok.


AZ ISTENI FIAMNAK VALÓ ÁTADÁS AZ A LÉPÉS, AMIT MOST MEG KELL TENNETEK!


Törekedjetek továbbra is a megtérésre, és éljetek a törekvéssel, hogy egyre tovább és tovább maradjatok a kegyelem állapotában.


Megáldalak és megvédelek benneteket, ne féljetek, hanem térjetek meg (3).


Ne féljetek azoktól, akik csak a testet tudják megölni, de a lelket nem; inkább féljetek attól, aki a pokolban a lelket és a testet is elpusztíthatja (4) (Mt 10,28).


LEGYETEK JÓ TEREMTMÉNYEK, ÉS EZ AZ ANYA A KEZÉBEN TART TITEKET.


"Gyermekeim, ne féljetek, nem én vagyok itt, aki a ti Anyátok vagyok?


Megáldalak benneteket, szeretlek benneteket.


Mária Anyánk


ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


(1) Az üldöztetésről olvassa...
(2) A terrorizmusról olvassa el...
(3) A megtérésről olvassa...
(4) A pokol létezéséről, olvasd...

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Szűzanyánk hívása
Boldogasszony Anyánk megmutatja nekünk végtelen anyai szeretetét irántunk, gyermekei iránt.
Mindenkor figyelmeztet bennünket, hogy ne érjen minket felkészületlenül.

A háború hatásai  az egész Földön elterjedtek, ahogyan azt Édesanyánk mondja nekünk. Legyünk legyünk körültekintőek, legyünk figyelmesek erre a felhívásra, és gondolkodjunk el rajta.  hálával és békével.

Emlékezzünk ezekre a korábbi Üzenetekre, amelyekkel ezt a pillanatot előre jelezték.

JÉZUS KRISZTUS URUNK

20.10.2015

AZ ANTIKRISZTUS ITT VAN
A VILÁGBAN, ÉS ALATTOMOSAN VIZSGÁLJA A SZÍNPADOT, AMELYEN AZ EMBEREK MOZOGNAK, ARTIKULÁLVA, AMIKOR AZOK AZ EMBEREK mozognak, artikulálva, AMIRE SZÜKSÉGES, hogy a KÁOSZ ÁLTALÁNOSSÁ váljon, és megjelenését az Én Népem a szenvedés közepette a megváltás cselekedetének tekinti.
A terrorizmus, a háború, a viszály és az éhínség okozta szenvedés közepette.
Az éhínség, amely egy olyan kísértet lesz, amely el fog járni gyermekeim között, kétségbeesetté téve az embereket.
gyermekeim között, kétségbeesetté teszi az embert, és arra készteti, hogy vadabb legyen, mint egy állat.
Állat. Az éhínséggel szemben az ember nem ember.

A béke, amit az ember kialkudott, erőszakká válik.
Izrael szenvedni fog a terrorizmus miatt, és reagál, s szenvedést fog vonzani.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

30.04.2015

Egy üstökös fog megjelenni, amely megrázza az egész emberiséget. Maradjatok otthon. Készítsétek elő a szenteltvizet, legyen minden otthonban egy Biblia, és minden otthonban szenteljetek egy helyet a házban, ahová egy
Bibliát, és minden otthonban szenteljetek egy helyet a házban, hogy egy kis oltárt helyezzetek el Anyám Képével.

Boldogságos Anyám Képével és egy feszülettel, és szenteljétek az otthont Szent Szűzanyámnak.

szenteljétek az otthont Szent Akaratomnak, hogy így megvédhesselek benneteket a megvédjelek benneteket a szükséges pillanatokban.



A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

31.03.2010

A vihar után jön a nyugalom.  A Kereszt lábánál fogadtam őket, bár Szívemben már megtermékenyítettem őket, minden fájdalomban, amely Szívemet áthatotta.
Szívemben, minden fájdalomban, amely Szívemet átszúrta. Élek, szenvedek,
Felajánlom és közbenjárok minden szenvedésért, amely megelőzi az eljövendő nagy eseményeket, amelyek el fognak érni benneteket.  Ez nem szenvedés anélkül, hogy gyümölcsöt teremne.
Az Egyház győzni fog.


FIAM DIADALMASKODIK ÉS URALKODIK.


SZÍVEM DIADALMASKODNI FOG, ERRE KÉSZÍTELEK FEL ÉS VEZETLEK BENNETEKET.

Anyaként és Tanítóként jövök.  A sötétség nem marad meg; mindig legyőzi a Fény. Egyesüljetek, s ne oszoljatok szét.  Fiam seregének egységben kell maradnia.

Ámen.

JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2023. OKTÓBER 28.

Szeretett gyermekeim, nagyszerű híreket hozok nektek:

(Zsoltárok 50 (51), 19), akik szeretettel és igazsággal, megadó és megalázott szívvel (Zsoltárok 50 (51), 19) elfogadják ezt a felhívást, nem alternatívaként, hanem azzal a tisztelettel, amit mint Isten megérdemlek.

Azt kívánom, hogy "mindenki üdvözüljön és eljusson az igazság megismerésére" (I Tim 2,4).
Azt kívánom, hogy tiszteljék Szavamat a Szentírásban, tiszteljék a Törvényt. (Mt. 5, 17-20)

Az emberi teremtmény egy és csak egyetlen valóságban él: ez a spiritualitás. Azonban úgy döntöttek, hogy két valóságban mozognak: az egyik az, amelynek léteznie kell, a másik pedig az, amelynek együtt kell léteznie az elsővel. A VALÓSÁG A SZELLEMI, A FÖLDI VALÓSÁGNAK A SZELLEMI ROVÁSÁRA KELL ÉLNIE.

Ebben az időben életetek vezetését a földihez delegáltátok, amely olyan teremtményekként tart benneteket, akik nem keresnek Engem, nem ismernek Engem és nem szeretnek Engem. Azzal, hogy nem ismertek Engem, a spiritualitást helyezték a legutolsó helyre. Hagyták, hogy a Gonosz, a lelkek elnyomója behatoljon minden egyes gyermekem életébe, így sikerül megfertőznie őket, és mindahhoz vezetni őket, ami fájdalmat okoz Nekem, ami a kárhozatba vezet, és ha nem térnek meg, elveszítik az Örök Életet.

AZ IMÁDSÁG FONTOS, SZÜKSÉGES A JAVATOKRA (MT. 26, 41), NÖVEKEDJETEK LELKILEG, TARTSÁTOK MEG BIZALMATOKAT HÁZAMBAN, ANYÁMBAN, SZENT MIHÁLY ARKANGYAL SEGÍTSÉGÉBEN.

A démonok mindenütt a földön keresik prédájukat, hogy rávegyék őket, hogy mindaz ellen dolgozzanak és cselekedjenek, amit Szeretetem jelent (Ef 6:12-13), de a legjobb és legnagyobb védelem a kegyelem állapotában lévő teremtmény.

Ez a pillanat nem arra való, hogy továbbra is a bűnben és a világi ügyekben éljetek, hanem arra, hogy tudatára ébredjetek annak a lelki veszélynek, ha továbbra is az alantas ösztönök ostobaságában elragadtatva maradtok.

GYERMEKEIM, AZ IDŐ HALDOKLIK:
Lehetetlen, hogy továbbra is úgy éljetek, mint korábban......
Lehetetlen, hogy ugyanazokat a hibákat, ugyanazokat a bűnöket kövessétek el.....
Fontos, hogy lelkileg megérjenek, és tudatosan kezdeményezzék az ébredést.

Ajándékokra és erényekre vágynak, de nem fogják birtokolni azokat, ha fenntartják ugyanazt a viselkedés- és cselekvésmódot, ha továbbra is ugyanazzal a kőszívvel járnak, és ha gondolataik elkalandoznak mindenben, ami helytelen.  Gyermekeim megértő teremtmények, akik az Örök Üdvösségükre, felebarátjukra és annak szükségleteire gondolnak. Gyermekeim szeretetemmel teli teremtmények, és ez árad szájukból, tetteikből és cselekedeteikből.

Lehetetlen elszigetelten élniük, ha növekedni akarnak, mert a maguk módján fognak növekedni, mondván: "ez a jó, és így kell cselekednem és cselekednem", és ez az emberi én eredménye, amely oda vezeti őket, ahová emberi akaratukkal menni akarnak (1).

EGY MÁSIK HOLD JELEKET AD NEKIK AZ ÉGBOLTON (2), AZ ÜLDÖZÉS FOKOZÓDIK (3). Már figyelmeztettelek benneteket, hogy ne vegyetek részt tömegekben, a terrorizmus nem áll meg, csak egy lélegzetvételnyi időre.

Gyermekek, ti makacsok vagytok, szükséges, hogy megtartsátok a gyógyszereket (4), amelyeket adtunk nektek az eljövendőre, mielőtt túl késő lenne.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, egy kétes körülmények között élő világszemélyiség halála felemeli a háború e pillanatát.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Közép-Amerikáért, földje megremeg az erőtől.
Imádkozzatok gyermekeim, Mexikó megremeg, Chile földrengéstől szenved, Bolívia erősen mozog.
Imádkozzatok gyermekeim, háború dúl, más országok beavatkoznak, a sötét forgatókönyv kitágul.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok szívetekkel, tetteitekkel és cselekedeteitekkel.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Egyházamért.


Szeretett gyermekeim:


AZ ÉN SZAVAM EGY, NE KEVEREDJETEK ÖSSZE A MODERNISTA FELHÁBORODÁSOKKAL, NE TÉVESSZÉTEK ÖSSZE MAGATOKAT.  TÖRVÉNYEM EGY, ÉS NEM VÁLTOZIK.

Anélkül, hogy elfelejtenétek az emberiség iránti Szeretetemet, valóságos Jelenlétemet az Eucharisztiában, és tudva, hogy az Anyámnak szentelt Szent Rózsafüzér imádságával mennyi mindent elérhettek, nagy csodákat fogtok elérni az emberiség és önmagatok számára, tiszteletben tartva az Isteni Akaratot.

Imádkozzátok szívvel a Szent Rózsafüzér imáját, azt szereti az Én Házam.

Ismét meghívlak benneteket, hogy imádkozzátok a Szent Rózsafüzért az egész emberiségért.

Áldásom bennetek marad.

Szeretlek benneteket,

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) Az Egóról olvassuk...
(2) A vérholdakról olvassátok...
(3) A nagy üldözésről, olvassátok...
(4) A mennyei gyógymódok könyve, letölthető.....


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Micsoda nagy öröm mindannyiunk számára, hogy szeretett Urunk, Jézus Krisztus különleges és végtelen Áldásával áraszt el bennünket. Ugyanakkor, anélkül, hogy hálátlanságunkra tekintene, "az Ő nagy kincsének" nevez minket, akik méltatlanok vagyunk egy ilyen nagyszerű címre. Ilyen az Isten irgalmas Szeretet.

Testvérek, azt mondják nekünk, hogy emberi teremtményekként két valóságban élünk, két általunk választott valóságban, de ez annyira téves! És ez azért van, mert mint az emberi egóból élni szokott teremtmények, visszafelé éltünk, a spiritualitást az emberi egónk dallamára akartuk hozni. Ezért nem tudunk eljutni annak a nagyságnak a tudatára, hogy mi a spirituális emberi teremtmény.

Ma a mi Urunk Jézus Krisztus arra buzdít bennünket, hogy ne gördítsünk több akadályt az elé, hogy inkább Krisztusból legyünk, mint világiakból. Emberi egónkat a lelkiségnek kell vezetnie, és nem a lelkiségünket az emberi egónak kell vezetnie.

Urunk nagyon erőteljesen fogalmaz ebben az üzenetben, amely a mindennapi élet szempontjait vetíti előre.  Ezek az idők a hit erősítésére szolgálnak, nem pedig a langyosságra.


Emlékezzünk arra, amit a Mennyország kinyilatkoztatott nekünk:

A SZENT SZŰZ MÁRIA
29.09.2010

A föld megremeg: arra hívlak benneteket, hogy ne feledjétek, hogy ahol a Szentháromságnak szentelt lélek lakik és a Szent Triszágiumot imádkozza, ott megadatik, hogy a csapások enyhüljenek.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
02.11.2011

Ez az emberiség állandóan süketségben él, és becsukta a fülét a lelkiismeret hangja előtt. Emiatt a bűn pillanatról pillanatra növekszik.  Tény, hogy amit most látnak, az csak a kezdete annak, ami még jönni fog.
Eljönnek majd az idők, amikor a lelkiismeret teljesen semmissé válik az emberi teremtményben, a szív megfeketedik, Isten száműzetik, és én teljesen semmissé válok. Ezek a szellemi pusztulás idejei lesznek, mert a gonosz fog uralkodni az egész földön.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS
05.11.2014

Ne felejtsétek el, hogy Róma el fogja veszíteni a hitet, és az antikrisztus székhelye lesz, ahonnan nagy csodákkal fog csatákat nyerni, de Népem nem marad egyedül, elküldöm azt, aki segíteni fogja Népemet, és ez a követ szembeszáll a gonosz erőivel, szájában hordozza majd Igémet, tűzként fogja elégetni az antikrisztus alattomosságát.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
12.07.2015

Az Atyai Ház nem fordul el gyermekei védelmétől, ezért felajánlja az emberiségnek az Ő Követét, hogy az Isteni Igén keresztül bátorítsa és megmentse a lelkeket Fiam számára, bölcsességet ad neki a Szentlélektől, hogy a lelkek többé ne vesszenek el, az igazak ne vesszenek el, és a Szent Maradék egyesüljön.

Ámen.