2022. április 1., péntek

„Aki közületek nagyobb akar lenni, legyen a szolgátok”

 

Már legalább 30 éve, hogy az egyik idős, közismert, vezető színésznő arra a kérdésre, hogy a színházon kívül miért nem megy el sehova, azt a választ adta a riporternek, hogy minek menjen?; azért, hogy hallgassa az eladólányok udvariatlan válaszait, az emberek közönséges, sőt sértő megnyilvánulásait?
Az elmúlt hetekben sok ügyfélszolgálaton megfordultam. Tapasztalataimat – az ügyintézők úgy viselkednek, mintha szívességet tennének az ügyfeleknek azzal, hogy hosszú várakoztatás után egyáltalán szóba állnak velük – egyik jó ismerősömnek elmesélve, ő ezt válaszolta: Ez a fajta viselkedés ma már nem csak a "nagyokra" jellemző, hanem már csaknem mindenkire; az emberek lassan mindenütt kis bill-gates-k lesznek. Vagyis olyanok, akik hivatalukat, hatalmukat, legyen az nagy, vagy parányi, arra használják, hogy uralkodjanak másokon, éreztessék másokkal felsőbbségüket. A mai ember, legyen az politikus, orvos, tanár, tanító vagy egyszerű ügyintéző, úgy gondolja, és a szerint viselkedik, hogy a helyet, amit megszerzett magának, hogyan tudja mások ellen a legelőnyösebben kihasználni.
Másfél évtizeddel ezelőtt egy újságírónő azt mesélte el, hogy a riporter-iskolákban azt tanítják, hogy a riportalanynak olyan kérdéseket tegyenek fel, amivel zavarba hozzák őket. – A mai operatőrök minden alkalmat megragadnak, hogy az általuk fotózott személyről, legyen az híres sportoló, nagy művész, vagy egyszerű idős asszony, valami kompromittáló, valami kellemetlen, árulkodó, vagy egyszerűen csak ízléstelen képet elcsípjenek. – A ma készülő állatfilmek arra specializálódtak, hogy a zsákmányejtést bemutassák. Kéjelegve veszik fel a legapróbb részletekig, ahogy egy vadállat, oroszlán, krokodil, farkas elejt és szétszaggat egy többnyire gyenge, fiatal vagy már öreg állatot. A képek olyan borzalmasak, és a filmek annyira csak ezekre a jelenetekre koncentrálnak, hogy lehetetlen nézni őket. Én az 1970-es, 1980-as években nagyon sok állatfilmet láttam, de azokban magát a zsákmány elejtését soha nem mutatták: a jelenet ott végződött, hogy a vadállat elindul a zsákmány után, majd ott folytatódott, amikor a zsákmányból szinte már alig látszott valami. Magáról a véres jelenetről, a gyengébb állat küzdelméről, elejtéséről, szétmarcangolásáról semmit nem mutattak meg. Ma pedig szinte csak ezek a jelenetek maradnak meg a bemutatásra kerülő filmekben. Az a gyanúm, hogy a filmesek csak ezeket filmezik le, csak ezekért mennek ki a vadonba, sőt, már arra is gondoltam, hogy talán ők is terelik a vad elé a gyengébb állatokat. – Beke Kata az 1980-as évek végén írta le egyik cikkében, hogy tanúja volt, amikor fiatal gyermekek egy magas ház ablakából kiesett férfi holtteste mellett arról beszéltek, hogy a filmekben sokkal érdekesebb és véresebb az ilyen látvány.

Mindezen példákkal arra akartam rámutatni, hogy korunkban már nem csak az ú. n. elit, a döntéshozók, akik embermilliók, sőt az egész emberiség sorsát irányítják tetszésük szerint, hanem a kisemberek, az átlag emberek is úgy viselkednek, mintha soha nem létezett volna kereszténység, keresztény civilizáció. A mai emberek, különösen azok, akik valamilyen pozíciót betöltenek, vagy olyasmit csinálnak, amivel másokat befolyásolhatnak, nem csak szeretet-nélküliek, udvariatlanok, hanem egészen egyszerűen barbárok, olyanok, mint a legpogányabb korok vademberei. Ami persze nem is csoda, hiszen nincs olyan média, híranyag, reklám, "művészeti" alkotás, ami ne az emberek legalantasabb ösztöneit szolgálná ki a nagyobb siker és profit érdekében – vagy netán csak a bomlasztás, a rohasztás kedvéért. Úgy viselkednek, mint a gonosz gyermekek, akik mindent szétszednek, védtelen állatokat bántalmaznak.

Itt tartottam gondolataimban, amikor eljött Nagyböjt második vasárnapja utáni szerda, és a misszáléban a nap evangéliumát – Mt 20,17-28 – újra elolvastam. Máté apostol e részben azt az esetet meséli el, amikor Zebedeus két fiának, Andrásnak és Jánosnak anyja Jézustól azt kéri, hogy országában majd az ő két fiát ültesse maga mellé. Jézus válaszában egyértelműen leírta azt a magatartást, amit az Ő országába tartozóknak követniük kell:
„Tudjátok, hogy a népek fejedelmei uralkodnak rajtuk, és nagyjaik hatalmat gyakorolnak felettük. Nem úgy leszen tiköztetek; hanem aki közületek nagyobb akar lenni, legyen a ti cselédetek, és aki első akar lenni köztetek, az lesz a ti szolgátok.” (Mt 20,25-27) – Ezek a sorok abból az 1928-as Káldi-féle, azaz az ú. n. II. Vatikáni Zsinat előtt kiadott Bibliából valók, amiből ez a honlap idézni szokott. De most kivételesen az 1994-es Bibliából is idemásolom az említett verseket, mert ez a modern fordítás ebben az esetben még jobban kiemeli a lényeget:
„Tudjátok, hogy akiket a világ urainak tartanak, zsarnokoskodnak a népeken, a hatalmasok meg a hatalmukat éreztetik velük. A ti körötökben ne így legyen. Aki közületek nagyobb akar lenni, legyen a szolgátok, s aki első akar lenni, legyen a cselédetek.”

Jézus és Egyházának tanítása tehát teljesen egyértelmű, ráadásul az emberiség egész történelmében egyedülálló: Minél nagyobb hatalma van valakinek, annál inkább másokat kell ezzel szolgálnia. Akinek sok van, az ezt a sokat azért kapta Istentől, hogy másokról gondoskodjon. – Ez olyan tanítás, amit Jézus útmutatása alapján egyedül a katolikus Egyház tanít. És azon felül, hogy ez a tanítás isteni törvény, ez az egyetlen tanítás, ami tartósan fenntarthat egy közösséget. Szent Ágoston mondta, hogy az állam nem más, mint rablóbanda, ha nem polgárai lelki és testi javát szolgálja.
A történelem persze azt mutatja, hogy az emberek többsége korábban sem, még a keresztény középkorban sem élt e tanítás szerint. De Krisztus óta eleddig nem volt olyan kor, amiben a „rosszak” mellett ne lett volna elegendő „jó” is, akik biztosították a közösségek fennmaradását, és e Jézusi tanítás betartását és betartatását. Sőt, ameddig a technika nem tette lehetővé a rossz mindent elsöprő terjedését, addig még a "rosszak" egyre növekvő száma sem volt képes veszélybe sodorni az egész emberiséget, és teljesen elfelejtetni vele Jézus tanítását. – De ez a helyzet mostanra radikálisan megváltozott. A technika lehetővé tette, hogy – miként ezt Pie bíboros megjósolta – hogy „a gonosz arcátlansága elérje csúcspontját” (lásd a következő cikket: Pie bíboros: „Az Egyház, a hit egyre erősebben egyes személyekre és otthonokra redukálódik”).

Bár sokszor olvastam már ezt az evangéliumi részt, valójában csak most, megélve a mai elit korlátlan hataloméhségét, értettem meg Jézus tanításának nagyszerű igazságát, értelmét, rendkívüliségét, egyedülállóságát! És innen nézve már minden sokkal jobban érthetővé vált: A Jézust, a kereszténységet tudatosan megtagadó, visszautasító emberiség nem viselkedhet másként, csak úgy, ahogy Lucifer viselkedett: Istenhez akar hasonlóvá válni, és minden hatalmat magának akar biztosítani. Non serviam! Ez a jelszavuk, ez az egyetlen céljuk: „Nem szolgálunk senkinek és semminek, nem könyörülünk senkin, csak arra törekszünk, hogy nekünk minél több legyen, és minél több emberen uralkodhassunk!”

https://www.katolikus-honlap.hu/2201/szolgal.htm

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól és Jézustól, Máriától



SZENT ÜZENETE MICHAEL ARANGYAL: A szörnyű világháború. Luz de Maria de Bonilla (2022.03.03.)

Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus népe: A Mennyei Hadsereg fejedelmeként külön szólok Önökhöz. A Szentháromság áldása legyen mindegyikőtökkel lesz a nagyböjt e különleges idején. Mennyei Seregemmel az emberek előtt állok, akik annyira meg akarják állítani azoknak a lelkeknek az elvesztését, akik csatlakoztak a Démon seregéhez. Nyugodj meg, és engedd, hogy cselekedjünk benned... Az emberiség nehéz időket él át, különösen azok, akiknek van lelkiismeretük, és felismerik a lelkiismeretüket elvesztett és a gonoszságra kötelezettek gúnyának időszakait és pillanatait. Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus gyermekeiért folytatott háborús gyötrelem egy kis megszakítást szenved, mielőtt a kommunizmustól szenvedsz szerte a világon. Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, a társadalmi elégedetlenség oda vezet, hogy különböző országokban társadalmi lázadások vannak, és a Földön való utazás fájdalmasabb lesz. Tekintsétek a történéseket a megtisztulás lehetőségének, de nem rettegésben, hanem mindenképpen Isten oltalmában, hittel. Itt jön egy alattomos halál, egy nagy befolyású ember elesik, és aktívan tart más nemzeteket. Félelmetes világháború tör ki, és vágtat a Közel-Keleten. Királyunk és Urunk Jézus Krisztus emberei, elfelejtettétek, hogy a föld még mindig remeg, álljatok ki. Főleg ebben a nagyböjtben: éld meg a szentségek átvételével. Bánd meg a bűneidet, tedd jóvá azokat, ajánld fel, amit tudsz. Alakítani; új teremtményekké váljanak, tele hittel, reménnyel és szeretettel. Imádkozz szíveddel a szenvedő emberiségért. Imádkozz magadért, hogy ne hagyd, hogy a gonosz eluralkodjon elméden, és ne tegyen haragjának martalékává. Imádkozzatok Franciaországért, mert a kommunizmustól szenved. Imádkozz Angliáért, destabilizálódott. Imádkozz Spanyolországért, a háború közeleg hozzá. Imádkozzatok Argentínáért, népét fellázítja a harag. Jön a Béke Angyala, segít, eljön az Antikrisztus nyilvános bemutatkozása után, bár ő már vigyáz rátok. Félelem nélkül, a Szentháromságban bízva egyesüljetek Királynőnkkel és a Végidők Anyjával, és fizessenek jóvátételt az emberiségért. Angyali légióim vigyáznak mindannyiótokra. Fogadd Erős Áldásomat. Mihály arkangyal



JÉZUS ÜZENET: Kína Oroszország ellen. Luz de Maria de Bonilla (Argentína), 2022. március 7

Szeretett gyermekeim: Fogadd áldásomat ebben a zűrzavarban. Ti vagytok az Én Népem, és én mindannyiótokat megvédelek. Arra hívlak benneteket, hogy legyetek figyelmesek, lelki készenlétben, hogy szembenézzenek az ördög csapdáival. A büszkeség kíséri az embert, és uralkodik felette, ami súlyos bűnökbe, engedetlenségbe és testvéreitekkel szembeni igazságtalanságba viszi. Ez a gonosz tanácsadó megszünteti a Tőlem való félelmet, és elképzelhetetlen szintre emeli az emberi egót. Ha szerelem akarsz lenni, el kell űzned magadtól ezt a gonosz társat, hogy ne kővé változtassa a szívedet. Ebben a nagyböjtben arra kérlek benneteket, hogy alaposan vizsgáljátok meg lelkiismereteteket, hogy tegyetek a mérlegre tetteitek súlyát és a testvéreitektől kapott reakciókat, és hogy felismerhessétek, van-e bennetek ez a rossz. Ha büszke vagy, nem vagy pusztulásra ítélve, ha határozottan elkötelezed magad a megtérésre. EZ A NAGY POSZT EGYEDI… MINDEN GYERMEKEM ELŐTT KINYITOTTAM IRGALMAM, HOGY TÖBBEK MÉLYÜLHETNEK AZ EMBERISÉG MIBE TÖRTÉNIK, SŐT TALÁLKOZIK. Lelkem figyelmes az emberiség jóakaratára, amelyet lelki csendre és békére hívok. A NAGY EMBERI PROBLÉMÁK KÖZÖTT [NAGY GONOSZ] NAGY ÖRÖK JÓKAT ADOK NEKTEK, HA IRGALMASOK ÉS HIT EMBEREK VAGYOK. A felebarát iránti szeretet elengedhetetlen, tegyétek alázatossá. Szomszédaidért kell fejlődnöd, tedd meg most, ne halaszd holnapra. Az én embereim: EZ A NAGY LELKI HARC PILLANATA. Jól tudod, hogy ez a harc a szellemi rendben, ez a harc a jó és a rossz között. Ki kell lehelned minden lehetséges jót, hogy a gonosz ne szálljon le benned, és arra késztet, hogy dobd ki magadból [világít. hányás] a lelkek elnyomójának haragja és gonoszsága testvéreid ellen. Édesanyám engedetlenségének és parancsainak gyümölcsét tapasztalod. Megkeményedett szívű gyermekeim folyamatosan lekicsinyelték és figyelmen kívül hagyták anyámat. Ezt akarta a démon, és az ember megadta neki... Népem, ismerj meg engem a Szentírásból. Elengedhetetlen, hogy azok, akik én vagyok, megismerjenek Engem, alaposan tanulmányozzák Szavamat, és így minden pillanatban alávessenek Szavam beteljesedését, és tanúi legyenek az evangéliumnak. Gyere hozzám! Testemmel és Véremmel akarlak táplálni benneteket, és akaratom tanúiként állhatatosnak kell maradnotok a Hitben, telve meggyőződéssel és megtértetek. A küszöbön álló események előtt népem hitét meg kell erősíteni azáltal, hogy elfogadsz Engem az Eucharisztiában, és hogy a Szent Rózsafüzér mondásával mindig meg kell fognod Anyám kezét. AZ EMBEREM NYERNI LESZ. A KERESZTEM AMI GYŐZELEMET AD GYERMEKEIMNEK, NEM PÁNCÉL. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Franciaországért, ő szenved a háború miatt. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, megtapasztaljátok az emberi harag borzalmait. Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok, Spanyolországot meglepte. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Itáliáért, folyóik vizében vér folyik. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, Kína felkel Oroszország ellen a világ ámulatára. ANYÁM KINCS NÉPEIM SZÁMÁRA, ÉS HOZZ NEKTEK A BÉKE ANGYALÁT. A gyerekeim: VÁDOD ÁLDÁSomat: AZ ATYA, FIÚ ÉS A SZENTLÉLEK NEVÉBEN. ÁMEN. A te Jézusod



Üzenet Szent Mihály arkangyaltól

Luz de Maria  által.

2022. 03. 13.


A Mi Urunk, Királyunk Jézus Krisztus Népe!

Én, mint a Mennyei Seregek vezére, megáldalak benneteket és megosztom veletek az Isteni Szót, így fel tudtok készülni!

Ti a Szentháromság és a Mi Égi Királynőnk a Végidők Anyja szerettei!

Minden szempontból megpróbáltatásokkal kell szembe néznetek, de mindenek felett a Hitben!


A Mi Urunk, Királyunk Jézus Krisztus gyermekei!

Éljétek meg tudatosan ezt a Nagyböjti időszakot, úgy ahogy még ezelőtt sose éltétek!

Előttetek áll az Isteni Irgalmasság, hogy tegyetek jót!


Mi Urunk, Királyunk Jézus Krisztus Népe!

Egyházként meg kell erősödnötök a Hitben!

Az antikrisztus csatlósai egy új vallást kényszerítenek ki, mint az egyetlen igaz vallást.

Ki kell jelentenem nektek, hogy ez nem igaz, és nem is a mi Királyunktól és Urunktól, Jézus Krisztustól származik, hanem magának a sátánnak a belsejéből született, és azért jött létre, hogy az antikrisztus uralkodhasson rajtuk.

Jön, átitatva erőszakkal, üldözéssel, viszálykodással, hazugsággal, gyűlölettel és árulással!

A keresztények vissza fognak térni a katakombákba, ahol az igaz fény lesz, amelyet a gonosz nem fog tudni kioltani!

A hitetlen ember inkább megtagadja a próféciákat (1 Thessz. 5:20), minthogy elfogadja, amit egyes emberek már most is átélnek: a háború, a váratlan halál, az igazságtalanság, a terror fájdalmát.


Én, mint a Mennyei Seregek vezére, meg kell erősítenem nektek, hogy a háború nem szavakból áll, hanem fájdalmas és véres tettekből!

Kidolgozott tervek vannak Európa és Amerika egy része, néhány szigettel együtt, valamint néhány keleti ország együttes megszállásáról!

Az emberek idegenek lesznek akik országról országra fognak vándorolni!

Meg fognak lepődni, anélkül, hogy gondolkodnának rajta!

Az üldözők váratlanul érkeznek majd, és mint egy pestisjárvány, légi és szárazföldi úton is betörnek, hogy elfoglalják Európát, és több országot is elérnek.


Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe az éhínség útjára lép a háború következtében, amely járványként terjed országról országra!

Én arra hívlak benneteket, hogy a jelenlegi eseményeket vegyétek nagyon komolyan!

Ezek úgy terjednek, ahogy az árulás történik egyik helyről a másikra, különösen a Balkánon, ahol árulás és halál jön.

A mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe idegen lesz, helyről helyre vándorolva, ahogy a háború csápja megállíthatatlanul és könyörtelenül fog haladni előre.

Én bizonyos szavakkal szólok hozzátok:

Az idő hosszú éveknek fog tűnni az emberi nyomorúságok előtt, amelyekkel együtt kell élnetek.

Felkészültnek kell találnotok magatokat, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei!

Nemcsak a természet dühével, hanem az ország, a nemzet, amiben éltek, az onnan való hirtelen meneküléssel is szembe kell néznetek a gyors és váratlan invázió előtt!

Európát több ponton is érinteni fogják!

Az országok,és nemzetek megszállása hirtelen és váratlan lesz!

Ti az ügyeiteket fogjátok intézni, amikor látni és hallani fogtok repülőket a magasban, és a háború fegyverei belépnek a ti országotokba!


Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:

Imádkozzatok, imádkozzatok szüntelenül a lelkek üdvösségéért, a bolygó éhínségéért és az ártatlanokért, akik szenvednek!

Legyetek jó teremtések, menjetek el az szentmisére, tiszteljétek Királynőnket és Anyánkat!

Legyetek a hit teremtményei, erősítsétek egymást!

Mindegyikőtök egy templom (I Kor 6:19), és súlyos bűn, ha testvér ellen tettben vagy szóban vétkezünk.

Légy óvatos, hogy a Figyelmeztetésnél* többé ne szenvedj!

(* A Nagy Figyelmeztetéskor mindenki látja majd lelke állapotát, és sokan szenvednek mindazon bűneik miatt, amelyektől nem tisztultak meg, amelyeket addig nem bántak meg, nem gyóntak meg, feldolgozatlanul maradtak.)


Királynőnk és Anyánk népe, az emberi lények a szeretetben ítélkeznek. Ezért legyen szeretet, és a többit megadatják neked ráadásul.

Megáldalak téged azzal az áldással, amit a mi királyunktól és Urunktól, Jézus Krisztustól kapok.

Szent Mihály arkangyal


???? Szent üzenete. Mihály arkangyal: ÚJRA MEGJELENIK A BETEGSÉG | Luz de Maria de Bonilla 2022.03.17. ????

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett népe: A Mennyei Seregek Parancsnokaként megáldalak benneteket Királyom és az Úr Jézus Krisztus áldásával. SÜRGŐS ÁTVÉTELRE HÍVÁM, MOST! AZONNAL MÉG HATÁROZOTTÁBB LESZ NEKI. Krisztus misztikus testeként engedelmeskedned kell a Szentírásnak, és ragaszkodnod kell ahhoz. Légy figyelmes, ne tévedj el, Isten akaratával ellentétes utakat választva. Menjetek a szentségekhez, ez szükséges, és béküljetek ki testvéreitekkel. Légy szeretet, békesség, irgalom, és megfelelően felkészülten fogadd a Szent Eucharisztiát. Kínáld fel Királynőnknek és Anyánknak a Szent Rózsafüzért, szívvel mondva. SZÜKSÉGES, HOGY SZERETET LEGYEN. A DÉMON A SZERETET ELŐTT FUT. Ne ítélj el másokat, és téged magad sem ítélnek el. Mert ahogyan ti ítélkeztek, ti ​​magatok is el lesznek ítélve, és ugyanaz a mérték, ahogyan másokra vonatkoztatjátok, rátok is vonatkoznak. Nézem, hogy az emberek elhatárolódjanak Királyunktól és az Úr Jézus Krisztustól, valamint Királynőnktől és Anyánktól. Látom, ahogy csatlakozol a gonosz erők soraihoz, és készen állsz arra, hogy irgalom és skrupulusok nélkül elpusztítsd testvéreidet. Az emberiség elmerül a kommunizmus ideológiájában, amely a szabadkőművességtel egyesülve bizalmatlanságban tartja és megosztja Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus népét, valamint Királynőnk és a Végidők Anyja gyermekeit. Királynőnk és Édesanyánk népe, féljetek elesni, és fel se kelni többé! ÁTALAKÍTÁS, AZONNALI ÁTALAKÍTÁS! Milyen makacs vagy, amikor úgy döntesz, hogy továbbra is rosszat osztasz másoknak, együttműködve a kommunizmussal és terjesztve annak ideológiáját, amelynek célja a területi hatalom és a népek feletti hatalom megszerzése minden szempontból. Hogy fogsz panaszkodni! Hogy gyászoltok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus fiai! A betegség újra megjelenik... Az éhínség az egész földön elterjedt, a világhatalmakat vezető hatalmasok korábbi parancsa szerint, akik a mélységbe vezetnek, a gonosszal kötött korábbi egyezmény szerint, amely soha nem látott szenvedést okoz az emberiségnek. Királynőnk és Anyánk emberei imádkozzatok, könyörögjetek, kiáltsatok, ahogy Királynőnk és Édesanyánk őszinte és szívből jövő könyörgésben részesül. Meg kell őrizned a belső békét, hogy meg tudd osztani a békét a testvéreiddel. Ennek a nemzedéknek szüksége van arra a szeretetre, amely Jézus és Mária Szent Szívéből árad, hogy meglágyítsa az emberek megkeményedett szívét. Mennyire szüksége van az imára! Mennyire kell megvallanod a bűneidet, és valóban és őszintén megbánnod azokat! Alázd meg büszkeségedet és gondolkodásodat, hogy méltó legyél Mária anyai oltalmára, akire a Szentháromság e nemzedék pillanatait bízta. Királynőnk és anyánk emberei: Anélkül, hogy elszakadna annak áldott kezétől, aki Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus Anyja és a Mennyei Erők Legfelsőbb Parancsnoka, Királynőnk védelmez és meg fog védeni, akit a Szentháromság az ő közbenjárására bízott a jóért. az emberiség, és kiválasztotta őt, hogy összezúzza és láncra kényszerítse a pokoli sárkányt. Ami jön az emberiségre, az Ég és Föld Királynője és Anyja gyermekei előtt áll, aki megvédi és megszabadítja őket minden rossztól, HOGY IMÁDJÁK SZENT FIÁT, ÉS TELJESÍTSÜK ISTEN AKARATÁT. Előre, Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus népe, állhatatos hittel Királynőnk és Anyánk hatalma előtt, kétségtelenül, hogy végül Szeplőtelen Szíve győzedelmeskedik! Látni fogod, hogy minden térd meghajol Királynőnk előtt, és minden teremtmény felkiált: "Üdvözlégy, Legtisztább Mária, Üdvözlégy, Legtisztább Mária, Üdvözlégy, Legtisztább Mária!" Hűséges emberek, legyetek erősek és állhatatosak, ne tagadjátok meg hívását. Hűséges emberek, legyetek erősek és állhatatosak a gonosz elleni küzdelemben Királyunk és Urunk Jézus Krisztus nevében. Megvédünk, áldalak. Szt. Mihály arkangyal

Jézus Üzenete – A HÁBORÚ SZENVEDÉSE | Luz de Maria de Bonilla (Argentína) 2022.03.23

Szeretett gyermekeim: ÁLDÁSOM VELED VAN EBBEN A SIRÁLY IDŐBEN. Gyermekeim nagy részét a zűrzavar uralta, Engem elutasítva élnek, megszentségtelenítve Legszentebb Anyám, Legtisztább, Szeplőtelen, Bűnösök Menedéke, A szenvedők Vigasztalója Nevét. Anyám, a keresztények védelmezője, az egész emberiség elválaszthatatlan Anyja, azok gúny tárgya, akik azt hiszik, hogy Szentháromságunk nem látja őket. ÉN VAGYOK, AKI VAGYOK (2Móz
3:14), ÉS SZENT ANYÁM A MENNYI SEreg LEGFŐBB Parancsnoka. ÉDESANYÁM, SZENTHÁROMSÁGUNK MEGFONTOLTA ERRE A GENERÁCIÓRÓL, HOGY NE VESZÍTSD EL MAGAD, KÜLÖNÖSEN EZEKBEN EZEKBEN A PILLANATOKBAN. ANYÁM EGYÜTT LESZ AZ EMBEREImmel, egy olyan néppel, amely egyik epizódot a másik után szenvedi el, amíg meg nem tisztul. Szeretett népem, anélkül, hogy belemenne a világ forgatagába, lépjen belső csendbe, távol a világitól, megragadja Anyám legszentebb kezét, hogy vele járva megszabaduljon a gonosztól, és megmaradjon az Igazon. Ösvény, az, aki az Otthonomhoz vezet. A Csend Anyám, a Hit Anyja arra tanít benneteket, hogy legyetek a csend emberei, ne hallgatjatok el az igazságtalansággal szemben, hanem a testvéreitek iránti szeretet hiányával szemben. Minden gyermekem saját magát ítéli meg a Figyelmeztetés alatt, először a Szentháromság iránti szeretetben, majd a testvérei iránti szeretetben, és ti magatokat ítélitek meg minden egyes parancsolatban... EZÉRT: MEGTÉRÉS, MEGTÉRÉS, BŰNÉN, BŰNÉN, SZÍVBŐL TÖRTÉNŐ IMÁDSÁG, ELŐKÉSZÜLT ÉS ERŐS HELYESÍTÉSI DÖNTÉS MIATT Hogyan vagy lelkileg vak, hogy látod, amit Legszentebb Háromságunk tudatott veled, hogy megtérhess; nem fogtad fel, mennyire sürgős lelkileg fejlődni az egész emberiséget már most elborító fájdalommal szemben. Arra hívlak benneteket, hogy vigyázzatok a körülöttetek lévő farkasokra. Arra kérlek benneteket, hogy hajtsátok meg térdeteket az Egyházamért, azokért, akik Egyházamat alkotják, imádkozva. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok a Közel-Keletért, háborúra készül. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, hogy velem maradjatok. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok azért, amit az elemektől szenvednétek. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok Svájcért, Franciaországért, Spanyolországért és Görögországért, ők szenvedni fognak a háború miatt. Gyermekeim, imádkozzatok testvéreitekért, akik a háború miatt szenvednek. Élj hitben, táplálkozz Testemből és Véremből, táplálkozz Szerelmemből. Ne féljetek gyermekeim, ne féljetek. Megáldalak. Kitartás, gyermekeim, Édesanyám nem szűnik meg törődni veletek. A te Jézusod

Szent Mihály Arkangyal üzenete Luz de Mariától 2022 március 27.

Szent Mihály Arkangyal:"A Mi Urunk, Királyunk, Jézus Krisztus Népe! Én mint a Mennyei seregek vezére megáldalak benneteket! Tisztelet és Imádás a Mi Urunknak Jézus Krisztusnak Mindörökkön örökké! Ámen!
Emberiség készüljetek fel! Bánjátok meg gonosz tetteiteket! Bánjátok meg bűneiteket! Szánjátok rá magatokat a megtérésre! Ez szükséges ahhoz hogy a hitet szilárd alapra helyezzétek! Rendkívüli kemény pillanatok közelednek! A földrengések növelni fogják intenzitásukat,a tengerek vizei váratlanul magas hullámokban fognak kitörni,emiatt az emberek félni fognak! Imádkozzatok szívből lelkileg megfelelően felkészülve,a Szentségekkel, Isten parancsit teljesítve! A Mi Urunk, Királyunk, Jézus Krisztus Népe! Ne engedjetek át magatokat a zűrzavarnak! Tartsátok magatok az egyedüli igaz úton az Üdvösség és a Megváltás útján, a Kereszt Útján! ( Mt 16:24) Amely a Hitet a Reményt és a Szeretetet tartalmazza! Ami most jelenleg ezzel a generációval történik az nem véletlen! Ez azok munkája akik engedelmeskednek a gonosz parancsainak,hogy felkészüljenek arra, amire szükségük van az összes emberi teremtmény feletti abszolút uralomhoz! A gonosz gyorsan birtokba veszi az emberiséget,és arra készteti hogy az Atya háza iránti engedetlenségben érzéketlenné és felismerhetetlenné váljon! Az éhínség megszállja az emberiséget, amint a nemzetek előrehaladnak a viszályban, amely nem véletlenül a nemzetek közötti különbségek miatt keletkezik, hanem maga az ördög és az övéi nyomták ezt előbbre! A Mi Királynőnk a Végidők Anyjának gyermekei! Az emberiség nevében legyetek állandó jóvátételői a mi Királynőnk és Anyánkat ért állandó sérelmekért! Imádkozzatok szenvedő testvéreitekért! Imádkozzatok a Mi Égi Királynőnkhöz és Anyánkhoz az emberiségért!A Mi Urunk, Királyunk, Jézus Krisztus Népe! Az emberi teremtmény azt hiszi, hogy beavatkozhat az isteni tervekbe, és hamarosan elfelejti, hogy egyedül Isten az Igazságos Bíró (vö. Zsolt. 9:7-8), mindenható és irgalmas.Fogadjátok Áldásomat! Mennyei Seregemmel védelmezlek benneteket a Szentháromság szolgálatában! Szent Mihály Arkangyal.



Mária üzenete: AZ ELEMEK AZ EMBER ELLEN KERÜLEK - Luz de Maria de Bonilla 2022.03.31

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei: Fiam emberei: Fogadd anyai áldásomat. FOGADJA MEG SZAVAM BALZSUMNAK MINDENKINEK, ISTENEM FIÁNAK GYERMEKEINEK. A gyerekeim: Fájdalmas könnyeimet hullatom ezért a nemzedékért, amely még mindig elmerül a bűnben és az engedetlenségben. Könnyeimet hullattam a fájdalmak, a szentségtörés és az eretnekségek miatt, amelyekkel megbántják Isteni Fiamat, és az ártatlanok élete megszakadt [abortusz] miatt, a rájuk sújtott halál miatt. Könnyeimet hullatom a fájdalom miatt, ami az egész emberiséget éri, a szenvedés, az üldöztetés, a felfordulás, a társadalmi nyugtalanság, a betegségek és az éhség miatt. Könnyeimet hullattam a templomokért, amelyeket bezártak annak [Antikrisztusának] parancsa, aki azért jön, hogy leigázza az emberiséget, és megakadályozza, hogy gyermekeim imádják Isteni Fiamat. Könnyeimet ontatom a földre és a vizekre az elemek miatt, amelyek lázadnak és ártanak az embernek. Szeretett gyerekek: A FÁJDALOM, AMIVEL SZEMZETBE KELL ÉS AMIVEL SZEMZETBE KELL SZEMZETNI, LEGYŐZNI AZ EMBERISÉGET; innen ered a megtérésre való felhívás, hogy az emberiség sürgősen hagyjon fel abba, hogy hagyja magát Isten törvényének, a Szentírásnak, a szentségeknek és az irgalmasság műveinek tudatlanságában, valamint a szeretet hiányának és a gonoszságnak a gyakorlatában élni. Gyermekeim, határolódjatok el azoktól, akik elhamarkodottan ítélkeznek... „Mert amilyen ítélettel ti ítéltek, ők is ítélnek benneteket; és amilyen mértékkel ti mértek, olyan mértékkel mérnek majd nektek (Mt 7,2). A SÁTÁN ELŐZTE FIAM EGYHÁZÁNAK OSZTÁLÁSÁT, NE BUJJ EL A SZABADBA: HIT, IMÁDJÁLJ, ISMERJ FEL! Figyelj az elemekre, azok a viharosok az ember ellen támadnak. Ebben a pillanatban az ember földi dolgokkal telítve él, és rohan fellépni és fellépni testvérei ellen. Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok, a föld megrendül, és gyermekeim szenvednek. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a Közel-Keletért. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok a világhatalomnak az emberiség feletti előretöréséért. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az Egyházért, imádkozzatok, és szilárd hittel nézzetek szembe mindennel, ami megzavarni akar benneteket. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok Argentínáért. Imádkozzatok gyerekek, a háború oda megy, ahol nem számítanak rá. szeretlek titeket kicsikéim. MINDENKI TELJESÍTSE EZT A KÜLDETÉST A FIAM BIZTOTT RÁ. Arra hívlak benneteket, hogy inkább Fiamhoz tartozzatok. Veled vagyok, ne félj, megvédelek. Anyai Szeretetem továbbra is [vigyázva] minden egyes gyermekemre. Élj Fiam békéjében. Szeretlek. Mária anya

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

MÁRIA ÜZENETE: Az emberiség fájdalma és kétségbeesése | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022. március 1

Drága gyermekeim, változtass az életeden. Fogadd el Jézusom szavait és Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításait. Keresd Jézust. Szeret téged és tárt karokkal vár. Mondj le mindenről, ami elvonja a figyelmedet az üdvösség útjáról. Ebben a nagyböjtben légy Jézussal. Hívd meg Jézust, hogy legyen veled a sivatagban. Segít leküzdeni minden lelki akadályt. Ne felejtsd el: a Szent Rózsafüzér és a Szentírás kezében; az igazság iránti szeretet a szívemben. Sok év kemény megpróbáltatásban lesz részed, de én veled leszek. Ne csüggedj. Az emberiség meg fogja tapasztalni az elkárhozottak fájdalmát és kétségbeesését, és szegény gyermekeim nehéz keresztet fognak hordozni. Ne hátrálj meg. Csak a kereszten keresztül érhetsz el győzelmet. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Szűzanya üzenete: Élsz a Nagy Csata alatt | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.03.05

Szeretett gyermekeim, élsz a Nagy Csata alatt, de a harc Köztem és Ellenfelem között még intenzívebb lesz. Az igazság a védelmi fegyvered. Tartsd szilárdan a Szent Rózsafüzért, és keress erőt Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. A Nagy és Végső Nyomorúság alatt azok, akik elszakadtak Jézusomtól, rémülten a földre esnek. Hallj meg. Szabadságod van, de én komolyan kérlek, hogy teljesítsd az Úr akaratát. Kereszt nélkül nincs győzelem. Légy bátor, és ne hátrálj meg. Én vagyok az Édesanyád, és mindig melletted leszek. Add ide a kezeidet, és elvezetlek Fiamhoz, Jézushoz. Isten igazsága messze elmarad, és az emberek vakokként fognak járni, hogy más vakokat vezessenek. Vigyázz a lelki életedre. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Ebben az életben kell élned, és nem az eljövendőben, és tanúságot kell tenned az evangélium igazságáról. Sok éven át kemény megpróbáltatások várnak rád, de azok, akik mindvégig kitartják a hűséget, megkapják az igazak jutalmát. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

MÁRIA ÜZENETE: Akik kibírják, nem fognak elítélni | Pedro Regis (Brazília) 2022.03.12.

"Drága gyermekeim, ne veszítsétek el a reményt. Bízzatok Fiamban, Jézusban. Őbenne a ti győzelmetek. Ne vessétek ki a bennetek rejlő hit kincseit. Nyissátok ki szíveteket az Úr fénye előtt, és minden jó lesz. te.Az emberiség lelkileg vakon jár,mert az emberek eltévedtek az imától.Térj vissza hozzá,aki a te Egyetlen és Igaz Megváltód!Ne szakadj el attól az úttól,amit mutattam neked.Akik hűek maradnak felhívásaimhoz,nem tapasztalják meg az örök halál (kárhozat). a mennyország! Ne hagyd, hogy e világ dolgai elvonják a figyelmedet az üdvösség útjáról Mindig ne feledd: mindenben Isten áll az első helyen. Sok éven át kemény megpróbáltatások várnak rád, de én veled lesz.Add a kezeidet és én vezetlek.Légy bátor!Amit meg kell tenned,ne halaszd holnapra.Ez az üzenet, amit ma közölök veled a Legszentebb Szentháromság nevében.Köszönöm hogy megengedted, hogy találkozzak velem. még egyszer itt veled. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében."


MÁRIA ÜZENETE: Az ellenségek úgy fognak | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.03.15.

Drága gyermekeim, Isten siet. Ne élj az Ő kegyelmétől elszakítva. Gyertek vissza gyorsan, és megtérve fogadjátok el Jézusom Irgalmasságát a Gyónás Szentsége által. Az ellenségek úgy fognak cselekedni, hogy elvonják a figyelmedet az igazságtól, és lábbal tiporják a szentségeket. Bármi is történik, maradj Jézus Egyházam Igaz Tanítóhivatalának tanításainál. Távolítsa el a híreket, és ne felejtse el a múlt nagy tanulságait. Istenben nincs féligazság. Arra kérlek benneteket, hogy állhatatosan álljatok ki az imádságban és hallgassátok Isten Igéjét. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazak számára. Légy szelíd és alázatos szíveddel, mert csak így tudsz hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végső diadalához. Én vagyok a te Fájdalmas Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Előre szeretetben és igazságban! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
MÁRIA ÜZENETE: Az emberiség a nagy szakadék felé tart | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.03.17

"Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és a mennyből jöttem, hogy őszinte megtérésre hívjak benneteket. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy itt az ideje a visszatéréseteknek. Az emberiség a nagy szakadékba megy. Halljátok mindenhová. Gyere vissza. Az én Uram vár rád. Ne vonulj vissza. Állj ki állhatatosan azon az úton, amelyet mutattam neked, és Isten győzelme eljön érted. Szeresd az igazságot és védd meg. Az igazság megszakít a lelki vakságtól és a szentség felé vezet.Bánd meg.bûneidért,add kezedbe és én elvezetlek Fiamhoz,Jézushoz.Bátorság!Ez az üzenet, amit ma adok neked a Szentháromság nevében.Köszönöm,hogy megengeded hogy találkozzunk itt még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradjatok békében." MÁRIA ÜZENETE: Nagy fájdalom | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.03.29

"Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek amiatt, ami rátok jön. Hajlítsátok térdeteket az imára. Az emberiség megissza a szenvedés keserű poharát, és a hívő férfiak és nők súlyos keresztet hordoznak. Ellenkezik Krisztussal (Antikrisztus) Isten választottai ellen fognak fellépni. Báránybőrbe bújt farkasok vesznek körül, és nagy lesz a fájdalom Neked. Ne vonulj vissza. Győzelmed Jézusban van. Ő soha nem hagy el téged. A mennyország, hogy vezessen a Jó és Szentség útján. Bátorság, hit és remény! Ha minden elveszett, Isten győzelme eljön az igazaknak. Ne szakadj el az igazságtól. Az emberek a hazugság és a megtévesztés szakadéka felé tartanak, de az igazi megszabadulásod az igazság szeretetében és védelmében rejlik.Félelem nélkül előre!Ez az az üzenet, amit ma a Legszentebb Háromság Nevében továbbítok Neked.Köszönöm,hogy még egyszer találkozhatok itt. Áldalak: az Atya nevében, és a Fiú és a Szentlélek. Ámen. Maradj békében."
MÁRIA ÜZENETE: A mennyország jutalomként | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.03.31.

"Drága gyermekeim, ti az Úr tulajdonai vagytok, és egyedül Őt kell követnetek és egyedül szolgálnotok. Jönnek majd napok, amikor az igazak kénytelenek lesznek lemondani a hitről. Sokan visszavonulnak, de a mártírok száma csökkenni fog. nagyszerű. Aki a szeretetben erősen kitart, annak a menny a jutalma. Ne hátrálj meg. Az én Jézusom megígérte, hogy mindvégig veled lesz. Vezesd belé a bizalmat, és állhatatosan állj ki azon az úton, amelyen jártam megmutattam neked. Jézusomnak szüksége van a te tanúságodra, nyilvános és bátor. Bármi is lesz, ne feledd: mindenben Isten az első helyen. Győzelmed az Eucharisztiában van. Én vagyok a te Anyád, és mindig veled leszek, bár nem látsz Engem. Ezt az üzenetet közlöm ma veled a Legszentebb Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer megengedted, hogy itt találkozzak veled. Áldalak: a Szentháromság nevében. Atyám, a Fiú és a Szentlélek. Ámen. Maradjatok békében."

A hollywoodi/kabalista tenyésztési program

 

(Jogi nyilatkozat - nem tudom, hogy ebből bármi igaz-e, de büszke vagyok arra, hogy hihetetlen információknak adok helyet sátánista nagyurainkról.)

Minden alkalommal, amikor egy film készül, akkor egy baba is születik, egy leendő sztár, és a tudatlan tömegek akaratlanul, filmfogyasztóként ünneplik, bátorítják és lehetővé teszik ezt a gyakorlatot. MINDEN híres személy nem véletlenszerűen születik, hanem tenyésztik, majd elfogadják őket okkult családokba, ésszerűen hasonló kinézettel. Amikor elérnek egy bizonyos kort, "felfedezik" őket, és a siker gyorsított pályára kerülnek.

Az összeesküvés-elméletek hívei azt hiszik, hogy ők valóban éberek arra, ami körülöttünk történik, mert beavatottak abban, hogy egy sátánista szekta irányítja a világot. És azt képzelik, hogy ha a körülöttünk továbbra is szunnyadó emberek is felébrednének, akkor valahogy közösen megdönthetnénk ezt a szektát és az életünk felett gyakorolt hatalmát.

Én tudom, mert 11 évet töltöttem ennek a gondolatmenetnek a csapdájában. De a lelkem mélyéig felborzongtam, amikor Clifford Shack azt írta, hogy Barack Obamát talán kifejezetten az első fekete elnök szerepére tenyésztették ki, és örökbe fogadták az idősebb Barack Obamát és Stanley Ann Dunhamet, hogy ezt a tényt eltitkolják.

Ebből logikusan következett, hogy Obama nem lehet az egyetlen híres ember, akit azzal a céllal tenyésztettek ki, hogy megtévessze a tömegeket. Miután erre rájöttem, megszállottan kutatni kezdtem, hogy megtaláljak minden olyan további anyagot, amely alátámasztja ezt az elképzelést, miszerint a híres embereket azért tenyésztik ki, hogy eljátsszák szerepüket a világ színpadán, és azért fogadják örökbe, hogy elrejtsék a tenyésztésüket. Végül rátaláltam a szerencsére, mert rátaláltam Susan Maureen Brandt munkájára.

Susan Maureen Brandt (SMB) azt állítja, hogy egy kanadai háztartásbeli és otthon tanító anya, aki egy hollywoodi bennfentes ismerősétől kapott fülest egy hatalmas és titkos tenyésztési és babacsere-műveletről Hollywoodban és szerte a világon. Ennek következtében SMB végül hatalmas mennyiségű kutatást végzett, hogy kiderítse, ki kit tenyésztett ki a hírességek közül. 2010-ben létrehozta saját weboldalát, amelyen elkezdte közzétenni az általa írt cikkeket, amelyek feltárták a felfedezéseit. Az általa készített cikkek az igazság abszolút észbontó kincsestára. Munkája annyira fontos, hogy meggyőződésem, hogy ez képezi a 2. ajtót, amelyen az összeesküvés-elméletek híveinek be kell lépniük. Az oldal mára már megszűnt.

 

 

Minden alkalommal, amikor egy film készül, akkor egy csecsemő is születik, egy leendő sztár a leggyakrabban, és a tudatlan tömegek filmfogyasztóként akaratlanul is ünneplik, bátorítják és lehetővé teszik ezt a gyakorlatot. MINDEN híres személy nem véletlenszerűen születik, hanem tenyésztik őket, majd elfogadják őket okkult családokba, ésszerűen hasonló kinézettel. Amikor elérnek egy bizonyos kort, "felfedezik" őket, és a siker gyorsított pályára kerülnek.

A Harry Potter-filmek ezt a gyakorlatot mutatják be. Harry Potter olyan szülők gyermekeként született, akik mágikus vérük és varázslói tehetségük miatt kivételesnek számítottak, de árvává válik, amikor tragikus módon megölik őket. Ezután egy mugli család fogadta örökbe, akik bántalmazzák és elhanyagolják őt, hogy aztán az mentse ki szomorú és szánalmas helyzetéből, hogy kiválasztják a Roxfort iskolába való felvételre.

A láthatatlan kéz, amely Harry-t az okkult kiválasztottak soraiba szólítja, azért működik, hogy visszavezesse őt a kijelölt útra, amelyről nem önhibáján kívül, hanem egyszerűen azért tért le, mert árvaságra jutott. Lényegében ez a világ szinte minden híres emberének története, egy döntő kivétellel.

A csecsemők nem azért válnak szüleiktől megfosztottá, mert a szülők meghalnak, hanem mert szándékosan elszakítják őket valódi szüleiktől. Az emberi agy, csecsemő formájában, arra hivatott, hogy a születés után azonnal elkezdje a kötődési folyamatot a szüleivel, és ezt a szaglás útján akarja megtenni - a saját genetikáját akarja megérezni a szülein keresztül, és amikor elválasztjuk a csecsemőt a valódi szüleitől, akkor az agyukat időben felfüggesztjük, és akkor soha nem kötődnek igazán egy másik emberi lényhez.

 

 

A kötődésre még felnőttként is várnak. Ha pedig tinédzserként vagy felnőttként a biológiai anyjukkal, apjukkal, féltestvérükkel vagy féltestvérükkel hozod össze őket, akkor a kötődés iránti éhségük szexuális vonzalomba torzul. Aztán gyönyörű gyermekeket fognak nemzeni, akiket bálványokká lehet tenni, hogy az átlagemberek tömegei istenhez hasonlóan imádják őket. És őket aztán arra lehet használni, hogy napirendeket erőltessenek, megrontják, megalázzák, szórakoztassák és eltereljék az emberek nagy tömegeinek figyelmét.

A szaporított csecsemőket 6 hónapos korukban rutinszerűen császármetszéssel távolítják el, az anyákat pedig a terhesség későbbi szakaszában és a felépülésük során távol tartják a reflektorfénytől, hogy a nyilvánosság elől eltitkolják, hogy valaha is terhesek voltak.

Brandt szerint általában a terhesség korai szakaszában veszik fel őket a filmekhez, mivel az ezzel járó ragyogás még a szokásosnál is fotogénebbé teszi őket. Ez történt Marilyn Monroe esetében is, aki Julianne Moore igazi édesanyja. Moore a Monroe anagrammája, ha kivesszük belőle az n betűt, és máris megvan a nyom. A lány 1960-ban született, ugyanabban az évben, amikor a Let's Make Love megjelent, az apja pedig Marilyn sztárja, Yves Montand.

(Meghan Markle állítólag Dianna hercegnő és tervezője, Bruce Oldfield lánya)

Sok babát azonban in vitro megtermékenyítéssel nemesítenek, és béranyák hordják ki, ami Meghan Markle, Kate Middleton és "nővére" Pippa esetében is így történt. Meghan Diana hercegnő és kedvenc tervezője, Bruce Oldfield igazi lánya. A nyomok a következők: Meghan egykori gyerekkori barátja szerint Meghan Diana megszállottja volt, hogy 2 napig megállás nélkül sírt, amikor meghalt, és az volt az életcélja, hogy "Diana 2.0" legyen.

Diana hercegnő hivatalos narratívájának része volt, hogy megalázó vizsgálatnak vetették alá, hogy kiderüljön, valóban szűz-e, de a petesejteket azért szedték le, hogy Meghan Markle és Vilmos jövőbeli barátnői, mint Isabella Calthorpe és Holly Branson és még sokan mások készüljenek belőle. Meghan mindössze 5 nappal Diana és Károly esküvője után született, tehát béranyának kellett volna lennie, ha Meghan születési dátuma valóban helytálló.

Bruce Oldfieldet 1990-ben OBE-vel tüntették ki a tenyésztési játékban való részvételéért, és elég gyakran fotózták le Dianával, anélkül, hogy Charles bárhol is látható lett volna. Az a tény, hogy Oldfied meleg, nagyszerű álcát adott a nemesítési tervnek, miközben az orrunk alá is dörgölték. Az a tény, hogy Meghant egy olyan családba fogadták örökbe, ahol vörös apja volt, nem véletlen, hiszen az volt a sorsa, hogy egy napon feleségül menjen a vörös féltestvéréhez. Meghan "hivatalos" édesanyja a Ragland vezetéknevet viseli (rongyokból gazdaggá elbeszélés). De biztosan nem ez a nő volt Meghan béranya, mert akkor talán valamennyire kötődtek volna egymáshoz, és akkor ő is szerényebb lett volna, mint Kate.

SMB szerint Kate VIII. Edward lánya, aki 1936-ban lemondott a brit trónról, hogy feleségül vegye az amerikai elvált Wallis Simpsont, Kate "húgának", Pippának valódi anyját.

De valójában nem testvérek, és Pippa apját sem hozták nyilvánosságra. A lemondás egy átverés volt, időre volt szükségük ahhoz, hogy a színfalak mögött a genetikával babrálhassanak, a cél az volt, hogy György herceg VIII. Edward genetikai klónja legyen. Kate igazi apja tíz évvel a születése előtt meghalt, de a mesterséges megtermékenyítés már jóval régebb óta folyik, mint ahogy azt gondolnánk. Az "apjuk" Michael Middleton James Mason, egy brit nemzeti kincs fia, és ezért van az, hogy a királyi család tényleg nagyon kedveli őt, az "anyjuk" pedig egy alantas B-film színésznő lánya, és ezért nem is nagyon kedveli őt a királyi család.

 

Szerintem Kate "anyja" Carole volt Kate pótanyja, mert úgy tűnik, hogy szoros és egészséges kapcsolatot ápol a "szüleivel". Ez a protokollsértés azért lett volna, hogy a "véletlen és véletlen" leendő angol királynő egy egészséges és működőképes személyt alakíthasson, amire szükség is van a szerephez, mert ez legitimálja a szerepét.

 

 

 

Egy olyan destruktív nárcisztikus, mint Meghan, soha nem játszhatna ilyen szerepet. És a gyerekkora, a társadalmi kondicionálása vezetett oda, hogy eljátssza azt a szerepet, amit játszott, mert a destruktív nárcisztikusok ezt teszik. Másokat elutasítanak, mielőtt másoknak esélyük lenne arra, hogy elutasítsák őket, és a nárcisztikusok által játszott játékokat a funkcionális emberek nagyon gyorsan leleplezik, Meghan pedig az egyetlen módon védte a gyengeségeit, ahogyan csak tudta. De amikor interjút adott Oprahnak, az egész világ láthatta, amit ő nem volt képes meglátni önmagában, és ezért, amikor az egész királyi családot a busz alá dobta, senki sem hitte el a hazugságait, és az a tény, hogy sosem bántak jól az igazi anyjával, biztosan extra muníciót adott neki, hogy szimbolikusan mindannyiukat meg akarja semmisíteni, kivéve Harry-t, aki egyszerre volt az étkezési jegye és a jegye a hírnévre.

Amikor csecsemőket nemzenek, hogy ilyen fontos szerepeket töltsenek be egy királyi családon belül, mindig szaporítanak statisztákat, arra az esetre, ha valami balul sülne el. Tehát valahol biztosan van egy másik verziója György hercegnek, amelyet titokban tartanak, mert az, amelyet a szemünk előtt mutogatnak, nem úgy tűnik, mintha VIII. Edward klónja lenne.

SMB szerint Jecca Craig, Vilmos volt barátnője vagy Kate teljes vagy féltestvére, és a "randizásuk" valójában csak párzás volt. Az átlagemberek látják, hogy Charlotte hercegnő jobban hasonlít Jeccára, mint Kate-re, és egyesek szerint mindketten huncutabbak, mint Kate. A Middleton vezetéknév jól szolgálja a hamis narratívát - nincs itt semmi látnivaló, emberek, ez nem más, mint egy középosztálybeli család. A királyi család csupán úgy tesz, mintha most már modernizálták volna magukat, átvitték volna magukat a 21. századba, és még egy napig relevánsnak tartották volna magukat.

Az a tény, hogy Fülöp herceg volt az, aki Vilmossal azonos ruhát viselt Vilmos és Kate esküvőjén, és nem Károly herceg, azt árulta el, hogy Vilmos Fülöp herceg igazi fia. Harry pedig James Hewitt fia.

Most már érted, hogy Károly miért Camillával és nem Dianával és a "gyermekeivel" akarta tölteni a privát perceit? A királyi család nem más, mint kirakat, homlokzat a valódi hatalom, a kabbalisták számára. Károly csak azért vette feleségül Dianát, mert a kötelesség hívta és követelte, hogy úgy teljesítse be a sorsát, ahogy tette - egy hazugságban élve, hogy fenntartsa a homlokzatot.

András herceg Sarah Ferguson apjának, Ronald Fergusonnak a valódi fia, és nem Fülöp herceg, ami azt jelenti, hogy ő a volt felesége féltestvére. Eugenie pedig Andrew és Koo Stark, az amerikai volt barátnője valódi lánya. Beatrice egyik "szülőjének" sem a lánya, hanem a brit színész és komikus John Cleese és egy nagyon vörös hajú kosztümös lánya.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-hollywoodi-kabalista-tenyesztesi-program-1-resz

A kabbalista/hollywoodi tenyésztési program célja, hogy hamis bálványokat adjon nekünk, akiket imádhatunk és utánozhatunk, amelyek szórakoztatnak, megrontanak, lealacsonyítanak és elvonják a figyelmünket.

Minden alkalommal, amikor egy film készül, akkor egy baba is születik, a legtöbbször egy jövőbeli sztár, és a tudatlan tömegek filmfogyasztóként akaratlanul is ünneplik, bátorítják és lehetővé teszik ezt a gyakorlatot. MINDEN híres személy nem véletlenszerűen születik, hanem tenyésztik őket, majd elfogadják őket okkult családokba, ésszerűen hasonló kinézettel. Amikor elérnek egy bizonyos kort, "felfedezik" őket, és a siker gyorsított pályára kerülnek.

( Jogi nyilatkozat- Őszintén szólva ez a dolog nekem őrültségnek tűnik, de ez egy ürügy arra, hogy pletykáljak és képeket posztoljak filmsztárokról. Mátrix hacker erre a kizárásra így reagált: "Ön őrültnek nevezte az ötleteket, de azok 100%-ig igazak, különben soha nem reklámoznám őket másoknak. Soha nem gondoltam, hogy bármi, amit össze tudnék rakni, túlságosan őrült lenne neked, úgyhogy bóknak veszem az őrült megjegyzést!").

A kabbalista/hollywoodi tenyésztési program célja, hogy hamis bálványokat adjon nekünk, akiket imádhatunk és utánozhatunk, amelyek szórakoztatnak, megrontanak, lealacsonyítanak és elvonják a figyelmünket.

A hollywoodi tenyésztés világában Susan Maureen Brandt (SMB) kutató szerint a nőstényeket általában 14 éves korukban, a hímeket pedig 16 éves korukban kezdik el szaporítani.

Továbbá, a hírességek párosításait, mind a filmekben, mind a "randizásban", amelyek 16 év vagy annál nagyobb korkülönbséget tartalmaznak, mindig úgy kell értelmezni, mint egy nyomot, hogy a "kapcsolatuk" potenciálisan szülő-gyermek kapcsolat.

Vizsgáljuk meg most Scarlett Johanssont. Az SMB szerint ő az a gyermek, akit Robert Redford és Kim Basinger neveltek a The Natural című film forgatása során, amely 1984-ben került a mozikba, abban az évben, amikor Scarlett született. Később Scarlettet választották ki, hogy az apja mellett szerepeljen a The Horse Whisperer című filmben, amelyet 1998-ban mutattak be, abban az évben, amikor 14 éves lett. A filmben Kristen Scott Thomas is szerepelt, aki abban az évben töltötte be 38. életévét. Mivel minden film a szaporodás álcája, az egyik filmben Robert Redforddal közösen szaporítottak gyereket, és könnyen lehet, hogy Scarlett volt az.

 

 

Az SMB szerint Robert Redford Gwyneth Paltrow igazi apja is. Azt állítja, hogy Gwyneth-et Redford és Mia Farrow az 1974-ben bemutatott A nagy Gatsby forgatása alatt tenyésztette ki.

Gwyneth "hivatalos" elbeszélése szerint 1972-ben született, de SMB szerint a születési dátumot meghamisították, és ezt valószínűleg azért tették, mert Gwyneth örökbefogadó anyja, Blythe Danner már terhes lett volna Gwyneth "testvérével", Jake Paltrow-val, amikor Gwyneth megszületett.

A Paltrow vezetéknév nyomravezetést nyújt a valódi anyja, Mia Farrow kilétét illetően, mivel mindkettőjük vezetékneve ROW-ra végződik, és az a tény, hogy a keresztneve G-vel kezdődik, szintén olyan információ, amely visszautal arra a filmre, amely fedezetet nyújtott a nemzéséhez - GG vagy Great Gatsby.

SMB szerint Gwyneth édesanyja, Mia Farrow egyben volt férje, Chris Martin valódi édesanyja is. Úgy véli, hogy Chris Martint Mia és Audrey Hepburn volt férje, Mel Ferrer tenyésztette ki, aki egyben Mia igazi apja is.

Mia Farrow és Mel Ferrer szülő-gyermek kapcsolatát jelzi, hogy mindkettőjük keresztneve hárombetűs, M betűvel kezdődik, és hatbetűs, F betűvel kezdődik, és mindkettőjük vezetékneve kettős R-t (RR) tartalmaz középen. Ha a Martin betűinek felét eltávolítjuk (RTN), akkor marad a MAI, ami a Mia anagrammája.

SMB úgy véli, hogy Apple Martin vagy Chris és Gwyneth valódi lánya, vagy legalábbis kettőjük közül az egyik. A "fiuk" Mózes azonban egyikük gyermeke sem, hanem inkább egy beugró gyermek, egy cserebaba. Az SMB azonosította a valódi gyermeket, akit Gwyneth szült, és akit egy másik híres családba fogadtak örökbe, ahol az apa szintén rocksztár, mint Chris. Nem emlékszem az örökbefogadó apa vagy a felesége nevére.

SMB azt is állítja, hogy a nagyon nyilvános szülés utáni depresszió, ami Gwynethnek Moses Martin születése után volt, annak volt köszönhető, hogy az igazi Moses Martint erőszakkal elvették tőle, hogy elrejtsék az örökbefogadó családja körében, és kicserélték a beugró Moses Martinra.

 

 

Robert Redford egyben Gwyneth volt barátjának és volt vőlegényének, Brad Pittnek a valódi apja is, ami azt jelenti, hogy ők is féltestvérek.

Az SMB szerint Brad Pittet Redford és Jane Fonda a Mezítláb a parkban (BP) című film forgatásán nevelte, és a monogramja -- BP -- árulkodó.

Brad Pitt "hivatalos elbeszéléséből" azonban kiderül, hogy 1963 végén született, ami 3 és fél évvel a BP megjelenése előtt volt, így a születési dátumát is meghamisíthatták.

Ugyanilyen valószínű azonban az is, hogy Brad Pitt valóban 1963-ban, a BP című film forgatása előtt született, és a monogramja csak arra szolgál, hogy eligazítson minket, hogy a filmben hol keressük a valódi szüleit.

A következő cikkemben megmutatom, hogy Paul Newman és unokája, Ashton Kutcher is a szüleik találkozása előtt született, legalábbis a "hivatalos" elbeszélések szerint. Brad és Gwyneth 1994-től "jártak", 1996-ban eljegyezték egymást, majd 1997-ben szakítottak. A '94-'97-es "kapcsolati" ablakuk a titkos "dupla sztárbébik" nemesítésének álcájául szolgált volna. Bradet, akárcsak 1/2 húgát, Scarlettet, szintén arra választották, hogy apjuk mellett filmszerepet játsszon, és az általuk készített film a 2001-ben bemutatott Spy Game volt.

 

 

Brad Pitt 1969-ben született volt felesége, Jennifer Aniston szintén féltestvére, ugyanis ő az a gyermek, akit Jane Fonda és Gig Young tenyésztett ki az 1969-es They Shoot Horses Shoot Horses Don't They? című film forgatása során. Itt egy nyom: Jane a Jen A anagrammája.

Jen és Brad "hivatalos" története szerint 1994-ben találkoztak egy rövid ideig, 1998-ban kezdtek "randizni", 1999-ben eljegyezték egymást, és 2000-ben összeházasodtak. 2004-ben, pont amikor Jen azt mondta, hogy gyereket szeretne a férjétől/testvérétől, a férfi a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt megcsalta (azaz megnemesítette) Angelina Jolie-val. Tehát "hivatalosan" Jen és Brad soha nem szült együtt gyermeket, de nem hivatalosan nagyon is biztos, hogy igen, és '94-'95 és '98-2004 lett volna a legvalószínűbb időszak, amikor a "találkozásuk" és "kapcsolatuk" füstjén túl, ami hihető álca a színfalak mögötti nemzésükre a cabalisták számára, akik bábjátékosként szintén nemzették és híressé tették őket.

 

Befejezésül szeretném megnevezni egy népszerű filmsztár valódi szüleit, összesen három filmsztárt, akiket az SMB módszereit alkalmazva tudtam összerakni, mint egy nem hivatalos családot alkotó genetikai összetételűeket.

Emma Stone az, aki felkeltette az érdeklődésemet, mert az én szememben olyan külsővel rendelkezik, amilyennel a csinos lányok 12 éves koruk körül rendelkeznek, és általában 17-19 éves korukra kinövik.

 

 

De Emma Stone most, 33 évesen sem nőtt ki a jóképűségéből, sőt, ha valami, akkor a korral csak javult. Így természetesen tudni akartam, ki adta neki ezt a jó megjelenést. Először is megnéztem a hivatalos születési évét, ami 1988. Ezután megnéztem egy listát az 1988-ban megjelent összes nagy hollywoodi filmről, és átfutottam az összes sztár nevét azzal a céllal, hogy észrevegyem azokat, akik Emmaéhoz hasonló külsővel rendelkezhetnek. De végül tényleg csak egyetlen lehetséges szülő volt, mert ekkor már annyira nyilvánvaló volt, hogy kik ők.

Emmanuelle Seigner és Harrison Ford együtt szerepeltek Roman Polanski 1988-ban bemutatott Frantic című filmjében, és kétségtelenül ennek a filmnek a forgatása során tenyésztették ki Emmát. Emma kísértetiesen hasonlít Emmanuelle-re, az Emma név az Emmanuelle rövidítése, és anya és lánya azonos monogramot viselnek - E.S.

Ez könnyű volt, és ti is edzhetitek az elméteket, hogy megtaláljátok a nyomokat, amelyeket a kabbalisták adtak nekünk, mert ezek mind ott rejtőznek a szemünk előtt, és csak arra várnak, hogy felfedezzük őket. A hollywoodi tenyésztési program csupán a kabalista tenyésztési program legmodernebb változata.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-hollywoodi-kabalista-tenyesztesi-program-2-resz