2010. november 15., hétfő

2010.11.14.

2010. november 14. Vasárnap
Ma egész nap lelki szárazságban éreztem magam. Szűzanya: Drága gyermekem, jól érzed, hogy szívedben lelki szárazság van. Ennek egyetlen oka van. Engedted, hogy a világi dolgok, problémáid elvonják figyelmedet rólunk, égiekről, ezért elhanyagoltál minket. Gyermekem, minden lelki szárazság egy próbatétel számodra, másrészt pedig egy kegyelem, mely megerősít téged az Úr iránti hűségben. Minden szent átélte a lelki szárazságot, előfordult, hogy napokig, hónapokig, sőt évekig is eltartott nekik a próbatétel ideje. De a végén mindig Isten mellett döntöttek és ráhagyatkoztak mindenben. Meg kell tanulnod gyermekem leküzdeni a lelki szárazságot és egyben a gonoszt is. Egyedül Isten segítségével tudsz felette győzedelmeskedni, nélküle vereséget szenvedsz.
Mennyei Atya: Drága gyermekem, hallgass égi édesanyádra! Ezek a próbatételek meghatározzák további lelki életedet, hogy mellettem vagy a gonosz mellett döntesz. Jónak látom lelked érdekében, ezért szükséged van rá, hogy dönteni tudj. Kiválasztottalak gyermekem, így megvédelek attól, hogy a gonosz mellé állj. De ha szíved mást diktál, én megértem és elengedlek. Nagyon szeretlek gyermekem, ezért, mint mennyei édesapád gondoskodni akarok rólad, mint kicsi teremtményemről, mert minden örömömet és szépségemet bennetek lelem meg, kedves kis választottaim.
Pio atya: Drága lelki gyermekem! Én az egész életemet az Égiek jelenlétében töltöttem el. Az ő segítségükkel tudtam elviselni a szenvedéseket és a stigmával járó fájdalmakat. Ha nem lettek volna mellettem, nem tudtam volna elviselni a keresztemet, mely számomra hasonló volt, mint Krisztusé. Légy boldog gyermekem, hogy lehetőséged adatott a mély benső látomásokra és beszélgetésekre az Égiekkel! Tanulj meg gyermekem szoros kapcsolatban élni velünk, mert mi együttesen megmutatjuk neked azt az utat, mely egyenesen az örök hazádba, vagyis a mennyek országába vezet.
Madarász Éva: Drága gyermekem! Amikor életemben először megismertem az Úrjézust, vele együtt a Szentháromságot és a Szűzanyát, minden erőmmel és szeretetemmel arra törekedtem, hogy teljesíteni tudjam örök szent tervüket. Sokszor kísértett engem is a gonosz, de az Égiek jelenléte hatalmas erőt adott ahhoz, hogy legyőzzem ellenségemet. Biztosítalak róla gyermekem, hogy neked lelked érdekében nagy szükséged van ezekre a benső beszélgetésekre és látomásokra, hogy hited olyan erős legyen, hogy bárki előtt meg tudd vallani az Úrjézust és mindazt a kegyelmet, mellyel megajándékoztak az Égiek. Isten kezében te is egy eszköz vagy. Általad a Szentháromság és a Szűzanya szavai úgy hatolnak be az emberek szívébe, mint egy fény, mely megvilágosítja őket, és megmutatja, mely út vezet az örök boldogsághoz.
II. János Pál pápa: Drága gyermekem! Mi mindig mögötted állunk, és mindenben számíthatsz a segítségünkre! Örömmel és szeretettel segítünk neked ezekben a hatalmas feladatokban, melyek fiatal létedre nagy felelősséggel járnak. Kérd imáinkat és közbenjárásainkat, és hidd el, mi azonnal meghallgatunk téged! Ahogyan az evangélium mondja: „aki sokat kapott, attól sokat várnak el.” Szükséged van rá, mert egyedül képtelen vagy véghezvinni ezeket a terveket és feladatokat.
Jézus: Látod gyermekem, mily sokan állunk melletted? Hallgass rájuk, mert lelked javára válhat, ha úgy cselekedsz, ahogy mi tanácsoljuk neked. Ha továbbra is szeretettel és hűséggel végzed a rád bízott feladatokat, még sok olyan kegyelemmel ajándékozlak meg, melyről álmodozni sem mersz. Azért mondom neked ezt gyermekem, mert még nagyon fiatal vagy, és még sok-sok évet fogsz eltölteni itt a földön, hogy a kegyelmekkel véghez tudd vinni akaratomat és szent terveimet.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Az idők végének jelei – De a dicsőség visszatér majd a Földre


2010. november 14. vasárnap; 23:00
Szeretett leányom, ne érezd magad vétkesnek azokért a kétségekért, amelyeket ma éreztél. Ez természetes. A lelki dolgok iránti felfogóképességed még nem olyan erős, mint amilyennek lennie kellene, de ez így van rendjén.
Vezetni foglak téged, és te idővel meg fogod érteni küldetésed célját. Szükségem van rá, hogy erős legyél a munkádban és engedelmes Velem szemben.  Ez egy nehéz feladat, ami érzelmileg felemészt téged. Egy lelkivezetőt küldök neked, hogy segítsen megbirkózni ezzel az óriási feladattal, amit be kell fejezned. Olyan fontos ez a feladat, hogy nélküle egyre több lélek veszne el a sátán által. Leányom, te már akkor elkötelezted magad erre a munkára, még mielőtt Én ezt a munkát elküldtem volna neked.
A lelkivezetődet Én küldtem neked. Amikor te beszélni fogsz, ő tudni fogja az igazságot. Mostanra már olyan módon érzékelted az emberek néhány bűnét, az elmúlt két napban, ahogyan ez eddig még nem volt lehetséges számodra. Láttad a különbséget? Különlegesen érezted magad, amikor gyermekeimre néztél? Más megvilágításból láttad őket, nem igaz? Ez a Szentlélek ereje, amivel megáldottalak téged.
Az a szeretet, amelyet gyermekeim és a papok iránt a szívedben éreztél, és amit a mai Szentmisén láttál, szintén ajándék volt számodra a Szentlélek ereje által. Te most olyan mértékben fogod látni, érezni és hallani az emberek bűneit, hogy te is azt a fájdalmat fogod érezni, amit Én érzek. A szeretetet is látni fogod Szemeiden keresztül, gyermekeim iránt, amelyet az Én Szívem visszatükröz neked.
Ne félj ezektől az ajándékoktól, gyermekem. Ne érezd azt, hogy ezt a feladatot nem tudod elvégezni, mert az az erő, amelyet kegyelmem által adni fogok neked, megerősít téged, úgy, hogy sohasem fogsz, és nem is akarsz majd visszanézni.
Most gyengének érzed magad.  Ez, az Én isteni erőm érzése, amely most testedet elárasztja. A forróság, az a szeretet, amelyet Én irántad érzek. Ne sírj, gyermekem. Mostanáig különlegesen erős voltál és elfogadó, habár csak egy pár napja szóltam hozzád először. Nem, gyermekem, te nem képzelődsz. Kérdezgesd önmagad és azokat, akik közel állnak hozzád.
Akik eladják lelküket a sátánnak
Most írd a következőket:  a világ háborog a sötétség súlya miatt, és az ördög gonosz összeesküvése által, aki továbbra is csalogatja és csábítja gyermekeimet. Őket tőrbe csalták, de olyan mértékben, hogy sokan közülük olyanok lettek, mint a nyüzsgő állatok, még gyermekeim jelenlétében is. Milyen sok szegény lélek jelenik meg a hívők előtt, annyira sajnálatraméltó és szomorú állapotban, akiket bujasággal, kapzsisággal és hiúsággal etetnek! Önteltségük által azt hiszik, hogy valódi hatalmuk van. A hatalmat a sátán ígérte nekik. Sok ilyen gyermekem úgy határozott, hogy eladják a lelküket, és még büszkék is tettükre.
Egyre több gyermekem vonzódik a varázshoz, és a gazdagsághoz, amely az ő ígérete (a sátáné), és ez látható az egész világ számára. Nem, ők nem szégyellnek azzal dicsekedni, hogy hozzá tartoznak. Az ígéret, amit ő adott, nemcsak hazugság, hanem tiszta gyűlölet az emberek iránt. A sátán gyűlöli az emberiséget.
Ő hazudik gyermekeimnek, és azt meséli be nekik, hogy mindent meg tud nekik adni, de ez sajnos csak hazugság. Mindazok, akik követik őt és üres ígéreteit, nem lesznek megmentve, és nem is lehet megmenteni őket.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok gyermekeimért. Leányom, tudom, hogy fáradt vagy, de szívleld meg mindezt. Azoknak a hívőknek is elővigyázatosnak kell lenniük, akiknek a hite langyos, és még nem kapcsolódnak közvetlenül a sátánhoz, túlzottan. Ők, – beleértve követőimet, és némely felszentelt szolgámat, püspökeimet és érsekeimet – kigúnyolják gyermekeim hitét. Az ő lelki életük egy bizonyos körben elveszett a kapzsiság mögött, ahol az arany és a vagyon elfedik az Isteni adományokat, amelyek mint Isten tanítványainak adattak.
Az Egyház elvesztette útja fonalát és sötétségbe merül. Ez, gyermekem meg volt jövendölve és nem más, mint a Végidők jele. Ez arra vonatkozik, amikor az utolsó pápa fellép, és a világ elvész a hamis próféták félrevezető irányítása által.
A kinyilatkoztatások, úgy, mint az Én második eljövetelem, előzetesen meg lesz adva neked, gyermekem, úgy, hogy szavaidat meghallhassák, azért, hogy a lelkek még a Nagyfigyelmeztetés előtt fel legyenek készülve. Ne nyugtalankodj. Az élet megy tovább. A dicsőség visszatér a Földre. Gyermekeim meg lesznek mentve az ördög karmai közül, aki el lesz pusztítva. Nagyon fontos, hogy gyermekeimet ne vigye magával a pokol mélyére, csalása által.
Szavaimnak szigorúnak kell lenniük. Gyermekeimnek meg kell ezeket hallgatniuk. Tiszta szeretetből adom ezt a figyelmeztetést. Mivel most, mint Bíró, és nem, mint Megváltó jövök vissza hozzátok, a múltban eltolódott az ítélet időpontja, szeretett Édesanyám imáinak és követőim imáinak köszönhetően, az egész világon. Most ez már nem így lesz.
Senki sem fogja tudni második visszajövetelem időpontját
Sem neked, sem gyermekeimnek nem lesz ez az időpont kinyilatkoztatva. Nem lehet kinyilatkoztatni.  Ezért fontos, hogy minden gyermekem fel legyen erre készülve.  Mindazok, akik nem készülnek fel, nem mondhatják, hogy nekik nem lett az Igazság megadva. Amikor eljön a Nagyfigyelmeztetés, fel fogják ismerni az Igazságot. Igen, ha meggyónják bűneiket és beismerik azokat, megkapják áldásomat. Ha nem, akkor a pokolba vettetnek. Irgalmasságom akkor már lejár számukra.
Most menj, gyermekem. Készítsd elő az Igét, hogy a világ meghallhassa. Mondd meg gyermekeimnek, híveimnek, hogy ne féljenek. Mondd meg nekik, hogy imádkozzanak a hitetlenekért. Aztán mondd meg a hitetleneknek, hogy térjenek vissza Hozzám. Tégy meg mindent, ami csak lehetséges, hogy figyelmeztetni tudd őket arra, hogy nyissák meg szívüket.
Megváltód, Jézus Krisztus, aki eljön, hogy megítélje az élőket és a holtakat