2011. október 26., szerda

Kiengesztelődési találkozó 2011.10.21-22 hanganyaga

A 2011. Október 25-i adás utolsó negyedében láthatjuk a találkozóról való beszámolót.


Ez a fénykép a kiengesztelődési találkozón készült.


Fenykep 
http://engeszteles.bocsajozsef.hu/archiv-hang/kiengtalalkozo-20111021-22-hanganyaga

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Isten, az Atya: Vissza kell utasítanotok a sötétséget és át kell ölelnetek a világosságot…

2011. október 25. kedd, 15:30
Szeretett leányom, mondd meg a világnak, hogy Én átölelem karjaimmal minden gyermekemet. Minden jóra fog fordulni. Most minden Szent Kezeimben kell, hogy maradjon, amint azt (annak idején) elrendeltem.
Utasításomra, Fiam még egyszer a világba megy, hogy megmentse az embereket a bűn pusztításaitól. Ez, dédelgetett gyermekeim, Igazságosságom Isteni cselekedete számotokra, mert így tudom csak visszaállítani földi Királyságomat.
A félelem nem Tőlem származik. A félelem a sötétségből ered. Ha féltek Tőlem, akkor tudnotok kell, hogy a sötétség az, mely betakarja lelketeket, nem az Én Isteni nagyságom.

Ahhoz, hogy részesei lehessetek Királyságomnak, vissza kell utasítanotok a sötétséget és a világosságot kell átölelnetek. Ugyanezt a világosságot (fényt) fogja most Fiam nektek ajándékozni, az Isteni Irgalmasság cselekedete által.
Gyermekeim, szeretetem oly nagy mindannyiatok iránt, hogy minden erőmet arra fogom felhasználni, hogy a lelkeket mindenütt megválthassam. Igazságosságom keze azokra a lelkekre fog lesújtani, akik visszautasítanak Engem, de előbb, minden Tőlem telhetőt megteszek ahhoz, hogy egyesíthessem valamennyi gyermekemet.
Nagy Dicsőségem Királysága hamarosan ki lesz nyilatkoztatva a világ számára. Közületek gyermekeim, egyetlen egy sem akarja majd visszautasítani Dicsőséges Királyságomat, mely a Béke új Korszakában fog a földön uralkodni.
Imádkozzatok azokért, akinek nehezükre esik átölelniük az igazságot.
Isten, a Mindenható Atya