2020. december 24., csütörtök

Viganó: Ez az "Antikrisztus királyságának elpróbálása" /ehhez segédkezik a főpapok többsége/

 

A zsinatig vagy - "ha engedékenyek vagyunk" - egészen Ferenc pápáig, profanitásokat és szentségtöréseket hajtottak végre az egyház külső ellenségei - véli Viganó érsek.

Azóta a botrányok a "hierarchia legmagasabb szintjeinek aktív részeivé váltak" - mondta a LifeSiteNews.com lapnak (december 22).

Az amazóniai zsinaton elért Pachamama-kultuszra hivatkozva Viganó azt mondta, hogy a Bergoglio-egyház már nem rejti el "a pogány isteniségek - vagyis a démonok - bálványimádó kultuszát".

Viganó szerint Ferenc pápa ellentmondásban él, mivel tudja, hogy csak akkor tudja megsemmisíteni az egyházat, ha pápának ismerik el, ugyanakkor nem gyakorolhatja szigorú értelemben a pápaságot, mert ez megkövetelné tőle, hogy úgy beszéljen és viselkedjen, mint Krisztus helytartója.

Az egyház legmagasabb szintjeinek ez a hitehagyása "az eszkatológiai események szükséges része" - magyarázza Viganó. "Aminek tanúi vagyunk, az az Antikrisztus királyságának elpróbálása."

https://gloria.tv/post/cTVJnkpWiatt4cerCvszSjTft


Cathy Healy: Édesapám halála után meglátogattam a Szent Arcról elnevezett Mary apácát

 

Ez Jézus Szent Arcáról elnevezett Mária apáca. 80-as évei végén jár, és több mint 50 éve a Sri Lanka-i Kandy-ban a Szent József kármelita templom zárdafőnöknője.

Amikor meglátogattam, hogy értesítsem apám (77 éves) haláláról, a válasza tökéletesen várható volt.

Azt mondta: "Ó, milyen csodálatos neki. Urunk minden hűséges szolgát magához hív. Annyi éven át könyörögtem, hogy vegyen magához, olyan bűnösnek kell lennem, hogy itt akar tartani, ebben a könnycseppben. Ó, remélem, hamarosan magához hív, mennyire örülök Kevinnek (apám) miatt."

Válasza annyira őszinte és tényszerű volt. Figyelemre méltó. Nincs kétségem afelől, hogy naponta imádkozik, és egy szívességet kér: azt, hogy meghaljon!

https://gloria.tv/post/wBZkJQVfo37T1BycNxL2EZ6zM