2013. június 18., kedd

Szodoma és Gomora, avagy Bécs hanyatlása... Másképpen mondva bécsi születésű az Antikrisztus?

A napokban ismét megrendezték meleg felvonulást, közismertebb nevén a buzik magamutagató istentelen orgiáját. Talán nem is kellene már ezzel foglalkozni, hiszen évről évre számos európai városban megrendezik ezt a förmedvényt, de mégis óhatatlanul megvilágítja, hogy az egykor szebb napokat is megért öreg kontinens milyen mélységekbe süllyedt.
Önmagában nem is lenne semmi probléma azzal, ha a buzik végig vonulnak, ha mellé a hazafiak megmutatják, hogy mi az isteni rend ebben a világban, akárcsak Moszkvában. Bécs azonban már oda süllyedt, hogy nem csak nincs ellenállás, hanem most már mintegy 150.000 ember vett részt rajta, és lassan már ott fognak tartani, hogy egyesek még a ruhát is mellőzni fogják. De a legvisszataszítóbb, hogy a menetben már volt családi kamion is, ahol gyerekek is részt vettek. Hiába a zsidóknak és a buziknak semmi sem szent. A felvonuláson több nagy cég is képviseltette magát, így például a zsidó tulajdonosú Microsoft is, vagy a bécsi tömegközlekedés és az osztrák vasút is. Ennek megfelelően minden tömegközlekedési eszköz szivárványos zászlóval közlekedett, ahogyan sok közintézményre is kitűzték.
Természetesen most is azért vonultak, hogy gyereket tudjanak örökbe fogadni, ha már nekik nem lehet. A cionista aknamunka gyümölcse lassan beérik, háborúk nélkül pusztul a fehér ember. Vagy legalizált abortusz miatt nem születik meg több millió gyermek, vagy pedig a buzi lét propagálása, hiszen annak sem lehet a gyümölcse gyermekáldás.
Szodoma és Gomora hasonló bűnök miatt pusztult el a kénköves és tüzes esőtől. Előbb, vagy utóbb Bécset, és a hozzá hasonló városokat is hasonló módon fogja az Úr eltörölni a Föld színéről.
Budapest is közöttük lesz?
Jakab Sándor