2013. július 12., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Azáltal, hogy a Keresztes Imahadjáratom Imáit imádkozzátok, meg tudom menteni őket

Drága szeretett leányom, hadd húzzalak közelebb Szentséges Szívemhez téged, mert amikor megengeded Nekem, hogy ezt tegyem, különleges Kegyelmeket fogok a lelkedbe csepegtetni. Akkor majd az Én Munkám még több gyümölcsöt fog teremni, melyek megérnek majd és bőségesen előtörnek szerte Földön.
A gyümölcs, mely Tőlem származik, megtérést fog eredményezni, és amikor azt megízlelik, meglágyítja még a legmegkeményedettebb szíveket is. Amikor megeszik azt, akkor ez olyan módon fogja egyesíteni őket Velem, amely nagy békét hoz majd nekik. A béke, amelyet mindnyájatoknak megígérek – azoknak, akik most rám hallgatnak, amint hozzátok beszélek -, a ti fegyveretek lesz a gyűlölet ellen.
Ti ezzel a békével fogtok eltelni – beleértve azokat a lelkeket is, akik sohasem hallottak ezekről az Üzenetekről, és akik valóban szeretnek Engem -, ennek eredményeként védettek lesztek azok hangjával szemben, akik azért ordítanak rátok, mert ti az Enyéim vagytok.
Amikor egyek vagytok Velem, megígérem, hogy minden sértésért és bántalomért melyet azért kell elviselnetek, mert Szent Szavamat hirdetitek, fel foglak emelni, őrizni és védelmezni foglak benneteket. Ti egy dicsőséges életet fogtok élvezni Új Paradicsomomban, ahol mindenki egységben fog énekelni Isten szeretetéért és dicsőségéért.
Nektek nincs miért félnetek Tőlem, de azt kérem, hogy áldozzatok időt az imára azok lelkéért, akik össze vannak zavarodva és egyes esetekben el vannak veszve. Azoknak, akik elkülönültek Tőlem, vissza kell térniük Hozzám, és azáltal, hogy a Keresztes Imahadjáratom Imáit imádkozzátok, meg tudom menteni őket.
Menjetek szeretett követőim, és tudjátok, hogy ti a Szívemben vagytok és Én pedig a tiétekben vagyok.
Jézusotok