2013. április 23., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten Anyja: Ahhoz hogy méltókká váljanak Királyságára, csupaszra kell vetkőzniük a világi befolyásoktól

Gyermekem, ahhoz, hogy Isten gyermekeit meg lehessen menteni, nekik követniük kell Fiam ösvényét. El kell fogadniuk a tényt: ahhoz, hogy méltókká váljanak Királyságára, csupaszra kell vetkőzniük a világi befolyásoktól, mely elválasztja őket Istentől.
Azok, akik a Fiamhoz fordulnak, amint eljutnak az Igazságra, észre fogják venni, hogy számos változás történik az életükben. Azok, akik nem ismerik Őt és először nyitják meg szívüket Előtte, könnyekre fognak fakadni. Ezek a könnyek a szeretet következményei lesznek, melyeket Ő önt majd a szívükbe, és ők meg fognak rendülni. Ezek a megtérés könnyei lesznek. A szívüket és a lelküket olyan szeretet fogja eltölteni, amilyet eddig még nem ismertek. Ez Isten Szeretete és egy Ajándék a Mennyből.
Nem sokkal ezután eltelvén Isten Fényével vonzani fogják a gonosz sötétségét, aki azokat a lelkeket keresi, akiket ez a Világosság eltöltött. Ekkor lesz az, hogy szenvedni fognak mások kezétől, akiket a gonosz arra használ fel, hogy megtámadja a hitüket és az Isten iránti hűségüket.
Azok, akik egyszerű szeretettel vannak Fiam iránt, minden emberi arroganciától és büszkeségtől mentesek, akik nem engednek azok nyomásának, akik Fiamat elítélik, éppúgy fognak szenvedni, mint Ő is szenvedett. Fájdalmat fognak érezni, amikor a bűn tanúi lesznek, mert ugyanazt a fájdalmat fogják érezni, mint Fiam. Elesnek majd és megbotlanak, akárcsak Fiam tette a Kálvária útján. Mindaddig, amíg csak élnek, érezni fogják Fiam szenvedésének fájdalmát. Ez mindaddig kísérni fogja őket, amíg a világ végső megtisztulása be nem fejeződik.
Soha ne érezzétek azt, hogy a Fiam iránti hűség mindig csak fájdalommal van színezve, mert ez ugyanakkor örömet, békét és reményt is hoz, melyek végül az örök életre vezetnek. Soha nem szabad megengednetek, hogy a Fiam iránti szeretetetek elválasszon benneteket Isten többi gyermekeitől. Ehelyett nektek mindenkit el kell érnetek, különösen azokat, akik sohasem nyitották meg szívüket Fiam előtt. Nekik szükségük van a segítségetekre. A megtérés Ajándéka által, megkaptátok azokat a Kegyelmeket, amelyekre szükségetek van, hogy ezeket a lelkeket a Fiamhoz hozzátok. Ezt azon fájdalom elfogadása által kell megtennetek, melyeket Krisztus katonáiként kell elviselnetek, és imáitok meg a másokért hozott áldozataitok által.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja