2012. november 7., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Isten az Atya: Ebben az időben az angyalok valamennyi hierarchiája gyülekezik a Mennyben a Föld négy sarkánál

2012. november 6. 22:45
Drága szeretett leányom, ebben az időben az angyalok valamennyi hierarchiája gyülekezik a Mennyben a Föld négy sarkánál. Ők most felkészülnek a büntetések kitörésére, amelyek rászabadulnak majd az emberiségre.
Mindezeknek a dolgoknak meg kell történniük – viharok, háborúk, éhínség és diktatúrák fognak bekövetkezni – a Földön, amint a csata elkezdődik, ahogy az meg volt jövendölve.
A Föld rázkódni fog mind a négy sarkában, és sokan sokkolva lesznek, mert még nem láttak ilyen zűrzavart maguk előtt kibontakozni.
Ti, gyermekeim, a végidőkben vagytok, és az időszak, ami előttetek áll, nagyon nehéz lesz. Közületek azok, akik hűségesek Hozzám, és akik minden bizalmukat belém helyezik, ellent fognak tudni állni ezeknek a megrázkódtatásoknak.
Sok változás fog kitörni most a világban, és legyenek hálásak közületek azok, akik ismerik az Igazságot. Meg fogjátok érteni, hogy bár ez az idők végét jelenti, amint azt eddig is tudtátok, ugyanakkor ez lesz az az időszak is – ahogyan azt megjövendölték –, mely az új kezdetet előre jelzi. Egy újrakezdés. Egy Új Paradicsom a Földön.
Ez, szabadságot fog jelenteni, gyermekek. Ti gyorsan a Karjaimba lesztek véve, hogy az új otthonra várjatok, melyet gondosan teremtettem mindnyájatok számára.
Az időt nehéz lesz sokak számára elviselni, de csak azok fognak kitartani és boldogulni, akik elfogadják az Igazságot, mert ők védve lesznek.
Pecsétemet terjeszteni kell. Szeretetemet minden vallású és hitű gyermekemmel meg kell ismertetni, különösen azokkal, akik nem ismernek Engem, valamint azokkal, aki elutasítják Létezésemet.
Ugyanúgy készítem fel Hadseregemet a Mennyben, mint a Földön is.
Együtt, mi le fogjuk győzni a gonoszságot, amely bevezetésre kerül minden nemzetben a tehetetlen emberei ellen.
Ha felálltok és elutasítjátok a Fenevad Bélyegének elfogadását, Én meg foglak védeni benneteket.
Központok – melyeket prófétáim az évek során megszerveztek – fognak felszínre kerülni, a sivatagi oázishoz hasonlóan. Itt képesek lesztek hűségetek bizonyítására Irántam, Atyátok iránt. Itt összegyűlhettek imádkozni azokért a lelkekért, akik elvesznek az Antikrisztus hatalma alatt.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Időtök megjelöltetett és Fiam Második Eljövetelére hamarosan sor kerül.
Egyedül csak Én, a ti szerető Atyátok ismerem ezt az időpontot. Még drága Fiam, Jézus Krisztus sem ismeri azt. De tudnotok kell a következőket:
Bár ti, ez által és más küldetések által is fel letettek készítve, ez hirtelen lesz bejelentve, amikor az már túl késő lesz sokak számára, hogy megtérjenek. Ehelyett ők el fognak futni.
Legyetek erősek, gyermekeim. A Tervem az, hogy elpusztítsam a fenevadat, és hogy megmentsem minden gyermekemet. A ti imáitok segíthet megmenteni Nekem minden egyes értékes lelket.
A Legmagasságosabb Isten


Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2012. november 6. Szentségimádáson Jézus:
„Drága kislányom! Készülj! Az idő rövid. Hamarosan beteljesülnek szavaim. A természeti csapások egyre sűrűsödnek. Megkérgesedett ennek a népnek a szíve. Nem akarnak felkelni bűneikből. Csak a mammont hajhásszák, mintha örökre itt élnének. Az önmegtagadás és a lemondás helyett a testi élvezeteket, a tisztaság helyett a paráznaságot keresik. A szívük tele van bűnnel. Engem megvetnek. Nem kell tanításom. Nem hisznek az örömhírben, az Evangéliumban. Csak a pillanatnak élnek. Amikor pedig figyelmeztetem őket a természeti csapások által, zúgolódnak, és Engem hibáztatnak. Pedig minden ember azt kapja, amit érdemel. Ha nem tér meg a világ, elpusztul. Alig marad ember a földön. Elveszem tőlük bálványaikat, a kényelmet és a gazdagságot. Visszamennek korban arra az időre, amikor gyalogoltak, jó esetben egy öszvér hátán utazhattak. Akkor érték lesz a gyermek és az ember, mert nem lesznek gépek, amik kiszolgálják őket. Mindent a két kezük munkájával kell megcsinálni. Ez a korszak már itt van a küszöbön. Beteljesül Szent Péter apostol levele: „Akkor az egek nagy robajjal elpusztulnak, az elemek megolvadnak a hőségben, s a föld és rajta minden alkotás tűzben ég el.” (2 Pt.3, 10.) Mára az emberiség eljutott arra a szintre, hogy kipusztítsa önmagát. Országok, földrészek tűnhetnek el. 
Gyermekeim! Imádkozzatok, hogy ez ne történjen meg! Én nagyon türelmes vagyok, de egyszer véget ér türelmem. Nem nézhetem, hogy tömegek kárhoznak el. Meg kell állítanom ezt a pokol felé rohanó tömeget. Ha a szép szó, a figyelmeztetés nem használ, ostoromhoz nyúlok, és megfenyítem a világot. Fenyítésemben figyelembe veszem az egyéni bűnöket. Az az ember, aki ismerte tanításomat, és ennek ellenére súlyosan vétett, nagyon sok verést kap. Akihez nem jutottak el szavaim, az Evangélium és az üzenetek, és így vétkezett, az csak kevés verést kap. Minden esetre nagyon fájdalmas lesz a büntetés.
Gyermekeim! Ezek az utolsó felszólításaim. Mindent tudtul adtam nektek. Akik olvassátok, imádkozzatok a bűnösök megtéréséért, és a világ békéjéért! A sátán csak annyit tehet, amennyit megengedek neki. Ti szabadítjátok ki az ördögöket a pokolból bűnös életetekkel. Imáitokra megkötözöm a gonoszt, és enyhülhetnek a csapások, sőt el is maradhatnak, de ehhez mindenkinek meg kell térni. Olyan mértékben fenyítem a világot, amilyen mértékben szükséges, hogy megfékezzem a bűnt, ami rengeteg embert visz a kárhozatra. Értsétek meg: Én a lelkek üdvéért haltam kínhalált. Nekem az a célom, hogy üdvözüljetek. Mindent az üdvösségetek érdekében adok. Ha egy orvos egy fájdalmas műtétet végez a betegen annak gyógyulása érdekében, senki sem hibáztatja. Amikor Isten a lelkek üdvössége miatt nyúl a fenyítés eszközéhez, mindenki Istent káromolja. Képmutatók! Ne Engem hibáztassatok, Aki a javatokat akarom! Szakítsatok a bűnnel! Változzatok meg! A büntetést saját bűneitekkel hívjátok le magatokra. Térjetek meg! Éljetek szeretetben! Tartsátok meg Atyám parancsait! Akkor nincs mitől félnetek. Boldogan élhettek itt a földön, és utána a mennyben mindörökké. Erre áldalak meg mindnyájatokat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által:
„Hőn imádott drága Szent Uram! Imádlak Téged minden jóságodért, szeretetedért, gondviselésedért. Hiszek Tebenned. Hiszem, hogy a javunkat akarod, hisz ezért haltál kínhalált. Annyira szerettél minket, hogy az életedet adtad, a Véredet ontottad értünk. Így imádkoztál: Atyám, legyenek egyek, mint ahogy Te és Én egyek vagyunk. Jézusom, most az egységért könyörgök Hozzád. Kérlek, add meg minden embernek az ehhez szükséges kegyelmet: a Beléd vetett hitet. Szavaid igazságának elfogadását: az Én Testem valóban étel, és Vérem valóban ital. Aki eszi az Én Testemet, és issza Véremet, annak örök élete van. Kérlek Uram, add kegyelmedet, hogy minden ember egy szívvel imádjon Téged a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Tisztuljon meg mindenki a bűnbánat szentségében, és hótiszta lelkébe fogadjon Téged mindenki a szentáldozásban! Kérlek, támassz nekünk szent papokat, akik által átváltoztatod a kenyeret drága Szent Testeddé, és a bort drága Szent Véreddé! Kérlek, térj be mindnyájunk szívébe, és add, hogy egy szívvel, lélekkel imádjunk Téged a legméltóságosabb Oltáriszentségben! A Szentmise legyen a legnagyobb ünnepünk! A Legnagyobb ajándék Te légy, Aki leszállsz az oltárra azért, hogy nekünk add Magadat, és így Te légy védőpajzsunk minden kísértés ellen.
Jézusom, Királyom, örök Mennyországom! Nincs más vágyam, csak az, hogy a Szentírás szavai teljesüljenek: Legyen egy akol és egy pásztor. Uram, Te Mindenható vagy. Te mindent megtehetsz. Kérlek, tégy csodát! Áraszd ki ránk Szentlelkedet, hogy megvilágosítsa elménket! Kérlek, adj nekünk élő, erős Beléd vetett hitet! Nyisd meg lelkünket, hogy befogadjuk a hit nagy ajándékát! Kérlek, adj nekünk lángoló tűz szeretetet, amely kiégeti lelkünkből még a legkisebb tökéletlenséget is! Kérlek, formálj minket szentekké, hogy méltók legyünk kegyelmeid befogadására! Erre áldj meg minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Ámen.”

Nagyfalui üzenet 2012. november

2012 – A NAGY FIGYELMEZTETÉSRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS ÉVE – NOVEMBER
”Legyetek mindig készen, mert az Emberfia abban az órában jön el, amikor nem is gondoljátok!” (Mt.24,44)
98. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén
A Szentírásból tanúljuk meg és tegyük gyakorlatba a szeretet himnuszát (I Kor. 13, 1-13)
Havi mottó: Arról ismernek meg titeket, hogy az Én tanítványaim vagytok, ha szeretettel vagytok egymás iránt! (Jn. 13, 35)
Havi imaszándék: azért engesztelünk, hogy az ellenség szeretet megszülessen mindenkinek a szívében!
Konkrét feladatunk: a konkrét felebaráti szeretetünkkel örvendeztessük meg a Szentlélek Istent!
Szűz Mária üzenete 2012 novemberében
„Szeretett engesztelő gyermekeim! Az elmúlt hónapban arra tanítottalak titeket, hogyan szeressétek a mennyei Atyát. Most, elmondom nektek hogyan szeressétek a felebarátaitokat és helyesen önmagatokat, a Szentlélek megörvendeztetésére. Tudnotok kell azt, hogy az Isten és a felebarát iránti szeretetetek elválaszhatatlanul összetartozik. Aki igazán szereti az Istent, az a személy a felebarátját is szereti. Ez áll fordítva is. Amint összetartozik: a két lábatok, két kezetek, két fületek, két szemetek, a madár két szárnya… úgy tartozik össze az Isten és a felebarát iránti szeretet. Tudnotok kell azt, hogy a felebarát iránti szeretetetek az Isten szeretetnek a próbaköve. Tudatosítnotok kell azt, hogy minden megteremtett ember a felebarátotok, függetlenül attól, hogy milyen vallású, nemzetiségű, korú, nemű, foglalkozású. Azért kell szeressétek a felebarátotokat, mert Szent Fiam ezt kéri tőletek, azért mert minden ember Isten gyermeke és az Ő képmására lett teremtve, ugyanazok az első szüleitek és mindannyian egy cél felé, az örök üdvösség felé tartotok!
Hogyan szeressétek konkrétan a felebarátaitokat?
Mutassatok jóakaratot, részvétet felebarátaitok jó dolgában és balsorsában. “Tanúljatok meg örülni az örvendezőkkel és sírni a sírókkal.” “Aki mással együtt sír, az ember. Aki képes másokkal együtt örülni, az angyali lelkületű!” Abban az esetben, ha fáj nektek mások öröme, irigyek vagytok, ha örültök mások bajának, kárörvendők vagytok. Az irígység, a kárörvendés a felebarát iránti szeretet hiányát jelzi bennetek.
Vigyázzatok arra, hogy ne ártsatok a felebarát: életében, ártatlanságában, vagyonában, becsületében…
Az irgalmasság lelki cselekedetei alapján törekedjetek: a bűnösöket figyelmeztetni, a tudatlanokat tanítani, a kételkedőknek jó tanácsot adni, élőkért és holtakért imádkozni, a szomorúakat megvígasztalni, igazságtalanságokat békével tűrni, az ellenetek vétőknek megbocsátani!
Az irgalmasság testi cselekedetei alapján, törekedjetek: az éhezőknek ételt adni, a szomjazóknak italt adni, a ruhátlanokat felruházni, a börtönben lévőket meglátogatni-bátorítani, a betegeket megvígasztalni, az úton lévőknek szállást adni és a halottakat tisztességesen eltemetni.
Itélkezés helyett, próbáljátok meg beleképzelni magatokat a felebarát állapotába. “Amit nem akartok magatoknak (semmi rosszat), azt ne akarjátok a felebarátnak sem. Amit akartok magatoknak (csak a jót), azt tegyétek a felebarátaitoknak is. A lelkiéletben az a csúcs, ha Isten kegyelméből képesek vagytok akár az életeteket is feláldozni a felebarátaitokért, mint Éva testvéretek.
Tanúljátok meg a felebarátot elsőként szeretni elvárások nélkül és mindenkit szeretni személy- válogatás nélkül. Szent Fiamat lássátok meg és szeressétek a felebarátban. Szeressétek az ellenségeiteket is Szent Fiam lelkületével.
Az igazi keresztény ismertető jele: “arról ismernek meg titeket, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretettel vagytok egymás iránt!”
Vigyázzatok arra, hogy helyesen viszonyuljatok az anyagi javakhoz! A pénzetek sohase lehet fontosabb, mint a felebarát iránti szeretetetek. Ne legyetek az anyagi javak rabjai. A tékozlás és a zsugoriság között találjátok meg a helyes középútat. A fösvény lelkű emberek feje fölött állandóan ott lebeg Szent Fiam isteni figyelmeztetése: “Esztelen, még az éjjel számonkérhetik a lelkedet. Amiket gyűjtöttél kiéi lesznek?” Ne felejtsétek el az ősi keresztény felfogást: minden falat kenyér, amelyet magatoktól megvontok a felebarát iránti szeretetből, az a Ti lelketeket táplálja!!! Éljetek úgy, hogy rátok ne mondhassák az emberek: telhetetlen.
Szeressétek a felebarátaitokat: odafigyeléssel, meghallgatással, munka megosztással a családban, áldozat vállalással, együtt érzéssel, kapcsolatok ápolásával, névnap - születésnap – házassági évforduló megtartásával!
Hogyan szeressétek helyesen önmagatokat?
Úgy, hogy vigyáztok a testetek egészségére és a lelketek tisztaságára!
Aki helyesen szereti önmagát: szemérmesen öltözködik, rendszeresen étkezik, a szükséges pihenést Isten akaratának tekinti, az orvosnál gyógyíttatja a beteg testét, kerüli a bűnöket és vigyáz arra, hogy a lelkében mindig ott legyen: a béke, öröm, szeretet!
Helytelenül szereti önmagát: aki cigarettázik, drogozik, mértéktelenül italozik, túlzásba viszi a munkát, aki lusta és nem akar dolgozni, aki veszélynek teszi ki a testét gyorshalytással, hegymászással, hiányos öltözettel, a pihenés elhanyagolásával, a betegsége semmibe vételével, öngyilkossági kísérletekkel. Helytelenül szereti önmagát: aki nem gyónik, nem áldozik, nem jár a templomba, nem olvas lelki könyveket, aki a hamis tanítások szerint él, aki kisebb-nagyobb bűnöket követ el és így bűnbánat nélkül a kárhozat felé halad!
Mindezeket hallva, gondolkozzatok El azon vajon szeretitek-e a felebarátokat és helyesen önmagatokat? Mindazok az engesztelők, akik arra törekednek, hogy szeressék a felebarátaikat és helyesen önmagukat, megörvendeztetik a Szentlélek Istent és az összes Égieket. Ebben a hónapban tudatosan erre törekedjetek!
Most a Szentlélek Isten áld meg titeket Általam az igazi felebaráti szeretet és a helyes önszeretet lelkületével!!!”
VISSZATEKINTÉS 2012 OKTÓBERÉRRE
Mit kell tudjunk Isten imádásáról? Isten, aki felülmúl végtelenül mindenkit, imádjuk! Elismerjük, hogy Isten az egész Világ Ura, Teremtője, mi pedig a teremtményeiként függünk Tőle. Senki mást és semmi mást nem imádunk sem az Égben, sem a Földön, csak a Szentháromságot! Istent imádjuk bensőleg: hittel, reménnyel és szeretettel! Hittel: elismerjük, hogy Isten a legfőbb Igazság! Reménnyel: elismerjük, hogy Ő a legfőbb Jóság. Szeretettel: elismerjük, hogy Ő a legfőbb Célunk, ezért egész életünkben Akaratát megtéve Felé tartunk! Istent imádjuk külsőleg is: az áldozat bemutatásával, térdhajtással, teljes leborulással, a bűnbánatban a mellünk verésével, a szentségek vételével… Álszent az, aki külsőleg feltünően mutatja a jámborságot, de belsőleg nem az. Ők nevetségessé teszik a vallást. Legyen az Isten imádásunk: egyszerű, természetes, józan, túlzásoktól mentes, vidám, állapotbeli kötelességünket tiszteletben tartó!
Mit kell tudjunk a bálványimádásról? Bálványimádó az a személy, aki bárki vagy bármi teremtményt istenségnek tart és azt imádja. A gonosz terve az, hogy mindenkit sátánimádóvá tegyen. Sokakat erre nem tudott rávenni, de arra igen, hogy a napot, a holdat, a csillagokat, a tüzet, a szelet, a vizet… imádják és ne az Alkotójukat. Bálványimádó az is, aki földi teremtményhez (férj, feleség, gyerek, kocsi, ház, pénz, test, hiú dicsőség…) jobban ragaszkodik, mint Istenhez. Az Ószövetségben a bálványimádás a legsúlyosabb bűnök közé tartozott, amelyekért halálbüntetés járt. Félbálványimádó az a személy, aki Istent nem a Szentírás és az Egyház szabályai szerint imádja. Ide tartozik a babonás személy, aki a teremtett dolgok erejében jobban bízik, mint kellene a természeténél fogva. A babonás ember segítséget vár: a patkótol, a kabalától, a 4 levelű lóherétől, amulettektől, kövektől, stb. A szentelmények más kategóriába tartoznak. (szentelt víz, tömjén,...) Ezeknek az Egyház imádsága által valóban természetfölötti erejük van.
Jóslással az a személy vétkezik, aki titkos dolgot (jövendőt) csillagjóslásból, kártyavetésből, álomfejtésből, számjegyekből, kávézacból, horoszkópból… akar megtudni.
A varázsló gonosz szellemeket hív segítségül, hogy ezáltal rendkívüli dolgokat véghez vigyen.
A spiritisták gonosz szellemeket kérdeznek meg, hogy tőlük valami titokzatosat megtudjanak. Ezek halottakat idéznek meg, asztalt táncoltatnak, médiumokat használnak fel…
Mi ezeknek a következménye? Ezek a személyek egy idő után mindentől és mindenkitől betegesen félnek, még a saját árnyékuktól is. Mindenből a rosszat olvassák ki. Ők a kereszténység szégyene, azért mert az Istennel kötött szövetséget semmibe veszik és a gonosz lélekkel kötnek szövetséget. Az Anyaszentegyház tíltja ezeket, ugyanis ezek a testre-lélekre-szellemre káros hatással vannak!
Mit kell tudjunk a Szentháromság Hegyen megáldott olajról?
Ez az olaj: a kígyósi (Ukrajna), a gyergyószentmiklósi (RO), a manduriai (IT) és exorcizált olajok keveréke, amellyel naponta, megáldhatjuk önmagunkat, egymást, beteg testvéreinket. Ezáltal: gyógyulásban, szabadulásban, oltalomban, lepecsétlésben… részesülhetünk, ha tiszta szívvel és hittel használjuk. A megáldott olaj, az utolsó időkben, az Égiek egyik legnagyobb ajándéka, amely ott kell legyen a családi oltárunkon. Imádság:Mindenható Istenünk, e megáldott olaj által, önmagam és szeretteim számára, élő hittel és tiszta szívvel, testi - lelki - szellemi gyógyulást kérek és minden kegyelmet, ami Akaratoddal megegyezik, az Atya, Fiu és Szentlélek Nevében!
Miben erősítettek meg még az Égiek az engesztelés alatt? Tekintsünk vissza a kilencedre a lelkiismeretviszgálatban, arra gondolva, mit sikerült megvalósítani és mi az amit elmulasztottunk megtenni? Legyen a szívünkben a múltra nézve: bűnbánat és hála, a jövőre nézve pedig kérés!
Kérjük élő hittel és tiszta szívvel Jézus Szent Vérének és Szűz Mária Szent Könnyeinek áldását. Ezáltal bűnbánatban és bűnbocsánatban részesülhetünk.
A Szűzanya háláját fejezte ki az áldozatos zarándoklatokért, amely által sok lelket tudtunk megmenteni a kárhozattól. A Szűzanya kérése volt: tartsunk ki mindvégig az engesztelő kilencedekben, mert ez nekünk is és mindenkinek a javára válik. Ha elesünk, azonnal bűnbánattal kerüljünk a kegyelem állapotába és harcolva a Gonosz ellen maradjunk minél tovább a lelki tisztaságban.
Éva Asszony egy látomásban arra kért, hogy imádkozzunk a férjéért, aki 2002 óta még mindig a purgatóriumban van. A betegeknek azt üzente, ha hittel és bizalommal mennek előre a jó úton, Isten segítségét meg fogják tapasztalni! Az engesztelőknek üzente: „Az engesztelés az utolsó idők legáldotabb útja, amely által szentté válhatunk és a Mennybe juthatunk, ha komolyan vesszük.” Kijelentette, hogy az Égiek az engesztelők többségével megvannak elégedve!!!”

Házi feladat novemberre:
„SZENTLÉLEK ISTENEM SEGÍTS, HOGY ÖRVENDJEK AZ ÖRVENDEZŐKKEL ÉS SÍRJAK A SÍRÓKKAL!

Előretekintés 2012 decemberére:
Decemberben 1-2, 6-7-én lesznek az engesztelések 13-órakor a Szentháromság hegyen. Decemberben az Úr Jézust fogjuk megörvendeztetni a Szűzanya iránti szeretetünkkel! 2013 - „A Szűzanya megjelenésére való felkészülés éve lesz!” Évi mottó a hit évében: „Boldog vagy mert hittél” (Lk 1, 45) A Szűzanyát fogjuk kérni, hogy a hit évében erősítsen meg minket a hitünkben!

                                                      (Az üzeneteket Nagyfaluban, Cs. János atya és V. Ilona közvetítésével kapjuk!)
A nagyfalui üzenetek, magyarul megtalálhatók az Interneten: www.szentharomsaghegy.hu;