2021. november 5., péntek

Mijo Barada az Anna-rétről

 

  • Mijo Barada a közelmúltban két lelkigyakorlatot is tartott Magyarországon. Előtte kilátogatott az Anna-Rétre is. A lelkigyakorlatán erről így számolt be: "Imádkoztunk azon a helyen ahol Natália nővérnek Jézus azt mondta, hogy templomot kell felépíteni… És sajnos ott még nem épült fel, amit Isten akar. Azon a helyen az Ég megérintette a földet úgy mint Medugorjében, Lourdesban és Fatimában. De hogy azon a helyen a magyar nép és mások meg fogják-e érinteni a Mennyországot az mindannyiótoktól is függ. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, szükséges a nép lelki egysége. Ezért imádkozzatok azért, hogy a nép lelki egységben legyen ugyanúgy, ahogy Medugorjében voltak. Akkor biztosan itt is megvalósul Isten akarata".
  • A magyar nép, hívők és nemhívők, az egyházi és a polgári vezetés egységéért való imádság Mijo Barada felhívásnak a fő tartalma.
  • Az engesztelőknek (akiknek különösen is fontos ez a templom) ezt a lelki egységét szorgalmazza a Szentháromság Gyermekei Engesztelő Családja már egy ideje, ezért imádkozik, és a templom lélekben való felépítését szorgalmazza első helyen, amelynek következménye lehet a fizikailag is látható templom felépülése. Erről a lelki családról bővebben itt olvahatunk.

Hamispróféta öt nyíltan marxista szervezetet ünnepel: „Ti… egy igazi láthatatlan hadsereg vagytok”

– Amint azt a levélben mondtam, amit tavaly küldtem önnek, valóságos láthatatlan hadsereg vagy; alapvető része vagy annak az emberiségnek, amely az életért küzd a halál rendszere ellen” – mondta hamispróféta számos nyíltan marxista csoportnak a Vatican News YouTube-csatornán közzétett videójában.

2021 november 5., péntek Lifesitenews
Az alábbi szöveg a videóriport forgatókönyve.

 

Lepantó Intézet ) Néhány héttel ezelőtt a Lepanto Intézet  készített egy jelentést, amely bemutatja a Vatikán és a World Social Forum nevű nemzetközi kommunista szervezet közvetlen kapcsolatait. Ebben a jelentésben vitathatatlan bizonyítékot szolgáltattunk arra vonatkozóan, hogy a Caritas Internationalis, a Vatikán mintegy 160 katolikus segély- és fejlesztési szervezet ernyőügynöksége világszerte, vezető tagja a Nemzetközi Tanácsnak – a Szociális Világfórum irányító testületének.

Azt is bebizonyítottuk, hogy a Szociális Világfórum teret ad a kirívóan kommunista tevékenységnek, támogatja az abortuszt, és az LMBT-aktivizmus fő szószólója.

A helyzet az, hogy a Szociális Világfórum egy nyilvánvalóan és alaposan kommunista entitás, amelyet helyi és nemzetközi kommunista szervezetek hoztak létre 2001-ben. Az egyik kommunista szervezet, amely segített elindítani a Szociális Világfórumot, a „Movimento dos Trabalhadores Rurais Sem Terra” nevet viseli. vagy MST – ami azt jelenti: „Földtelen Vidéki Dolgozók Mozgalma”. És véletlenül az MST szerepelt a Vatikánnak a negyedik éves Népi Mozgalmak Világtalálkozójáról készült videójában.

A Vatikáni News YouTube-csatornán közzétett  videó 46 percen át több szervezetet és azok ügyeit mutatja be, majd Ferenc pápa közel 40 perces beszédét megtapsolja erőfeszítéseikért. A probléma az, hogy ezek közül a szervezetek közül több nyíltan marxista csoport.

A 14:30-tól kezdődően a Vatikán videója beszédfelületet biztosít az MST-t képviselő nőnek, Ceres Hadichnak. Elmentünk  Ceres Hadich Facebook-oldalára, és gyorsan rájöttünk , hogy kommunista. Ez év február 20-án Hadich ezt tette közzé:

NEMZETKÖZI VÖRÖS KÖNYV NAP – 2. rész

A Kommunista Kiáltványt 1848-ban írták, és ugyanazon év február 21-én adták ki. Ezért ezen a napon ünneplik a Vörös Könyv napját világszerte.

Az MST felkér minden harcost, hogy olvasson el részleteket a Kommunista Kiáltványból, Marxból és Engelsből. Rögzítse és tegye közzé a közösségi médiában.

A videóra kattintva  látható, hogy Hadich és családja – köztük egy kisfia – részleteket olvas fel a Kommunista Kiáltványból, miközben a háttérben az Internationale nevű kommunista himnusz szól, a falon pedig az MST zászló lóg. Ne feledje, ez magának az MST-nek a hivatalos videós kezdeményezése!

Tehát – ez a nő, akit a Vatikán nagy reflektorfénybe helyezett, egy hivatalos vatikáni videóban, ahol a résztvevőket Ferenc pápa ünnepli – ugyanez a nő alig néhány hónappal korábban olvasott fel részleteket a Kommunista Kiáltványból férjével és kisgyermekeivel!

A legaggasztóbb, hogy a vatikáni videó 20 perce körül a Vatikán egy MST épületében dolgozó embereket ábrázol, a falra pedig Ferenc pápa MST pólót viselő falfestménye látható.

Az a helyzet, hogy az MST-nek soha nem lett volna szabad megengednie, hogy SEMMI dolga legyen a Vatikánban!

Idén május 5-én az MST  cikket jelentetett meg saját honlapján , Karl Marx 203. születésnapját ünnepelve: „Ma van 203 éve, hogy megszületett a forradalom filozófusa, aki gondolatokat és írásokat hagyott hátra a kommunistáról. forradalom.”

A cikk hét Marxnak tulajdonított idézetet tartalmaz, amelyek az MST saját gondolatait adják a kommunizmus atyjának szavaival kapcsolatban. Marx kijelentésével kapcsolatban, miszerint „Az emberek, akik leigáznak másokat, saját maguk kovácsolják láncaikat”, az MST ezt mondta:

Az űrlap teteje

Marx szerint a munkásosztály által irányított szocializmus a kommunizmust, egy hontalan társadalmat eredményezne, társadalmi és egalitárius osztályok léte nélkül. Ezért fontos, hogy az osztályharc egalitárius legyen, és ne tűnjön ki más emberek közül.

Más szóval, céljuk ugyanaz, mint Marxé. Kommunista államot AKARNAK!

És ami Marx idézetét illeti: „A forradalmak a történelem mozgatórugói”, az MST ezt mondta:

Marx szerint az emberi társadalmak csak a termelési eszközöket irányító burzsoá osztály és a munkaerőt ellátó proletariátus közötti konfliktusokon keresztül fejlődnek. A szerző véleménye szerint az emberiség történetét áthatja az osztályharc. Ezért olyan sürgető a forradalom, és a munkásosztályoknak kell végrehajtaniuk .

A forradalom?!? Figyelj… ez nem csak egyszeri dolog az MST-nél. Az MST Facebook-oldalán több száz bejegyzést találtunk, amelyek Karl Marxot és a kommunizmust szorgalmazzák:

Marx születésnapjának megünneplése 2019-ben:

https://www.facebook.com/MovimentoSemTerra/posts/2755738774498819

2016-ban pedig:

https://www.facebook.com/MovimentoSemTerra/posts/1113908485348531

  1. március 14-én az MST úgy ünnepelte Karl Marx halálát, ahogy a katolikusok a szentek ünnepét:
  2. https://www.facebook.com/MovimentoSemTerra/posts/1968815456524492

Február 21-én az MST kijelentette: „Éljen a Kommunista Kiáltvány”, a megjelenés 173. évfordulóját ünnepelve. Azt mondták: „Ma ünnepeljük a Kommunista Kiáltvány elindítását, a legfeljebb 30 oldalas kis füzetet, amely bekerül az emberiség történelmébe: a Kommunista Párt Kiáltványa, Karl Marx és Friedrich Engelstől!”

https://www.facebook.com/MovimentoSemTerra/posts/5163891820350157

2014 májusában az MST közzétett egy képet Karl Marx szobráról, akinek vörös MST kalapja van a fején, és ezt mondta:

„Reszkessenek az uralkodó osztályok a kommunista forradalomtól. A proletároknak nincs vesztenivalójuk, csak a láncaikon. Világot kell nyerniük. Az egész világ proletárjai, egyesüljetek!”

https://www.facebook.com/MovimentoSemTerra/photos/a.240334522705936/

Ezek nem a te kerti fajta, fazékfüstölő marxisták, akikre számítani lehet arra, hogy kommunista zsargonokat okádnak az egyetemi tüntetéseken. Ők HADOS marxisták, akik Karl Marx kommunista ideológiáinak megvalósítása érdekében tényleges forradalomért dolgoznak, és arra készülnek. És nagy platformot kaptak egy Vatikánban készített videón! De nem ők voltak az egyetlenek.

A 18:00-tól kezdődő Vatikáni Videó Luca Casarinit, a Mediterranea Saving Humans nevű szervezet vezetőjét állítja reflektorfénybe. Casarini egy hosszú ideje marxista agitátor, aki korábban az úgynevezett White Overalls mozgalmat vezette  . 2001 májusában Casarini felolvasott egy „ hadüzenetet ” a G8-ak genovai csúcstalálkozója ellen, mondván:

A birodalom pereméről, a sok világból, amelyek ellenállnak és fejlődnek a mindenki számára jobb létezés álmával, ma mi, kis lázadó alattvalók hivatalosan hadat üzenünk nektek. Ez egy választás, amit kiváltottál, mert mi a békét részesítjük előnyben, ez egy olyan döntés, ami számunkra azt jelenti, hogy megkérdőjelezzük az arroganciád és az erőd, de kötelességünk.

Casarini facebook oldala tele van kommunista szervezetekkel, mint például az Antifa of Monselice, a Crispiano Kommunista Pártja, a Kommunista Noci Refoundation, ezek a kommunista csoportok (Circoloprcavocata Karlmarx), a Sesto San Giovanni Kommunista Újraalapítás Pártja, Che Guevara Róma, a Nápoly fiatal kommunistái, és tovább, és tovább, és tovább…

És annak ellenére, hogy Casarini régóta kötődik az olaszországi kommunista mozgalomhoz, nemcsak ebben a vatikáni videóban szerepelt, hanem tavaly áprilisban  Ferenc pápa egy kézzel írott levelet küldött neki, amelyben megköszönte a Medeteranea Saving Humans nevű szervezetben végzett munkáját, és felajánlotta segítségét. mondván: “Számíts rám.”

Luca, kedves testvér!

Nagyon köszönöm levelét, amelyet Michel hozott nekem. Köszönöm azt az emberi szánalmat, amelyet a sok fájdalommal szemben érez. Köszönöm a bizonyságtételt, ami nagyon jót tesz nekem.

Közel vagyok hozzád és a társaidhoz. Köszönet mindenért. Szeretném elmondani, hogy mindig készen állok segíteni. Számíthatsz rám.

Áldott húsvéti ünnepeket kívánok. Imádkozom érted, kérlek, tedd meg értem.

Áldjon meg téged az Úr, és a Szűzanya őrizzen meg téged. Testvérileg,

Ferenc

A vatikáni videóban népszerűsített másik marxista szervezet a StreetNet International. 2011 júniusában a StreetNet International együttműködött az Önfoglalkoztatók Szövetségével és a Nemzeti Munkavállalók Frontjával az Önfoglalkoztatók Kiáltványának megalkotásában  .

A kiáltvány mindvégig Karl Marxot idézve a szocialista forradalomra szólít fel. A 12. oldalon ez áll:

Az ebben a kiáltványban foglalt javaslat fenntartja a huszadik század szocialista hagyományát… A szocializmus ma nem korlátozódhat a kizsákmányoló munkaviszonyok elleni küzdelemre, hanem küzdenie kell mindenféle egyenlőtlenség vagy diszkrimináció ellen, így nemcsak a szocialista gazdaság felé halad előre, hanem szocialista társadalom.

Pár oldallal később az oroszországi szovjet forradalomnak tapsol, mondván:

A huszadik század elején, az orosz forradalom diadala után Lenin bevezette a marxizmusba az országok közötti kapitalista kizsákmányolás elméletét, és ezzel együtt a szocialista forradalom eszméjét azokban az országokban, amelyeket nem iparosodottnak, hanem a világtőkének alárendeltnek tekintettek.

Aztán a 21. oldalon a Kiáltvány a fegyveres forradalom mellett szól, mondván:

A harmadik világ számos országában történtek politikai forradalmak, amelyeket szocialista szervezetek hajtottak végre. Ez nem vita tárgya. Itt azt a lehetőséget javasolják, hogy a politikai forradalmak (a kormányzat átvétele, a politikai-katonai apparátus és a kormányzati irányítás ellenőrzése) végül egy társadalmi forradalom irányába (a gazdasági hatalom átvétele, egy alternatív rendszer felépítése, amelyet demokratikusan ellenőrzött és tervezett. néptanácsok). Tekintettel az erők összefüggéseire, egyszerre minden irányban előre kell haladni, diskurzus útján, szövetségeket kötve, a felülről jövő forradalmat összekapcsolva az alulról jövő forradalommal, és nem utolsósorban a forradalom felépítésével. alulról.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a StreetNet a Dél-afrikai Kommunista Párttal együttműködve  2008-ban elindította a  Siskone Kereskedők Szövetségét , 2009-ben pedig a  World Class Cities for All kampányt .

A következő, ebben a Vatikáni Videóban bemutatott szervezet a Slum Dwellers International nevet viseli. A kilakoltatások elleni küzdelem stratégiáiról szóló 2015-ös cikkében az SDI Karl Marxhoz fordult, mondván:

„Karl Marx nagyjából összefoglalta a dolgok állását több mint 150 évvel ezelőtt, amikor kijelentette, hogy a szegények gyengék, mert nem egységesek, és nem azért egyesültek, mert gyengék.”

És „ahogyan Marx rámutatott, „csatájuk igazi gyümölcse nem a közvetlen eredményben”, hanem az egyre bővülő szövetségükben.

A Vatikán videójában bemutatott egyik legjelentősebb szervezet pedig a Faith in Action. Talán emlékszik erre a szervezetre azokból a  jelentésekből, amelyeket tavaly készítettünk , és amelyek bizonyítják, hogy a Faith in Action és regionális szervezete, a PICO California aktívan részt vett Joe Biden és más demokraták megválasztásának szorgalmában, miközben tapsolt az erőszakos tiltakozásoknak, valamint támogatta az abortuszt és a transzneműséget.

A kommunizmust, és különösen a kommunizmus forradalmi és materialista ideológiáit a katolikus egyház alaposan elítéli, és XII. Piusz pápa 1949-ben rendeletet adott ki, amely szerint azok a katolikusok, „akik vallják, és különösen azok, akik védelmezik és terjesztik a materialista és keresztényellenes doktrínát a kommunisták ipso facto, mint a katolikus hittől hitehagyottak, automatikus kiközösítést szenvednek el, amelyet különösen a Szentszékre tartanak fenn.

A magukat marxistának valló személyek népszerűsítése egy, a Vatikán által készített és közzétett videóban nagyon komoly dolog, de a legzavaróbbak maguk Ferenc pápa szavai, amikor megszólította ezeket a marxista szervezeteket. Íme néhány részlet Ferenc pápa e kommunistákhoz intézett beszédéből:

  • – Ön, amint azt a tavaly küldött levélben mondtam, egy valóságos láthatatlan hadsereg; alapvető része vagy annak az emberiségnek, amely az életért harcol a halál rendszere ellen.”
  • „Tudd meg, hogy arra van hivatva, hogy részt vegyél a változások nagy folyamataiban, ahogy Bolíviában mondtam: „az emberiség jövője nagymértékben a saját kezedben van, azáltal, hogy képes vagy kreatív alternatívákat szervezni és megvalósítani” .”
  • „Gyakran hallom: „Atyám, egyetértünk, de valójában mit kell tennünk?” Nem tudom a választ, ezért együtt kell álmodnunk, és együtt kell megtalálnunk. Vannak azonban olyan konkrét intézkedések, amelyek jelentős változásokat tesznek lehetővé. Ezek az intézkedések jelen vannak az Ön dokumentumaiban, beszédeiben, és nagyon figyelembe vettem őket; Gondolkodtam rajtuk, és konzultáltam szakértőkkel.”

Kimondhatatlanul megdöbbentő, hogy Ferenc pápa ilyeneket mond a bevallott forradalmi kommunistáknak – akik a katolikus egyház ellenségének vallott ellenségei és hűséges gyermekei! De ez az oka annak, hogy a Szűzanya azt mondta nekünk, hogy minden nap imádkozzunk a rózsafüzért, és arra kért bennünket, hogy az első öt szombaton tegyük meg az Ő Szeplőtelen Szívének jóvátételét. Valóban sötét időket élünk… de a Szűzanya, az Egyház világítótornya tartja a fényt!

MEGJEGYZÉS: A következő videót az MST himnuszáról a videóriportunk elkészítése után fedezték fel. Először nézze meg videóriportunkat (fent), majd ezt a videót az MST himnuszáról, ügyelve a dalszövegekre.

Újranyomva a Lepanto Intézet engedélyével .

https://civilekatisztanlatasert.hu/ferenc-papa-ot-nyiltan-marxista-szervezetet-unnepel-ti-egy-igazi-lathatatlan-hadsereg-vagytok/

Fontos értesítés Kolumbiából, Énoch testvérünk elköltözött ...

Kedves Testvéreim Krisztusban és Szűz Máriában, teljesítjük azt a fájdalmas kötelességet, hogy értesítsük a katolikus világot Énok testvérünk 2021. november 4-én Kolumbiában bekövetkezett haláláról. Uram adj neki örök nyugodalmat és fényeskedjék neki az örök világosság, nyugodjon békében Ámen