2023. szeptember 26., kedd

Jézus üzenete. NAGY VÁLTOZÁSOK JÖNNEK! Élő Láng – 1308-as üzenet.

Jézus Krisztus vagyok, Isten Fia, a Szentháromság második személye. Drága, édes fénygyermekek, kedvesek Szent Szívemnek, annyira szeretlek benneteket, annyira szeretlek benneteket, hogy Szeretetből úgy döntöttem, megváltalak benneteket szenvedésemmel és kereszthalálommal. Isten Szeretetével telve jövök, és rajtad keresztül adom át fiadnak Isten Akaratának Igéit ezen az áldott helyen, amelyet a Szentháromság és Szent, Szeretett Anyám választott. Ne félj semmitől és ne csüggedj el semmitől, mert számtalan hibád és gyengeséged ellenére veled vagyok.

Itt vagyok, élve és valóságosan, köztetek, Mennyei Atyámmal és a Szentlélekkel együtt. Nagyon szeretlek, és a szívem örül, hogy számtalanszor megérkeztél erre az áldott helyre. Áldom a papot, aki eljött és ezen a helyen celebrált szentmisét. Ó, papom, azt akarom, hogy ne félj, vegyél bátorságot, de legyél körültekintő is a tetteidben. Szent Szívem szerint pap vagy, szeretlek, segítek lelki harcaidban és egyéb bajaidban.

Drága világosság gyermekei, szeretettel ölellek mindnyájatokat Szentséges Szívemhez, és Mennyei Atyám és a Szentlélek is szorosan ölel benneteket. Tudom, hogy sokaknak sok gondja, problémája, baja, családi problémája van, megtéretlen emberei vannak, akik szentségtörést követnek el. A Sátán birtokba vesz mindenkit, akit csak tud és tud, nemcsak az imában jelenlévő családotoktól, hanem számos családtól is, hanem azoktól is, akik hallgatják vagy olvassák az Élő Láng által adott Üzenet szavait.