2022. november 9., szerda

Gisella Cardia által kapott üzenetek (csak minden hónap 3-án a 2022. november 10-ei közlemény alapján)

Mária üzenete: Készítsen élelmiszerkészleteket. Világéhség | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.11.03.:

Gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok, és szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, könnyeim azokért hullanak, akik nem hallgatnak Hívásomra. Kiáltok az istenkáromlásért és a papokért, akik nem hűek Istenhez. Sírok azokért, akik az idők jelei ellenére ragaszkodnak a világ hamis fényeihez. Gyerekek, könyörgöm, térjetek meg, nehéz idők lesznek. Imádkozz, hogy Atyád irgalmas legyen. Éhínség lesz a világon és élelmiszerhiány. Gyermekeim, vigyázzatok magatokra és testvéreitekre. Az emberek szíve egyre keményebbé válik, és a Sátán így vezeti a lelkeket a pokol mélységébe. Gyermekeim, hívjatok engem a szenvedés idején, és veletek leszek. Hívd segítségül Fiamat, Jézust, és a szenvedést békévé, a bánatot pedig örömmé változtatja. Légy állhatatos a hitben; sokan nem ismerik Istent és nem is akarják ismerni, pedig Ő az Atya és nem akar elítélni téged. Gyermekeim, kövessétek a Szentség útját, olvassátok az evangéliumot és Isten Igéjét, és ott mindent megtaláltok, amire szükségetek van. Szeressétek egymást, ahogy Isten szeretett titeket. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Mária üzenete: Sok csapás lesz a világon | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.11.05

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és szívetekben válaszoltatok hívásomra. Szeretett gyermekeim, a csapások annyiak lesznek, mint a bűnök a világon, lesznek földrengések és árvizek, és ti még nem értitek a Mennyország buzdításait. Gyermekeim, ne hagyjátok abba a készletezést, mert most azt mondom nektek, hogy az éhség váratlanul jön. Gyermekeim, a próbatételek nehéz időszakai lesznek, de imádkozzatok és emeljétek fel a lelketeket. Imádkozz az Egyházért. Szeretett gyermekeim, legyetek tele bizalommal, mert az új idő nem túl távoli, a szeretet, a béke ideje lesz, ahol nem lesz fájdalom, csak öröm, és a végén csak a jóért cselekszel. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
"Imáid enyhíteni fogják Isten haragját." Mária üzenete. Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.11.08

Drága lányom, köszönöm, hogy befogadtál Engem a szívedbe. Lányom, mindenkinek meg kell mondanod, hogy szeress és bocsáss meg. Ne félj a holnaptól, ha Krisztusé vagy; Ismerek olyanokat, akik szeretnek, van hitük, és különböznek attól a világtól, amelyet a komolytalan és meggondolatlan dolgok, a hazugságok és a nem keresztény viselkedés és szokások uralnak. Imáid meglágyítják Isten haragját. Gyermekeim, legyen béke, szeretet és remény mindig a szívetekben. Nem ijesztgetni jöttem, hanem megtérést kérni. Anya vagyok, aki szereti a gyerekeit. Gyermekeim, St. Mihály arkangyal melletted lesz, hogy megszabadítson a téged körülvevő gonosztól. Jézus megérkezik, és a Paradicsom vár rád. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
FIGYELEM! Fontos közlemény Gisella Cardiától Trevignano Romano további üzeneteivel kapcsolatban! Kedves Testvéreim, tegnap (2022. november 9-én) üzenetet kaptam a leggyengédebb Égi Édesanyánktól, amelyben bejelentette, hogy ettől a dátumtól kezdve az üzenetek, amelyeket én is kaptam a héten, és amelyeket megosztottam Szeretetteljes, anyai hívásainak terjesztése érdekében - bár továbbra is fogadni fogom, publikálni már nem tudom, csak "szívemben és naplómban, szeretettel őrizzem". Az egyetlen üzenet, amelyet nyilvánosságra hozhatok, az lesz, amelyet továbbra is a hónap minden harmadik napján fog átadni nekünk Trevignano Romano dombján. Nem ismerjük ennek a változásnak az okait, de legyünk biztosak abban, hogy a Mennyek Királynője mindig a javunkra és üdvösségünkre szolgál. Ez az új rendelet lehetővé teszi számunkra, hogy nagyobb szeretettel készítsük elő és fogadjuk el szavait, amelyeket a hónap minden harmadik napján átad nekünk, megtérésünk és lelki fejlődésünk támogatásaként és segítségeként. Mindnyájatokat ölelek, a Szűzanya áldjon meg benneteket! A te Gizellád. Felhívták a figyelmemet, hogy katolikus egyházunk éppen tegnap (november 9-én) ünnepelte Rómában a lateráni bazilika felszentelését, amely, mint mindannyian tudjuk, a pápai bazilika, amely a római püspök székesegyházának ad otthont.