2021. augusztus 16., hétfő

Martin - A rabszolgaság betörői

Miasszonyunk Martin Gavenda 2021. június 15-én

 

Szeretett gyermekeim! Ma azért beszélek hozzátok, hogy bátorítsalak benneteket, hogy éljetek az evangélium szerint, és tartsátok tiszteletben és tartsátok meg a szent katolikus hagyományokat. Kövesse hűségesen Fiamat, és bátorítson a szentek életének példáján. Ne köss kompromisszumokat a világgal, hanem élj a Szentháromság Istenbe vetett hitben. Áldlak és elmerülök Jézus Szíve és az enyém szeretetében.

Miasszonyunk Martin Gavenda  2021. július 15-én

Szeretett gyermekeim! Látom az egész világ zavartságát és szenvedését, valamint azokat a bilincseket, amelyek készek még tovább nyúlni Isten gyermekeinek szabadságába. Ezért menekülj oltalmamba még nagyobb bizalommal. Egyszerű és kis gyermekeim, jól teszitek, ha nem bíztok e világ hatalmas erejében, hanem csak az Istenbe vetett hitetekben és bizalmatokban. Elutasítsuk a modernizmus minden formáját, amely elfojt mindent, ami szent. Maradjatok egyszerűek és alázatosak, mély tiszteletet és hódolatot adva a Szentháromság Istennek. Velem együtt, tiszta szívvel imádkozzatok naponta a Szent Rózsafüzért, mert a csata fokozódik. Velem fogsz nyerni. Elmerülök Jézus és az én szívem szeretetében.

Miasszonyunk Martin Gavenda 2021. augusztus 15 -én (a jelenések évfordulóján):

Szeretett gyermekeim! Azért jöttem, hogy megvédjem ajándékát, az élő és igaz hitet. Szent Mihály arkangyalt küldöm, hogy megvédjen és megvédjen téged. Isten képmására teremtettek, Isten gyermekei vagytok, ezért ne hallgassatok a gonosz szellemre. Ellenálljon neki, mert büszkeségében és gyűlöletében azt akarja, hogy hasonlítson az ő undorító képmására, és minél több lelket akar a pokolba hurcolni. Imádkozz velem minden nap a Szent Rózsafüzért. Együtt legyőzzük. Mérhetetlenül szeretlek. Elmerülök Jézus és az én szívem szeretetében.