KÉSZÜLJENEK A NAGY FIGYELMEZTETÉSRE. Szent Mihály arkangyal üzenete. Luz de Maria de Bonilla. 2023. március 3.:

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

 

MINT A MENNYEI LÉGIÓK FEJEDELME

AZÉRT JÖTTEM, HOGY ELHOZZAM NEKTEK AZ ISTENI IGÉT.

 

Mennyei légióim készen állnak, hogy megvédjék Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekeit.

 

Ebben az időben a megtérésre való felhívás közvetlen és szükséges minden emberi teremtmény számára, aki egyre engedetlenebb, önzőbb és személytelenebb.

 

AZ EMBERI TEREMTMÉNY MINDEN IDEOLÓGIAI VÁLTOZATOT LEMÁSOL, ÖRDÖGI RITUÁLÉKAT FOGAD EL, DÉMONI IDEOLÓGIÁKHOZ RAGASZKODIK, AMELYEK A TÁRSADALOMBAN TERJEDNEK, BÁBKÉNT A GONOSZ KEZÉBEN VAN, ÉS KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS ÉS KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK ELLEN CSELEKSZIK.

 

A világegyetem mozog, nagy változások zajlanak, és az emberi teremtmény felfelé tekint, anélkül, hogy Isteni segítségért kiáltana... Minden könnyűség és bűn!

 

AZ ÖRDÖG AZ EMBERI TEREMTMÉNYEK CSELEKEDETEIBEN ÉS ÜNNEPLÉSÉBEN MUTATKOZIK MEG, ELŐRE LÁTVA, HOGY AZ EMBERISÉG ÁTADTA MAGÁT NEKI.

 

Mennyit fognak szenvedni az ilyen sértésekért!

Milyen gyenge az emberi teremtmény, és hogyan cserélnek kenyeret kőre!

 

Az emberiség olyan utasításokat kap, amelyek időnként zavarba hozzák. Ezeket a mindennapi élet különböző területein kell teljesíteni. Minden változni fog, semmi sem lesz ugyanaz; ezért Királynőnk és Anyánk arra utasít benneteket, hogy legyetek spirituálisabbak és kevésbé világiak, hogy a megkülönböztető képesség távol tartson benneteket a Gonosztól.

 

Isten népe, a lelki harc erős, erős, és nem tudtok és nem szabad engednetek az élet semmilyen területén. Álljatok szilárdan a hitben, megingás nélkül, a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus és a mi Királynőnk és Anyánk.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:

 

LEGYETEK ÉBEREK, LEGYETEK RÉSEN! A tektonikus törésvonalak aktiválódtak, mivel a Föld magja elmozdult, és az igazságot nem mondták el az emberiségnek, kitéve egy katasztrofális földrengésnek és cunaminak.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, az Egyházon belüli változások folytatódnak, változások, amelyek összezavarják Isten Népét, ami egyeseket arra késztet, hogy elhagyják az Egyházat a hit elvesztése miatt, amit az ördög szektásai kihasználnak, más vizekre vezetve őket, amelyek összezavarják őket, és nem a Királyunk és Urunk Jézus Krisztuséi.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

 

Látogassátok meg a Szent Szentséget, imádjátok azt és tegyetek jóvátételt az egész emberiségért.

Imádkozzátok szívből a Szent Rózsafüzért.

Hívjátok Őrangyalaitokat, kérjétek segítségemet és Mennyei Légióim segítségét.

 

Az emberi teremtmény folytatja az élvezetek, a bűn és a becstelenség életét; ezért az események váratlanul érnek benneteket, és nem tudtok előre felkészülni a rengeteg bűnre, amely bőven van.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, a Medve által birtokolt fegyverek minden ország számára ismeretlenek, és meglepik az emberiséget.....

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Olaszországért, szenvedni fog, a kommunizmus ostorozza.

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a nagy éhínség több országban is mutatja jeleit.

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a Tűzgyűrű megremeg, számos ország nagy nyomorúságba kerül.

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, készüljetek fel a nagy figyelmeztetésre.

 

Imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, éljétek meg ezt a nagyböjtöt lélekben és igazságban.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szerettei:

 

EZ A NEMZEDÉK SZENVED, ÉS NEM CSAK SZENVED, HANEM AKTÍV RÉSZESE AZ ANTIKRISZTUS MEGJELENÉSÉNEK.....

 

DE UGYANAKKOR AKTÍV RÉSZE A BÉKE ANGYALÁNAK ELJÖVETELÉBEN IS, AKIT A SZENTHÁROMSÁG KÜLDÖTT, ÉS AKIT KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK KÍSÉR, HOGY BÁTORÍTÁST ADJON ISTEN GYERMEKEINEK, HOGY NE TÁNTORODJANAK MEG A HITBEN.

 

Jöjjön, ami jön, a mi királyunk és Urunk Jézus Krisztus az Ő gyermekeivel van.....

Jöjjön, ami jöhet Királynőnk és Anyánk az Ő gyermekeivel van...

Jöjjön, ami jöjjön, az én légióim megvédelmeznek titeket...

Jöjjön, amiben a Szentek és Boldogok segítenek nektek...

 

Ne féljetek, mert Királynőnk és Anyánk találkozik Isteni Fiának gyermekeivel. Ne féljetek, ha a hitetek akkora, mint egy mustármag (vö. Mt 17,14-20).

 

NEM HAGYJÁK EL ŐKET, AZ ATYA HÁZA SEGÍTI ŐKET.

 

MEGERŐSÍTI ŐKET A SZENTLÉLEK.

 

Én megvilágítom az útjukat, és kardommal védem őket.

 

Szent Mihály arkangyal

 

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

 

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvéreim és nővéreim:

 

Továbbra is járjuk ezt a nagyböjtöt, hallgatva az Ég szüntelen hívására és a Szentírás által vezérelve:

 

"Amikor Krisztus, a ti életetek megjelenik, akkor ti is dicsőségesen fogtok megjelenni vele együtt. 5. Ezért mortifikáljátok földi tagjaitokat: a paráznaságot, a tisztátalanságot, a szenvedélyeket, a gonosz vágyakat és a kapzsiságot, ami bálványimádás, 6. mindezek a lázadókra vonják Isten haragját, 7. és amelyeket egykor ti is gyakoroltatok, amikor közöttük éltetek. Most azonban ti is elhagytátok mindezeket, a haragot, a haragot, a rosszindulatot, a gonosz beszédet, a gonosz beszédet és a durva szavakat a szájatokból. 9.Ne hazudjatok egymásnak. Vessétek le a régi embert a tetteivel együtt, 10.és öltözzétek fel az új embert, amely megújul a tökéletes megismerésben Teremtőjének képmása szerint" (Kol 3:4-10).

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

30.12.2017

 

Népem, azért vezettelek titeket ezen a "Lectio Divinán" keresztül, hogy világossá tegyem számotokra azt, amit nem voltatok hajlandók elfogadni: az Én Igémet. Azért nyilatkoztatom ki magamat Népemnek, annak ellenére, hogy folyamatosan engedetlenek Szavamnak, hogy megtérésre ösztönözzem őket. Anyám folyamatosan hívja őket, mert nem akarja, hogy még több lélek vesszen el.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

20.08.2018

 

Ma bemutatom a BÉKÉS ANGYALÁT az emberiség előtt... Egy új teremtményt, egy teremtményt, akit a Szentháromság tanított, egy teremtményt, aki Keresztelő Jánoshoz hasonlóan kiáltani fog még e nemzedék pusztaságában is, hogy felvegyék és tovább haladjanak az üdvösség útján.

 

JÉZUS KRISZTUS URUNK 2016.01.10.

 

Annyi mindent elmondtam nektek az Antikrisztusról!... és az Én népem továbbra is várja, hogy megjelenjen az emberiség előtt, és hirdesse magát. Ne tévedjetek gyermekeim, legyetek megkülönböztető képességűek, a gonosz kihasználja a megpróbáltatás, a fájdalom, a betegség, a magány, a gőg, az engedetlenség, az engedetlenség, a tagadás, az ellenségeskedés, az önhittség, a nehézkedés és a kétségek pillanatát, hogy magával ragadjon benneteket és megtöltsön titeket a szeretetlenségével, az irigységével, a haragjával, hogy magához rántson benneteket, és megadja nektek a vigaszt, amire abban a pillanatban szükségetek van, hogy vele járjatok, azok ellen, akik a testvéreitek.

 

FIGYELEM! EGY ÚJ BETEGSÉG FOG ELTERJEDNI A VILÁGON A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA 2018.09.20.

 

A jó és a rossz közötti lelki harcban gyermekeim egy része nem állandóan a jóban cselekszik és cselekszik, az elkötelezettség hiánya miatt langyossá válnak, mások az ördög kezébe vetik magukat, aki rájuk oltja a romlottságot, a hitetlenséget és a züllést.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL 2022.01.30.

 

Ah, Isten népe, tanúi lesztek az elemek erejének, amelyeket a Föld magjából kiindulva a változások felkavarnak. Változások, amelyeket a Nap, a Hold és az aszteroidák hatása gyakorol, ahonnan már most is befolyásolják a Föld mágneses mezejének változásait, ami hozzájárul a Föld tektonikus törésvonalainak megrendüléséhez.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

20.08.2018

 

Minden ima, amelyet a Szentháromsághoz intézel, kincs, kezembe veszem, Szívembe helyezem, és az Atya, a Fiú és a Szentlélek trónja elé emelem.



A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK 2023. MÁRCIUS 6-ÁN

 

Szívem szeretett gyermekei:

 

MEGVÉDELEK BENNETEKET A CSAPDÁKTÓL.....

 

Gyermekeim, a gonoszság Isteni Fiam gyermekeire összpontosított, és Anyaként arra hívlak benneteket, hogy imádjátok Fiamat és legyetek testvériesen, hogy az egységben és a szeretetben a gonosz áthatolhatatlan akadályt találjon.

 

Anélkül, hogy elcsüggednétek, folytassátok az utat Isteni Fiam felé. Minden pillanatban haladjatok előre erővel és szilárdsággal a hitben. Csak a Hitben fogjátok legyőzni mindazt, ami történik és történni fog.

 

Gyermekeim, szükséges, hogy tudatára ébredjetek annak, hogy egyesülve kell maradnotok a Szentlélekkel, kérve Tőle Ajándékait, Kegyelmeit és Erényeit.

 

A SZENTLÉLEK IDEJÉBEN ÉLTEK, ÉS HITTEL ÉS BIZONYOSSÁGGAL KELL KÉRNETEK ŐT, HOGY FOLYAMATOSAN ÁLDJON MEG BENNETEKET SZERETETÉVEL, HOGY TESTVÉRI SZERETETTEL RENDELKEZZETEK TESTVÉREITEK IRÁNT.

 

Arra hívlak benneteket, hogy a Szentlelket hívjátok segítségül a megpróbáltatások, az egyéni szükségletek, a testi és lelki egészség hiánya, a langyos hit vagy a hit teljes hiánya, a gőg és az alázat hiánya, a felebarát iránti szeretet hiánya, az irigység és a testvériség hiánya esetén: Imádkozzatok a Szentlélekhez.

 

Jöjj Szentlélek, Te, aki az ajándékok adományozója vagy, tölts el engem először a Te Szereteteddel, aztán add meg nekem, amire szükségem van, hogy Isten jobb gyermeke legyek, és aztán, ha méltó vagyok a Te Isteni Kegyelmedre, tölts el engem Veled. Ámen.

 

Szeretett gyermekeim:

 

A SZENT LÉLEK AZ Ő HITELESEKRE ELÖNTI AZT, AMIRE SZELLEMI ÉS TESTI SZÜKSÉGÜNK SZÜKSÉGES, hogy szembenézzenek azzal, amit meg fognak tapasztalni, PLUSZ MINDEN EMBERI LÉNYT TELJESEN FEL KÉSZÜLJÜK AZ ÖNMAGÁVAL, HOGY MINDEN AJÁNDÉKÁVAL BEFEKTESSÜNK (Jn 14:26).

 

Szeretett gyermekeim, az egész emberiség így vagy úgy, de szembe fog nézni a természet támadásaival. Az Isteni Fiam elleni vétségek olyan súlyosak, hogy az emberi teremtmények Bábel tornyának összeomlásával fognak szembenézni, ami ebben az időben a technológia.

 

A NAGY VILÁGMÉRETŰ ÁRAMSZÜNET KÖZELEG, ÉS TI, GYERMEKEIM, TOVÁBBRA IS HITETLENKEDTEK. Utasítást kaptatok, hogy vetessétek papírra mindazt, amit kaptatok, és ezt még nem tettétek meg.

 

Az Atya Háza előre figyelmeztetett benneteket egy új betegségről, amely terjedni fog, de ti nem hisztek. Ennek az új betegségnek a leküzdésére van körömvirág, fumitórium és irgalmas szamaritánus olaj.

 

Isteni Fiam szeretett gyermekei, a háború egy szempillantás alatt ráugrik az emberiségre, és ti nem fogjátok tudni, hogyan cselekedjetek.

 

A kommunizmus csoportosult, hogy az egész Földön jelen legyen, és sikerüljön egymás után megtámadni a különböző célpontokat.

 

Sajnálom azt a sok fájdalmat, amit az emberiség elszenved, ennyi ember által eltorzítva, még attól is, akinek formálnia kellett volna őket, és helyes cselekvésre és helyes cselekvésre vezetnie őket Isten Törvényén belül!

 

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, imádkozzatok, a hirtelen erős viharok még meglepőbbek lesznek gyermekeim számára.

 

Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok, az emberi teremtmény úgy éli a saját vallását, ahogy neki tetszik, és Isteni Fiamat ez fájdalmasan érinti.

 

Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok, az élelem kevés, és akkor gyermekeim szenvednek.

 

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok Chiléért és Indonéziáért.

 

Sötétség fenyeget, de a hit megvilágítja az utat és Isteni Fiam gyermekeinek szívét, és elvezeti őket a csodák megtapasztalására, amelyekben érezni fogják az Isteni Szeretetet, az Isteni Irgalmasságot, Szent Mihály arkangyal és légióinak védelmét, valamint Anyai Védelmemet mindannyiótokért.

 

HÍVJATOK ENGEM, MINDANNYIÓTOK ELŐTT ÁLLOK.

 

Szeretlek benneteket, és Szívemben tartalak benneteket.

 

Térjetek meg, gyermekeim, térjetek meg!

 

Szűzanya

 

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!

 

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek és nővérek:

 

Nap mint nap csodálkozva éljük meg a világban zajló különböző eseményeket.

Arra vagyunk hivatottak, hogy imádkozzunk és a Szentlélek szerelmesei legyünk ebben az időben, amikor a Szentlélek jelenlétét az ember jobban érzi, és az emberi teremtményeknek szorosabban kellene élniük.

Szeretném, ha megosztanánk néhány múltbeli üzenetet, amelyek előrevetítették azt, amit minden emberi teremtmény megtapasztal ebben az időben.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

10.02.2016

 

KÜLÖNÖSEN ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY IMÁDKOZZATOK ÉS BÖJTÖLJETEK, ADJATOK ALAMIZSNÁT ÉS LEGYETEK TESTVÉRIESEK. Testvériségre hívlak benneteket, azért hívlak benneteket, hogy mindegyikőtök, tudatosítva a világban, minden országban, minden társadalomban, minden Népben elfoglalt helyét, olyan hang legyen, amely felemelkedik, hogy a BÉKÉS FÉNYE legyen annak a görcsös helyzetnek a közepette, amelyet az emberiség a háború pillanatában él.

 

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

05.09.2019

 

AZ ISTENI SZERETETNEK KELL MEGADNIUK MAGUKAT AZ ISTENI SZERETETNEK, KORLÁTLANUL, EZEN A NAGY KORBAN, AMELYBEN AZ EMBERNÖK ÁTÉRKEZIK: "A HARMADIK FIATAL KORA, A SZENT LÉLEK KORA" (Jn 16,13).

 

Ebben a Korszakban az Ördög egyik végletből a másikba vándorol, keresve a legkisebb alkalmat, hogy a megosztottságon keresztül uralkodhasson, ami az ember minden jó szándékának bukását okozza.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

22.08.2022

 

A háború előretörése folytatódik, az a háború, amelyet nem láttok, az a háború, amely a nagy elsötétülés pillanatát ébresztette, az a háború, amely a világgazdaságot a közeljövőben a bukásához juttatja.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

15.10.2011

 

A föld remeg a vízzel egyesülve és megtisztítja az embert, ebben a Megtisztulás Nagy Jelét fogjátok látni. A pillanatok megrövidülnek, az emberiség megveti a megcsonkított és meggyötört természet hívásait.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

04.2009

 

AZÉRT HÍVUNK TÉGED A MA, HOGY ISMERTESD MEG A KERESZTEMET: Szeretetemet, önátadásomat, áldozatomat, de végtelen irgalmamat is mindannyiótokért. Ti vagytok az Én drága drágaköveim, a legnagyobb értékkel. Mindegyikőtöknek, akik halljátok és olvassátok ezt az Én Igémet:

 

"Nektek, drága fiam {a},

ÉRTETEK ADTAM MAGAM A KERESZTEN,

ÉS RÁD VÁROK A KIENGESZTELŐDÉS SZENTSÉGÉBEN.

HOGY MEGBOCSÁSSAK NEKED ÉS BEFOGADJALAK,

HOGY ÚJRA EGYESÜLHESS VELEM

ÉS SZERETNI FOGLAK TÉGED EGÉSZ ISTENI SZERETETEMMEL.

VÁRATLAN HÍREK JÖK A VATIKÁNVÁROSBÓL. A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK 2023. MÁRCIUS 11-ÉN

Szívem szeretett gyermekei:
SZÍVEM SZÍVÉRE HÍVOM, hogy az egész emberiség nevében imádjátok isteni Fiamat (vö. Fil 2:10-11).
ARRA BUZDÍTALAK BENNETEKET, HOGY EZT A NAGYBÖJTÖT ÁLLANDÓ ERŐFESZÍTÉSSEL ÉLJÉTEK MEG, HOGY LELKILEG JOBBAK LEGYETEK.
Szégyenletes, ha megvárod a nagyböjtöt, hogy a húsvéti ünnepekre tervezz, hogy létesítményeket keress, és nyaralni menj a tengerpartra, folytatva a bujaságot és a bűn túláradását!
Szégyenletes, hogy továbbra is minden pillanatban makacsul rosszabbak maradnak, hódolnak a dicsekvésnek és az önzésnek, ami arra készteti őket, hogy lenézzék a testvéreiket!
Micsoda gőg, amely még eme Anyának azon gyermekei bőrének pórusait is elárasztja, akik nem ismerik be a hibát, amikor elkövették, és akik nem tudják, hogyan kell bocsánatot kérni, vagy teljes átláthatósággal csodálni testvéreik erényeit!
Ez a cselekedet és viselkedés szomorúsággal tölt el Engem az állandó fenyegetettség előtt, amelyben Isteni Fiam és ennek az Anyának e gyermekei találják magukat.
Legyetek óvatosak, SZÜKSÉGES, HOGY A MÚLT KÖRNYEZETEKET TÖRÖLJÜK EL, ÉS EZ ÉDESANYA Méltóságos GYERMEKEIKÉNT "BENNEN BŐLÜNK MEGÚJULJUNK EGY GYERMEKES LÉLEKKEL" (Zsolt. 50/51, 12).

Mint az emberiség:
Nem nézik, hogy a gonosz milyen erőt vett magához a társadalomban.....
Nem akarjátok látni az Isteni Fiam elleni gyalázkodásokat ebben a mindannyiótok számára legkényesebb időszakban...
Gyermekeim,
A NAGYBÖJT IDŐSZAKA ARRA HÍV BENNETEKET, HOGY NÉZZÉTEK MEG SZEMÉLYES TETTEITEKET ÉS CSELEKEDETEITEKET, NEM MÁSOK TETTEIT, HANEM SZEMÉLYES TETTEITEKET, ÉS TARTSÁTOK FENN SZILÁRD ELHATÁROZÁSOTOKAT, HOGY ELVETITEK A MÚLT GONOSZ, BŰNÖS SZOKÁSAITOKAT.
A Természet elemei zűrzavarban vannak az egész bolygón, így az emberi teremtmény csak korlátozottan tud majd egyik helyről a másikra mozogni, a szelek hirtelen támadnak, az emberi teremtmény nagy szenvedésére utaló jelek nélkül.

Szeretett gyermekeim:
ISTENI FIAIM TÁRSADALMA MEGSZÜNTETETT, ÉS AZ VAN, HOGY ZAVAROK LÉTREJUTTAK BELE... Gyermekeim úgy találják, hogy tanácsra, útmutatásra, érzékenységre, tudásra és elmélkedésre van szükségük.
Gyermekeim, a betegség előrehalad, és a háború egy nagyon rövid időre megállni látszik, de nagyobb erővel tér vissza.
Gúnyolódnak a gyógyszereken, amelyeket az Atyaházból kaptak... Józanság nélkül az utcán fognak bolyongani segítséget keresve, amikor a betegségek megjelennek, és nincs mivel harcolniuk ellenük. (*)

Imádkozzatok szeretett gyermekeim, imádkozzatok, váratlan hír érkezik a Vatikánvárosból, Kinyilatkoztatásaim ismerői észhez fogják hívni testvéreiket.
Imádkozzatok, szeretett gyermekeim, imádkozzatok, gyermekeim intelligenciáját arra kell használni, hogy előre haladjanak a jó felé, és ne hátrafelé a rossz felé.
Imádkozzatok szeretett gyermekeim, imádkozzatok, a gazdaság hanyatlása megkezdődik, és Latin-Amerika szenved a csökkenő dollár miatt.
Imádkozzatok, szeretett gyermekeim, imádkozzatok, a Hold fogyatkozásba kerül (következő május 5.), a Nap napfogyatkozásba kerül (következő április 20.)...

Nézzétek a jeleket, gyermekeim!
Nemzedékként annyira eltávolodtatok Isteni Fiamtól, hogy az emberi teremtmény könnyű prédája mindannak, ami a tekintetetek elé kerül.
Szeretett gyermekeim, hiány kezdődik a Földön, a gazdaság alapjaiban megrendül, és gyermekeim kétségbeesésbe esnek, sőt, még az életüket is kioltják, amikor érzik, hogy gazdaságuk eltűnik. Figyeljetek, gyerekek!
Figyeljetek az új gazdasági intézkedések ajánlataira, a papír fémmé válik.
Szívem szerettei, az emberiség egyre nagyobb konfliktusokba keveredik mindenféleképpen.
A GYÖTRELMEK KÖZEPETTE ANYAI SZERETETEM MINDANNYIÓTOKHOZ ELJÖN, HOGY MEGVIGASZTALJON BENNETEKET. Anyaként biztosítalak benneteket, hogy nem hagylak el benneteket, bátorítani foglak benneteket azzal, hogy Égi Aromámat adom nektek érzékelni, vigasztalásként, hogy biztosak lehessetek abban, hogy segítek nektek.

A NAGY MEGTISZTULÁS LEGNEHEZEBB RÉSZÉBEN ISTENI FIAM SZERETETÉVEL FOGJA FELÖLTÖZTETNI HÍVEIT, AKIK ELKÍSÉRIK ŐT A LEGSZENTEBB OLTÁRISZENTSÉGBEN. A SZENT LÉLEK, AZ EMBERI LÉNYEK FELSZENTELŐJE, KÜLÖNLEGESEN MEGFÉNYESÍTI ŐKET A NAGY MEGFOSZTÁS PILLANATÁN (Jn 14, 26).
Gyermekeim, továbbra is makacsok és ostobák lesztek, mert nem fogjátok sem hallani, sem látni, sem érteni, sem felfogni azt, amit a lelkek Vigasztalójának: a Szentléleknek a Kegyelmeit megtagadva elveszítettetek.
Isteni Fiam gyermekei:
Fáradtság nélkül folytassátok a mindennapi megpróbáltatások és próbatételek közepette.....
Fáradtság nélkül folytassátok a nem mindennapi örömök közepette...
Fáradtság nélkül folytassátok, hogy hálát adjatok az Atya Istennek az élet Ajándékáért, és tegyetek jóvátételt azokért, akiknek a végén oly sok ártatlan ember mártírhalált hal elnyomóik keze által.
Gyertek gyerekek, menjünk Isteni Fiamhoz! Növekedjetek a hitben, hogy Isteni Fiam felé járjatok. Használjátok a szellem érzékeit, és legyetek Isteni Fiam működésének és cselekvésének hasonlatosságában.

A VÉGIDŐK KIRÁLYNŐJEKÉNT ÉS ANYJAKÉNT ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY IMÁDKOZZATOK A LEHETŐ LEGTÖBB LÉLEK MEGTÉRÉSÉÉRT, ÉS LEGYETEK TESTVÉRIESEK.
Megáldalak benneteket.
Mária Anya


ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA! ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA. ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT.
(*) A gyógynövényekről, olvassa el

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI
Testvérek és nővérek:

Isten Irgalma helyről helyre jár, nyomot hagyva, hogy minden emberi lény személyesen veszi magára. Szükséges, hogy úgy éljünk, hogy beteljesítjük azokat a műveket és tetteket, amelyekre Isten teremtményeiként elhívást kaptunk. Látjuk, hogy a mi Boldogasszonyunk hogyan ad nekünk egy lelki grafikont az emberi teremtmény viselkedéséről a mindennapi életében, és hogy ugyanaz az emberi teremtmény, akinek szeretetet vetve kellene végigmennie az életen, ehelyett üres, szeretet nélkül a szívében, és elpusztítja magát a világháborúig. Az izgatott természet lecsap az emberiségre, nagy pusztítást végezve a nagy megtisztulás csúcspontja előtt. Itt megosztok veletek néhány Üzenetet, amelyek azt mutatják, hogy az emberi teremtmények iránti szeretetből Isten továbbra is beszél gyermekeihez:

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS 24.02.2016
Szeretett Népem, miközben a nagyböjtöt ünnepeljük, amelyben gyermekeim különleges módon a megtérésre kapnak meghívást, a gonosz megduplázza támadását, és nektek fel kell készülnötök, hogy ne győzzön le benneteket ebben a nagyböjtben, amely olyan különleges, mint amilyet éltek.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA 07.11.2009
Már korábban is hírt adtam nektek ezekről a mai eseményekről, amelyek a napok múlásával egyre csak fokozódni fognak; ahogyan egy olyan eseményről is beszámoltam nektek, amely megdöbbentő és hatással lesz az Egyházra, amelyet annyira szeretek! Ez egy újabb ok arra, hogy megerősödjetek a hitben, hogy táplálkozzatok az Eucharisztiából, hogy egységben járjatok és ne tétovázzatok.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS 24.02.2016
Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok, Egyházamat azok elé viszik, akik nem szeretik, nem tisztelik, és én szenvedek érte.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA 13.03.2016
Szomorúan nézem a földet, és a pusztulás még szárazabbá teszi magát a földet, éppen azon szívek szárazsága miatt, amelyek azt állítják, hogy az Egyházhoz tartoznak, de megvetik Fiamat azáltal, hogy az ördögöt fogadják. Nagy szobrokat emelnek és imádják őket, vonzzák mindazt a gonoszt, amelyet ki kellene űzni, és siettetik az Antikrisztus eljövetelét és a hívő Egyház nagy üldözését.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA 12.07.2022
Csak azok, akik Fiamban maradnak, fogják megőrizni józan eszüket azzal szemben, amit személyes istenüknek tekintettek: a "pénzzel" szemben. Úgy ragaszkodtak a világ istenéhez, hogy gazdasági támogatás nélkül elveszettnek fogják érezni magukat. A GAZDASÁG BUKÁSÁVAL SZEMBEN AHHOZ FOGNAK FORDULNI, AMIT FELAJÁNLANAK NEKIK, ÉS AZ ANTIKRISZTUS KEZÉBE FOGNAK ESNI. "Aki az én parancsolataimat megtartja, és engedelmeskedik azoknak, az az, aki szeret engem; és aki engem szeret, azt Atyám is szereti, és én szeretni fogom őt, és kinyilatkoztatom magamat neki" (Jn 14:21).

 

NAGY MENNYDÖRGÉST ÉS MEGLEPETÉSEKET FOG OKOZNI EURÓPÁBAN! Szent Mihály arkangyal üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2023. március 17.:

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

 

ISTEN GYERMEKEI A HIT MEGVÁLLALHATATLAN PÁRKÁNYÁBAN JÁRNAK (Ef 6:16-20), MEGGYŐZŐDVE ARRÓL, HOGY AZ ISTENI SZERETET ÉS IRGALOM MEGVÁLLALJA.

 

Az emberi teremtmények nagy száma továbbra sem hisz Királyunkban és Urunkban, Jézus Krisztusban, és ez e nemzedék nagy kudarca.

 

A Figyelmeztetés szélén az emberi teremtmények az Ördöggel lakmároznak.....

Mi más várhatna rájuk, mint hogy megtérjenek és megtérjenek, hogy megmentsék a lelküket?

 

A FIGYELMEZTETÉS (1) NINCS MÁR MESSZE...

A DÁTUMOK KÖZÖTT BOLYONGANAK, ÉS NINCS MESSZE.

 

Az ördög tervei között szerepel, hogy elbizonytalanítsa a Királyunk és Urunk Jézus Krisztus híveit, hogy azok elforduljanak magától Krisztustól.

 

A mi Királyunknak és Urunk Jézus Krisztusnak oly sok gyermeke, akik büszkén veszik ki a részüket az ördögre utaló eseményeken, nem tudván, hogy a rabszolgái lesznek, és az Antikrisztus rabszolgáiként fognak szigorúan bánni velük.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

 

ÉLJETEK GYÖTRELMES PILLANATOKAT, ÉS A GYÖTRELEM UTÁN: MI TÖRTÉNIK? Bár először a medve (2) fog felkelni a barlangjából és szenvedést hoz az emberiségre, nagy zajt csap Európában és Amerikában. A medve, aki óvatosnak tűnt, előveszi arzenálját és meglepetést okoz.

 

Úgy tűnik, hogy az emberiségben megmarad a nyugalom, és nem nézik, hogy mi történik a testvéreikkel más szélességi körökben.

 

Angyalaim mozgásban vannak a földön (2Mózes 23:20; Zsoltárok 91:11), és hatalmas fegyverekkel oltják ki a dühös elméket, akik meg akarják ismételni Néró történetét.

 

Ez a nemzedék látni fogja, amint egy üstökös (3) nagyon közel halad el a Föld mellett, olyan közel, hogy az megmozdul.

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Franciaországért, égjetek a saját népéért és azokért, akik más nemzetekből jöttek, hogy viszályt okozzanak.

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a gazdaság megingott, és az emberiség nagyon magas áraktól szenved.

 

Amerika nagyon szenved.

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok a magas láz új betegsége előtt, amely súlyosan érinti a légutakat, és az emberi teremtmény bőre sötét színűvé és hámlóvá válik. Arra hívlak benneteket, hogy használjátok a Szent Mihály arkangyal olaját a bőrre, a fumitórium gyógynövényt és a Jó Szamaritánus olaját.

 

Imádkozzatok, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, hogy jóvátételt tegyetek, könyörületért kiáltsatok és legyetek alázatos és igaz gyermekei Királyunknak és Urunk Jézus Krisztusnak.

 

ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY NE VÁRJATOK AZ UTOLSÓ PILLANATIG A MEGTÉRÉSSEL. A bűnbánatra szükség van. Magasra kell emelnetek a lelki állapotot, hogy a lélek állapota jobban hasonlítson a Teremtőhöz.

 

Az Atya gyermekeiként ugyanazzal az Isteni Szeretettel védik őket. Légióim nem fognak elfordulni tőletek, mindig védelmezni fogunk benneteket.

FELHÍVLAK BENNETEKET, HOGY TEGYETEK A GYEREKEK BOKÁJÁRA EGY VILÁGOSKÉK SZALAGOT, AMELYEN EGY ICTUS (4) VAN, A KERESZTÉNYEK JELE. Keressetek egy érmet, és helyezzétek a szalaggal együtt. A gyermekek életkora, hogy ezt az érmet viseljék, egyéves kortól 10 éves korig terjed; bár a hit végtelen, és ha néhány idősebb gyermek szeretné viselni az ictust, akkor viselhetik. EZ MEGVÉDI ŐKET A GONOSZ SZELLEMEKTŐL.

 

Áldottak, menjenek előre félelem nélkül. A hit nélkülözhetetlen.

 

Megáldalak benneteket.

 

Szent Mihály arkangyal

 

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.

 

A közleményről olvassa el...

A medve Oroszországot jelképezi

Az aszteroidák veszélyéről, olvassa el...

Az iktusz (=hal) görögül , a keresztények a Názáreti Jézus teljes megnevezésének kezdőbetűit akarták fátyolosan jelezni: Jézus Krisztus, Isten Fia, Megváltó.

 

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE:

Testvérek:

 

A keskeny úton járni nem könnyű, de tudjuk, hogy nem vagyunk elhagyatottak, mert az isteni segítség velünk van.

 

Szent Mihály arkangyal egy nagyon komoly panoráma elé állít bennünket, amelybe mi, az emberiség belépünk. Világgazdasági válsággal állunk szemben, és ez minden alapvető szükségletünk növekedéséhez vezet, és az éhínség egyre nagyobb méreteket ölt. Az éghajlat a világ különböző országaiban kiirtotta az ültetésre alkalmas földeket.

 

A próféciák beteljesednek, és ismernünk kell őket, hogy felismerjük, hogy a Mennyország beszél, és meg kell hallgatni.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

11.02.2013

 

Az ember a gazdaságra támaszkodik biztonsága érdekében, és elfelejtik, hogy Én vagyok az, aki gondoskodik... A gazdaság mély gödörbe fog zuhanni, és a kishitű ember a zavarodottságig és azon túl is megrendül.

 

AZ ÁLDOTT SZŰZANYA

05.04.2016

 

Szegény gyerekek, akik térdre esnek a pénz előtt! A pénz bukása előtt, visszavonhatatlanul az egész világon, olyan lesz, mint egy dominójáték, amelyben a pénz összeomlik anélkül, hogy képesek lennének azt korlátozni. Ti, gyermekeim, csodálkozva fogjátok nézni, ahogy túl sok testvéretek és nővéretek esik majd áldozatul a gazdasági hatalom hiányának betegségének, és az ördög, kihasználva ezt a pillanatot, vigaszt fog nekik kínálni a lelkükért cserébe. Ez akkor lesz, amikor a gonosz légiói elviszik azoknak a gyermekeimnek a testét, akik pénzért árulják magukat, üldözői lévén azoknak, akik egykor testvéreik voltak. IMÁDKOZZATOK HITTEL, MIELŐTT EZ A PRÓFÉCIA BETELJESEDIK.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

30.04.2015

 

Egy üstökös fog megjelenni, amely megrázza az egész emberiséget. Maradjatok otthonotokban. Legyen készen Boldogságos Víz, legyen minden otthonban egy Biblia, és minden otthonban szenteljetek egy helyet a házban, hogy egy kis oltárt helyezzetek el Boldogságos Anyám Képével és egy feszülettel, és szenteljétek az otthont Szent Akaratomnak, hogy a szükséges pillanatokban megvédjelek benneteket.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL

30.04.2019

 

SZÜKSÉGES, hogy JÉZUS KRISZTUS KIRÁLYUNK ÉS URUNK EMBEREI MEGÉRTSÉK, HOGY EZ A PILLANAT DÖNTŐS, és ezért a gonosz minden fortélyt bevet, amivel aljas fegyverei rendelkeznek, hogy elhomályosítsa Isten gyermekeinek elméjét. Akiket langyosnak talál a hitben, azokat ráveszi, hogy aljas cselekedetekbe essenek, és így könnyebben láncra veri őket, hogy rabszolgái legyenek.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

14.04.2016

 

Szeretett népem, szenvedni fogtok a természeti erőforrások visszafordíthatatlan kimerülése miatt, szenvedni fogtok az egész földön, mert az egész gazdaság le fog állni az antikrisztus előtti csoportok által kieszelt terv miatt. ..
Jézus üzenete: EURÓPA BUKÁSA. Luz de Maria de Bonilla 2023. március 22.

Szeretett gyermekeim: ÁLDÁSOM ÉS VÉGTELEN KEGYELMEM MINDEN EGYES GYERMEKEMMEL EGYÜTT MARAD. MARADJATOK MINDEN EGYES GYERMEKEMMEL.

Szerető Atyaként továbbra is figyelmeztetlek benneteket, hogy készüljetek fel, mielőtt túl késő lenne.

Szeretett gyermekeim: Oly sok gyermekem hitének hiánya közepette sokan elfordulnak a gonosz hajlamoktól, különösen a testiségtől, amelyekkel az ördög aláássa gyermekeim elméjét.

EBBEN AZ IDŐBEN, AMIKOR SZENTLELKEM KÜLÖNLEGES MÓDON VAN JELEN BENNETEK, HOGY MEGMENTSE A LELKET, ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY NÉZZETEK MAGATOKBA, ÉS VEGYÉTEK FEL ÚJRA A FELÉM VEZETŐ UTAT.

Nagyon sokan vannak, akik zavartan nem akarnak Misztikus Testem részévé válni. Legyetek tisztában azzal, hogy "Én vagyok a lelkek Pásztora" (Jn 10,11-16), és én kedvenc gyermekeimet, Papjaimat hívtam el, hogy szeretettel, de ugyanakkor igazsággal, a bűnbe való beleegyezés nélkül, az én hasonlatosságomban legyenek a lelkek pásztorai.

Az emberiség minden szempontból megtört. Az ember jelenlegi mottója: "népszerűbbnek lenni, és nem Isten parancsolatait megtartani".

Az emberiség, elveszve a technológiai fejlődésben, a tudományt jóra használva, ugyanakkor egymásnak rosszat okozva, elvesztette a higgadtságát és teljes tébolyba esett, munkáját és cselekedeteit átadva a Sátánnak.

Az Antikrisztus járja a földet, és egyik országból a másikba költözik azokban az országokban, amelyek ugyanazokat az eszményeket, projekteket, ambíciókat, irányelveket és normákat tűzték ki maguk elé, amelyek azok kötelező beteljesüléséhez vezetnek.

GYERMEKEIM EGYRE GYORSABBAN HALADNAK A SZENVEDÉS FELÉ AZ ANTIKRISZTUS KEZÉBEN, AKI URALKODIK ÉS MÁRIS! Ő IRÁNYÍTJA A VILÁG NAGYVÁLLALATAIT.

Az Antikrisztus végigsétál Európán, előkészítve magának Európának a háborúban való bukását. A Medve nagy hatalommal rendelkezik, hogy az emberiséget teljes riadalomba hozza, kezdve magával Európával.

Gyermekeim a feltételezett anyagi biztonság alapján mozognak. Az a nagy biztonság, ami a gazdaság, kitérők nélkül halad a nagy bukás felé. A világgazdaság zuhan, gyermekeim, ne hagyjátok magatokat becsapni, ha gazdasági fellendülésről biztosítanak benneteket... Ne higgyétek el!

Gyermekeim, készüljetek fel, amire mindenki képes. Rendelkeznetek kell erőforrásokkal, hogy megszerezzétek, amire szükségetek van.

Gyermekeim, a földi hatalom fémpénzeket kényszerít ki, és eldobja a papírt, amellyel ebben a pillanatban megszereztétek, amire szükségetek van a túléléshez. Ezt nem minden országban fogják elfogadni, de a legtöbb országban igen.

FELHÍVOM AZ EMBERSÉGET, HOGY IMÁDKOZZON, (Mt 26:41) A TESTVÉRI EGYÜTTÉLÉS ÁLLAPOTÁBAN, ÉS EZEKBEN AZ IDŐSZAKBAN TEGYÜNK ÉS TETTÜNK AZ ÉRDEKEKET, GYERMEKEIMNEK NAGYON FONTOS.

A lelkekért folytatott küzdelem folyamatosan folyik; a lelki harc erős, ezért dolgozzatok és cselekedjetek a jó érdekében. Az önző, büszke, gőgös, fennhéjázó és fennhéjázó teremtmények szenvedni fognak, mivel rájönnek, hogy tudatlanabbak, mint az alázatos és egyszerű teremtmények.

A nagyszabású háborúskodást az ördög hatalma befolyásolja. A Medve hirtelen cselekszik, borzalmat okozva. A Sas magasra száll titkos fegyverével karmaiban; nincs szüksége nagyszámú repülőgépre, elég neki egy is, és a rémület menekülésre készteti a Sas által ellenfeleknek tekintett testvéreit.

FIAIM, FÁJ A SZÍVEM A SOK SZENVEDÉSÉRT, AMI FELÉ HALADNAK. OLY SOKAN, AKIK CSATLAKOZNAK EHHEZ AZ ŐRÜLT HÁBORÚHOZ, ÉS MEGBÁNJÁK MAJD, HOGY HAGYTÁK!

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy a földi hatalom ne rántsa magával testvéreiteket. Imádkozzatok gyermekeim, erős, nagy erejű földrengések nagy megrázkódtatása közeleg. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, hogy amikor eljön az éhség, ne essetek kétségbe, hanem imádkozzatok, hogy Angyalaim olyan élelemmel lássanak el benneteket, amely jóllakat benneteket.

Gyermekeim, Anyám arra hívott benneteket, hogy rendelkezzetek áldott szőlővel, ez szükséges ahhoz, hogy éhségetek kielégüljön.

Házam kinyilatkoztatta nektek azokat a növényeket, amelyek segítségével megszabadulhattok a betegségektől, vegyétek ezt komolyan és hálásan. Figyelmeztetek benneteket a betegségre, amely már most kialakulóban van, és fejlődésében a bőrt fogja érinteni.

GYERMEKEIM, A JÓ TEREMTMÉNYEI, IMÁDKOZZATOK ÉS HALLGASSATOK, HOGY ELCSENDESÍTSÉTEK ELMÉTEKET, ÉS ÍGY ÁLDÁSSÁ VÁLJATOK TESTVÉREITEK SZÁMÁRA, A GYAKORLATBAN MEGVALÓSÍTVA, AMIT PRÉDIKÁLTOK.

Az oly sok szívben előretörő gonoszság közepette a jó a fény, és a fényt soha nem fogja beárnyékolni a sötétség, soha.

A lángoló sivatag közepén én, a ti Uratok és Istenetek elhozom a kristálytiszta vizet, amely nemcsak a szomjat oltja, hanem meggyógyítja a megkeményedett szíveket is (vö. Jn 4,13-14). Üldözőid közepette Én, a te Urad és Istened, megszabadítalak téged tőlük.

A FEGYVEREK NEM ÁLLHATNAK ELLEN MENNYEI LÉGIÓIMNAK, AKIKRE GYERMEKEIM VÉDELMÉT BÍZTAM.

Bármire is van szükségük, lehetséges, ha jó tanúságtételű teremtmények és Tanításom követői, akik mindent egyesítenek a hitben. "Ahogyan a test a lélek nélkül halott, úgy a Hit, amely nem hoz cselekedeteket, halott. (Jak. 2, 26) Megáldalak benneteket, gyermekeim, Örök Szeretetemmel szeretlek benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL MEGFOGANT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek és nővérek: A mi Urunk Jézus Krisztus igaz Atyaként védelmez minket, és annyira szeret minket, hogy minden részletben gondoskodik rólunk, hogy ne vesszünk el. Kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy továbbra is éberek vagyunk mindarra, ami történik és történni fog. Itt az ember szabad akarata nagy szerepet fog játszani, hogy azt mondja: igen, hiszek! vagy azt mondja: nem hiszek! és megvárja, hogy minden megtörténjen, és talán már túl késő lesz. Figyelem testvérek! Lelki éberség, hogy el ne essünk, és éberség mindannak közepette, amit hitben magunknak biztosíthatunk. Az élelem nem fog elfogyni, ha lelkiismeretesen készültünk, és ha hiszünk abban, amit az isteni Ige megígért nekünk:

ISTEN, AZ ATYA 02.12.2009

Én, mint az egész emberiség Atyja, megáldalak benneteket, és ahogy ma megkérdeztem tőletek, hogy hol vagytok az Én népem, úgy ma azt mondom nektek, hogy megáldalak benneteket, amiért meghallgattátok Hívásaimat. De: arról van szó, gyermekeim, hogy sürgető idők járnak, és teljes és feltétel nélküli odaadásra, teljes és feltétel nélküli engedelmességre van szükségem.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS 24.10.2021

Nem megijeszteni akarlak benneteket, hanem figyelmeztetni. Először a lelki felkészülés következik, és utána készítsétek fel magatokat élelemmel, aszerint, hogy kinek-kinek a lehetőségeihez mérten mivel rendelkezik. Megsokszorozom, amivel gyermekeim rendelkeznek, mindaddig, amíg valóban azt szerzik be, amit eszközeik megengednek.

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS 18.02.2015

Ez a csata spirituális, de a háború fogja támogatni. A harmadik világháború lesz a valaha látott legnagyobb csapás. És ha nem avatkoznék be ebbe a közelgő háborúba, akkor az egész emberiség eltűnne, de én megmentem Szent Népemet, és Szívemben Édesanyámmal együtt oltalom őket, hogy elűzzem az ellenséget, azt, aki már most is az emberiség közepén nyilvánul meg anélkül, hogy az emberiség észrevenné.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA 13.05.2013

Azok az Én gyermekeim közül, akik oltalmam alatt maradnak, és megtartják a hitet az Üdvösség ígéretében, amelyet Én adtam azoknak, akik hűségben élnek, ők lesznek azok, akik a magasból leszálló hatalom közepette elkísérik Fiamat az Ő Második Eljövetelében, ők lesznek a Szent Maradék, akik a nagy Pásztor alá gyűlve, ujjongás közepette, ujjongva fogják végignézni az igaz Egyház végső diadalát. Ámen.

A VÖRÖS HOLD MUTATJA, MI LESZ. Szent Mihály arkangyal üzenete. LUZ DE MARIA DE BONILLA. 2023. március 27.:

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei, az Isteni Irgalom által szólok hozzátok.

 

AZÉRT JÖTTEM, HOGY FIGYELMEZTESSELEK BENNETEKET, HOGY KÉSZÜLJETEK FEL LELKILEG ÉS ANYAGILAG AZZAL, AMI SZÜKSÉGES.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus Irgalmas az egész emberiséghez, mindenkit meg akar menteni, mindenkinek megadja az Üdvösség Áldását. Minden emberi teremtmény, aki meg akarja menteni lelkét, beléphet ebbe a végtelen Isteni Irgalomba.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

 

AZÉRT JÖTTEM, HOGY FELEMELJEM SZAVAMAT, HOGY MINDEN TEREMTMÉNY MINDENHOL ÉS MINDENÜTT KÉSZEN ÁLLJON A MEGTÉRÉSRE.

 

Az idő rövidült, és az eshetőségek, amelyekbe belemerültetek, olyan sokak, hogy az események súlya az Isteni Kar leereszkedéséhez vezet.

 

Királynőnk és Anyánk figyelmeztet benneteket:

 

AZ ISTENI KAR LEZUHAN, ÉS AZ EMBERISÉG AZ ELKÉPZELHETETLENNEL NÉZ SZEMBE.....

 

Szeretnétek tudni, hogyan készüljetek fel mindarra, ami az emberiségre vár?

 

Legyetek Királyunk és Urunk Jézus Krisztus igaz gyermekei és szeressétek az Ő Anyját, a Boldogságos Szűz Máriát.

 

Legyetek a Szentírásban jelen lévő Isteni Ige követői. Azaz: legyetek az Isteni Ige ismerői és gyakorlói (Jak 1, 22-25).

 

Szeressétek és tartsátok meg a parancsolatokat.

 

Ismerjétek és teljesítsétek a szentségeket.

 

Legyetek a boldogságok gyakorlói.

 

Folyamatosan kérjétek a Szentlélek segítségét.

 

Gyakoroljátok az irgalmasság testi és lelki cselekedeteit. Szeressétek felebarátotokat és legyetek alázatosak. Legyetek fények az úton.

 

Éljétek a hitet a maga ragyogásában, és éljetek minden nap belső imában, teljesítve a Mi Atyánk akaratát.

 

Legyetek előrelátóak, tartsatok otthon olyan élelmiszereket, amelyek hosszú ideig eltarthatók. Tároljatok mézet, könnyen elkészíthető ételeket, tisztítószereket, alkoholt, gyógyszereket, vizet és mindent, amit már jól ismertek. Meg kell tanulnotok sózott húst tárolni, ahogy azt őseitek tették.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

 

A CSAPÁS A FÖLDÖN VAN, ÉS AZ ESEMÉNYEK AZ EMBERISÉG KAPUJÁBAN ÁLLNAK.

 

A föld erőteljesen megremeg, és egymás után több országban is remegni fog. Háború közeleg, eddig ismeretlen, nagy halálos erejű fegyverek lesznek ismertek.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, vörös hold lesz, és ez előrevetíti, hogy mi fog történni a vörös hold után (ApCsel 2:19-20, Jel 6:12).

 

TUDNI FOGNAK EGY FELHŐRŐL, AMELY SIETVE FOG ELTERÜLNI, AMELYET A SZÉL HORDOZ. ANÉLKÜL, HOGY ISMERNÉK A FORRÁST, A MI KIRÁLYUNK ÉS URUNK JÉZUS KRISZTUS GYERMEKEI LÁTNI AKARJÁK MAJD, HOGY MI TÖRTÉNIK, NE MENJETEK KI, HANEM KERESSETEK MENEDÉKET EGY ZÁRT, ABLAK NÉLKÜLI HELYEN, ÍGY VÉDVE LESZTEK, ÉS LÉGIÓIM VIGYÁZNAK RÁTOK.

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Japánért, földrengés rázza meg.

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Mexikóért, amelyet egy földrengés ereje ráz meg.

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Amerikáért, mert erősen megrendült.

 

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, az árulás lelepleződik az emberiség előtt.

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei:

 

A MENNYEI LÉGIÓTOK, ŐRANGYALAITOK MUNKÁJA EBBEN AZ IDŐBEN MEGHALADJA AZT, AMIT EL TUDTOK KÉPZELNI. Lelki harcban állunk (Ef 6,12), folyamatosan védünk benneteket a kísértésektől. Tovább védünk titeket az Antikrisztussal és gonosz légióival szemben.

 

Folyamatosan dicsőítjük, dicsőítjük és imádjuk Istent, és várjuk azt a pillanatot, amikor felkiáltunk:

 

"Annak, aki a trónon ül, és a Báránynak dicséret és tisztesség és dicsőség és hatalom mindörökkön örökké" (Jel 5:13).

 

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

 

MOST VAN ITT AZ IDEJE A FELKÉSZÜLÉSNEK, IMÁDKOZZATOK A SZENTLÉLEKHEZ, ÉS KÉRJÉTEK, HOGY VILÁGOSÍTSON MEG BENNETEKET ARRÓL, HOGY MIT KELL MÉG MEGJAVÍTANOTOK.

 

Mindegyikőtöknek úgy kell felkészülnie, mint egy oltárra, amelyet jó cselekedetekkel és jó kívánságokkal borítanak be a húsvét ünnepére. Folyamatosan imádkoznotok kell, nemcsak elmétekkel vagy szátokkal, hanem mindannyiótok mélyén, a Szentháromsággal és a Végidők Királynőjével és Anyánkkal való felbonthatatlan lelki egységben.

 

Áldásom mindannyiótokon van, anélkül, hogy elfelejtenétek, hogy az Isteni Irgalom végtelen, és csak egy szót vár tőletek, hogy átöleljen és átöleljen benneteket Örök Szeretetével.

 

Szent Mihály arkangyal

 

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

 

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvérek és nővérek:

 

Szent Mihály arkangyal ebben az üzenetben megadja nekünk azt, amire talán néhányan kíváncsiak. Kövessük útmutatásait, és engedelmeskedve készüljünk fel lelkileg és anyagilag.

 

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA

29.11.2020

 

Tartsátok észben, hogy NEM A VILÁG VÉGÉT, DE EZEN A GENERÁCIÓÉT, EZÉRT SZEMBENÉRT SZEMBENÉRTEK A Kinyilatkoztatásaim iránti engedetlenség által generált sok káosznak: a már beteljesedetteknek, a beteljesedőben lévőknek és a még beteljesedésre váróknak. Az ördög tudja ezt, és mivel tudja ezt, elszabadította dühét gyermekeim ellen, hogy a kárhozatba vezesse őket.

 

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS

18.01.2022

 

Ismét hívlak benneteket, gyermekeim, hogy készüljetek fel lelkileg és azzal, amit gyermekeim el tudnak raktározni. Nézzetek az állatokra, akik előre látják az időjárást, és élelmet tárolnak arra az időre, amikor nem tudnak kimenni táplálékot gyűjteni. Népemnek óvatosnak kell lennie, amikor Házam figyelmezteti őket. Azokat, akik nem tudnak élelmet raktározni, Én fogom megsegíteni. Ne féljetek, ne féljetek, ne aggódjatok.

MOST VAN ITT AZ IDŐ! FIGYELJETEK A JELEKRE ÉS A JELEKRE.... NE LEGYETEK SPIRITUÁLISAN VAKOK!

 

SZOMORÚ ANYÁNK

SZENT HÉT

ÁPRILIS 2009

Ma Fájdalmas Anyaként jövök az egész emberiséghez, hogy felhívjalak benneteket ezen a Szent Héten, hogy intenzíven éljétek meg, mert ez az Isteni Szeretet csúcspontját jelenti. Ma azért jövök, hogy arra hívjalak benneteket, hogy legyetek az a más hang, az a fény, amely az öröm és a pihenés hetét élvező emberiség közepette gyullad ki. Nektek, igaz keresztényeknek, az áldozat, a szeretet, a szentség azon fényének kell lennetek, amely a Szentháromság tekintetét az emberiségre fordítja. Az ima a leghatalmasabb, és még inkább azoké, akik alázatos szívvel szeretnek, könyörögnek és felajánlják.