MÁRIA ÜZENETE: Sok ismeretlen dolgot fogsz látni - Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.01.15.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy meghallgattátok szívetekben hívásomat, és válaszoltatok rá. Gyermekeim, imádkozzatok az elveszett papokért és egyházamért, amelybe az ördög be akar hatolni. Kedves gyerekek, imádkozzatok az uralkodókért, hogy ne hajtsák végre terveiket. Gyermekeim, az emberiség a mélység felé halad, imádkozzatok, és tegyetek le mindent Fiam Jézus sebeibe. Gyermekeim, sok olyasmit fogtok látni, amit a ti szemetek még soha, énekeljetek az Urat, egyetlen üdvösségeteket. Nagyon szomorú vagyok, hogy látom a szennyet ezen a földön, amit Atyám oly sok szeretettel áldott meg, de most már nem hisztek Istenben, mindenki megteremtette a maga bálványait, elég gonoszság, vallja be és legyen készen naponta. Hamarosan lejönnek az angyalaim, hogy vigasztalják szegény szenvedő gyermekeimet, megerősítsék hiteteket, és megnyissák szíveteket a kegyelemnek, hogy képesek legyenek megváltoztatni benneteket, itt az ideje. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.


MÁRIA ÜZENETE: Nagy üldözés | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.01.18.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Drága lányom, mindenkinek el kell mondanod, hogy nincs mitől félniük, ha az Úrban vannak. Kérlek, legyen egység az imádságban, ne kísérts a félelem, hanem egyesülj, nagyon jól tudod, milyen erős a közösségi ima! Vigyázzatok, és ne viselkedjetek bolond módon, mint a szüzek a példázatban, hanem töltsétek meg lámpásaitokat olajjal. Gyermekeim, Jézus sok lelket visz magával; ne feledd: az egyiket elviszik, a másikat pedig elhagyják [Máté
24:40-41]. Amikor valaki Istenhez akar jönni, és készen áll, az Úr örömmel fogadja ezeket a lelkeket a Paradicsomban; míg sokaknak meg kell tisztítaniuk magukat, mások pedig a Földön maradnak, hogy folytassák saját küldetésüket; ezért, amennyire meg tudod érteni, ne ragaszkodj e világ dolgaihoz, hanem imádkozz a lelkedért. Menj el a szentmisére és vegyél részt az áldozatban, tápláld Fiad Testét, amíg időben vagy [ti. még nem az Örökkévalóságban]. Az üldöztetés nagy lesz, amikor úgy döntenek, hogy csatlakoznak a vallásokhoz. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

MÁRIA ÜZENETE: Amerikát lábbal tiporják | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.01.22

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és köszönöm imáitokat. Gyermekeim, nézzetek körül magatok között, semmi sem olyan, mint régen, de keressétek a szeretetet, legyetek szeretettel testvéreitek iránt, legyetek szeretettel azok iránt, akik szenvednek, a fény igaz gyermekeim a szeretetet fejezik ki, és ez szinte kézzelfogható. Gyermekeim, még egyszer mondom nektek, ne féljetek, ne gyötörjétek magatokat, mert ezek az érzések nem Istentől származnak, legyetek könnyűek testvéreiteknek, és rájuk bízom, hogy az én szeplőtelen szívemben és az én szívemben leljenek menedéket. Fiú Jézus, ahol örömet és vigasztalást találnak. Imádkozzatok Amerikáért, mert lábbal tiporják. Veled vagyok, ne félj mindentől, amit látsz, mert minden megújul, nem haragot fogsz átélni, hanem tiszta örömet. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.


MÁRIA ÜZENETE Jön a háború | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.01.25

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, ezek nehéz idők, és lesznek olyan időszakok, amikor még nagyobb lesz a zűrzavar. Gyermekeim, imádkozzatok sokat, hogy az eljövendő háború enyhüljön; nagy az ima ereje. Imádkozz az Egyházért, mert a hatalomvágy minden határt meghaladt, és nincs több köze Istenhez. Imádkozzatok a szent papokért, hogy a fény mindig kísérje őket útjukon, mint igaz pásztorok. Amikor imádkozol, és békét érzel a szívedben, ott vagyok veled, hogy megvédjelek. Gyermekeim, a Figyelmeztetés nagyon-nagyon közel van, sokan térdre esnek, elfogadva Isten hatalmát és bocsánatért esedezve, és sokan nem fognak hinni, mert megszállta őket a Sátán ereje, és megbánás nélkül halnak meg. Legyetek készen, gyermekeim, figyelmeztetlek benneteket, mert azt akarom, hogy minden gyermekem üdvözüljön. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.


MÁRIA ÜZENETE: Megértés nélkül ítélnek meg | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.01.29

Gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok, és szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyerekek, mindig hajlítsatok térdeteket, a hittel és szívvel elmondott imák megvigasztalnak. Vérzik a szívem és Fiam, Jézus szíve, nézem ezt az emberiséget, amely oly könnyen esik a Sátán karmai közé, mindezt a hamis szabadságért. Ne feledjétek, gyermekeim, csak az ima szabadít meg benneteket. Bocsáss meg azoknak, akik megértés nélkül ítélnek meg téged. Előtted, leányom, Jézust birtokolással és őrültséggel vádolták; de ő Isten Fia volt, lányom, ajánld fel megaláztatásodat és fájdalmadat, egy napon meg fogják érteni, hogy szavaid a mennyből jöttek. Gyermekeim, kövessétek az utasításaimat, éljetek az üzenetek szerint és imádkozzatok sokat, csak így kerülhettek majd be Isten országába, sok kísértés lesz, de ti, szívem gyermekei, legyetek hűségesek és nyissátok meg szíveteket a kegyelmekre és tanulj meg felajánlani és megköszönni. Soha ne félj, ha Isten közel van, nem lesz mitől félni. Most anyai áldásomat hagyom rátok az Atya, a Szentlélek Fia nevében, ámen.