2022. január 30., vasárnap

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

MÁRIA ÜZENETE "Keress erőt az imában" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022. január 11.

Drága gyermekeim, Fiam, Jézus sokat vár tőletek. Ne álljon karba tett kézzel. A kálvária fájdalmas lesz az igazak számára, de ne hátrálj meg. Aki az Úrral van, az győz. Ne hagyd, hogy a báránybőrbe bújt farkas megijesztsen. Az Úré vagy, és Ő mindig veled lesz. Keress erőt az imában és az Eucharisztiában. Én vagyok az Édesanyád, és a Mennyből jöttem, hogy segítsek neked. Felbátorodik! Amikor csüggedtnek érzed magad, hívj Hozzám, és elvezetlek Jézusomhoz. Nem lesz kudarc imádóim számára. Az összes nyomorúság után örömben lesz részed, hogy kimondhatod: „Győztem, mert az Úr velem volt”; és nagy lesz a jutalmad. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE "Nehéz napok jönnek" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.01.13.

Szeretett gyermekeim, a rossz pásztorok elfogadják azt, ami mindig is sötétség volt, és sok szegény gyermekem megfertőződik. Nyisd meg szívedet az igazság fénye előtt. Ne hagyd, hogy a féligazság elvonja a figyelmedet Fiamról, Jézusról. Keresd az Urat, aki szeret téged, és tárt karokkal vár rád. Nehéz napok lesznek a hívő férfiak és nők számára. Elfogadják a pusztaság utálatosságát, és az igazakat üldözni fogják, mert szeretik és védik az igazságot. Távozz minden gonosztól, és szolgáld az Urat hűséggel. Ne feledd: a te győzelmed az Úrban van. Bármi is történik, ne szakadj el Jézus Egyházamtól. Én vagyok az Édesanyád, és a Mennyből jöttem, hogy megtérésre hívjalak. Fogadd el hívásaimat, és az Atya áldottjává leszel nyilvánítva. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE: Zavar és megosztottság Isten Házában PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.01.15.

"Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne kételkedjetek: Jézusom egyetlen igaz Egyháza a Katolikus Egyház. A démon pusztítást végez és megosztja Isten Házát, de ne vonuljatok vissza Bármi is történik, maradj Jézussal és fogadd örömmel Egyháza Igaz Tanítóhivatalának tanításait. Ne veszítsd el a reményt. Légy erős a megpróbáltatásokban, és minden jól fog végződni. Keress erőt a csendes imában, az Eucharisztiában és a Jézusom szavai. Mindannyiótokat név szerint ismerlek, és mellettetek leszek. Imádkozzatok Jézusomhoz. Sok év kemény megpróbáltatásban lesz részetek, de én mindig mellettetek leszek. Bátorság! Ez az üzenet, amit én adok neked ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer találkozhatlak itt veled... Áldalak: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen . Maradj békében."


MÁRIA ÜZENETE "Éhesek lesznek szegény gyermekeim" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.01.18.

Kedves gyerekek, ne csüggedjetek. Nem vagy egyedül. Én vagyok az anyád és veled vagyok. Légy engedelmes Hívásomnak. Rosszabb időben élsz, mint az özönvíz. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Arra kérlek benneteket, hogy fokozzák imáitokat Jézusom Egyházáért. Egy sírással és panaszkodással teli jövő felé tartasz. Szegény gyermekeim éhesek lesznek, mert sok helyen elveszik tőletek az Igazság táplálékát. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Imádkozz sokat. Csak az ima erejével járulhatsz hozzá Szeplőtelen Szívem végső diadalához. Félelem nélkül előre! A sok fájdalom után az Úr letörli könnyeidet, és nagylelkű jutalmat kapsz hűségedért és az igazság iránti szeretetedért. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE „A díjad a mennyben van” PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022. január 20.

Drága gyermekeim, semmilyen emberi hatalom nem tudja elpusztítani azt, ami Istentől származik. Bízz az Úrban, és Ő gondoskodni fog rólad. Igazságos. Hajlítsd meg térdeidet imában. Én vagyok a te Fájdalmas Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Bármi is történik, tegyen bizonyságot arról, hogy az Úré. Jutalmad a mennyben van. Felbátorodik! Az ellenségek akarják [Péter?] kulcsát, de a hatalom [vagy hatalom] az Úrnál van. Előre! Ezt az üzenetet adok neked ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE "A káosz szétterjed" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.01.22.

Drága gyermekeim, ne csüggedjetek a nehézségeitek miatt. Amikor érzed a kereszt súlyát, kiálts Jézushoz. Ő segíteni fog, és győzni fogsz. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hívő férfiak és nők. Ne élj elszigetelve az imától, mert amikor elszakadsz az imától, akkor Isten ellenségének könnyű prédája leszel. Bánd meg bűneidet, és békülj ki Istennel. Keress erőt a gyónás szentségében és az Eucharisztiában. Az én Jézusom veled van, bár nem látod Őt. Egy nagy lelki zűrzavarral teli jövő felé tartasz. A káosz mindenhol elterjed, és sokak figyelmét elvonják az igazságtól. Fogadd el Jézusom evangéliumát. Ne hagyd, hogy a démon elrabolja Isten kincseit, amelyek benned vannak. Félelem nélkül előre! Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten nagy győzelme eljön érted. Szeretlek olyannak, amilyen vagy, és melletted leszek. Felbátorodik! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE "Nagy megosztottság idején élsz" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.01.23.

Drága gyermekeim, azért jöttem a mennyből, hogy a mennybe vezesselek benneteket. Légy engedelmes Hívásomnak. Mindannyiótokat név szerint ismerlek, és arra kérlek benneteket, tartsátok életben hitetek lángját. A nagy megosztottság idejét éled. Maradj Jézussal. Ne térj el az igazságtól. Isten törvényeit megvetik, és szellemi sötétség lesz mindenütt. Ami hamis, azt elfogadják, és szegény gyermekeim úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Vigyázz a lelki életedre. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Legyen szilárd hite Istenben. Istenben nincs féligazság, de az Isten nélkül élő ember szívében igazságtalanság és megtévesztés lakozik. Légy az Úrral. Meg akar menteni. Felbátorodik! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adok neked ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE "Sokkal több zavart fog látni" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.01.25.

Drága gyerekek, ne féljetek. Az Úr veled van. Tedd meg a tőled telhető legjobbat a rád bízott küldetésben, és az Úr nagylelkűen megjutalmaz. Mindenekelőtt keresse meg Isten kincseit, amelyek jelen vannak a katolikus egyházban: Ő az Ő Egyetlen és Igaz Egyháza. Bármi is történik, ne szakadjon el az Egyháztól. Az én Jézusom az Egyházában lesz, és nem hagyja el a hívő férfiakat és nőket. Sok zűrzavart fogtok látni Isten Házában, de akik mindvégig hűségesen kitartanak, azokat az Atya áldottjának fogják kikiáltani. Ne felejtsd el: a Szent Rózsafüzér és a Szentírás kezében; a szívben - az igazság iránti szeretet. Az igazság az a kulcs, amely mindegyikőtök számára megnyitja az Örökkévalóság Ajtaját. Felbátorodik! Szeresd az Igazságot és védd meg. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.


MÁRIA ÜZENETE "Az emberiség egy nagy szakadék felé tart" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2022.01.29.

Drága gyermekeim, én vagyok az anyátok, és szeretlek titeket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek mindig imádkozó férfiak és nők. Csak az ima erejével tudod elviselni az eljövendő megpróbáltatások terhét. Keresd Jézust. Tárt karokkal vár rád. Szomorú időket élsz, de ne csüggedj. Nem vagy egyedül. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazak számára. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Az emberiség egy nagy szakadék felé tart, mert az emberek elszakadtak a Teremtőtől. Bánjátok meg bűneiteket, és szolgáljátok hűségesen az Urat. Egy nagy lelki zűrzavarral teli jövő felé tartasz. Ha a kezek nincsenek felkenve, akkor nincs Jézus jelenléte. Az emberek megkérdőjelezték Isten törvényeit, és úgy járnak, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Gyere vissza az Úr Fényéhez, hogy üdvözülhess. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése