2022. január 31., hétfő

A világ egy hatalmas színház "Senki sem léphet be az Új Világrendbe, hacsak nem tesz fogadalmat Lucifer imádatára. (David Spangler, Director of Planetary Initiative, United Nations)

A Világgazdasági Fórum egy fedőszervezet. Klaus Schwab egy bábszínész, aki Doktor Evil karakterét alakítja.

"Amire nagyon büszkék vagyunk, az az, hogy a WEF Young Global Leaders nevű szervezetünkkel behatolunk az országok globális kabinetjébe." - Klaus Schwab

Klaus Schwab Harvardon tett kinyilatkoztatása 2017-ben történt, ugyanabban az évben, amikor a jezsuita menyét Anthony Fauci "meglepetésszerű" járványt jelentett be a Georgetown Jezsuita Egyetem főelőadásán. Micsoda véletlen egybeesés!

A luciferi elit a Modus Operandi-t követve arról tájékoztatta a "haszontalan evőket", hogy a világ kormányainak évszázados átvétele befejeződött, és a Végjáték első szakasza, a Plandémia hamarosan elkezdődik.

"A Corona-akció kezdete óta sok ember kezdett ráébredni, hogy kormányaikat nagyon erős és rendkívül gonosz erők vették át, ami arra késztette a politikai vezetőket világszerte, hogy egységesen lépjenek fel, hogy példátlan zsarnokságot szabadítsanak a polgáraikra.":

A Világgazdasági Fórum, a Bill & Melinda Gates Alapítvány, a Római Klub, a Bilderberg Csoport, a Külkapcsolatok Tanácsa és sok más globalista agytröszt a jezsuita pápaságot szolgáló fedőszervezetek.

Ezeket a nagyhatalmú pápai rendek és szervezetek irányítják, mint például a Jézus Társasága, a Szuverén Katonai Máltai Lovagrend, a Kolumbusz Lovagok, a Szent Sír Rend, az Opus Dei és az Opus Dei Szent Kereszt Papi Társasága.

Ugyanezek a hatalmas rendek irányítják a világ pénzügyi rendszerét a pápaság mögött álló luciferi vérvonalak nevében.

 

 

A szabadkőművességet világszerte a Jézus Társaságán keresztül ellenőrzik és irányítják:

Ha végigkövetjük a szabadkőművességet, annak minden rendjén keresztül, amíg eljutunk a világ nagy csúcsfő szabadkőműveséhez, akkor felfedezzük, hogy a rettegett személy és a Jézus Társasága főnöke [azaz a jezsuita rend általános főnöke] egy és ugyanaz a személy. - James Parton, amerikai történész

Adolfo Nicolás Pachón volt a Jézus Társasága 30. generális főnöke és 2008-tól 2016-ig fekete pápa.

A világ leghatalmasabb embere - Arturo Marcelino Sosa Abascal, a Jézus Társaságának jelenlegi főfőnöke és Fekete Pápa

 

 

Francis Bergoglio - Az első jezsuita pápa

 

 

A Sátán helytartója ül az ENSZ trónján

És az asszony bíborba és skarlátba öltözött, és arannyal, drágakövekkel és gyöngyökkel volt feldíszítve, kezében arany pohár volt, tele utálatosságokkal és paráznaságának szennyével. És az ő homlokára volt írva egy név: Rejtély, Babilon Nagyszerű, a paráznák és a föld utálatosságának anyja. - Jelenések 17:4-5

A Mindent Látó Szem, a jezsuiták istene (youtube)

 

 

"Amikor az embereknek hősre van szükségük, mi fogjuk őket ellátni" - Albert Pike, 33. fokozatú szabadkőműves, okkultista, nagymester, a szabadkőműves skót rítusú szabadkőműves rend déli joghatóságának megteremtője.

Ugyanígy nevezik ki a "Gazembereket", akik valójában luciferi bábszínészek, a pápaság szolgái, akik a forgatókönyv szerinti szerepeiket játsszák. Ezek a bábok elterelik a világ lakosságának figyelmét a valódi római bábjátékosokról, a napirend valódi céljairól és Isten Igéjének igazságáról.

"Senki sem léphet be az Új Világrendbe, hacsak nem tesz fogadalmat Lucifer imádatára. (David Spangler, Director of Planetary Initiative, United Nations) ENSZ igazgatója)

Ha azt hiszitek, hogy ezek a züllött bohócok a világ átvételének mesterei, kérlek, gondoljátok át még egyszer!

 

Emlékszel erre az 1998-as esetre?

Azzal, hogy Gates megkapta a pitét, beavatták a jövőbeli Plandemic sötét vakcinamágusának szerepébe.

 

"Tudjuk, hogy mi Istentől vagyunk, és hogy az egész világ a gonosz irányítása alatt áll." - 1 János 5:19

Az újjáéledt Római Birodalom - Nagy Babilon uralkodik, és nem az emberek erőfeszítései fogják megdönteni, hanem Isten fogja megítélni és elpusztítani.

A Nagy Babilon bukása - Jelenések 18. fejezet

4 És hallottam egy másik hangot az égből, amely ezt mondta: Jöjjetek ki belőle, én népem, hogy ne legyetek részesei a bűneinek, és ne vegyetek részt a csapásaiban.

5 Mert bűnei az égig értek, és Isten megemlékezett vétkeiről.

A Corona végjáték. Az igazság a szimbólumok mögött

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilag-egy-hatalmas-szinhaz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése