2022. augusztus 25., csütörtök

Égi Édesanyánk üzenete 2022. augusztus 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. augusztus 2022

"Drága gyermekek! Isten megengedi nekem, hogy veletek legyek és a béke útján vezesselek benneteket, hogy így személyes békétek által építsétek a békét a világban. Veletek vagyok és közbenjárok értetek Fiamnál, Jézusnál, hogy adjon nektek erős hitet és reményt a jobb jövőbe, amelyet veletek szeretnék felépíteni. Legyetek bátrak és ne féljetek, mert Isten veletek van. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Medve (Oroszország) megosztja a világot

Szt. Mihály arkangyal – AZ ELMEK IRÁNYÍTVA VAN (Anna Shelley)

Jézus Szentséges Szívének áldása legyen ma mindannyiótokon. A gonosz inváziója a világ összeomlásához vezetett. Az egyházszakadás a sötétség birodalmába vezet. A gonoszság napfogyatkozása már védi az egyházat, mert a félreértelmezések elrontják az emberiség szívét és elméjét. A jelek az égen felerősödnek, amint jelzik a közelgő ítéletet, amely az egész emberiséget éri. Isten szeretett népe! Készítsétek fel szíveteket erre a találkozásra Urunkkal és Megváltónkkal. Ismerd fel őrangyalaidat, akik biztonságba vezetnek, veszélyes idők következnek. Az elméket a gonosz által manipulált emberi eszközök fogják irányítani. A rosszat jónak, a jót pedig gonosznak mutatják be. Őrizd meg szívedet ettől a gonosztól, keress menedéket Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus Szentséges Szívében. Angyalok sokaságával együtt készen állok megvédeni benneteket az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek napjai meg vannak számlálva. Ezt mondja az Ön éber védője.

Jézus üzenete – Próbák a közelgő télben || Anna Shelley 2022. augusztus 10

Jézus Krisztus Urunk és Megváltónk. Perek és üldöztetések zajlanak majd a havas hónapokban. De áldásomat árasztom a hívekre a megpróbáltatások és megpróbáltatások idején. Egy új vallásba való beiktatás akkor kezdődött, amikor a hagyományaimat elnyomták. Jöjjetek ki közülük, és vigasztaljátok magatokat Szentséges Szívemben, szeretteim. A halál sötétsége lebeg a büszkeség fölött, amely súlyos sebek formájában nyilvánul meg. Jöjjetek hozzám bűnbánattal a szívetekben, megvallva bűneiteket, mert közeleg ítéletem órája. Figyelmeztető jeleim megjelennek az égen, hogy jelezzék és az ítélőképességemre mutassanak. Bátorság, szeretteim, ne féljetek, amikor biztonságban laktok Szent Szívemben. Ne feledd, hogy szeretlek, és nem hagytalak el. Így szól az Úr.

Szent Mihály arkangyal üzenete – Medve (Oroszország) megosztja a világot || Anna Shelley 2022. augusztus 12


URÁNK ÉS ÜDVÜNK SZERETETTE! A legsürgősebb az, hogy belépj a Szent Szívek lelki menedékébe, ahol kegyelmet és irgalmasságot érhetsz el. A legutóbbi óra elmúlt. Ahogy a nemzetek közötti feszültség fokozódik, a medve (RU) kettészakítja a világot, amitől az egyik a másik ellen emelkedik. A fények és a tűz nagyszerű show-ja megvilágítja az eget. Védje szemét ettől a veszélyes fénytől.
SZERETETT KRISZTUS Öltsd fel Isten páncélját, és imádkozó kezekben hadonászd szellemi fegyvereidet, hogy harcolj a gonosszal, amely kiszabadul a Medve által megnyitott földrepedésekből.
ISTEN SZERETETT EMBEREI! Ne hagyd el a Végidők Szűzanyáját, imádkozz hozzá a Fény Rózsafüzérjéhez, amely megvakítja azokat a démoni lényeket, akik hamarosan szabadulnak. Készen állok az angyalok sokaságával együtt megvédeni benneteket az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek napjai meg vannak számlálva. Ezt mondja az Ön éber védője, Szent Mihály arkangyal
.
Az üzenet Szent. Mihály arkangyal – A VILÁGHÁBORÚ minden nemzetet elér || Anna Shelley 2022. augusztus 24

Szeretett Jézus Krisztus. Nagyon sürgős, hogy visszatérjetek a Szűzanya palástja alá, kezetekben tartva lelki fegyvereiteket. Ne hagyjátok el Boldogságos Anyánk Fény Rózsafüzérét, amely elvakítja ellenségeiteket. A világháború fellángol és elterjed a tengerentúlon, minden nemzethez eljut, miközben a háborút vívó emberek eszközei ütköznek a természet erőivel. A nukleáris csapadék egész városokat tönkretesz, és megmérgezi óceánjainkat. Imádkozzatok egy olyan Amerikáért, amelynek szabadságát elhallgatják. A pusztaság utálatossága hamarosan szent helyen áll, Krisztus Jézusnak hirdeti magát, és lehetővé teszi, hogy Péter trónját a hamis próféta megdöntse. A Fenevad jelét hamarosan elfogadják, mivel a készpénz nélküli társadalom kialakulóban van. A káosz és az üldözés közepette őrangyalaitok biztonságba vezetnek benneteket, mivel a Szentlélek abban a védelemben rejtőzik, amelyet csak Urunk és Megváltónk Szent Szíve nyújt. Isten szeretett népe! Szüntelenül imádkozzatok egymásért, bízva Urunkban és Megváltónkban, Jézus Krisztusban, akinek ítélete az egész emberiséghez közeledik. Készen állok az angyalok sokaságával együtt megvédeni benneteket az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek napjai meg vannak számlálva. Ezt mondja az Ön éber védője: Szent Mihály arkangyal