2008. június 30., hétfő

Gábriel arkangyal a Magasságbeli hírnöke Tanuljatok meg megérteni 2. Üzenet: Szerda, 2008. június 25.

Múltak a hetek. Azt tettem, amivel a hírnök megbízott. Imádkoztam, olvastam a Szentírást, amilyen gyakran csak lehetett szentmisére mentem, órákon át kitartottam a csendben és szentgyónáshoz járultam. Bízva szavaiban, teljes reményben vártam újbóli eljövetelét. Június 25-én ez be is következett. 18 óra körül lehetett. Épp a Jézus-imában voltam elmélyedve, amikor azt vettem észre, hogy egyre melegebb lett körülöttem. Kinyitottam a szememet és láttam, hogy a szobámat betöltötte ugyanaz a világos fény, mint egy hónappal azelõtt. A fényben újra megjelent a hírnök. Mosollyal az arcán üdvözölt.

"Isten, a mindenható Atya nevében légy üdvözölve, te, minden ember testvére és a Magasságbeli eszköze. Mondtam neked, hogy visszajövök és megmutatom neked az utat, amin járnod kell. Következõ születésnapodig minden hónap 25-én eljövök hozzád, és további üzeneteket hozok. Aztán jön valaki, aki hatalmasabb nálam. A Magasságbeli hírnöke vagyok, egy angyal, aki kezdettõl fogva az emberekhez küldetett, hogy Isten akaratát közvetítse. Meg fogod tudni a nevemet, de majd késõbb.

" Körül vagytok véve olyan emberekkel, akik alázat nélkül, telve gõggel, álszent módon Isten nevében üzeneteket hirdetnek, melyek tévútra vezetnek titeket. Ezek a hamis tanítók a Magasságbeli nevét használják, hogy gyûlöletet vessenek el a népek között. Csak azon jár az eszük, hogy kasszáikat megtöltsék, titeket pedig a Sátán karjaiba kergessenek. Már nem a mennyei kincseket hirdetik nektek, hanem a föld minden gazdagságát ígérik. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Ne mártsátok kezeiteket ezekbe a vérfogó edényekbe, amiket nektek nyújtanak azzal a hazugsággal, hogy ez a Magasságbeli Isten akarata.
" Rabszolgák módjára hagyjátok magatokat önként a képmutatók erõdítményeibe csábítani, akik hazugságokkal és hamis ígéretekkel hallgatásra bírnak benneteket, hogy birtokolják a szíveiteket és elvakítsanak titeket. Ügyes csellel elterelik a figyelmeteket a lényegesrõl. Elérték, hogy sok jelentéktelen dologgal foglalkozzatok és a lényegesre való törekvést - Isten, a ti mennyei Atyátok iránti érzéket - elvesztettétek. Egyre több ember helyezi a hiábavalóságokat arra a helyre, amely Isten lakhelye. Ha Istent, a magasságost jelentéktelenségek által kitaszítottátok, úgy elkezditek a semmiségeket életetek jelentõs alkotórészeinek tekinteni, és imádni azokat, mint ahogy valaha Istent imádtátok.
" Újra meg kell tanulnotok megérteni, hogy nem saját magatokért vagytok a világon. Egymásért vagytok itt, hogy ebben a gyermeki közösségben imádjátok és dicsõítsétek Atyátokat, Istent, a Mindenhatót. Mondom neked: ragadd kézen nõvéreidet és fivéreidet és meneküljetek ki ezeknek a hamis tanítóknak a börtöneibõl, mert nem igaz, hogy nem tudjátok elhagyni õket. Keressetek menedéket az Egyház közösségében, mely Jézus Krisztus és az Istenanya, Mária örök védelme alatt áll. Bízzatok a pápában, mert õ meg fogja védeni Istengyermekeinek közösségét ezektõl a tévtanoktól.
" Lesznek Istennek gyermekei, akik a nagyvárosok közepén szemlélõdõ lakóközösségekbe gyûlnek. Ezek a gonosz elleni erõs pajzzsá nõnek a városokban. Imádságuk és önfeláldozó életmódjuk gazdag áldást és védelmet fog hozni lakóhelyüknek. Lesznek Istennek olyan gyermekei is, akik elhagyják a városokat és Isten többi gyermekével elkötelezõdnek a világtól való elvonulásra. Õk az a generáció, akik imájuk és Istenben való életük miatt az angyalok seregei mellett fognak állni a gonosz hadseregével vívott kemény harcban. A "csend városait" fogják létrehozni, ahol mindenki menedéket talál, amikre senki nem emelhet kezet, mert Isten Lelkének védelme alatt állnak. A csend városaiban Isten gyermekei szabadnak nyilvánítják magukat a földi kötelékektõl, és szíveikkel felszállnak Isten színe elé. Ott, Isten trónja elõtt a Magasságbeli megtölti szívüket az Õ végtelen szeretetével, és visszaküldi õket a Földre, hogy kiárasszák a Magasságbeli szeretetét az egész teremtésre. Lesznek Istennek olyan gyermekei is, akik családi körben készítik elõ a Béke Fejedelmének visszatérését. Ilyenek lesznek a legtöbben. Nap mint nap ki lesznek téve a gonosz csábításainak, még jobban mint azok, akik elvonultan élnek, mert bennük még látja a gonosz az elcsábíthatóság lehetõségét. De Istennek ezek a gyermekei ellene fognak állnia Sátánnak. Újra meg fogják tölteni a templomokat és Jézus Krisztussal közösségben Isten arca elõtt összegyûlnek.

A Szent Áldozat, mely Jézus Krisztus által valósul meg azáltal, hogy saját megkötözöttségeitektõl megszabadultok, ismét felvirágzik és nagy üdvösség száll a világra. Sokan visszafordulnak, mert elegük lesz a hamis tanítók vérébõl és húsából. Hazatérnek Atyjukhoz, aki nekik élõ vizet és az Élet Kenyerét nyújtja majd. Mindnyájan tudjátok, hogy mit várhattok Istentõl, a ti Mennyei Atyátoktól. Újra meg kell találnotok szívetek mély csendjében azokba az ígéretekbe vetett bizalmat, melyeket Fián, Jézus Krisztuson keresztül adott nektek. Tegyétek félre a büszkeséget, hogy megváltozhassatok! Ne próbáljatok meg mindent egyedül megoldani vagy saját magatokon
segíteni. Szakítsatok régi énetekkel és helyezzétek életeteket Mária, az Istenanya kezeibe, melyek teljes szeretettel Istenhez, a Magasságbeli felé emelnek titeket. Õ az, akiben békét és örök boldogságot fogtok nyerni. Tegyétek félre a büszkeséget, a mohóságot és fösvénységet és a szeretet királysága meg fog jelenni köztetek!
Az a rögeszmétek, hogy itt a világ vége, hogy már nincs túl sok hátra. Azért hiszitek ezt, mert újra meg újra ezt mondják nektek. De ki mondja ezt nektek? Milyen kicsi a hitetek, hogy a Magasságos teremtésében kételkedtek?
Mindenbõl mindenkinek elegendõ áll a rendelkezésére mindaddig, amíg annyit használ el, ami egy igazán elégedett életvezetéshez szükséges. Igaz, Jézus Krisztus megígérte nektek, hogy mindent megkaptok, amit az Õ NEVÉBEN kértek. De Krisztus nem ígérte meg az Õ Atyja nevében, hogy kielégíti kapzsi vágyaitokat a mind több pénz, kényelem és hatalom iránt, mert ezekre nincs szükségetek! Hagytátok magatokat megtéveszteni és most az Atya segítségéért kiáltotok. Isten, az Úr meghallotta gyermekei hívását és követeket küld, akik örömhírt hoznak - csak meg kell értenetek és el kell fogadnotok ezt. Cselekedjetek a szavak szerint, melyekben Isten kegyelmébõl és végtelen szeretetébõl újra meg újra részesedhettek!

Ismerjétek fel, hogy néhányan közületek gyorsabban futnak át az életen és vannak, akik lassan mennek rajta végig. Figyeljetek egymásra, fogjátok meg egymás kezét és tanuljatok meg együtt járni! Együtt, Isten felé. Õ, a ti szeretõ Atyátok tárt karokkal vár rátok. És ti, amikor kéz a kézben hozzá siettek, nagy kegyelmi idõben lesz részetek és elõkészítitek az Õ Fiának visszajövetelét. Ne kérjetek jeleket és csodákat, mert ha kapnátok is ilyeneket, félreismernétek, és a gonosz mûvét látnátok bennük, vagy kételkednétek. Ne a jelekben és csodákban bízzatok, mert azok nagy része érzéki csalódás! Keressétek a jeleket a szívetekben, melyeket Isten, minden élet teremtõje rejtett el! Ha megtaláljátok a jelet, akkor a legnagyobb csoda bennetek történik. Soha ne feledjétek: mindnyájan Isten gyermekei vagytok!
Jegyezz fel mindent, amit hallottál. Vidd el ezt az üzenetet a világba, hogy Isten gyermekei mind megismerjék.

" Újra megbízlak, hogy:
- Szüntelenül imádkozz!
- Imádd és dicsõítsd Istent, a mindenható Atyát!
- Hívd Isten Lelkét és Jézus Krisztusnak, az Õ Fiának nevét!
- Vésd a szívedbe az Írást, amit Isten, az Úr az embereknek adott!
- Menj szentmisére amilyen sûrûn csak lehetséges
- Valld be bûneidet, és bízz minden ember Édesanyjának közbenjárásában, akinek testébõl a világ üdvössége született!
- Imádkozd a Rózsafüzért, mely sok enyhülést ad a világ gondjaira.

Ideje, hogy most elhagyjalak. Tudod, hogy egy hónap múlva újra eljövök. Legyél készen. Bár tudod a napot, légy éber, mert az órát nem tudod. Tarts ki most az imában, amíg el nem jön az éjjel, mert a mai nap kegyelmi nap a számodra. Maradj meg Isten Arca elõtt és készíts helyet Neki a szívedben. Szenteld Neki a szívedet. Kérd az Õ Fiát, hogy legyen kegyelmes hozzád. Hívd le Isten Lelkét, hogy vezessen, óvjon, és végül bízd rá a lelkedet Szûz Máriára, hogy közbenjárjon érted a Szentháromság trónjánál. Áldott vagy az Atya a Fiú és a Szentlélek által!"

Amikor befejezte, odajött hozzám és a kezeit a fejemre tette, aztán jobb kezével keresztet rajzolt a homlokomra és megcsókolta azt. Aztán vette a jobb kezemet és keresztet rajzolt a tenyerembe majd ugyanezt tette a ballal is. Összetette a két kezemet, mint a múltkor, hátralépett egyet, beleolvadt a fénybe mely aztán eltûnt. Imában idõztem az est bekövetkeztéig. Most itt ülök, és leírok mindent, amit a hírnök mondott.



A látó útjának és megbízatásának kihirdetése
/Angelicus de Angelis testvér/