A Szentírásban Isten ismételten felszólít: „Jöjjetek ki Babilonból!“ Mi a lelki Babilon? Ez az Isten ellenes lázadás helye. A későbbiekben Isten népe babiloni fogságba esett. A jelenlegi Babilon az aposztatikus Vatikán Bergoglioval az élen! Lehetséges az, hogy az aposztata Bergoglio, aki egy évvel ezelőtt nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak a pogány varázsló közreműködésével, érvényes pápa legyen? Nem! A Galátákhoz írott levél 1,8-9 szerint rajta Isten anatémája van – kizárta magát Krisztus Titokzatos Testéből, de a látható egyházszervezetből is.

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://unbeflecktes.wistia.com/medias/p1vs4pgxut
https://rumble.com/v40pmkh-n-npem.html
https://ugetube.com/watch/6GvzmUjYwXzTycx
https://cos.tv/videos/play/49220448073585664
https://www.bitchute.com/video/odehRvYDwe6u/

 

 

Rögtön a Zsinat kezdete előtt Bergoglio az ő tipikus ármányos jezsuita módszerével jóváhagyta a szodomita házasságok megáldását. Ezzel provokatív módon megdönti Isten parancsolatait és Isten törvényeit, és újra igazolja, hogy heretikus főpap, aki saját magát többszörösen kizárta a katolikus egyházból. Továbbra is visszaél a tekintéllyel, és sietősen folytatja a katolikus egyház New Age antiegyházzá – a sátán zsinagógájává történő transzformálását. Hogyan lehetséges ez? Miért nem szegül szembe ezzel senki sem? Miért nem szakad el tőle az összes püspök és katolikus pap? Ez a passzivitás, ami az üdvözítő hit és a Megváltó elárulása, a lelki átok látható jele. Elhatalmasodott a lelki vakság – nem akarják meglátni a valóságot. Ez az átok fokozatosan terjedt a II. Vatikáni Zsinattól és jelenleg Bergoglio heretikus főpappal teljesedik ki és az ő ún. zsinatával, amely felszámolja Isten törvényeit és parancsolatait.

Istennek hála az öt bátor bíborosért, az öt dúbia szerzőjéért. Sajnos a püspökök továbbra is passzivitásban maradnak, és nem képesek nyilvánosan kiállni a dúbiáért. Abban a helyzetben, amikor Krisztus egyháza vérzik, az az ő szent kötelességük! Egyes püspökök és papok ezeket a bátor bíborosokat még el is ítélik. A vakság és a passzivitás főleg abban mutatkozik meg, hogy ezek a püspökök és papok nem képesek összefogni és elszakadni az öngyilkos szinodalitás hamis útjától. Ez ésszel felfoghatatlan és megmagyarázhatatlan. Ez ismét a herézisekkel súlyosbított lelki átok, a pogányság, az ezotéria, az okkultizmus és az evilág fejedelme világa iránti nyitottság gyümölcse.

Mi a megoldás? A Szentírás ezt mondja: „Jöjjetek ki Babilonból!“ (Iz 52,11). Izajás próféta így kiált: „Kelj fel, te fogoly, Jeruzsálem! Oldd le nyakad bilincseit, Sion fogoly leánya!“ (Iz 52,2) Isten Jeruzsáleme és Krisztus szőlőskertje a bergogliánus szekta foglya. Ez a kegyetlen valóság, ami előtt nem lehet szemet hunyni. Az egyház, Sion lánya, a lelki átok bilincseivel van megkötözve a hamis evangélium hirdetése miatt (Gal 1,8-9). Ha valaki más evangéliumot hirdet, legyen átkozott – anatéma hulljon rá.“

Bergoglio a szodomita és a klíma antievangéliumot hirdeti. Le kell szedni ezt az átkot, ezt a nyakon levő bilincset. Hogyan? A modernizmustól, a szinkretizmustól, az erkölcstelenségtől és főleg a heretikus főpaptól való radikális elszakadással.

Hogyan kell eljárni? Fel kell állni és kimenni Bergoglio Babilonjából. Fel kell eszmélni a halálos passzivitásból. Bergoglio szuperaktív a felszámolásban, a pusztításban és a lelki öldöklésben. A katolikus bíborosok, papok és hívők lehajtott fővel mennek a vágóhídra a hamis engedelmesség miatt, ami valójában a legnagyobb engedetlenség Istennel szemben és Krisztus-árulás.

Azokban a napokban, amikor kezdetét vette az öngyilkos zsinat, az EWTN közvetítette a Burke és Müller bíborossal készített interjút. Minden tisztelet az övék, eme két bíboros szavai közzé lettek téve és világosan voltak kommentálva. Müller bíboros Isten parancsolatai felszámolásának kérdésében így nyilatkozott: „Sem a pápának, sem senki másnak az egyházban nincs joga relativizálni Isten parancsolatait…“ A tanítói hivatallal való jelenlegi visszaélésre vonatkozóan a bíboros ezt mondta: „A tanítói hivatal nincs Isten Igéje fölé rendelve, hanem alá van rendelve…“A rendszeres csalásokkal kapcsolatban, amiket Bergoglio úgy követ el, mintha Istentől rendkívüli kijelentéseket kapott volna, Müller bíboros ezeket mondta: „A pápa …nem az a személy, aki új kijelentéseket kap.“ Burke bíboros a skizma vonatkozásában így nyilatkozott: „Ha egyesek tagadják a hitigazságokat, skizmába esnek.“

Ehhez hozzáfűzhetjük: Bergoglio jelenleg ezeket az igazságokat nyíltan tagadja. Tehát skizmában van, Péter Hivatalától elszakadt. Ezért nem lehet érvényes pápa. Aki elszakad ettől a skizmatikustól, megújítja a Péter Hivatalához való kötődését, amely hivatal jelenleg nincs betöltve, mert a heretikus főpap és skizmatikus, Bergoglio érvénytelen pápa. Ráadásul ami Bergoglio heréziseit illeti, önmagukban is elválasztanak Jézus Krisztustól. Nem csupán egyházi skizmáról van szó, de egyenesen a fejtől, aki Krisztus, való elszakadásról. Azaz szektáról van szó. Bergoglio és azok, akik vele egységet alkotnak és alávetik magukat az eretnek főpapnak, azaz a rabszolgái, alkotják a bergogliánus szektát. Nyíltan megtagadták Krisztust és az Ő tanítását! Egyetlen katolikus sem vetheti alá magát neki és nem hallgathat rá, mert ezzel automatikusan megtagadja Krisztust és lemond saját üdvösségéről.

A bíborosok és az EWTN érthetően kimondták az igazságot, de nem mutattak rá az egyértelmű kiútra. Mi hozzáfűzhetjük: a jelenlegi helyzetből egyetlen logikus kiút van: „Katolikusok, akik üdvözülni akartok, jöjjetek ki Babilonból, és ezzel szakadjatok el a sátánnak odaszentelt embertől, aki bitorolja a legfőbb egyházi hivatalt!“ Ez ma az egyetlen megoldás. A halogatás elvérzés és lelki halál. Álljatok ki Krisztusért és az evangéliumi igazságokért! Az, hogy ez a belső erők mobilizálásával jár minden püspök, pap és hívő esetében, mindenki számára világos. A lelkek üdvösségéről van szó! Erre az Isten által megkövetelt, üdvösségre vivő mozdulatra szólít a következő felhívás: „Jöjjetek ki! Jöjjetek ki a a babiloni fogságból! Jöjjetek ki a bergogliánus szekta fogságából és az átok alól, amelyet az egyházra hoz! Ne legyetek passzívak!“

Bíborosok, papok és hívők, ha nem teszitek meg ezt az üdvösségre vivő lépést, Bergoglio az igazság általatok történő kinyilvánítását kigúnyolja és érvénytelen tekintélyével rátok még nehezebb rabszolgabilincseket rak és kemény szankciókkal sújt. Ő érvényt szerez a legsúlyosabb erkölcsi ocsmányságoknak és tisztátalanságoknak. Ezért: „Menjetek ki tehát közülük, és váljatok külön – mondja az Úr –, és ne érintsetek tisztátalant!”(2Kor 6,17)

Három nappal a vatikáni zsinat kezdete előtt Pitsburgban zajlott a Katolikus identitás elnevezésű konferencia. Sok őszinte katolikus örömteli várakozással várta C. M. Vigano érsek jelenlegi krízisre vonatkozó világos szavait. Szerepelt a programban, de az utolsó pillanatban a konferencia vezetése az előadást törölte. Sok honlap kommentálta törölt szavait: Viganò versus Schneider. Ez azt jelenti, hogy a konferencia vezetése a kazachsztáni püspök képmutató álláspontját vállalja föl. Ezzel világossá tette, hogy a tiszta igazságot, amit C. M. Vigano, az USA volt nunciusa hirdet, nem akarják meghallani. Megfelel nekik Schneider segédpüspök szóvirágos beszéde, aki szuggesztíven kimondja az igazságot, amivel tekintélyt vív ki magának az igazhitű katolikusok között, majd hamis megoldást javasol nekik. A bergogliánus Babilonban tartja őket, és nem engedi, hogy visszatérjenek Krisztushoz és az igaz bűnbánathoz. Ez olyan, mint amikor a súlyos páciensnek van reménye az életben maradásra. Az orvos elmondja neki a valódi diagnózisát, de nem engedi, hogy az életmentő operációt elvégezzék rajta. A páciens meghal. Úgy Schneider, mint Jorge Bergoglio, elmondja a részigazságot, de nem engedi a szabadító bűnbánatot. Bergoglio heretikus tevékenységének gyümölcse a tömeges lelki öngyilkosság.

Drága püspökök, Krisztus apostolainak utódai, kritikus helyzetbe kerültetek. Már nem lehettek passzívak. A passzivitás az adott helyzetben azt jelenti, hogy részt vesztek az egyház önpusztításának bűnös folyamatában. Jelenleg teljes felelősséget viseltek az egyházért, nem csupán az egyházmegyéért, amelyet Isten rátok bízott. Ezt tudatosítsátok Isten és az egyház előtt, ne engedjétek, hogy elvegyék tőletek a tekintélyt és a felelősséget, mert az egyenlő lenne a harcból való meneküléssel! Az a legfőbb pásztor – Jézus Krisztus elárulása lenne, aki azt rátok bízta!

Rendkívüli helyzet van, a pápai trón bitorlója egy évvel ezelőtt Kanadában nyilvánosan odaszentelte magát a sátánnak. A te feladatod, Krisztus apostola, hogy a saját egyházmegyéd legfőbb pásztoraként igazat mondj a juhaidnak. A te feladatod az, hogy kimenj az egyházmegyéddel együtt a bergogliánus Babilonból. Ezt akarja tőled ma a legfőbb pásztor, Jézus Krisztus, és erről fogsz előtte számot adni. Ne légy lusta szolga, aki elásta a pásztori tekintély tálentumát. A Legfőbb Bíró szörnyű ítélete várna rád: „A haszontalan szolgát pedig dobjátok ki a külső sötétségre! Lesz majd ott sírás és fogcsikorgatás!“ (Mt 25,30)

Ha ma, még időben, amikor az eretnek főpap, Bergoglio aposztatikus bűntette tetőzik, nem szakadsz el tőle, ő választ el téged Istentől és az üdvösségtől, és nemcsak téged, hanem az összes rádbízott lelket. Téged és az egész egyházmegyédet a sátán zsinagógájává alakít át. Ez a bűn téged terhel majd.

A zsinat befejezése után Bergoglio ún. irányelvet ad ki a homoszexuális és a queer párok ún. megáldására vonatkozóan. Sok gyenge és gyáva püspök aláveti majd magát és nyíltan megtagadja Krisztust. Aztán már te sem állsz meg Bergoglio és a bergogliánus szekta terrorjával szemben, amely lelki metasztázisaival felemészti az egész szervezetet. Ez az egész fenkölt antikrisztusi frázisokba lesz bújtatva, úgyhogy bűnözőnek fogsz tűnni, aki Krisztus ún. földi helytartójának nem engedelmeskedik. Befeketítenek és a despotikus bírák kategóriájába sorolnak majd, „akik csak tagadnak, elutasítanak és kizárnak“ ahelyett, hogy szívélyesen üdvözölnék a bűnbánatot elutasító és erőszakos LMBTQ személyeket az egyházban.

Ferenc és szektája a szodomita, bálványimádó és klíma-antievangéliumot hirdeti. Ráadásul felszámolja Isten Tízparancsolatát és az objektív erkölcsi normákat és szubjektivizmust vezet be, ahol mindenki önön legfőbb normája. Ez nemcsak az egyház, de az egész emberi társadalom totális szétverése. Ez a sátánizmus a gyakorlatban, amely fejreállítja a természetes és az Isteni törvényeket.

Tisztelt katolikus papok, a felelősség ebben a helyzetben nemcsak a megyéspüspököké, hanem minnnyájatoké. Fogjatok össze ti papok legalább ketten és beszéljetek erről a krízishelyzetről. Kérjetek Istentől erőt, hogy hűek maradjatok Krisztushoz és kijöjjetek a passzivitásból. Hogyan? Hetente egyszer jöjjetek össze ti papok néhányan, és imádkozzatok együtt. Látogassátok meg a püspököt, biztassátok, hogy tegye meg a hit lépését, figyelmeztessétek. Biztassátok a hívőket, írjanak leveleket a püspöknek, imádkozzanak érte, és szólítsák fel a Krisztus iránti hűségre. Ti magatok ne említsétek többé a liturgiában az érvénytelen pápával való egységet. Ehhez szükséges, hogy levessétek magatokról a félelmet, hogy kijöjjetek az átok alól, melyet az álpápa az egyházon tart.

A felelősség minden katolikusé. Szükséges, hogy szánjon időt az imádságra, főleg, hogy a katolikusok egyesüljenek a szent órában naponta 20,00-21,00 óra között. Bűnbánat és ima nélkül nem áll meg az öngyilkos folyamat. Imádkozzék minden katolikus a papjáért, hogy maradjon hű az igazhitű tanításhoz, és hogy legyen bátorsága kiállni Krisztusért akkor is, ha a püspöke elárulná Krisztust mint Júdás apostol. Az első három század vértanúi a szörnyű kínzások előtt felidézték Krisztus szavait: „Aki vallást tesz rólam az emberek előtt, én is vallást teszek arról az én Mennyei Atyám előtt.“

Drága katolikus püspökök, papok és hívők! A bergogliánus szekta nemcsak skizmát idézett elő, hanem elpusztítja Krisztus egyháza teljes alapzatát. Amennyiben nem szakadtok el a bergogliánus szektától, nem üdvözültök, és a kereszténység a ti területeteken elpárolog, ahogy Németországban, Belgiumban, Hollandiában és máshol is történik. Ma Isten hív benneteket: „Én népem, jöjjetek ki Babilonból!“

+ Illés

A Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód           + Timóteus

Püspök-titkárok

 

2023. 10. 22.

 

Letöltés: BKP: Én népem, jöjj ki Bergoglio Babilonjából! (2023. 10. 22.)