Geldernben, egy 34 ezer lakosú német városban Christian Olding atya május 6-án "áldóműsort" szervezett a homoszexuális élettársi kapcsolatok és ágyasok számára, amelyen hetvenen vettek részt, annak ellenére, hogy Németország-szerte hatalmas médiapropaganda folyt.

A münsteri egyházmegye a Kirche-und-Leben.de egyházmegyei honlapon fényes beszámolót tett közzé róla. Olding egy homoszexuális propagandazászlót akasztott az étkezőasztal elé, ahol a Novus Ordo Eucharisztiát vezeti. A templom hangszóróiból sekélyes popdal harsogott.

"Az Úr áldjon meg titeket" - suttogta Olding, miközben megpróbálta "megáldani" templomi kórusának két homoszexuális énekesét, bal kezét az egyiknek a fejére, jobb kezét a másiknak a fejére helyezve. Olding 2017-ben már megpróbálta "titokban" megáldani homoszexuális színlelt házasságukat.

Ezután Olding orgonistáján volt a sor, hogy társával együtt megjelenjen. A "homoszexuális áldás" egyértelműen belső esemény volt, és látványos bizonyítéka annak, hogy az oligarcha média és a német püspökök által felhajtott "homoszexuális áldás" azon "egyház" álproblémája, mely elvesztette az utat, az igazságot és az életet.

https://gloria.tv/post/DqzT33Ts3XCn3bC9gygz2MwJa