2013. december 15., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ti már három éve, hogy felkészítés alatt vagytok. Keljetek fel, vegyétek fel a kereszteteket, és kövessetek Engem

2013. december 14. szombat, 15:17
Drága szeretett leányom, ma elkezdődtek az előkészületek Nagy Irgalmasságom Beavatkozására, hogy az emberek kővé vált szívét arannyá változtassák. Az időjárás jeleit azok fogják felismerni, akiknek szeme van, és akik képesek látni, és akik éberek azon Ígéreteimre, hogy mindenkinek egyenlő esélye van az üdvösségre.
Azok, akiknek a hite meggyengült, meg fognak újulni a Szentlélek Tüzétől. A Szentlélek annyira erőteljes lesz, hogy amikor látni fogják a Fényt, Irgalmasságom Sugarait, sokan a földre fognak zuhanni annak erejétől.
Azok, akik megvetnek Engem, és akik nem tulajdonítanak semmi jelentőséget a bűneiknek, továbbra is meg fognak halni lélekben, és a rémülettől el fognak kúszni Tőlem. Egyesek nem fogják túlélni Beavatkozásomat, mert az a kibírhatatlanságig fogja őket sokkolni.
Én most készítem fel a választott lelkeket, utasítván őket arra, hogy végezzék el a Szentgyónásukat (járuljanak a Bűnbánat Szentségéhez) és imádkozzanak mások bűneiért. Az Én időm hamarosan elérkezik. Beavatkozásom gyors és erőteljes lesz, és attól a naptól kezdve a világ két részre fog oszlani. Attól a naptól kezdve a világ ki lesz forgatva önmagából, és csak azok, akik Kegyeimben vannak, fogják kibírni a megpróbáltatásokat, amelyeket majd mindenhol látni lehet.
Ti már három éve, hogy felkészítés alatt vagytok. Keljetek fel, vegyétek fel a kereszteteket, és kövessetek Engem. Legyetek erősek. Én bátorságot fogok adni nektek, amelyre szükségetek lesz, mert azon lelkek sötétsége, akik visszautasítják Irgalmamat, le fog ereszkedni a Földre, s aztán szét fog terjedni. Csak azok, akik meg vannak áldva a Szentlélekkel, fogják tudni biztosítani a fényt, mely vezetni fogja mindazokat, akik be szeretnének lépni Királyságomba, hogy útjaikat az Örök Élet felé irányíthassák.
Jézusotok

A sátánisták követelik egy „gyerekeknek szóló interaktív ismeretterjesztő kijelző” felállítását a keresztény emlékmű mellett

Amikor az oklahomai Capitol területén felállították a 10 parancsolat kőből készült mását, a törvényhozók nem számoltak azzal, hogy a keresztény emlékmű utat nyithat a Sátáni Templom szervezet által felállításra követelt emlékmű előtt.
Pedig pontosan ez történt. A Sátáni Templom tagjai követelik, hogy ők is felállíthassák saját emlékművüket, a vallás szabad gyakorlásának jogára hivatkozva. Amennyiben a keresztények állíthatnak emlékművet a helyi kormányzati épület előtt, akkor szerintük ehhez nekik is joguk van.
Lucien Greaves sátánista úgy gondolja, hogy kérésüket jóvá fogják hagyni. „Nem látok semmilyen alapot arra, hogy elutasítsák,” nyilatkozta az ABC News-nak.
Miközben az ACLU pert indított az emlékmű elmozdításáért, Greaves-nek semmi gondja nincs vele, amennyiben az nem önmagában áll majd.
„A szoborral csak akkor van gond, ha egymagában áll,” mondja. „A dinamika teljes mértékben megváltozna, ha a mi emlékművünk is ott lenne. Nem ellenezzük a Tíz Parancsolat emlékművet. Az ellen tiltakozunk, hogy egymagában álljon ott.”
Greaves azt is elmondta, hogy Mike Ritze képviselő, aki a keresztény emlékmű felállítását szorgalmazta és nagy részben finanszírozta, többet tett a sátáni célkitűzések elérésért, mint a tagok valaha is képesek lettek volna. „Az ember nem lát sok sátáni templomot, de amikor egy nyilvános helyen lehetőség nyílik számunkra, mi ott leszünk és látni fognak bennünket.”
Amikor arról kérdezték, hogy milyen sátáni emlékműre gondolt, Greaves azt mondta, hogy „nem akar túl sokat elárulni a lehetséges opciókról,” de arra célzott, hogy a számára „legszimpatikusabb terv jelenleg egy gyerekeket célzó interaktív kijelző lenne”. (http://abcnews.go.com/blogs/politics/2013/12/satanic-temple-monument-in-okla-may-include-interactive-display-for-kids/ )

Hivatalos weboldala szerint a Sátáni Templom egy egyházi szervezet. A tagok szerint igazságtalanul üldözik és démonizálják őket, ami különböző „félreértések, az intolerancia, a félelemhajhász opportunizmusnak köszönhető”. A nyilvános helyen felállítandó emlékművet a hitük szélesebb körű elfogadtatása és megértése érdekében folytatott ismeretterjesztő szolgálatuk részének tekintik.
„Bár még messze vagyunk attól, hogy a közoktatás a mi sátáni vallásunk elfogadásához vezessen, úgy érezzünk, hogy ez a nyilvános „coming out” sokat tehet a nép tudatosságának erősítése érdekében… és a társadalmi környezet soha nem volt még ennyire érett egy új sátáni korszak elfogadására.” (http://www.thesatanictemple.com/)
A sátánistáknak nem lesz könnyű dolga, hogy elfogadtassák magukat Oklahoma lakosságával. Az állam a 10. helyen áll a keresztény lakosság arányának szempontjából az Egyesült Államokban. Az emberek 65 százaléka vallja magát valamelyik vallásos szervezet tagjának, akik közül 41% evangéliumi protestáns (nagy részük déli baptista), 14% metodista, 10% katolikus, a fennmaradó 36% pedig az egyéb kategóriát jelölte meg.
„Leestél az égről, fényes hajnalcsillag! Lehulltál a földre, népek legyőzője! Pedig ezt mondtad magadban: Fölmegyek az égbe, Isten csillagai fölé emelem trónomat, odaülök az istenek hegyére a messze északon. Fölmegyek a felhők csúcsára, hasonló leszek a Felségeshez! De a sírba kell leszállnod, a gödör mélyébe.” – Ézsaiás 14:12

Egy józan hang - a főmufti szerint az öngyilkos merénylők bűnözők

Abdel Aziz al-Sheikh szaúdi főmufti egy al-Kaida merénylet kapcsán bűnnek minősítette az öngyilkos merényleteket, és úgy nyilatkozott, hogy az öngyilkos merénylők a pokolra fognak jutni – adta hírül az Al-Hayat című pánarab napilap.
Egy nemrégiben lezajlott rijádi konferencián a legfelsőbb szaúdi vallási méltóság úgy nyilatkozott, hogy az öngyilkos merénylők bűnözők, akik szándékos halálukkal „a pokolba rohannak” – olvasható az Al-Hayat hasábjain. Abdel Aziz al-Sheikh szerint az öngyilkos merénylők „megtévedt emberek, akik nemcsak saját magukat pusztítják el, hanem aláássák a társadalmat is.”
A szaúdi főmufti már 2010-ben elítélte a civil lakosságot célba vevő terrorista támadásokat, és kijelentette, hogy az ilyen cselekedeteknek semmi közük a muzulmán valláshoz.
A főmufti mostani nyilatkozatának előzménye az volt, hogy a jemeni hatóságok szerint a honvédelmi minisztérium ellen december 5-én Szanaában elkövetett nagyszabású merénylet elkövetőinek többsége szaúdi állampolgár volt. A jemeni merénylet, melyet egy autóba rejtett bomba robbantásával követtek el, 56 ember halálát okozta. A bűntényt az al-Kaida szaúdi és jemeni egyesült csoportja vállalta magára.
Szaúdi dzsihádisták számos merényletet követtek el Irakban is, illetve a 2001. szeptember 11-i egyesült államokbeli merénylet elkövetői között is közel 20 szaúdi illetőségű személy szerepelt – tájékoztat a La Croix.
Magyar Kurír