2012. augusztus 11., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Nem tudod, hogy semmi sem vagy nélkülem? Egy üres edény melyet semmivel nem lehet kielégíteni
2012. augusztus 10., péntek,12:45
Drága szeretett leányom, tudnod kell, hogy amikor a Hozzám, az Isteni Jézusodhoz mondott imát elhalasztod, akkor elgyengülsz és eltávolodsz Tőlem.
Sohasem szabad az imádkozást elhalasztanod, vagy a számodra szükséges időt késleltetned, melyet naponta Nekem kell szentelned.
Ha ezt teszed, a gonosz elvonja a figyelmedet és világi dolgokkal tölti meg elmédet, melyek tartalmukban üresek.
Aztán egy ürességet fogsz érezni, és a lelkedben egy küzdelmet fogsz tapasztalni.
Nem tudod, hogy semmi vagy nélkülem? Egy üres edény, melyet semmivel nem lehet kielégíteni, függetlenül attól, hogy az anyagi csodák varázsa milyen erős.
Amikor egy lelket felemelek, akkor az összefonja magát Szentséges Szívemmel.
De ahhoz, hogy szilárdan Bennem maradjon, a léleknek kommunikálnia kell Velem, szeretetét folyamatosan ki kell nyilvánítania, és a hálaadását ki kell fejeznie. Különben közönyössé válik, mint születésekor az édesanyjától elválasztott csecsemő, amikor a köldökzsinórt elvágják.
Egy percre se vedd le Rólam a szemed, mert a gonosz erre vár.
Aztán a legváratlanabb pillanatban behatol, hogy elejtsen és elhurcoljon téged.
Ő az érzékeket kísérti és más lelkeket, hogy kínozzák áldozataikat. Ő különösen a katonáimat veszi célba, ők szenvednek a legtöbbet.
Leányom, bár a munkámmal vagy elfoglalva, mégis elfordítod a szemed Rólam, és ez azt idézi elő, hogy szenvedsz. Te most el vagy veszve és össze vagy zavarodva. Nyugtalanságod fokozódik, mert minden megszakítás, melyet a gonosz okoz, azt jelenti, hogy elhalasztod a Nekem, Jézusodnak szánt kijelölt időpontot.
Amikor ez történik, gyónni kell menned, vedd magadhoz Testemet, és időt kell töltened az imában.
Soha nem szabad elfelejtened, hogy Szeretett Édesanyám Rózsafüzérét imádkozzad, mert ez a védelem gyűrűjét nyújtja a sátán ellen.
Menj most. Ma az imában gyere Hozzám. Aztán a nap folyamán úgy beszélj Velem, mint egy baráttal, és oszd meg minden aggodalmadat. Majd add át azokat Nekem, és bízd Rám minden gondodat.
Jézusod