2024. február 17., szombat

Isten szemével

2024.02.02.

1.

Hang: Meghoztam a döntést veled.

Jézus: Ez a megállapításom a jövőre vonatkozik, a Nagyfigyelmeztetés utáni időre, amikor úgy kell cselekedned, ahogyan eldöntöttem számodra.

2.

Külföldi üzenetekben földrengésekről olvastam a Nagyfigyelmeztetés előtt, amelyek eltarthatnak akár fél órát is.

Érzés: Nem tudnék felkészülni semmi jövőbeli eseményre, így teljesen az Úrra bízom magam.

Jézus: A külföldi üzenetekben vannak olyan részletek, melyek nem Tőlem valók, és félelmet okoznak bennetek. Ilyen például ez a földrengés, amiről azt írja az illető látnok, hogy fél óráig is eltart. Én az üzenetekben semmiféle konkrétumokat nem adok, hanem arról van szó, hogy a választott félelmet keltő gondolatai belekeverednek. Lesz Figyelmeztetés, és sokan meghalnak majd, de Én nem ijesztgetek előre semmi konkrétummal. Nem kell fizikai értelemben készülgetni. Bízzátok Rám magatokat.

3.

Hang: Egyáltalán semmi sem felesleges.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Az Én teremtményeim életében mindennek meg kellett történni, ahogyan volt. Nem volt felesleges a jócselekedetek sora, és nem voltak feleslegesek a bűnök sem. Ugyanis, a bűn az ember életében arra való, hogy rádöbbentsem gyermekeimet, hogy mennyire gyengék, hogy mennyire támaszkodniuk kell Rám. Tehát, az alázatukat növelem. A jócselekedet pedig nagyon, de nagyon hasznos az emberek lelke érdekében, mert hozzásegíti őket a szentté váláshoz.

4.

A normafai engesztelő kápolnáról volt szó, és hogy az engesztelők között még mindig nincs egység ezzel kapcsolatban.

Jézus: Nekünk Égieknek egy a fontos, hogy sok-sok bátor engesztelőm jöjjön össze azon a szent helyen, és imádkozzon, engeszteljen. Sajnos, ellenségem egyre jobban mélyíti az engesztelők közötti rést. Imádkoznotok kell azokért, akik még mindig elégedetlenkednek a kápolna kis mérete miatt.

5.

Háborús konfliktusokról volt szó.

Kép: Egy fekete rózsa feküdt vízszintesen felém fordulva, fehér volt a háttér körülötte.

Jézus: A fekete rózsa, amely feléd fordulva feküdt, mindkét fél elhunyt katonáit jelképezi, akik még nagyon fiatalok voltak. A fehér háttér azt jelenti, hogy Atyám, Én és Édesanyám ott állunk közöttük, és hullik a könnyünk.

6.

Hangom: Nagyon nyomorultnak érzem magam, Uram.

Hang: Nem baj.

Hang: Az is a cél… hogy teljes mértékben Rám támaszkodjál.

Kép: Jézus lefelé néz.

Jézus: Ez a nagyon nyomasztó hangulat, ami rád telepedett kicsim, hasznos volt számodra, mert arra figyelmeztetett téged, hogy tekints Rám, és kérd a segítségemet.

7.

Kép: A Mennyei Atya vidám arccal néz balra fordulva.

Hang: Fiam által szólok hozzád.

Jézus: Mivel Atyám és Én egyek vagyunk, Rajtam keresztül szól hozzád.

8.

Hang: Feltétlenül menj el oda.

Jézus: Lélekben menj el kislányom egy édesanyához, aki abortuszra készül. Rád bízom ezt a feladatot.

9.

Hang: Rejtett dicsőség.

Jézus: A szentté válás itt a földön rejtett módon hordozza magában a Mennyben elnyert dicsőséget.

10.

Hang: Minden lépés a Mennyország felé.

Jézus: Minden lépésnél meg kellene köszönnötök, hogy egy lépéssel közelebb vagytok a Velem való találkozáshoz.

11.

Két, egymással ellentétes sugallatot érzékeltem valamivel kapcsolatban.

Jézus: Kislányom, amikor két ellentétes hangot hallasz, akkor csak az Enyém igaz, a másik az ellenségemé.

12.

Hang: A szülinapodon ez.

Hang: A névnapodon ez.

Kép: Egy vulkán, melyből füst tör fel az Ég felé.

Hang: A névnapodon és a születésnapodon is hálával fordulsz mindig Hozzám. Megköszönöd az életedet és a sok-sok kegyelmet, amit kapsz Tőlem. Az érzelmeid ilyenkor magasra akarnak törni, és először csak a vulkánhoz hasonló füst kezd gomolyogni a szívedből.

13.

Hang: Valamiért így csináltam.

Kép: Egy hosszúhajú kislány világoskék ruhában távolodott tőlem.

Jézus: A kékruhás kislány az Én Édesanyám gyermekkorában, és ahogy távolodott, mutatta neked a tisztaságot.

14.

Hang: Isten gyökerével mész te előre.

Hang: Menj a Nevemben előre.

Hang: Öntött szíved van.

Hang: Míg be nem töltöd szívedet.

Jézus: Azért haladsz, mert Istenből táplálkozol. Te csak haladj tovább, és mindig az Én nevemben. Az Én Jézusi szeretetemből öntöttem ki a te szívedet. Míg be nem töltöd szívedet, addig kell itt a földön élned.

2024.02.09.

1.

Az jutott eszembe, milyen események lehetnek a közeljövőben itt Magyarországon.

Jézus: Drága kislányom, nézz körül egy kicsit a világban, figyelj a hírekre, és gondolj arra, hogy nagy káosz következik nemsokára. Ebbe a káoszba még a migránsok támadása is beletartozhat. Beletartozhat ezen kívül valami elégedetlenség a nép részéről, vagy belső harc a jobb és bal oldal között. Sőt mi több, nagyon hamar bekövetkezhet a Nagyfigyelmeztetés. Ez nem lesz valami könnyű esemény. Rengeteg halott lesz. A nehéz emberek meg fogják tudni, hogy milyen gonosz életet éltek eddig, és megtérnek. Megváltoznak. A háború is kilátásban van. Te nem láthatod a jövőt, és Én sem mutathatom meg neked. Én csak a téged érintő esetleges dolgokról próbállak tájékoztatni. Teljes gyermeki bizalommal tekints Rám.

2.

A kemény megpróbáltatások tömkelegéről volt szó.

Kép: Rengeteg lelket ment meg az Úr ezáltal.

Jézus: Drága kislányom, a megpróbáltatás sok hasznot hoz a lelkednek. De nem csak a tiédnek, ha felajánlod a sok hitetlen lélekért, a megátalkodottakért és a tisztuló lelkekért, akkor az ő lelküknek is rengeteget segítesz.

3.

Garganoba, Olaszországba 2024.02.08.-ára egy nemzetközi zarándoklatot szerveztek, és különböző országok kérték Szent Mihály Arkangyal barátságát (? közbenjárását?) a nehéz időkre. Én is interneten keresztül kapcsolódtam be ebbe a szép és lélekemelő eseménybe. Közben Szent Mihály Arkangyallal kapcsolatos gondolatok öntöttek el, melyeket 2 elmélkedésben jegyeztem le.

Istennek szépséges Hercege, Szent Mihály Arkangyal…

Milyen szép vagy… A szárnyaiddal körbelengesz engem…

Isten felé fordulva állsz szemlélve Őt, és szüntelenül kiáltod: „Ki olyan, mint Isten? Senki sincs olyan mint Isten”… Azóta kiáltod, amióta volt az a nagy nap, az angyalok próbatétele, amikor sötétséget borítottak rátok, angyalokra, és választanotok kellett: Isten, vagy más, ahová tartoztok majd…

A szívedet, lényedet megérintette Isten… Isten Szívének lángja ért el és megigézett Téged… erre emlékezvén és ezt csodálva, nem tudtad nem ezt mondani: „Ki olyan, mint Isten? Senki sincs olyan, mint Isten”. Ennél szebbet nem találtál, ennél szebbet soha nem láttál, mint Isten Szíve/Lénye. Az Ő Szívének lángja az, amely Téged is éltet. Hangosan kiáltottad ezt, hogy mindenki hallja, és Istennek tetszésére lévén, nagyon felemelt Téged. Téged tett a letaszított, fellázadt angyalok elleni harc nagy harcosává és vezetőjévé, hogy mindenki a Te barátságodat keresse a gonosz elleni harcban.

Így jövök én is Eléd őrangyalom és Magyarország védőangyalai társaságában, és kérem barátságod hazám, Magyarország számára. Védelmed a Világ Győzelmes Királynője számára, hogy az itt lakók majd nagy életszentségben lehessenek, teljesen odaadva magukat Istennek és Törvényeinek! Hogy példaképek lehessünk a többi népeknek, Isten és Szűzanya kívánságának eleget téve.

Hozd Mennyei seregedet Szűz Mária palástja alá, ki Győzelmes Királynő Nektek Égieknek, de nekünk is földieknek!

Eléd jövök és kérem segítségedet és pártfogásodat a Szeplőtelen Szűz, hazánk fő Pátrónája társaságában, és velünk jön Szent István király, mint az apostoli Magyarország megalapítója, és velünk tart minden magyar szent is, könyörögve Neked és kérve Téged e nagy szellemi háborúban.

Védelmezz engem is utamon, hogy eleget téve Isten akaratának Melletted és Veled harcolhassak a lelkek megmentésében!

És végül, hadd ragyoghasson felettünk Istennek szent titka, és hadd ontsa világosságát és melegét bennünk a teljes Szentháromság végtelen szeretetének országa!

Amen.

Drága Szent Mihály Arkangyal…

Te ott állsz Isten mellett, mint Isten, a Szentháromság jobb keze… oly alázatosan és engedelmesen, mint senki más… nem magadat teszed előtérbe, hanem egyedül Isten fontos Teneked, és Őrá mutatsz.

Isten Szívének lángolása, melege és méltósága megigézett, megérintett és hatalmába kerített Téged. Elválaszthatatlan vagy Tőle, nem tudsz elszakadni Tőle… Így mondod Te egész lényeddel: „Ki olyan, mint Isten”.

És valóban, senki sincs olyan, mint Isten…

Senki sincs olyan tiszta, olyan szeretetre méltó, olyan méltóságteljes, senki sincs olyan bölcs, olyan szerető és odaadó, hogy odaadja magát darabokra tépni, mozdulatlanná tenni…

Senki más nem tudja saját Vérét adni táplálékul a másikért…

Senki sem olyan irgalmas és igazságos, mint maga a Szentháromság.

Senki sincs olyan, Ki a semmiből teremt, és életre kelt a Saját leheletével, Ki a sebzett szíveket lángra gyújtja és meggyógyítja…

Senki sincs olyan, Akiért érdemesebb élni/égni, mint a legdrágább Szentháromság.

Lényed ezt átérezte drága Szent Mihály, és legdrágább hangod visszhangozta ezt a legdrágább szeretetet… és millió szívekben visszhangoztattad ezt újra és újra évszázadokon és évezredeken át.

Ezért vagy olyan drága és csodálatra méltó.

Szeretlek Téged egészen.

Amen

Jézus: Ha elmentél volna a többiekkel, nem lett volna időd arra, hogy fogalmazd meg Szent Mihálynak az elmélkedésedet. Otthon, a magányodban bontakozott ki ez a két elmélkedés. A látomások az Én ajándékaim. Ezekkel a képekkel azt mutatom neked, hogy Szent Mihály harcra hívott titeke a kardjával. Valahogy ritkán fordultok hozzá, inkább Engem hívnak és Édesanyámat, ha valamilyen problémájuk van. Pedig Szent Mihály sokat tud segíteni, és védelmébe helyezi a hozzá hűséges gyermekeimet.

4.

Olvastam az interneten: Gondolatrendőrség indul 2024. februárjában.

Jézus: A mesterségesen előállított betegségekkel és az oltásokkal az emberek gondolkodását befolyásolják, fokozatosan. A mobiltelefonok is ezt a célt szolgálják. Akiket már beoltottak, azoknál érik el legkönnyebben, hogy az értelmüket módosítsák.

5.

Kép: Egy király ül előttem a trónon, és sóhajtozott fájdalmában.

Jézus: A látomásban a Mennyei Atya ült előtted a Trónján. Atyám szomorú, mert a Trónján ülve látja, hogy az emberiség a bűn mocsarában fekszik. Mindenütt csupa lelki halott hever. Alig lát a földön Őt imádó, szerető, és Benne hívő teremtményt.

6.

Hang: Csak bátorítalak Én téged erre.

Jézus: Ezekkel az elmélkedésekkel mélyen meg tudod érinteni az olvasóid szívét. Ezért arra kérlek, folytasd, amit elkezdtél.

7.

Kértem a Szűzanyát, engedje meg, hogy az ölébe bújjak. Az én anyukámat már elszólította az Úr, így nem tudok a saját anyukámhoz bújni.

Kép: Egy világoskék színű festmény.

Jézus: A Szűzanya megérezte a vágyódásodat, és látomásban az Ő gyönyörű kék ruhájából egy darab beborította az előtted lévő egész képet. Ezzel Édesanyám azt akarta kifejezni, hogy: „Jöjj ide az ölembe”.

2024.02.16.

1.

Hang: Felszínre hozom benned ezt.

Érzés: Most akkora a káosz, hogy mindenki kimutatja a foga fehérjét.

Jézus: Ahogyan haladnak az események, mindig jobban megvilágosítom benned, hogy minek mi az oka.

2.

Bayer show: Az amerikai elnök emlékezete már nem olyan jó, alábbhagy.

Hangom: Uram, nagy bajok vannak a világban.

Hang: De még mekkorák lesznek.

Hang: Ne törődj te ezzel. Te csak Velem foglalkozz.

Hangom: Uram, én nem szeretnék úgy járni, hogy mindent elfelejtek vagy összekeverek.

Kép: Jézus arca a torinoi lepelről.

Jézus: Ne aggódj kislányom, hogy a káosz egyre erősebb lesz. Bízd Rám az emberiség sorsát. Ne félj, hogy értelmedet megzavarja ez az állapot, mert Én tisztánlátást adtam neked.

3.

Érzés + Hangom: Magyarországon élők többsége alszik, legfőképp a fiatalok közül. Jön az ellenség, és leigáznak mind.

Hang: Teljesen pokollá akarják tenni országotokat.

Jézus: Azt hiszed, hogy Édesanyám országáról eddig hamis üzeneteket küldtem? Eljön az idő, amikor nemzetetek megtisztul, felemelkedik, mert Édesanyám nem engedi elpusztulni. Én minden bajból kiutat biztosítok nektek.

4.

Magyarországról gondolkodtam, a sok sikertelenség miatt mélységes keserűség öntötte el a szívem, és eszembe jutott sok rossz emlék, amely az életem folyamán ért, amelyet délvidéken született magyarként éltem át, és amiért keserű könnyeket voltam kénytelen ontani a tanulmányaim alatt is. Lejegyeztem gondolataimat:

Ó, drága szegény hazám, drága szegény Magyarország…

Nyögve sóhajtozol, mert széttéptek… darabokra téptek, darabokra hullottál a nemzet történelmében.

Királyi és apostoli Koronát viselsz magadon. Pápa adta, és végül, Szent István király által Égi Királynő kapta, a mi drága Égi és földi Királynőnk, Krisztus Édesanyja, a szeplőtelen Szűz, és a mi Édesanyánk Mária.

Mikor engem küldtek az Égből és megszülettem a földre, akkor, csak egy néhány napra rá küldték vissza e nagy ékességet idegen országból, a magyar Koronát.

Ezer sebből vérzel, drága hazám, Magyarország…

Tiszta akarsz lenni, de mennyire tiszta akarsz maradni, mint az Égi Királynő bástyája. Adtál te nagy magyar szenteket, de most szíved a jó után eped…

Ezer sebből vérzik szíved, hiszen a bűnök tömkelege rontja hírneved.

Hogy gyermekeidet tanítsák és ügyességeit fejlesszék, azt tisztátalanságért és paráznaságért adják cserébe. Az ifjúság hitét lankasztják, nehogy az igaz életet merészeljék és Krisztust hívják. Lopnak téged és szerteszét cibálnak, minden értelemben megerőszakolnak és mindenféle gonosz bandák bújnak meg kebledben…

Most is véredet adod idegen háborúk és viszályok miatt.

Sírsz, kegyetlen fájdalmak árán ontod könnyeidet, hiszen nem ezért vagy te… rengeteg véredet adtad már… azért vagy, hogy Égi Királynőnk javát szolgáld.

Ó, drága Magyarország, mit tehetnék érted, hiszen hiába beszélem a magyar nyelvet, a szeretet nyelvét alig értik meg. A tisztaságot megvetik, mint a legutolsó férget, és ahelyett, hogy felemelnének, inkább beléd rúgnak, hogy még csak ne is mozdulj meg.

Ó, drága Magyarország, hívom drága Királynődet, és egyszem Király Fiát, hogy vonja le a Szentháromságot, és ragyogtassa fel Arcát rád. Isten parancsa, a Tízparancsolat emelkedjen fel magasra, hogy mindenki megértse, semmi másnak nincs haszna.

Hívom drága védőangyalaidat is, kiket élére állítottak az országnak, hogy védjen meg téged, és emeljen fel Isten Trónjához minden innen fakadó áldozatot.

Hívom Szent Mihály Arkangyalt, az angyalok Főhercegét, segítsen megvívni a gonosszal, és taszítsa őt vissza a kárhozat helyére.

Hívom minden itt lakó őrangyalát, ki a múltban, jelenben és jövőben van jelen, védjék és védelmezzék határaidat minden fizikai és szellemi, szörnyű és sátáni betolakodó ellen.

Belső viszály ne romboljon, ne szaggassanak szét ízekre, és a benned sarjadó életeket sem ki ne oltsák.

Hívom minden szentedet, ki a múltban élt, itt a jelenben él és aki a jövőben fog, hogy együttes harccal és esdekléssel az Úrhoz ne csak Európa bástyája lehessél, hanem az egész világé is egyben.

Hiszen a Világ Győzelmes Királynője foglalja el Trónját és uralkodik benned, Ki Szent Fiával jön, Jézussal, az emberiség Megváltójával és a legdrágább Szentháromsággal.

Légy újra tiszta, szent és a béke szigete, hogy mindenki, aki csak az Úrhoz akar menekülni, szabadon jöhessen.

A Teremtő, az irgalmas és igazságos Úr áldjon meg téged, drága hazám, Magyarország, és ontsa rád minden kegyelmét, és légy te a nagy győztes, Krisztus Királyi Menyasszony, a Győzelmes Magyarország.

Amen

Hang: Az ígéret földje vagy ezért.

Jézus: Drága kislányom, lángoló hazaszeretet borítja be szívedet, most, hogy látod a nehéz sorsot közeledni felétek. Ezt a hazaszeretetet Én árasztottam kicsi szívedbe. Mivel ezekben a nehéz időkben sok gyermekem aggódik és szomorkodik, szívedből fakadó írásod vigasztalni fogja őket. Csak írd a többi közé. Azért nevezlek benneteket ígéret földjének, mert az Én ígéreteim teljesülni fognak bennetek.

5.

Azon gondolkodtam, hogyan tudnék segíteni Magyarországnak.

Kép: Magyarország egy ember képében van, nem lehet kivenni, hogy női vagy férci arca van-e, de a gondolatomra az arca felüdült és mosolygott.

Érzés: Nagy teher van a vállán és a hátán, amely ránehezedett, és hálás minden egyes mozdulatért és próbálkozásért, amit teszek érte.

Hang: Minden megmozdulásodért ez.

Jézus: Az allegorikus képpel arra utalok, hogy néped minden szavadért hálás, amivel lelkesíted és felkészíted a kemény küzdelemre.

6.

Mohos Gábor püspök úr prédikálta Garganoban: „Isten kegyelméből van a templom, nem emberi logikából fakadóan”.

A Normafai kápolna jutott eszembe azonnal.

Érzés: Kedvesebb az Úrnak a bíboros úr által felszentelt kápolna, mintha az emberek saját szakállukra felépítették volna az eredeti kápolnát, mert ezek csak üres falak lennének, és nem lenne felszentelve sem.

Jézus: Milyen jól tettétek magyar gyermekeim, hogy az Anna-réti kápolnát úgy építettétek fel, hogy megvártátok az engedélyt. Az engedelmességet nagyra értékelem. Mit ért volna, ha nem vártok, hanem ragaszkodtatok volna a saját akaratotokhoz? Bizony nem lett volna felszentelve. Isten kegyelme veletek volt, és még nagy meglepetések érnek majd benneteket ott e szent helyen. Bőségesen árasztom majd rátok ott a kegyelmemet.

7.

Hangom: Én otthonom, Mennyország, hol vagy?

Hang: Itt égek benned.

Jézus: A Mennyek Országa tulajdonképen már itt van a földön, minden tiszta, Isten-szerető, alázatos és áldozatos teremtményeimben. Így benned is.

8.

Hamvazószerdán a hamvazkodás után ezek a gondolatok törtek rám:

„Ember emlékezzél, hogy porból lettél és porrá leszel” hangzik el a pap és Isten szájából.

Por és hamu…

Ó, drága Istenem, vetted a port, a föld porát, és vettél egy maroknyi vizet is hozzá, hogy megalkothasd az embert.

De mit ér egy test lélek nélkül, mit ér egy test a Te életed és hasonlatosságod nélkül? Mit ér egy test éltető szeretet nélkül? Mit ér egy test, ha nem Te élteted? Mit ér a test, ha nem a szeretetet viszi tovább, a Te életed?

Örvendezve élni hívtad életre az embert, hogy Veled örvendezzen mindörökkön örökké.

De mit tett végül? Sírva keserűséggel és szenvedéssel teli élet, vagy inkább vegetáció, túlélés… ez jutott neki…

Ó, milyen reménytelen az ember, kinek nincsen hite, amiben meg tud kapaszkodni, és a világosságodba merülni. Ó, mily szegény az az ember, kiben dúl és tombol a sötétség, kiben csak földi vágy van és pusztaság. Ó, mily szegény az, ki a föld minden kincsét is birtokolja, de hiányzik neki a legfontosabb, Te, édes Istenem. Ó, mily szegény az, ki nem tudja, hogy mi az elég, kinek nem tölti be szívét, csak a pusztaság és a reménytelenség. Kiüresedik az ilyen, és hiába vágyakozik a jobbra, de amikor nyújtod a kezed, és elutasít…

Ó, por és hamu… amikor eljön az ember órája, ítéletével áll szembe… számot kell adni, miben hittünk, miben reménykedtünk.

Ó, por és hamu, tegyél engem gazdaggá, hogy Istennel való reménységben éljem mindennapjaimat, mely a földi életre, a földi életemre van kiszabva.

És amikor eljön az óra, amikor el kell hagynom téged, le tudjak tenni minden bánatot és keserűséget.

Lelkem zengedezze Isten Szent Nevét, hogy Övé az élet, az örömteli élet és minden dicsőség.

Amen

Az atya hamvazószerdai prédikációjában azt mondta a jelenlevő hívőknek, hogy Húsvétra készülve mindenki válasszon magának egy szentet, és elmélkedje át az életét a nagyböjtben. A testvérem mondta, akkor válasszunk kettőt is. Én Keresztelő Szent Jánost és a Szent Családot választottam.

Jézus: Az atyának igaza van, hogy ebben a válságos nehéz időben a szentek segítségét kérjétek. Te nagyon jól választottál, mert a Szent Család és Keresztelő Szent János is rengeteg segítséget fog nyújtani hazádnak a megtéréshez.

9.

Jézus Szívére gondoltam.

Kép: Szent Mihály Arkangyal lefelé néz.

Érzés: Szent Mihály Arkangyalnak erős kapcsolata van az Úr Szent Szívével.

Jézus: Míg a lázadó angyalok Engem, a második Isteni Személyt ott a Mennyben irigyeltek és gyűlöltek, addig Szent Mihály mélyen leborult az Én jóságos Szent Szívem előtt. Szoros, elmélyült kapcsolat volt köztem és az angyalok vezére között. Azzal, hogy Szent Mihály szembeszáll a gonosszal és védelmez benneteket, minden idegszálával arra törekszik, hogy Hozzám vezessen benneteket, az Én Szent Szívemhez.

10.

Hamvazószerda előtti nap volt a Húshagyó kedd, Jézus Arcának ünnepe. Arra buzdítottak, hogy imádkozzuk a Szent Arc rózsafüzért. Nekem a következők jutottak eszembe a Szent Arcról:

Drága Jézusom,

Szemlélem Isteni Arcod…

Olyan tökéletes, bájos vonások…

Csillogó szemeiddel nézel, és ujjongó, örömteli szereteteddel táncol lelked.

Csillogsz-villogsz örömödben, ha látod, valami jót teszek… de bánatos könnyek csorognak arcodról, ha az ellenkezőjét látod…

Éber figyelmeddel szemlélsz, és hozzám hajolva hallgatod minden ujjongásomat és örömömet, de ugyanakkor minden panaszomat és bánatomat is. Együttérző szavakkal ötözöd bágyadt lelkemet, és végtelen erőddel próbálsz újra és újra talpra állítani engem.

Ugyanakkor megmutatod, mit szenvedtél értünk, tövises koronát viseltél, és kiszúrták a szemedet. Mindezt értünk viselted, csakhogy táplálj minket szereteteddel, és éltess minket minduntalan, örök élettel…

Amen

Jézus: Drága kislányom, ez az elmélkedés az Én Szent Arcomról mélyen a szívedből fakadt. Ez még többet ért, mint az a szép, közismert Szent Arc rózsafüzér. Én az imát nem kilóra mérem. Sok gyermekemnek lelkiismeretfurdalása van, ha sok imából egyetlen egy az idő rövidsége miatt kimarad. Nem az a fontos, hogy sok órán át mondjátok el a sok betanult imát, és közben a fáradtságtól Rám sem gondoltok, hanem annak örülök legjobban, hogy ha Hozzám is szóltok, és hagytok Nekem időt, meghallgattok Engem is.

11.

Az jutott eszembe, hogy többször előfordult az életemben, és most is, hogy akaratomon kívül, mások bűnei taszítanak a mocsárba.

Kép: Nyomnak bele a mocsárba, a sárba, a sötétségbe, mindig mélyebbre. Az Úr keze a sárba nyúl, és kiemel engem onnan.

Kép: Jézus szenvedő arca, kifolyt a szeme, betört az orra, vérzik.

Kép: Én, mint kisgyermek, jobbra fordultam és magamba vagyok roskadva. Az Úr Jézus előttem guggol, fogja a kezemet, és hozzám beszél a szenvedés elfogadásáról.

Érzés + Gondolat: Azért is kell szenvednem, mert az Úr akar bennem szenvedni Isten nagyobb dicsőségére.

Jézus: Ó, kislányom, Rajtam kívül senki sem látta egész életedben a szenvedéseidet. Én tudom, hogy a bűnös környezetben, ahova keveredtél, milyen nehéz volt kiemelkedni. Nélkülem nem ment volna. Felebarátaid, akik miatt szenvedtél, sok keserűséget okoztak neked. Egy képen mutatlak, mint szomorú gyermeket, és a szenvedésről oktatlak téged. Megérttettem veled, hogy azért kell szenvedned Bennem, hogy növeljük Isten dicsőségét. A másik képpel azt érzékeltetem, hogy a kis életed tündöklő fényben kezdődött, és a különböző környezeti hatásokra megjelentek a szenvedés foltjai. Fokozatosan egyre több testi-lelki szenvedésben volt részed, mellyel Atyám dicsőségét növelted.

12.

A Mennyei Atya jutott eszembe.

Kép: A Mennyei Atya Szíve, nagy lángoló Szív, egy kicsit másmilyen, mint Jézusé.

Kép: Mennyei Atya balra fordulva néz rám, és kísér tekintetével.

Jézus: Atyám születésedtől fogva állandóan rajtad tartja a szemét. Kíséri az életedet, és nem tudsz elszakadni Tőlünk.

13.

A Szeráfok és az Isteni Szív jutott eszembe, és a következő gondolatok:

Kedves, drága Szeráfok, az Angyali Karok legfelsőbb kara…

Ott vagytok, ott zengtek a Mennyei Trón körül. Szüntelenül dicsőítitek az Atyát, a Fiút, és a Szentlelket.

Gyertek le hozzám is, drága jó Angyalok, kiknek neveit nem tudom…

Milyen fenségesek lehettek, milyen fenséges lehet éneketek. Milyen fenséges lehet megjelenésetek, csupa tűz lehet a lényetek. Ti vagytok legközelebb az Úrhoz, a legfenségesebb Istenhez.

Gyertek le hozzám is, hadd szemléljelek benneteket, hadd lássam tüzes lángotokat, mely a lényetekben ég és lobog szüntelen.

Tanítsatok engem is imádni, tanítsatok meg engem is elolvadni a Szentháromság, a legfenségesebb Isten jelenlétében.

Szeretném ellesni tőletek a legfelsőbb és legfenségesebb imádatot, hogy titeket kövesselek és csatlakozhassak imáitokhoz.

Mutassátok meg hő szeretetetek titkát, mely az Isteni Szívből ered, és amely sugárzik, majd megsokszorozódik, mely visszatükröződik, mint a fény ezernyi tükörből. Azt a szeretetet, mely világosságot és oly melegséget ád…

Az Isteni Szív titka, mely mindenki előtt titok, mely mélységes titokba merül. Mely oly fenségesen ragyog mindenki szeme láttára. Mely csak kegyelmeket áraszt irgalmassága és igazsága szerint. Mely élni akar másban és terjeszkedni fenségében, dicsőségében. Mely Szív olyan végtelen, úgy nagyságában, úgy széltében és hosszában… Mely oly nagyon lángol, hogy szívesen felrobban önmagában, csakhogy másokat tápláljon, és tovább éljen másokban, életet adjon másoknak.

Az Isteni Szív, mely életének leheletével támasztja fel az élettelent, és teszi élővé, élő szeretetévé.

Ilyet senki sem tud, csak az Isteni Szív, kinek kijár minden tisztelet és dicsőség.

Amen

a)

Kép: Én, mint kislány, hívom a Szeráfokat, és ők lejöttek hozzám.

Jézus: Egy látomásban, mint kislányt mutatlak, ahogy a Szeráfokkal akarod dicsőíteni az Urat. Ők jöttek hozzád.

b)

Azon gondolkodtam, hogy a Szeráfok szeretete honnan származik.

A Szeráfok szeretete az Atyából származik.

14.

Pio atya filmben: Pio atya arról számolt be egy társának, hogy úgy érzi, valaki szinte torkon ragadja, és mondja neki, hogy folytassa. Folytassa a szenvedést, és az életvitelt, amit elkezdett.

Gondolat: Sokszor vagyok én is így. Míg az emberi ész azt mondja valamire: állj, addig a bensőmben azt súgják, mindezek ellenére nyújtsak segítséget, folytassam.

Jézus: Pontosan úgy van, ahogy gondolod. Amikor olyat kérnek, amihez szerinted nincs már erőd, meg kedved, akkor Én arra indítalak, hogy győzd le magadat, és légy irgalmas.

15.

Segítséget kaptam valakitől, amiért nagyon hálás voltam.

Hang: Akkor mennyire inkább hálásnak kell lenni Nekem.

Jézus: A hála az egyik legszebb erény. Hálásnak kell lenni mindenkinek, aki jót tesz veled, de a hála legmagasabb fokát kell kifejezned Nekem és Atyámnak, Akiknek köszönheted az életedet.



https://www.facebook.com/groups/282011972164355