Mária üzenete: EZEK az IDŐK AZOK AZ UTOLSÓ IDŐK, HOGY EZEN A FÖLDÖN TÖLÖD | Valeria Copponi

Drága gyermekeim, már nem tudom, hogyan értsd meg veletek, hogy ezek az idők, amelyekben éltek, az utolsók, amelyeket ezen a meggyötört földön töltök. Igen, gyermekeim, ezt a helyet, ahol éltek, utolsó feladataként kezeltétek. Talán most kezded látni, milyen károkat okoztál a földön, amit Isten ilyen szeretettel adott neked. Az állatok jobban tisztelik, mint ti, emberek. Ha több időt veszítesz e világ dolgaira, akkor már semmit sem fogsz megérteni az istenségből, vagyis abból, ami igazán fontos, amit Isten adott neked. Add fel a világiasságot, és kezdj el imádkozni, újítsd meg céljaidat az Egy Istened imádása terén. Drága gyermekeim, elfelejtettétek, mi az igaz szerelem, és e világ dolgait helyezték előtérbe. Szeressétek testvéreiteket, és részesítsétek előnyben azokat, akiket elhanyagolnak, mert szegények. Még nem értetted meg, hogy azáltal, hogy jót teszel másoknak, Isten első helyeket fog neked adni az Ő birodalmában. Elpusztítottál mindent, amit Isten adott neked oly sok szeretettel és a saját érdekedben. Drága gyermekeim, kevés időtek van sok hibátok kijavítására. Imádkozz, és hagyd, hogy mások imádkozzanak, és Jézus az igazlelkűség útján fog vezetni, ugyanúgy, mint az örök élet. Megáldalak. Imádkozz - imádkozz és szeress. Szerető anyád.


Mária üzenete: Amíg még van idő! | Valeria Copponi 2022. augusztus 24


Fiam felment a mennybe a földön elszenvedett összes szenvedés után. Az Atyja megszabadította őt minden szenvedéstől, amit ti, emberek okozhattok neki. Arra kérlek benneteket, hogy bánja meg minden bűnét, ha újjászületni akar a mennyben. Túl messzire mész a vétkeiddel, nem ismered fel, hogy az, aki életét adta érted, a te Teremtőd. Ha ezen a földön vagy, az csak azért van, mert szeretett téged Urad, a világegyetem Istene. Imádkozom érted, és ezt fogom tenni, amíg a Mindenható magához nem hív. Nem akarod megérteni, hogy a világodban minden öröm véget ér; többé nem válaszolsz semmire, amit Isten az ő nagy jóságában hajlandó volt megadni neked. A földön többé nem lesz képes birtokolni és látni azokat a jó dolgokat, amelyeket Jézus az élete árán adott neked. Mielőtt megértenéd, milyen nagy szeretete van irántad, már késő lesz. Imádkozzatok és ajánljátok fel szenvedéseiteket testvéreitekért, akik nem akarják felismerni Jézusom irántuk tanúsított szeretetét. Az életed, amit élsz, már nem felel meg annak a szeretetnek, amelyet Isten eltervezett neked. Térjetek meg, gyermekeim, amíg még van idő: nem tehetitek többé úgy, ahogy akartok. Az Isten, aki az eget és a földet úgy teremtette, ahogy neked adta, visszaveszi, és mindennek vége lesz. Imádkozom érted, de gondolkozz el és imádkozz az üdvösségedért. Ámen.
Mária üzenete: Minden hamarosan valóra válik Valeria Copponi, 2022. augusztus 31.

Kedves gyerekek. Még mindig meggyújtom a szívedet, de sokan nem engedik, hogy égjenek. Én, gyerekek, nem tehetek semmit az akaratod nélkül. Közel vagyok mindegyikhez, mindenekelőtt a leginkább rászorulók, de sajnos mindenki másra gondoskodott. Imádkozz, mondom neked, különben minden erőfeszítésem elveszik. Jól tudod, hogy ezek az idők az utolsó a földön. Akkor minden megváltozik. Azoknak, akik betartják az Isten törvényeit, nagy öröm lesz, de azoknak, akik elutasítják Istent és az ő törvényeit, szörnyű napok fognak jönni. Mondom neked, változtassa meg a szívemet, most, amikor még van időd. Ha nem a fiam előtti közbenjárásom miatt, akkor mindannyian elveszítené az örök életet. Nézd meg az éget. Nagyon rájössz, hogy hamarosan minden valóra válik, és aki nem ismeri fel Istent a Földön, meg kell bánnia keserűen, és mélyen szenved a szívében, hogy Isten megbocsát minden számtalan hibát végtelen jóságában. Kedves gyerekek, mondom, konvertálj, mert az idő elmenekül. Imádkozom érted. Te vagy az én gyermekeim, és mint minden anya, azt akarom, hogy örökké örülj. Megáldlak téged, és még mindig megígérem, hogy imádkozom Jézushoz, hogy mindannyian megmented. Szűzanya.