2021. augusztus 19., csütörtök

„A kapu záródik”

 

A kérdés, amit ma minden embernek meg kell válaszolnia, valójában így hangzik: Isten vagy a Sátán forgatókönyve szerint akarjuk-e leélni az életünket. Hogyan akarunk, próbálunk az emberiség történelmének mostani időszakában, nagy valószínűséggel e földi világ végének közelében, életünk felett dönteni.

E kérdés helyes megválaszolásához mai helyzetünk pontos ismerete elengedhetetlen: ehhez segít e két részlet is a fentebb ajánlott cikkekből:
1. „Végül, ha már addig az állításig jutnak el, hogy a teremtmények maguk istenek, és isten csupán egy fogalom, ott vallási területen a panteizmus, politikai területen pedig a kommunizmus kerül hatalomra. És ekkor Isten, aki végül megelégeli mindezen istentelen káromlásokat, e tévedésektől uralta világban az embereket életre-halálra kiszolgáltatja az elvetemült és megvetésreméltó zsarnokoknak.” (Donoso Cortes, „A jelenkor fő tévedései eredetük és okaik alapján”)
2. „Sokan úgy gondolják, hogy a Kommunista Kiáltvány felett eljárt az idő, hiszen a kommunizmus 1990 körül megbukott, felbomlott a Szovjetunió és az ú. n. szocialista táborhoz tartozó országok új államformában alakultak újjá. De ez csak a látszat: … a kommunizmus, mégpedig legaljasabb formájában soha nem látott mértékben uralja mai világunkat. … Ez az ideológia minden ízében hazugságot vall, és minden porcikájában Isten ellen lázad. Ebből az ideológiából ered minden baloldali mozgalom, minden lázadás, minden hazug elmélet és törvény, ami mára elvileg és gyakorlatilag is az egész világ összes országának életét meghatározza. … A baloldaliság tehát az, ami az igazsággal szemben áll, és a kommunizmus az, ami minden baloldaliságot, vagyis hazugságot összefoglal magában” („Ma már csak ez a kettő létezik: keresztények és antikrisztusok”)

Soós Péter augusztus 7-én megjelent videójában erről a döntésről és e döntés következményeiről beszélt. Beszédének legérdekesebb (és a katolikus vallással nem ellenkező) részei ITT hallhatók. Beszédének „A kapu záródik – Az idő nagyon közel! El ne késs! – Felkészülés Jézus jövetelére” címet adta a következő szentírási részekre hivatkozva: Lk 13,23-30; Mt 19,16-30; 22,1-14.

Lk 13,23-30: „Valaki megkérdezte tőle: "Uram, ugye kevesen üdvözülnek?" Ezt válaszolta neki: "Igyekezzetek a szűk kapun bejutni, mert mondom nektek, sokan akarnak majd bemenni rajta, de nem fognak tudni. A ház ura feláll és bezárja az ajtót, ti meg kint maradtok és zörgetni kezdtek az ajtón: Uram, nyisd ki nekünk! Akkor azt fogja nektek mondani: Nem tudom, honnan valók vagytok. Ti bizonygatjátok: A szemed láttára ettünk és ittunk, a mi utcánkon tanítottál. De ő megismétli: Nem tudom, honnan valók vagytok. Távozzatok egy szálig, ti gonosztevők! Lesz sírás és fogcsikorgatás, amikor Ábrahámot, Izsákot, Jákobot és a prófétákat mind az Isten országában látjátok, magatokat meg kirekesztve. Jönnek majd keletről és nyugatról, északról és délről, és helyet foglalnak az Isten országában. És íme, vannak utolsók, akik elsők lesznek, és vannak elsők, akik utolsók lesznek."”

Az említett beszédből és a szentírási idézetekből egyértelműen kiderül, hogy bár az ú. n. oltás – anyagának összetétele miatt – egyedül önmagában megtiltja minden katolikus számára, hogy beoltassa vele magát, a lényeg ennél több: A mostani koronaőrület és mindaz, ami ezzel jár sokkal több, mint az oltás-probléma, ami csak a következménye, de nem az oka és nem a lényege annak, hogy ez a mostani idő ízig-vérig sátáni világ: a földön megvalósuló pokol, mert minden részletében hazugságra és Isten tagadására épül és támaszkodik.
Mindebből az következik, hogy az e világban való legcsekélyebb önkéntes részvétel egyet jelent az e világgal való közösség-vállalással, azaz a Sátán világában való részvétellel. Ez a döntő! Ennek tudata kell tetteinket, döntéseinket meghatároznia!
Ahogy Soós Péter nagyon világosan rámutatott: a beoltást igazoló kóddal, a Sátán kódját kapja meg az érintett, „ami ugyan alakilag nem, de tartalmát és szellemiségét tekintve teljesen megfelel a Jelenések könyvében leírt Sátán bélyegének”. Nem csak az anyaga miatt, hanem mindaz miatt, ami mögötte meghúzódik, amiből és amiért létrehozták!
A prédikációban Soós Péter elismétli, amire Jézus tanította az övéit: Mondjunk le mindarról, ami e világhoz köt bennünket, mégpedig Jézusért és a saját üdvösségünkért! Egy mai katolikus hite, kitartása, béketűrése, azaz testi, lelki és szellemi ereje össze sem hasonlítható, azaz sokkal-sokkal gyengébb az elmúlt kétezer év katolikusainak erejénél. Mégis, legalább próbáljunk meg kitartani, legalább akarjunk kitartani, hogy ezáltal Isten megadhassa kegyelmét, segítségét! Mert csak ha hajlandók vagyunk/leszünk lemondani minden földi javunkról, juthatunk be a szűk kapun Isten országába!

Urunk Jézus Krisztus mondta: „Az Emberfiának eljövetelekor úgy lesz, ahogy Noé napjaiban történt. A vízözön előtti napokban ettek-ittak, nősültek, férjhez mentek egészen addig, amíg Noé be nem ment a bárkába, s jött a vízözön, és el nem ragadta mindnyájukat. Ugyanígy lesz az Emberfiának megjelenésekor is.” (Mt 24,37-39) – Most lehet igazából megérteni, hogy mit értett Urunk e szavak alatt. „Ettek, ittak, házasodtak” – ez alatt Urunk azokat az embereket érti, akik mindig csak a saját evilági létükkel vannak elfoglalva, onnan nézik és ítélik meg az életet, minden más, távolabbra való kitekintés nyűg a számukra.
Pedig a logika azt mondja, hogy minél közelebb a pusztulás, az embereknek annál jobban kinyílik a szeme, és annál többen igyekeznek a jó útra térni, menekülni a rossz befolyás alól. Ehelyett pont az ellenkezője történik! Minél nyilvánvalóbb a vég, az emberek túlnyomó többsége annál kevésbé hajlandó ezzel foglalkozni, idejét, erejét annál inkább evéssel, ivással, mulatozással akarja tölteni, csakhogy ne kelljen odafigyelnie, mi zajlik körülötte, és ne kelljen cselekednie, ne kelljen megtérnie. Ez a fajta viselkedés is e helyzet ördögi természetére utal. „A gonoszok és csalók viszont egyre mélyebbre süllyednek: tévúton járnak és tévútra vezetnek” (2 Tim 3,13)
Pedig a világ eseményei évek, sőt évtizedek óta egyre fenyegetőbbé válnak, egyre inkább azt mutatják, hogy közeleg a vég, közeleg a nagy döntés ideje. 2011. márciusából való ez a levéltöredék, ami a régi fórum egyik bejegyzésével kapcsolatban íródott: „A végidő jön, amikor nem lehet többé langyosnak lenni. A Jóisten a hátramaradó időt arra tartogatja, hogy mindenki elé, jobban mondva csak a félig-meddig jók elé (a rosszak elé már nem tesz semmit) odategye a döntő kérdést: válasszatok végre, fehér vagy fekete, mert szürke többé nem lehet. Ezt egyre több embernél észre lehet venni, mármint azt, hogy a Jóisten feltesz nekik egy kérdést, és arra egyértelmű választ vár, nem pedig langyosat.”
Dániel prófétánál olvassuk: „Sokat kiválasztanak, megtisztítanak és próbára tesznek, ám a gonoszok tovább folytatják gonoszságukat. A gonoszok közül senki se jut el a belátásra, de az értő szívűek meg fogják érteni.” (Dán 12,10)

Bármi is történjék még, bármi is vár ránk, az bizonyos, hogy Urunk második eljövetele közel van. És ezzel az az idő is, amit Szofoniás prófétánál így olvashatunk: „Nem hagyok meg belőled, csak egy szerény kis népet, amely az Úr nevében reménykedik.” (Szof 3,12)
Az egyháztanítók szerint a végső időkben még jobban üldözni fogják a keresztényeket, mint az első évszázadokban. Az biztos, hogy a káosz, a pásztorok teljes hiánya, Krisztus Egyházának látszólag tökéletesen reménytelen állapota, Urunknak az Egyházának és a helytartójának adott ígéretének látszólag teljes meghazudtolása a megmaradt katolikusok hitére és bizakodására nagyobb megpróbáltatást jelent, mint a korabeli mártírok testi kínjai, de talán épp ez emelhet fel bennünket: ez adhat erőt, dacot a végsőkig való kitartásra: csak azért is hinni, minden látszat ellenére hinni, sőt biztosan tudni, hogy Isten a legmegfelelőbb pillanatban fog közbelépni, és rendet teremteni.
De a Biblia bizonyságot ad: „Az emberfélelem kelepcét állít fel, de aki az Úrban bízik, védelmet lel. (Péld 29,25)

http://katolikus-honlap.hu/2101/lenz.htm

Milánó: Az összes szeminaristának (katolikusnak) oltottnak kell lennie

 

A milánói érsekség - Európa legnagyobb egyházmegyéje - Venegonóban található szemináriuma az első olyan egyházi oktatási intézmény, amely kötelező védőoltást ír elő.

A rektor, Enrico Castagna atya szeptember 12-én levélben értesítette a 120 szeminaristát, hogy a szemináriumba való visszatérés előtt be kell oltatniuk magukat.

Michele Galli rektorhelyettes atya a LaNuovaBq.it lapnak (augusztus 18.) megerősítette, hogy azokkal, akik "ideológiai" ellenállást fejeznek ki a kísérleti génszérum beadása ellen, eseti alapon fognak foglalkozni, de Galli biztos benne, hogy erre nem lesz szükség.

A férfiak számára ebben a korban egy Covid oltás sokkal veszélyesebb, mint a Covid fertőzés. Még a Vatikán is azt mondta, hogy az ilyen oltásoknak "önkéntesnek" kell lenniük.

https://gloria.tv/post/XdugBAKoyw9L1xuRmAzu6eMAa

Dr. Sean Brooks Mindenki Bele Fog Halni A COVID Oltásba!

A sokadik figyelmeztetés: "mint a HIV, csak vérrögökkel".