2023. március 18., szombat

A nő túlélte a klinikai halált, és ISTENNEL való találkozásáról beszél.

A klinikai halált túlélő spanyol Angelita Del Valle Valero Istennel való találkozásáról beszél. Angelita könyvet írt erről a témáról, számos televíziós műsor vendége volt, mert ahogy mondja, Isten megparancsolta neki, hogy hirdesse az igazságot és tegyen jót.

Ez 1980-ban volt. A gyerekeimmel és a családommal voltam a Playa Pinedán, nem tudok úszni. Térdig a vízben voltam, amikor a hullám megragadott és a mély vízbe vonszolt. Emlékszem, az utolsó villanásban kértem Istent, hogy éljen, mert a fiúk még kicsik voltak. három fiam van...

"Ne félj a haláltól! Amit a halál után kapsz, az kárpótol minden szenvedésért a Földön. És hangosan ki kell mondani, hogy a halál nem gonosz. Hogy ez a második élet jobb, mint ez itt a Földön."

A Szűzanya éves jelenése 2023. március 18-án Mirjana Dragićević-Soldonak

Mirjana Dragicevic-Soldo látnoknak 1981. június 24-től 1982. december 25-ig voltak mindennap jelenései. Az utolsó mindennapos jelenése alkalmával a Szűzanya rábízta a tizedik titkot és azt mondta neki, hogy ezentúl csak évente egyszer, mégpedig március 18-án fog megjelenni neki. Így történt ez az elmúlt években is. A jelenés 13:33-kor kezdődött és 13:39-ig tartott. A Szűzanya a következő üzenetet adta:

"Drága gyermekek, hívlak benneteket, hogy az imán és az irgalmon keresztül minél jobban megismerjétek Fiamat. Tanuljatok meg tiszta és nyitott szívvel hallgatni. Hallgassátok mit mond nektek Fiam, hogy megnyíljon lelki szemetek. Mint Isten népe, Fiammal egységben, életetekkel tegyetek tanúságot az igazságról. Gyermekeim, imádkozzatok, hogy Fiammal együtt testvéreiteknek csak békét, örömöt és szeretetet tudjatok adni. Veletek vagyok és édesanyai áldásommal megáldalak benneteket."