2016. február 14., vasárnap

Igaz Élet Istenben Vassula Ryden: Beszélgetések Jézussal

Minden jó és nagylelkű szeretet cselekedet számít a szememben
 
2016. február 3.
 
Egek Ura, jólétünk Kezese, Te, aki fenntartás nélkül leszálltál az égből, hogy rendelkezéseidre és határozataidra emlékeztess minket, hogy jobban megtartsuk és kövessük Szavadat, taníts minket arra, hogy szabályaidnak engedelmeskedve Neked szenteljük magunkat. Mert ahogy Szavad feltárul előttünk, fényével beragyogja és megvilágosítja lelkünket, hogy képesek legyünk teljesen megérteni Téged.
Tudom, hogy nem vagy megelégedve teremtményeiddel.[1]

Ó, Vassula! Patakokban folynak a könnyeim, mert sokan figyelemre se méltatják szeretet törvényemet és irgalmam törvényét. Meddig kell még néznem, ahogy a gonosz legyőzi egyik nemzetet a másik után? Az egyetemes béke az, ami hiányzik.

Mondd, Uram, mit tehetek még? Támogass, és védelmezz, ahogy mindig is tetted, és hajtsd végre általam azt, amit akarsz!

Tarts ki, gyermekem, és a benned lévő buzgóság váljék izzó szenvedéllyé házamért, mely lángjával elborítva arra serkent téged, hogy félelem nélkül haladj előre, és mindenkit emlékeztess arra, hogy térjen meg, szüntelenül imádkozzon, és szeressen engem, a ti Isteneteket. Végül nagy lesz az én győzelmem.
Teljes lényemmel utánad vágyakozom, arra indítottad lelkemet, hogy mindig Veled kívánjak lenni. Akik nem ismernek Téged, nem szeretnek, nem vágyakoznak utánad, és nem bánják meg bűneiket. Miként lehetne őket megtéríteni?
Vassulám, születésétől fogva mindenki meg van hívva Istennek, az ő Teremtőjének látására! De kevesen követik az utat, amelyet nekik szántam. Ezért, ha elidegenednek tőlem, legnagyobb bánatomra és fájdalmamra, vajon hogyan ismernek és szeretnek meg engem? Én szüntelenül bűnbánatra hívom őket! A bűnbánat megtisztítja a szívüket és megszülethetnek bennem. Akkor egyesülök a lelkükkel, és elárasztom őket fénnyel. Hogyan lehetne megtéríteni őket, kérdezed. Elfelejtetted hogyan? Ugyan kérlek! Imával…szeretet cselekedetekkel, nagy jóvátételekkel, értük felajánlott áldozatos szeretettel! A rózsafüzérrel! És sok „kyrie eleison”-nal azért, hogy irgalmat gyakoroljak irántuk, mert kegyelmem által a megkeményedett szívük meglágyul ….
Kedves lélek, figyelj, te elbűvölsz engem, amikor bepillantok a szívedbe. Te, aki azzá váltál, amivé kegyelmem által akartam, hogy váljál! Imádkozz azokért, akik jobban szeretik a világ dicsőségét, ami elidegenítette őket tőlem. Ők félnek keresztemtől, mert keresztem az az eszköz, amely megdicsőített engem. Akik elutasítják, hogy átöleljék keresztemet, máris elválasztották magukat tőlem. Én egy vagyok a keresztemmel! Amint egyszer mondottam nektek: „ha engem átöleltek, a keresztemet is átölelitek”.
Uram! Én megesküdtem, hogy megtartom törvényedet. Mégis újíts meg engem mindig, amint azt Szavad megígérte!
Megteszem, mindig irányítani fogom lépteidet. Szeretetem meg fog vigasztalni, sohasem foglak megfosztani Szeretetemtől…. igen? Mondd!
Panaszkodni szeretnék, Uram. Noha sokan megtértek Üzeneted által, ők mégsem adni, hanem inkább kapni szeretnek, ahogy Te fogalmazol.[2] Annak idején azt mondtam: „Nagyobb boldogság adni, mit kapni…” (ApCsel 20,35), de ez nem valósul meg a gyakorlatban. Meg kell halnia az egojuknak! Nagyon kevesen vannak, akik szívesen adnak, akik segítenek ismertté tenni az Üzeneteidet, vagy akik segítenek a Beth Miriam házakban, de azért van néhány nagylelkű segítő.[3]
Minden jó és nagylelkű szeretet cselekedet számít az én szememben. Az én napomon minden lelket megítélek, feltárom összes cselekedetüket, és ami a szívükben van. Örömömet lelem azokban a lelkekben, akik nagyrabecsülést tanúsítanak irántam, és akik nem felejtkeznek meg arról, hogy imájuk mellett szeretet cselekedeteikkel is köszönetet mondjanak nekem.
Erről a tíz leprás jut eszembe, akiket meggyógyítottál, és akik közül csak egy ment vissza hozzád, hogy köszönetet mondjon neked, ugye?
Igen, a Szentírásban olvastad, hogy amikor útban voltam Jeruzsálem felé, tíz leprás várakozott rám. Odakiáltottak nekem, mivel betegségük miatt nem mertek túl közel jönni hozzám. Amikor megláttam őket, visszakiáltottam, hogy sietve menjenek el a papokhoz, és mutassák meg magukat. Szívük mélyén tudták, hogy útközben meg fognak gyógyulni. És amint elmentek, meg is gyógyultak. De egyikük sem törődött azzal, hogy visszajöjjön, és köszönetet mondjon nekem. Kivéve egyet, egy szamaritánust, aki kimutatta háláját, dicsőítette Istent, és leborult a lábaim elé…
Te nagylelkűen olyan sok ajándékot adsz az emberiségnek, amit nem méltányolnak. Te sohasem szűnsz meg adni, Szereteted nem tud várni. Olyan nagyszerű és magasztos, hogy leszállsz a Földre, és sokaknak nyíltan kinyilvánítod magad, nem keresztényeknek is, mert örökké lángol a Szíved, és nem tud várni – nem tudsz ellenállni!
Te mérhetetlenül nagylelkű vagy, még saját tanítványaid is csodálkoztak, miért teszel annyi jót és csodát a pogányoknak, a szamaritánusoknak, és mindenkinek. Meg voltak botránkozva, amiért bensőségesen és barátként bántál velük. Kérdőre vontak téged! Megkérdőjelezték a tekintélyedet! Kérlek, hadd válaszoljanak a Te jóságodra mindazok, akiket meggyógyítottál, akik csak rád számítanak.
Vassula, egy dicsőséges nemzet támad majd Keletről. Ez a nemzet dicsőíteni fog engem! Igen, valóban kinyilvánítottam magam nem keresztények számára is! Azért, hogy az emberek lássák, megismerjék, megjegyezzék és megértsék, hogy irgalmam végtelen és magasztos. Szeretetem végtelen! Azt mondom majd nekik: „Ne féljetek, mert én vagyok az Út, az Igazság és az Élet”. Azután megmutatom nekik dicsőségemet és ők áhítattal kérdezik majd tőlem: „Lehetek a tanúd?” És én ezt válaszolom nekik: „Igen, legyél a tanúm, aki kimutatja, mennyire örül ennek a találkozásnak.” Tehát Vassula, ne szomorítson el, amiért szerinted késleltetem a visszatérésemet. Légy türelmes, kicsim, egyetlen ország sem született meg egy nap alatt! Légy olyan, mint egy olajfa, mely az Udvaromban növekszik! Futásodnak nincs még vége… pihentesd meg lelkedet bennem, Istenedben! Nem vagy egyedül. Legyél egy velem! Mi ketten?
Igen, mi ketten.
Én, Jézus, megáldalak. IC

[1] Még nem fejeztem be a mondatot, amikor Jézus félbeszakított, és Ő beszélt
[2] Jézus átvette a szót, hogy elmondja azt, amit le akartam írni
[3] nem anyagiakra, hanem tettekre gondolok
Source: http://ichtys.hu/index.php/117-2016-februar-3
http://ichtys.hu/index.php/117-2016-februar-3


Egyesíteni fogom Keleti és Nyugati házamat

2016. február 9.
 
Uram, én Istenem, oly sokszor mondtad már nekünk, hogy Téged úgy ismernek, mint aki királyságokat dönt meg, városokat tesz a földdel egyenlővé, ha felkeltik haragodat, vagy ha akadályozzák, hogy átvonulj néped között. A legnagyobb tisztelettel adózva Szentségednek szeretném szóvá tenni, hogy most már több, mint 30 éve újra és újra azt mondod, hogy várjunk türelemmel a megváltásunkra és dicsőséged eljövetelére. Azt is mondod, hogy „egy ország sem született meg egy nap alatt” és hogy „egy város sem épült még fel egy nap alatt”. Ezekkel azt akarod kinyilvánítani, hogy várni kell, és nem szabad sietni. De 30 év alatt már bizonyára felépült volna egy város, és bizonyára egy ország lakosai is már 30 évesek lennének. Plusz a gyerekeik?
Vassula! Igazad van, ha türelmetlen vagy?
Egyre jobban növekszik a gonoszság, és üldöznek minket.
Vajon tűzben pusztítva elvegyem most a Föld lakói három harmadának az életét? Vagy inkább megkönyörüljek rajtuk?
Uram, látsz bármilyen erőfeszítést részünkről, hogy tartózkodunk a bűntől és hajlunk a bűnbánatra?
Visszatartom a haragomat,
egy cérnaszállal?
Nem, azon szívek miatt, akik buzgón imádkoznak a világ megtéréséért, és akik felajánlják nekem áldozatos szeretetüket. És akik követik vértől ázott lábam nyomait. Ezek a lelkek testestül-lelkestül, teljes valójukat odaszentelik testvéreik jólétének és megtérésének. Hamarosan meglátogatlak benneteket, de egy idő előtti ítélet senkinek sem válna javára. Tűz általi ítéletem azonban nincs már messze tőletek. Nem mondtam le végleg az ítéletemről! Szabad utat fogok engedni ítéletemnek. Tudod, Vassula, korlátolt az ember könyörülete, ugyanígy a türelme is, egyikük sem terjed túl saját énjén, az én könyörületem azonban minden élőre kiterjed. Bátorság! Türelem! Nem fognak darabokra tépni!
Uram, hozz békét a világnak, hozz egységet a Házadba és kiengesztelődést!
Figyelj rám! Szent Nevemért egyesíteni fogom Keleti és Nyugati házamat. Vajon nem ezt jövendöltem meg nektek?[1] Megmondtam, hogy tekintsétek magatokat áldottnak, mert Atyám hamarosan csodákat fog művelni, és titeket, akik az egységért fáradoztok, példátlan győzelemben fog részesíteni. Leányom, ez azok miatt lesz így, akik hűséges szívvel az egységért imádkoznak, igen! Megmondtam, hogy Isten jóindulata hamarosan meg fog mutatkozni…
Ebből kifolyólag falaim újra fel fognak épülni, állni fognak, mint egykor, te pedig Keleti házam kicsiny hajtása, állj biztosan a lábadon, légy olyan, mint egy gyémánt a koronámon. Senki sem lehet hűebb a szavához, mint én, Jézus Krisztus, aki az Igazság vagyok. Osztozz barátságomban, és ne légy olyan, mint egy fal kettőnk között! Gyönyörűséget lelek közelségedben. Jutalmazz meg vele, és folytasd hűségesen küldetésedet: emlékeztesd a nemzeteket túláradó szeretetemre, végtelen irgalmamra és gyengédségemre! Tégy tanúságot rólam..
Imádkozz, és szeress engem! Én, Jézus, mindened vagyok, amire szükséged van. IC

[1] 2015. június 2-i üzenet

http://ichtys.hu/index.php/118-2016-februar-9

Boldog az a lélek, aki szeret Engem
2016. február 12.
Istenem, Atyám, királyok Királya,
míg nem találkoztam Veled, félholtan feküdtem,
míg nem jelentél meg nekem….
Értetlenül és félelemmel vegyes tisztelettel
álltam a Felséges Isten előtt!
Úgy álltam ott a Teremtő előtt,
mint ahogy egy piszkos rongyokba öltözött gyermek áll
a Tündérország előtt.
 
Te tűnődve rám mosolyogtál,
mosolyogtál, noha én még pokoli sötétségben voltam.
 
Zavarodott és rémült voltam, főleg
miután ezeket a szavakat hallottam Tőled:
„Boldogok a lelki szegények,
mert övék a mennyek országa.”
 
Amikor egyszerre csak ismét szólásra nyitottad ajkadat,
sugárzó Fény ragyogott Szájadból,
amely fényessé tette lelkemet.
Amikor halhatatlan Leheleted hatalmába kerített,
felfrissült az emlékezetem – ez egy csoda volt -,
mert minél tovább szemléltelek,
annál jobban felismertelek, és
annál jobban emlékeztem Rád!
 
Ki töltötte be bőkezűen Bölcsességgel
lelkem legmélyét?
 
Én voltam!
És ki adott értelmet a szívemnek?
Gyermekem, én voltam az…. megszülettél a szívemből. Felemeltelek, hogy az egyik apostolommá tegyelek, hogy tanú, az egység tanúja legyél.
Őszintén megvallom, nem tartom magam méltónak, hogy az legyek. De emiatt ne vond meg magad tőlem! Kezdetben, amikor a szememet még a lelki vakság hályoga fedte, és a halál még a fejem fölött csüngött, Te egy nagy Szeráfot küldtél nekem, aki fölém szállt, nem azért, hogy megöleljen, hanem hogy egész lényemet megtisztítsa a bűntől. És hogy kimossa a koszos rongyaimat. Atyám, így vette kezdetét bennem egy új létforma. Felismertem, hogy halhatatlan vagyok, amíg Benned lakozom…
Így tettem meg első lépéseimet efelé a ragyogó Fény felé, aki Te vagy, az Isten, a mi Atyánk…
És azóta arra vágysz, hogy megismerj engem, miként a múltban is kinyilvánítottam magam atyáidnak és ősatyáidnak.
Hogyan tudnék hathatós szavakat találni arra, amikkel ki tudnám fejezni érzelmeimet irántad és Veled kapcsolatban? Bármilyen módot találnék is, az elégtelennek bizonyulna. Lelkem Atyai Szereteted után vágyakozik. Felemészt az irántad érzett sóvárgó szeretet, Jahve, Téged várlak minden nap, még álmaimban is.
Szerető Kezed nélkül egy pillanatig sem tudtam volna kitartani az ádáz üldöztetések rohamaival szemben, amelyek körülvettek ez alatt a sok év alatt! De ezek mind szertefoszlanak a Te jelenlétedben, és amint egyszer mondtad, egy magasban szárnyaló szabad madárnak érzem magam. Szabad vagyok!
A szabadságot a Lélekben lehet meglelni. Minden embert magamhoz hívok. Arra kérem őket, hogy először tartsanak bűnbánatot. Arra hívom őket, hogy az Élet Forrásából igyanak. Áldott az a lélek, aki engem szeret! Vassulám, légy boldog, sohase halogasd, hogy hozzám gyere, és imádkozz! Kedvesem, szenvedésem, mindig hozzám jöjj! Munkálkodj értem örömmel, békével és szeretettel!
Uram, én Alkotóm és Teremtőm, irgalmazz nekem….
Sohasem utasítok vissza egyetlen bűnbánó lelket sem. Minden imádat meghallgatom, ha azok megegyeznek akaratommal. Növekedj Szeretetemben, leányom. Én Jahve megáldalak.


http://ichtys.hu/index.php/119-2016-februar-12

A napot és az órát egyedül Én tudom, a ti Istenetek
2016. február 13.

Az Én békémet adom neked. Lejegyeznéd Szavaimat?
Igen, Uram…
Nehéz meghajlítani ezt a nemzedéket. Bűneiktől legyengítve a Sátánba vetik bizalmukat, belé helyezik reményüket. Noha ott állok mindenki előtt, hogy lásson Engem, csak kevesen vesznek Rólam tudomást. Vezetőik kegyetlenné váltak, és sok nemzetre vár halál az ő kezük által. Mennyit sírtam már miattad, teremtés! Miattad, akinek élete most a halál felé tart. Amikor majd a levegőben kitörő lángnyelvek nyaldossák lakosaidat, meg fogom kérdezni ezt a nemzedéket: hol találsz menedéket? Kinél? A Sátánnál? Az egódban és saját magadban?
Elérkezett Igazságosságom ideje, küszöbön áll e hitetlen nemzedék megbüntetése. Rendelkezéseimet szó szerint végre fogom hajtani. Amikor mennydörgést fogtok hallani, fületekben az Én Hangom fog dübörögni, és visszhangozni fog a Föld végső határáig. Akkor a világ és mindenki, aki benne él, hallani fogja az Igazságosság Hangját: a gonosz sok nemzetre hoz majd halált… a pusztulás minden várost elér.
Hallottátok, hogy Jahve Angyala városokon és nemzeteken fog áthaladni és mindenkit bűnbánatra fog hívni? Ezek a dolgok fognak megtörténni az elkövetkezendő napokban.
Ezért ti, akik beléptetek Udvaraimba, és hisztek kijelentéseimben, imádkozzatok, és ne rettegjetek vagy féljetek, de ti, akik számtalan éven át gúnyoltátok kijelentéseimet nyelvetekkel támadva prófétáimat, ti vigyázzatok! Mert hazugságokkal igazoltátok hazugságaitokat, az Én Szavaimat pedig valójában a saját sírotokba temettétek. Igen, ti kiforgattátok Szavaimat. Bűneitek azonban szakadékot támasztottak közöttünk. Az Igazságosság most nem lesz visszatartva. Bizony mondom nektek, keserűek lesznek azok a napjaitok, amikor szembeszállok veletek… imádkozzatok, és ne engedjétek, hogy lecsukódjon szemetek, és elaludjatok!
Így imádkozzatok:
„Jahve, én Istenem, add, hogy eljusson hozzád az imám!
Halld meg irgalmadat és segítségedet kérő kiáltásunkat!
Bocsáss meg azoknak, akik nem hisznek Benned, én Istenem,
és nem bíznak abban sem, hogy hatalmadban áll megmenteni minket.
Ne oltsd ki napjaink világosságát,
ami nélkül egy pillanat alatt megsemmisülne a föld,
hanem Atyai Könyörületedben
szánj meg minket és bocsáss meg nekünk!
Ne engedd, hogy patakokban ontsa vérünket a gonosz lélek!
Bocsásd meg bűneinket, és tartsd vissza haragodat
emlékezvén gyengeségünkre.
Tartsd vissza pusztító angyalaidat,
és adj nekünk még egy esélyt, hogy bebizonyíthassuk,
méltók vagyunk Jóságodra.
Beléd helyezem bizalmamat. Ámen.”
 
Milyen örömmel fogom fogadni ezt az imát! Ez az ima, könyörületre fog indítani Engem! Leányom, megáldom mindazokat, akik szívből imádkozzák majd ezt az imát. Hadd hallják ezt a próféciát: „a napot és az órát egyedül Én tudom, a ti Istenetek”. Ezt fogod mondani azoknak, akik majd kérdezik tőled Igazságosságom idejét, a napot és az órát! A Szeretet szeret téged.


http://ichtys.hu/index.php/84-2016-februar-13
 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Elsőszombat a Szent Anna réten

2016. 02. 06.
A Mennyei Atyát láttam, ahogyan a Világ Győzelmes Királynőjével beszélgetett és a következő párbeszédet hallottam: Mennyei Atya „Legszentebb leányom, atyai szívem megszakad teremtményeim miatt, akik nem látják a sátán csapdáját és könnyen a bűn rabságába kerülnek. Én mindenkit üdvözíteni akarok kivétel nélkül, mert szeretetem határtalan az emberek iránt. Minden eseményt, nehézséget és megpróbáltatást figyelemmel követek, hiszen magam alkottam a világot és az embert. Fiam szenvedései mély együttérzést ébresztenek bennem, és látva a bűn gyarapodását hamarosan közbelépek az emberiség életében, hogy lássák az igazságot és a teljes valóságot. A sátán a hazugság atyjaként az embereket a hazugság homályába vezeti, és olyan világot tár eléjük, ami nem azonos az Én világommal. Minden bizodalmamat az engesztelőkbe és a buzgó, állhatatos emberekbe vetem. Magyarország el van helyezve szívemben örökké, és nem fog onnan soha kitörlődni. Leányom, elérkezett az idő, hogy felemeljem országod népét, amely hasonló egy gyémánthoz, amit folyamatosan csiszolni és alakítani kell. Európában elterjedt a hitetlenség, és a kereszténység lassan elhalványul a sok idegen nép és vallások között. Magyarország most folyamatosan bizonyítja irántam való hűségét, ezért ezt a népet kijelölöm arra, hogy a népek között hirdesse az igazságot. Legyen az Én prófétám, aki által felhívásomat küldöm minden nemzetnek a bűnbánatra, megtérésre és az eljövendő büntetésre. A babiloni fogsághoz hasonló megpróbáltatás vár a kereszténységre. Minél többen megvallanak Engem, annál több kegyelem fog hullani hazátokra. Ha országotok vezetői kitartanak mellettem, akkor győzelmem veletek lesz az iszlámmal szemben.
A Szűzanya ezt mondta: „Atyám, az iszlám egyre nagyobb fenyegetést jelent Európának, és a keresztények életveszélyben vannak. A sötét hadsereg már bejutott Európa szívébe, és szomorúan látom, hogy csak kevesen ismerik fel az igazságot. Választottaid egyre jobban fogyatkoznak, kérlek, ne engedd, hogy közülük még többen elvesszenek.” Mennyei Atya: „A vértanúk érdemei által sokan meg fognak térni, és követni fogják Fiamat.”
Láttam, hogy a Mennyei Atya és a Szűzanya felhőkön leszállnak a Szent Anna rétre és figyelemmel kísérték a jelenlévők imádságát és a szentmisét. Isten maga elé szólította hazánk őrangyalát, akinek azt parancsolta, hogy egy aranyszínű pásztorbotot helyezzen a Szent Anna rétre, amelyen az Atya áldása van. Isten: „Ez a pásztorbot jelképezi az Én vezetésemet és gondviselésemet a magyar nép felé. Tetszésemet lelem állhatatosságotokban, és ígérem nektek, hogy jutalmatok nem marad el. Ne szomorkodjatok, hogy a kápolna még nem épült fel, mert Én kezembe vettem országotok sorsát, miután fokozatosan teljesítitek leányom és Fiam kérését (Szent Korona előtti felajánlás, leborulás). Ne feledjétek, hogy az Egyház ti vagytok, és ahol szentmisét bemutatnak, ott jelen van a Szentháromság! A templom jelzi az Én jelenlétemet, de mint anyagból készült házamat lerombolhatják. Lelketek legyen Fiam igazi tabernákuluma, mert ez az igazi életszentség titka. Áldozatkészségetekkel és imáitokkal elősegítitek az engesztelő férfi és női rend megalakulását és megerősödését. Most elsősorban e két rendért imádkozzatok, hogy az  Egyház által is teljes jóváhagyást nyerjenek. E két rend jelzi majd számotokra, hogy a kápolna hamarosan felépül, és Mennyei Édesanyátok eljön, hogy elfoglalja méltó helyét, ami egyedül őt illeti.” A Szűzanya a pásztorbot köré piros rózsákat tett, és azt mondta: „Ez a hely a két Szent Szív szeretetének gyümölcse. Gyermekeim, legyen igaz és tiszta a hitetek, reményetek és szeressétek egymást, és akkor minden lehetséges lesz számotokra! De ha az ellenkezőjét teszitek, tönkre teszitek mindazokat a gyümölcsöket, amelyek eddig a kegyelem által érlelődtek.”




A leborulva végzett imánk hatásai


2016. 02. 13, Szombat
Irgalmasság órája
Amikor leborulva imádkoztunk az Úr előtt láttam, hogy mások is csatlakoznak hozzánk. De felfigyeltem arra, hogy nemcsak magyarok voltak köztünk, hanem külföldiek is. Mennyei Atyánk a mindenség királyaként lehajolt hozzánk és azt mondta: „Mindazok, akik leborulnak Előttem – mert meghallották hívásomat –, boldogok lesznek a Földön és a Mennyben. A boldogság alatt nem a földi gazdagságot értem, és nem is a szenvedés megszűnését, ami a halál pillanatáig tart és tovább folytatódhat a túlvilágon. Boldogságotok Bennem rejlik, mert Én vagyok az örök élet és a szeretet forrása. Sokan nem tudják, hogy Fiam boldog volt a kereszten, különösen abban a percben, amikor kijelentette: Beteljesedett. Ti gyermekeim, leborulásotokkal átadjátok magatokat Nekem, hogy csakis Én legyek a szívetek királya és senki más. Amikor leborulva imádtok Engem, ne feledkezzetek meg arról, hogy nemcsak a testetekkel kell Előttem hódolnotok, hanem szívetekkel és értelmetekkel is. Az ember legnagyobb küzdelme az elmében zajlik, ami önmagában hordozza az akaratot is. Azt kívánom tőletek, hogy tanuljátok meg mit jelent meghalni az akaratotoknak. Fiam a legtökéletesebb példát mutatta nektek a Gecemáni kertben, amikor nem a saját akaratát tartotta szem előtt, hanem Atyja akaratát. Ezt a kegyelmet a számtalan imának és böjtnek köszönhette. Én örülök annak, amikor az ember hisz Bennem és akar Engem, de fájdalommal nézem, hogy teremtményem akarata sokszor gyönge és hamar áthajlik a bűn irányába. Bizony mondom nektek, hogy ebben az időben több időt szánjatok arra, hogy akaratotokon munkálkodjatok. A szó hamar elszáll, a cselekedet megmarad, míg az akarat végigkíséri egész földi és örök életeteket.”
A Mennyei Atya kezében egy fehér galambot és láttam, hogy az egy pillanat alatt fényes és tüzes lángnyelvekké változott. Ezeket a lángnyelveket az Atya odafújta azokra a városokra és falvakra, ahol az emberek gyakorolják az imádás e magas fokozatát. Az Úr így szólt: „Minél többen fognak leborulva imádni Engem, kiengesztelve a világ bálványimádását, amely súlyosan sérti Isteni szentségemet és méltóságomat, annál jobban fel fog az idő gyorsulni a ti javatokra és elküldöm Fiamat, hogy igazságosságával rendet teremtsen a Földön és az alvilágban. Hűséges gyermekeim lakóhelyein az Antikrisztus uralma nem fogja tudni teljesen megtörni az igaz istentiszteletet és imádatot. A gonosz lélek eszközei által sok borzalmas cselekedetet fog végbevinni, ám az enyéim nem fognak hitükben megrendülni, mert győzelmem velük van. Mert ahol az Én Szent Fiamat látom, ott jelen vagyok és világosságom a győzelem jeleként elűzi a démonokat.
Láttam az Antikrisztusnak emelt templomot és trónszéket, amit az emberek neki készítettek. Sokan hódoltak előtte, mert kezében tartotta a földi hatalmat minden gazdagsággal együtt. De Isten csak rövid ideig tűrte meg, mivel senki sem gyalázza meg olyan súlyosan az Úr nevét és templomát, mint ő.
Majd a leborulva végzett imádságunk alatt azt láttam, hogy Jézus kilép az Eucharisztiából és mindenkihez egyenként odament, megsimogatta a fejét, majd így szólt:
„Gyermekeim, el sem tudjátok képzelni, hogy milyen kedves Előttem a ti leborulásotok. Amikor a Szentháromságot imádjátok, a gonosz lelkek megbénulnak, és sok lélek kiszabadul a kezeikből. Ezek a lelkek megtérnek és megmenekülnek a kárhozattól. Ugye tudjátok, hogy a sátán kezdettől fogva napjaitokig arra szomjazik, hogy olyan lehessen, mint az Isten és elnyerje a neki járó imádatot. Ezt részben sikerült megvalósítania a világban. Én most tökéletessé akarom tenni imádásotokat, ezért egyesülök veletek emberségemben. Már nem ti imádjátok Atyámat, hanem Én bennetek. Ha igazán a kedvemben akartok járni, akkor kezeiteket tárjátok ki rövid időre, hogy testetek fölvegye a kereszt alakját, hiszen keresztem másik oldalán ti függtök ott. Ó, ha tudnátok, hogy a kereszt milyen félelmetes jel a bukott angyaloknak, akkor mindenben győzelmet arathatnátok. A győzelem alatt a kísértéseket értem, mert abban hamar el szoktatok bukni. Én a kereszten függök misztikusan a világ végezetéig, mert szent áldozatom örök és megismételhetetlen. Gyermekeim, sokszor megfeledkeztek megszentelt feszületetekre tekinteni megpróbáltatásaitok alatt. Higgyetek abban, hogy Én valóban ott vagyok a kereszten és vágyódom arra, hogy segítsek nektek. Keresztre feszített testemben szeretetem ereje tükröződik rátok, amikor szíveteket megnyitjátok előttem.  A szentek sok erőt merítettek keresztemből.”
Láttam olyan erős démonokat, akik más-más városok, falvak bálványai mögött álltak. Ilyen pl. a mágia, a boszorkányság, a vudu vallás stb. Jézus odament a démonokhoz és közben azt mondta nekünk: „Ne nézzetek hátra és ne legyetek kíváncsiak, mert szent az Én haragom, amellyel most megsemmisítem ezeket a bálványokat, amelyek súlyosan sértik Isteni méltóságomat és szentségemet.” A bukott angyalok vissza lettek űzve a pokolba és a bálványok megsemmisültek.

2016. február 13-án Jézus egy új üzenetet adott Vassulának:

Az Én békémet adom neked. Lejegyeznéd Szavaimat?
Igen, Uram…
Nehéz meghajlítani ezt a nemzedéket. Bűneiktől elgyengítve a Sátánba vetik bizalmukat, belé helyezik reményüket. Noha ott állok mindenki előtt, hogy lásson Engem, csak kevesen vesznek Rólam tudomást. Vezetőik kegyetlenné váltak, és sok nemzetre vár halál az ő kezük által. Mennyit sírtam már miattad, teremtés! Miattad, akinek az élete most a halál felé tart. Amikor majd a levegőben kitörő lángnyelvek nyaldossák lakosaidat, meg fogom kérdezni ezt a nemzedéket: hol találsz menedéket? Kinél? A Sátánnál? Az egódban és saját magadban?
Elérkezett Igazságosságom ideje, küszöbön áll e hitetlen nemzedék megbüntetése. Rendelkezéseimet szó szerint végre fogom hajtani. Amikor mennydörgést fogtok hallani, fületekben az Én Hangom fog dübörögni, és visszhangozni fog a Föld végső határáig. Akkor a világ és mindenki, aki benne él, hallani fogja az Igazságosság Hangját: a gonosz sok nemzetre hoz majd halált… a pusztulás minden várost elér.
Hallottátok, hogy Jahve Angyala városokon és nemzeteken fog áthaladni és mindenkit bűnbánatra fog hívni? Ezek a dolgok fognak megtörténni az elkövetkező napokban.
Ezért ti, akik beléptetek Udvaraimba, és hisztek kijelentéseimben, imádkozzatok, és ne rettegjetek vagy féljetek, de ti, akik végtelen éveken át kigúnyoltátok szavaimat nyelvetekkel támadva prófétáimat, ti vigyázzatok! Mert hazugságokkal igazoltátok a hazugságaitokat, az Én Szavaimat pedig valójában a saját sírotokba temettétek. Igen, ti kiforgattátok Szavaimat. Bűneitek azonban szakadékot támasztottak közöttünk. Az Igazságosság most nem lesz visszatartva. Bizony mondom nektek, keserűek lesznek azok a napjaitok, amikor szembeszállok veletek… imádkozzatok, és ne engedjétek, hogy lecsukódjon szemetek, és elaludjatok!
Így imádkozzatok:
„Jahve, én Istenem, engedd, hogy eljusson hozzád az imám!
Halld meg irgalmadat és segítségedet kérő kiáltásunkat!
Bocsáss meg azoknak, akik nem hisznek Benned, én Istenem,
és nem bíznak abban sem, hogy hatalmadban áll megmenteni minket.
Ne oltsd ki napjaink világosságát,
mely által egy pillanat alatt megsemmisülne a föld,
hanem Atyai Könyörületedben
szánj meg minket és bocsáss meg nekünk!
Ne engedd, hogy patakokban ontsa vérünket a gonosz lélek!
Bocsásd meg bűneinket, és tartsd vissza haragodat
emlékezvén gyengeségünkre.
Tartsd vissza pusztító angyalaidat,
és adj nekünk még egy esélyt, hogy bebizonyíthassuk,
méltók vagyunk Jóságodra.
Beléd helyezem bizalmamat. Ámen.”
Milyen örömmel fogom fogadni ezt az imát! Ez az ima, könyörületre fog indítani Engem! Leányom, megáldom mindazokat, akik szívből imádkozzák majd ezt az imát. Hadd hallják ezt a próféciát: „a napot és az órát egyedül Én tudom, a ti Istenetek”. Ezt fogod mondani azoknak, akik majd kérdezik tőled Igazságosságom idejét, a napot és az órát! A Szeretet szeret téged.

Ez az üzenet fent van már a honlapon is!
http://www.ichtys.hu/index.php/legujabb-uzenetek
Eredeti nyelven pedig itt olvashatjátok! 

Aleppó érseke felháborodott a francia főpapság politikai korrektségén

Jean-Clément Jeanbart, az aleppói melkita görögkatolikus érsek egy interjú során ostorozta a francia püspököket és érsekeket azért, mert jobban ragaszkodnak a politikai korrektséghez, mint az igazsághoz. A főpap a francia Boulevard Voltaire lapnak adott interjújában részletesen lefestette azt is, mit éltek túl Aleppó lakosai az elmúlt időszakban, az iszlamista rémuralom alatt.
„Az európai média szünet nélkül igyekszik elhallgattatni azokat, akik szenvednek Szíriában, sőt, olyan információkkal legitimálják azt, ami a hazánkban történik, melyek eredetiségének, hitelességének soha nem néznek utána” – mutatott rá az egyik alapvető problémára Jeanbart, megnevezve például a londoni(!) székhelyű Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központját, mely a szír „ellenzék” kezén van, s mely a nyugati médiumok legfőbb forrása.
„Meg kell értenie mindenkinek, hogy az Iszlám Állam és a szír kormány közül egyértelműen a másodikat választjuk. Igen, vannak elítélhető cselekedetei a kormányzatnak, de Nyugaton soha senki nem próbálta ezt  a kérdést objektív módon szemlélni.” – vádolta meg az újságírókat az érsek.
Szerinte a Nyugat nem hajlandó befejezni a ferdítést és félretájékoztatást, melyek során a „mérsékelt” ellenzék valójában minden emberi jogot sárba tipró, a keresztény, síita alavita és jazidi kisebbségeket üldöző és brutálisan bántalmazó milíciáit mosdatja, míg minden rosszal Assad kormányát vádolja meg.
„Bashar al-Assadnak számos hibája van, de a Nyugatnak realizálnia kell végre, hogy számtalan jó dolgot is elhozott az országába.” – magyarázta. – „Az iskolák ingyenesek, a kórházi ellátás úgyszintén, a templomok és mecsetek adómentesen működhetnek – őszintén, mely más kormány hozott ilyen intézkedéseket a régióban? Emlékezni kell arra is, hogy nem csak ezekért támogatjuk a kormányzatot, hanem azért is, mert félünk, ugyanis tudjuk, hogy ha a szunniták győznének, és teokráciát hoznának létre, megfosztanának minket még attól a jogunktól is, hogy a saját hazánkban élhessünk.”
Arra a kérdésre, hogy ezt kifejtette-e a francia hatóságoknak is, annyit válaszolt: „Persze, megpróbáltam mindezt elmondani a francia hatóságoknak is, de mondja, mégis mit várhatunk egy Laurent Fabiustól, aki azt hiszi, hogy ő az Atyaúristen, és joga van eldönteni, ki éljen ezen a Földön és ki ne?” (Laurent Fabius Franciaország külügyminisztere, aki egy alkalommal kijelentette, hogy Assad „nem érdemli meg, hogy ezen a földön éljen.” – erre a kijelentésre reagált itt az érsek)
„Lehetséges, hogy Franciaország – melyet én annyira szeretek, és melyben pont a szíriai vallásszabadságnak köszönhetően tanulhattam – ennyit változott? Lehetséges, hogy az ország annyira beleszeretett a pénzbe, hogy elfelejtette érte azokat az értékeket, melyet valaha oly erősen védett?” – fakadt ki keserűen Jeanbart.
Amikor a francia egyházi vezetőkről kérdezték Aleppó érsekét, nem kis haraggal a szívében így nyilatkozott: „A francia egyházi vezetők kongresszusa megbízott volna bennünk, ha jobban lett volna informálva. Hogy lehetséges, hogy a püspökeitek éppen úgy némák maradnak, ha rólunk van szó, ahogy a napilapjaitok? Azért, mert a püspökök is olyanok, mint ti – a politikai korrektség jegyében nevelkedtek. Azonban Jézus soha nem volt politikailag korrekt, hanem politikailag igazságos!
„A püspökök felelőssége a tanítás, hogy az igazság terjesztésére használják hatalmukat. Miért félnek akkor hát beszélni? Természetes, hogy lennének, akik ezért támadnák őket, de ezzel kapnának egy esélyt arra, hogy megvédjék magukat és megvédjék az igazságot. Emlékeznünk kell arra, hogy a csend sok esetben megalkuvást, egyetértést jelent.”
Az érsek kritizálta a Nyugat migrációs politikáját is.
„A nyugati kormányok szolgai módon védelmezik az egoizmust és az érdekeket, és végül ez fogja országaikat pusztulásba dönteni. Nyissátok már fel a szemeiteket, nem látjátok, hogy mi történt Párizsban?!” – fakadt ki az egyházi vezető, mielőtt összefoglalta a véleményét: „Abban kell nekünk segítsetek, hogy szabadon élhessünk a saját hazánkban! (…) Nem ülhetek ölbe tett kézzel, hagyva, hogy egy kétezer éves egyház megsemmisüljön. Inkább választom a halált, mint hogy ezt lássam.”
Orientalista.hu – Crusader

Az irgalmasság testi cselekedetei: 7. a halottakat eltemetn

Igaz Élet Istenben Vassula Ryden: Beszélgetések Jézussal

A napot és az órát egyedül Én tudom, a ti Istenetek
2016. február 13.

Az Én békémet adom neked. Lejegyeznéd Szavaimat?
Igen, Uram…
Nehéz meghajlítani ezt a nemzedéket. Bűneiktől legyengítve a Sátánba vetik bizalmukat, belé helyezik reményüket. Noha ott állok mindenki előtt, hogy lásson Engem, csak kevesen vesznek Rólam tudomást. Vezetőik kegyetlenné váltak, és sok nemzetre vár halál az ő kezük által. Mennyit sírtam már miattad, teremtés! Miattad, akinek élete most a halál felé tart. Amikor majd a levegőben kitörő lángnyelvek nyaldossák lakosaidat, meg fogom kérdezni ezt a nemzedéket: hol találsz menedéket? Kinél? A Sátánnál? Az egódban és saját magadban?
Elérkezett Igazságosságom ideje, küszöbön áll e hitetlen nemzedék megbüntetése. Rendelkezéseimet szó szerint végre fogom hajtani. Amikor mennydörgést fogtok hallani, fületekben az Én Hangom fog dübörögni, és visszhangozni fog a Föld végső határáig. Akkor a világ és mindenki, aki benne él, hallani fogja az Igazságosság Hangját: a gonosz sok nemzetre hoz majd halált… a pusztulás minden várost elér.
Hallottátok, hogy Jahve Angyala városokon és nemzeteken fog áthaladni és mindenkit bűnbánatra fog hívni? Ezek a dolgok fognak megtörténni az elkövetkezendő napokban.
Ezért ti, akik beléptetek Udvaraimba, és hisztek kijelentéseimben, imádkozzatok, és ne rettegjetek vagy féljetek, de ti, akik számtalan éven át gúnyoltátok kijelentéseimet nyelvetekkel támadva prófétáimat, ti vigyázzatok! Mert hazugságokkal igazoltátok hazugságaitokat, az Én Szavaimat pedig valójában a saját sírotokba temettétek. Igen, ti kiforgattátok Szavaimat. Bűneitek azonban szakadékot támasztottak közöttünk. Az Igazságosság most nem lesz visszatartva. Bizony mondom nektek, keserűek lesznek azok a napjaitok, amikor szembeszállok veletek… imádkozzatok, és ne engedjétek, hogy lecsukódjon szemetek, és elaludjatok!
Így imádkozzatok:
„Jahve, én Istenem, add, hogy eljusson hozzád az imám!
Halld meg irgalmadat és segítségedet kérő kiáltásunkat!
Bocsáss meg azoknak, akik nem hisznek Benned, én Istenem,
és nem bíznak abban sem, hogy hatalmadban áll megmenteni minket.
Ne oltsd ki napjaink világosságát,
ami nélkül egy pillanat alatt megsemmisülne a föld,
hanem Atyai Könyörületedben
szánj meg minket és bocsáss meg nekünk!
Ne engedd, hogy patakokban ontsa vérünket a gonosz lélek!
Bocsásd meg bűneinket, és tartsd vissza haragodat
emlékezvén gyengeségünkre.
Tartsd vissza pusztító angyalaidat,
és adj nekünk még egy esélyt, hogy bebizonyíthassuk,
méltók vagyunk Jóságodra.
Beléd helyezem bizalmamat. Ámen.”

Milyen örömmel fogom fogadni ezt az imát! Ez az ima, könyörületre fog indítani Engem! Leányom, megáldom mindazokat, akik szívből imádkozzák majd ezt az imát. Hadd hallják ezt a próféciát: „a napot és az órát egyedül Én tudom, a ti Istenetek”. Ezt fogod mondani azoknak, akik majd kérdezik tőled Igazságosságom idejét, a napot és az órát! A Szeretet szeret téged.