2016. március 1., kedd

Germán tanterv!-avagy milyen is legyen Bundesmutti Európája?

A németországi Stuttgartban vasárnap besokalltak a Bundesmutti megkívántjai miatt amúgy is már háborgó németek. Újabb deviáns intézkedéssel borzolta a LIBERÁLIS NÉMET HATALOM mostanság már eléggé megviselt idegzetüket.
Hírül vették ugyanis, hogy új tantervet készül elfogadni a tartományi oktatási kormányzat, amelyben szegmensként kívánják a multikulti mellé beemelni a szexuális deviancia dicsőítését!
Közérthetőbben: tananyagi szintre kívánják emelni a “másság” megismertetését a gyerekekkel. Mint elfogadandó és jó dolgot. Fölvilágosítani a nebulókat arról, hogy a házasság az nem csak egy férfi és egy nő közötti kötelék, hanem létezhet az bizony azonos neműek között is, TÁRSADALMILAG ELISMERT ÉS TISZTELENDŐ MÓDON!
stut
A terv meglehetősen kiverte a biztosítékot a “konzervatív” gondolkodású stuttgartiak körében. Akik úgy gondolták, hogy csoportosan fejezik ki nemtetszésüket a ratyizmus iskolákban való tanítása miatt.
De a tanterv ötletén fellelkesült “mások” is menetet szerveztek. Örömmenetet az elgondolás dicsőítésére.
Stuttgart nem egy aprócska kis bokortanya Németországban, de a város méretei dacára sem lehetett elkerülni a két tábor alkalmi randíját.
A randin aztán előkerült egy már réginek is nevezhető “konzervatív” sérelem, a muszlim migránsinvázió! Amit viszont az ún. LMBT aktivisták ugyancsak üdvösnek tartanak.
Így aztán nem is csoda, ha “vita” kerekedett vasárnap a “konzervatívok” és az LMBT aktivisták között.
stu
A Germán Vezérlotyó sikeresen ugrasztja össze a németeket ezen a téren is.
http://www.balrad.com/2016/03/01/german-tanterv-avagy-milyen-is-legyen-bundesmutti-europaja/