2012. szeptember 27., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"


Szűz Mária: Hamarosan nagy változások kezdődnek a világban

2012. szeptember 26. szerda; 16.40
Gyermekem, hamarosan nagy változások kezdődnek a világban.
Itt az idő, hogy az Üdvösség terve bevezetésre kerüljön minden nemzetet átívelően, az emberek szívében.
Oly sok ember fog megrendülni annak Igazságától, hogy honnan is származnak, és hogyan kell Isten Szemében megmenteniük magukat.
Isten gyermekei olyannyira felkészületlenek ezekre a nagy eseményekre. Isten – valamennyi Gyermeke iránti – Szeretete miatt kaptok figyelmeztetést.
Ha figyelmen kívül hagyjátok ezeket a figyelmeztető jeleket, a saját felelősségetekre, ha kinevetitek vagy kigúnyoljátok ezeket az Isteni Beavatkozásokat, melyek azért következnek be, hogy az emberek szívét Isten Szívéhez vigyék, akkor szenvedni fogtok.
Gyermekek, mindig legyetek éberek. A Mennybéli jelek és az Isteni Beavatkozás csodája napról napra közeledik.
Imádkozzatok, hogy megkapjátok a Kegyelmeket, hogy megnyissátok szíveteket, szeretett Fiam, Jézus Krisztus Nagy Irgalmasságára.
Minden út megnyílik Isten gyermekeinek visszacsalogatására, az Ő Szent Szívének menedékébe.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja


A bűnt addig lehet megbocsátani, ameddig éltek. A halál után már nem.

2012. szeptember 26., szerda, 22:12
Drága szeretett leányom, megengedem neked ezt az intenzív fizikai szenvedést, hogy ma még több lélek megmenekülhessen. Ajánld fel ezt a fájdalmat azokért a kiválasztott lelkekért, akiknek megmentésében segítened kell Nekem. Ez a fájdalom nem fog sokáig tartani, de ha megkönnyebbülsz majd, tudnod kell, hogy sok lélek menekült meg a Pokol tűzétől, és most a Tisztítótűzben vannak, megtisztulásukra várva.
Mint ön-felajánlott lélek, el kell fogadnod, hogy Én megengedhetem számodra a szenvedés pillanatait, hogy segíts Isten gyermekei lelkének megmentésében. Egy nap majd találkozni fogsz ezekkel a lelkekkel, és akkor meg fogod érteni, hogy ez mennyi boldogságot hoz Atyámnak. Tudnod kell, hogy amikor szenvedsz, akkor Én is veled együtt szenvedek, hogy enyhítsem fájdalmadat. Te nem vagy egyedül. Amikor azt érzed, hogy nem tudsz lélegzetet venni, akkor ez ugyanaz a fulladás érzése, melyet azok a lelkek éreznek, akik a halál után a Pokol füstjével szembesülnek.
Bárcsak ismernék az emberek a halál utáni élet Igazságát. Miután a lélek elhagyja a testet, függetlenül attól, hogy a Kegyelem Állapotában van, vagy sem, akkor a Sátán, a csábítás erejével kínozza azt. Ő még akkor is azzal próbálkozik, hogy magához vonzza a lelkeket. Nagyon fontos az ima az ilyen lelkekért.
Én a lelkeket Világosságom felé vonzom. De csak azok tudnak ellenállni Irgalmasságom Fénye erejének, akik a Kegyelem Állapotában vannak. Ha nem tiszta a lelkük, akkor azt a Tisztítótűzben kell megtisztítani.
A tisztítótűzben, leányom, sok színt létezik, és az elkövetett bűnöktől függően a lélek eltelik a Szentlélek tisztító Tűzével.
A Tisztítótűz fájdalmas a lelkek számára, és azok, akiknek ott bizonyos időt el kell tölteniük, testi fájdalomként érzik azt, mintha még élők lennének.
Senki ne becsülje alá az áldozatokat, melyekre szükség van, hogy a lelkét olyan állapotban tartsa, mely méltó Atyám Királyságára.
Atyám minden gyermekét szereti, de a lelkeknek ki kell érdemelniük azt a jogot, hogy alkalmasak legyenek belépni Atyám Királyságába. Ahhoz, hogy méltók lehessenek, meg kell váltaniuk magukat az Én Szememben, ameddig még életben vannak. Nekik őszinte szívvel kell vezekelniük bűneikért.
A bűnös, még a halál időpontjában is igénybe veheti Nagy Irgalmasságomat, kérve Engem, hogy a bűneit bocsássam meg. Én megragadom majd őt és Karjaimba veszem. Majd elárasztom Irgalmasságommal, és azután kézen fogva vezetem be a Paradicsom Kapuján.
A bűnt addig lehet megbocsátani, ameddig éltek. A halál után már nem.

Jézusotok