2014. október 7., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: Hamarosan milliók fogják megdönteni Isten Törvényeit





2014. október 6. hétfő, 13:55

Drága gyermekeim, az Isten által meghatározott Tízparancsolatot soha nem szabad átírni, mert az szentségtörés lenne. Az ember soha nem hamisíthatja meg az Igét, de eljön a nap, amikor Isten Haragja le fog sújtani az emberiségre, amikor az ember úgy ítéli meg, hogy a Tízparancsolat téves. Amikor ez megtörténik, tudnotok kell, hogy Isten Igéjét többé már nem fogják tisztelni, az emberiség pedig súlyos tévedésbe lesz vezetve.

Nincs olyan ember, sem felszentelt szolga, akinek megadatott volna az a hatalom, hogy megdöntse a Tízparancsolatot, vagy Isten Igéjét. Semmiféle kifogás nem hozható fel az Isten Igéje Igazságának a tagadására. Hamarosan milliók fogják megdönteni Isten Törvényeit. Aztán mindazokat, akik ennek eredményeként tévedésbe esnek, el fogja vakítani a sötétség. A Szentlélek nem tudja megvilágítani azokat, akik tagadják az Igét, vagy akik elnézik a bűnt. Amikor a Szentlélek már többé nincs jelen, és amikor az Igét átalakítják, hogy az megfeleljen az ember önző igényeinek, akkor az új törvények már semmit sem fognak jelenteni Isten Szemében.

Isten ellenségei gyorsan fognak lépni, hogy megdöntsék az Igazságot, Fiam Egyháza pedig ketté lesz szakítva. Azokat, akik rendíthetetlenül védik az Igazságot, átkozni fogják, amikor az Igazságról fognak beszélni. Azokat, akik súlyosan káromkodnak, és azt, mint Igazságot jelentik ki, meg fogják tapsolni. A gonosz szelleme a félrevezetettek lelkébe fogja magát befészkelni, és így sok lélek el fog veszni. Ők képtelenek lesznek Fiam Színe előtt megjelenni, és mivel nem hajlandók elismerni az Igazságot, mely Isten Kegyelme által adatott nekik, azt fogják magukról állítani, hogy ők tökéletesek.

Hamarosan azt fogják kijelenteni, hogy Isten minden bűnössel szemben irgalmas, független attól, hogy mivel bántják meg Őt. Ez igaz, de amikor mindenféle utálatossággal és eretnekséggel Színe elé hozakodván, megbántják Őt, majd pedig kijelentik, hogy ezt Isten elfogadja, akkor Ő undorral fog elfordulni tőlük.

Az ember annyira el fog telni a saját vágyaival, hogy azt fogja kijelenteni a törvénybe ütköző cselekedetekről – csakhogy alkalmazkodni tudjon bűnös életéhez -, hogy azok kívánatosak Isten Szemében. Ezek más szóval hazugságok. És ha ezeket Isten oltára előtt bemerik mutatni, akkor ezek a lelkek ki lesznek dobva. Amennyiben megengeditek, hogy súlyos tévedésbe vezessenek benneteket, akkor nagy veszélynek teszitek ki a lelketeket.

Arra kérlek benneteket, hogy annyiszor mondjátok el a Tízparancsolatot, amilyen gyakran csak lehet. Ezáltal tudni fogjátok, hogy mi az elvárás veletek szemben, hogy valóban Istent szolgáljátok.


Szeretett Édesanyátok,


Az Üdvösség Anyja