2013. szeptember 4., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A (földi) életetek csak egy múló pillanat a teljes életetekhez képest. Ti száműzetésben vagytok.

2013. szeptember 3. kedd, 16:45
Drága szeretett leányom, legnagyobb vágyam, hogy a világ minden táján megszólítsam az embereket – akik kitöröltek Engem az életükből -, hogy jöjjenek vissza Hozzám. Sok lélek, akiket az a gondolat vezet, hogy Isten valójában nem létezik, úgy döntött, hogy elfelejt Engem, szeretett Jézusukat. Nyugtalankodom ezekért a szegény összezavarodott emberekért, mert Én nagyon szeretem őket és hiányolom társaságukat.
Ha már elvándoroltatok Tőlem, és nehéznek találjátok összeegyeztetni egy rohanó modern világról alkotott nézeteiteket a Belém, Jézus Krisztusba vetett egyszerű hittel, akkor hadd segítsek nektek megérteni. Ti a bűn miatt szakadtatok el Tőlem. Amikor a bűn megrontja a lelketeket, akkor egy sötétség leereszkedik rá, és ez megnehezíti számára, hogy elfogadja Isten Fényét. Amikor ez megtörténik, a szívetek megkeményedik. És ilyenkor kapcsolódik be az értelmetek is, és ekkor van az, amikor tévesen azt hiszitek, hogy Isten nem Létezhet, mert a logika azt diktálja, hogy az Ő létezése lehetetlen.
A (földi) életetek csak egy múló pillanat a teljes életetekhez képest. Ti száműzetésben vagytok. Az Igazság a jövőben rejlik, amikor végre hazatérhettek Istenhez, a ti természetes állapototokba. Én megértem, hogy milyen nehéz sok embernek közel maradnia Hozzám, mivel nagyon sok zavaró tényezővel, kísértéssel és sötétséggel kell szembenéznie a Földön.
Amikor úgy találjátok, képtelenek vagytok érezni a Jelenlétemet vagy Szeretetemet, azt szeretném, ha elmondanátok a Keresztes Imahadjárat ezen imáját (119): Hogy érezzem Isten Szeretetét
Segíts nekem, Jézusom, mert nagyon össze vagyok zavarodva.
Nem akar a szívem megnyílni Neked.
Szemeim nem képesek látni Téged.
Elmém bezárul Előtted.
Ajkaim nem képesek vigasztaló szavakat mondani Számodra.
Lelkemet elborította a sötétség.
Kérlek, könyörülj rajtam, szegény bűnösön.
Jelenléted nélkül tehetetlen vagyok.
Tölts el engem Kegyelmeiddel, hogy legyen bátorságom Feléd nyújtani kezemet, könyörögve Irgalmadért.
Segíts nekem, elveszett tanítványodnak, aki szeret Téged, de aki szívében már többé nem érzi a szeretet felpezsdülését, hogy legyen képes látni és elfogadni az Igazságot. Ámen.
Nem könnyű Velem egységben lenni. Nektek ki kell tartanotok addig, míg végre érzitek Jelenlétemet a szívetekben. Hívjatok Engem és Én futni fogok, és átölelem szegény, nyomorult lelketeket, vezetni foglak és örök üdvösségetekre viszlek benneteket. Nem számít, hogy mit tettetek, soha ne féljetek hívni Engem. Én minden bűnösnek válaszolni fogok, nem számít, hogy ők kicsodák. Egyikőtök sincs közületek a bűn foltja nélkül. Várom hívásotokat.
Jézusotok

Sátánisták háborúja

A sátánista USA és csatlósai újra gyilkolni, rombolni készülnek egy olyan országban, mely nekik soha nem ártott. Tízezrek, gyermekek, nők, öregek, férfiak esnek majd áldozatául egy hazug okra hivatkozva kirobbantott, újragyarmatosító háborúnak. Zsoldosaik kudarcot vallottak, a nép kitartott a vezetői mellett és erősödik az idegen gyilkosok elleni népharag.
A kormánycsapatok lassan felőrlik az USA kannibáljait, és ezért minden nemzetközi normát felrúgva a beavatkozás mellett döntött Obama, a kenyai pávián. A világ népei azonban már nem hisznek a cionista USA-nak, az egész földkerekség minden pontján tiltakoznak a tömeggyilkosság ellen. Ez a háború végleg széttépi azt a hazug nimbuszt, melynek létrehozása hosszú időbe és rengeteg pénzbe került. A "Szabad Nyugat" ma már csak annyit jelent, hogy ott mindent szabad, ami természetellenes, tehát bűnös, és semmit, ami természetes. Ez a vegytiszta sátánizmus.
Új tűzkohót szít a tőkés nyugat,
Új háborúra uszít, bujtogat.
Kassai Ferenc