2022. október 13., csütörtök

Michel Rodrigue ~ Misztikus pap/Kanada látomása

 

Majd jön a Figyelmeztetés. Láttam ezt. A csillagok, a nap és a hold nem fog ragyogni. Minden fekete lesz. Hirtelen a mennyekben Jézus jele jelenik meg, és megvilágítja az eget és a világot. Nem az Ő szenvedésében, hanem dicsőségében lesz a kereszten. Mögötte halvány fényben megjelenik majd az Atya, az Igaz Isten arca. Lesz belőle valami, biztosíthatlak.
Jézus kezében, lábában és oldalában lévő sebeiből a szeretet és irgalom fényes sugarai hullnak az egész Földre, és minden megáll. Ha repülőn ülsz, megáll. Ha autóban ülsz, ne aggódj, megáll az autó. Ha azt kérdezed, "Hogy lehet ez? ” Azt fogom mondani: „Isten az Isten. Ő a mindenható Atya, Mennynek és Földnek teremtője. Ha ő tette ki Michel atyát az univerzumba, mint egy porszemet, szerinted nem tudja megállítani az anyagot? Hiszed, hogy a kisrepülőgéped zavarni fogja Őt? Nem. Ezt mondta nekem Isten, de olyanokat is mondott másoknak, mint Garabandalnál, amiben Szent Pio hitt.
Idővel minden rendbe jön, és a Szentlélek lángja minden lelkiismeretet megvilágít a Földön. Jézus sebeiből ragyogó sugarai áthatolnak minden szívet, mint a tűz nyelve, és úgy látjuk magunkat, mintha tükör lenne magunk előtt. Látni fogjuk a lelkünket, hogy milyen értékesek az Atyának, és feltárul előttünk az egyes emberekben lévő gonoszság. Jézus Krisztus feltámadása óta az egyik legnagyobb jel lesz a világnak.
Amikor XXIII. János pápa a II. Vatikánért imádkozott, hogy jöjjön egy új pünkösd és megújuljon az emberiség, nemcsak azért imádkozott az Egyházért, mert az Egyház már megkapta a pünkösdjét. Pünkösdöt kért az egész emberiség számára. És ez fog történni. Jézus válaszolni fog XXIII. János pápa imájára.
A megvilágosodás mintegy tizenöt percig tart, és ebben a kegyes előítéletben mindenki azonnal látni fogja, hova mennének, ha éppen akkor halnának meg: Mennyország, purgatórium, vagy pokol. De a látásnál többet fognak érezni bűnük fájdalmai miatt. Aki a purgatóriumba menne, látni és érezni fogja bűne és megtisztulás fájdalmait. Fel fogják ismerni a hibáikat, és tudni fogják, mit kell kijavítaniuk magukban. Azok számára, akik Jézushoz nagyon közel állnak, meglátják, min kell változtatniuk ahhoz, hogy teljes egységben élhessenek Vele,
Az Atya azt akarja, hogy hirdessem, hogy nem kell félned. Aki hisz Istenben, annak ez egy szeretetteljes nap lesz, áldott nap. Látni fogod, mit kell kijavítanod ahhoz, hogy többet teljesíts az Ő akaratából, hogy alárendeltebb legyél annak a kegyelemnek, amelyet a földi küldetésedhez adni kíván neked.
Aki a pokolra jutna, megég. A testük nem pusztul el, de pontosan érezni fogják, milyen a pokol, mert már ott vannak. Már csak az érzés hiányzott. Meg fogják tapasztalni az ördög veréseit, és sokan nem élik túl nagy bűnük miatt, biztosíthatlak. De áldás lesz számukra, mert bocsánatot fognak kérni. Ez lesz a megváltásuk.
Sokan nem értik Máté evangéliumának 24. fejezetét:
Azoknak a napoknak a nyomorúsága után azonnal elsötétedik a nap, és a hold nem adja fényét, és a csillagok lehullanak az égről, és megrendülnek az ég ereje. És akkor megjelenik az Emberfiának jele a mennyben, és gyászolni fog a föld minden törzse, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőin hatalommal és nagy dicsőséggel. És kiküldi angyalait trombitaszövéssel, és összegyűjtik választottjait a négy széltől, az ég egyik végétől a másikig. (Máté 24: 29-31)
A gyász akkor lesz, amikor az emberek megtapasztalják kudarcaikat és bűnük fájdalmát. Nyíltan fogják kifejezni bűnbánatukat, nem tudva a környezetükről, mert annyira elmerülnek majd az élményben és félnek, mint Fatimában, amikor táncolni kezdett a nap, és 100.000 térdre borult és gyóntatott ember felé zuhant a bűneik nyilvánosan, félnek a haláltól.

 


Helyzetjelentés az ökumenéről. Vagy valami másról?

 

Együtt imádkozott a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnökével és a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspökével a békéért. A kurír beszámolója helyzetkép az ökumené előrehaladásáról – és valami másról.

Az eseményről készített képeken a püspökök az oltár mögé állva imádkoznak együtt. Az oltár a jól ismert “neokonzervatív” katolikus liturgikus felfogás szerint elrendezett: egyik oldalon a két gyertya, másik oldalon a könyv, középen a hívek felé fordított feszület. Ezt ismerjük, nem?

Csakhogy ez nem egy katolikus templomban készült, hanem az evangélikus püspökség kápolnájában. Az evangélikusok tehát osztoznak az uralkodó katolikus “liturgikus” érzékben. Vagy mégsem?

Mit is látunk a képen a Luther-asztal előtt? Térdeplőket! A valóságos jelenlétben nem hívő lutheránusok térden részesülnek az úrvacsorában!

Lehet, hogy nem is ők osztoznak a katolikus liturgikus érzékben, hanem a “katolikusok” az övékében?

Az egyedüli különbség az, hogy a mi püspökeink és papjaink sokkal következetesebbek: ők már rég eltávolították az Eucharisztia mibenlétéről vallott protestáns felfogásuknak ellentmondó térdeplőket.


https://invocabo.wordpress.com/2022/10/13/helyzetjelentes-az-okumenerol/

Szent Mihály arkangyal A latin-amerikai misztikusnak, Lorénának

 

2022. október 12. - Szent Mihály arkangyal A latin-amerikai misztikusnak, Lorénának - "Hűséges katonáimat én és Szent Gábriel és Szent Rafael arkangyalok választottuk ki. Küldetésüket ebben a háborúban a FIGYELMEZTETÉS napján fogják bejelenteni...".
egy lélek



SÜRGŐS ÜZENET SZENT MIHÁLY ARKANGYALTÓL LORÉNÁNAK
2022. október 12.

Kedves Hűséges Maradék!

MINDEN elkezdődik, de előbb ezen az Üzeneten keresztül arra szeretnélek kérni benneteket, hogy tanuljatok meg az Isteni Akaratban ÉLNI, hogy az Ítélet a Figyelmeztetésben NE LEGYEN olyan súlyos,  NINCS TÖBB IDEJE!!!

Az Irgalmasság cselekedeteit kell végeznetek, mivel ezek által a HIBÁK sokasága csökken, ezekben az utolsó napokban, mielőtt minden elkezdődik, tegyetek sok imát, ami INDULÁSOKAT ad nektek, és látogassátok minél többet az Oltáriszentséget, hogy Istent imádjátok. Mert Őt nagyon bántja/zavarja MINDEN, ami a világban történik; és Ő el fogja engedni az Ő JOGOS BÜNTETÉSÉT mert ez szükséges az Ő Fiának, mint Júda törzsének Oroszlánjának hamarosan bekövetkező Visszatéréséhez.

Hűséges maradék, az Én zászlóaljam készen áll a csatára!!!

Hűséges Katonáimat én és Szent Gábriel és Szent Rafael arkangyalok választottuk ki. Az ő Küldetésüket ebben a Háborúban a NAGYFIGYELMEZTETÉS napján fogják kihirdetni, Harcos Szívembe ágyazva hordozom őket, és Nevük az Áldozat és a Bűnbánat által jelenik meg Seregemben, mert Jó Katonák, akik hajlandóak életüket adni az én Uram Jézus Krisztusért.

Bátorság Zászlóalj, a Véres Csata hamarosan elkezdődik!!!

Minden Katonámat egyenként fogom hívni a NAGYFIGYELMEZTETÉS napján, hogy átadjam nekik Fegyvereiket és Páncéljukat a Csatára.

MINDEN készen áll, és az Angyalok, akiknek parancsot adok, készen állnak, hogy megvédjék Isten Népét MINDEN CSAPÁSTÓL.

A Lezártakat már MEGJELÖLTÉK, hogy az én Uram Jézus Krisztushoz tartoznak, és az én Uram Jézus Krisztus és a Guadalupei Szűz Mária serege készen áll arra, hogy a NAGYFIGYELMEZTETÉS napján megmutassák magukat.

Ha úgy érzed, hogy NEM adtál meg MINDENT, amit a Mennyország kért a felkészülésedhez, az ALÁZATOSSÁG CSELEKEDETÉVEL, adj át MINDENT Istennek, és ÉLJ ezen a napon és mindazokon, amelyek az ISTENI AKARATBAN jönnek, és ez lesz a legszebb és legértékesebb ajándék, amit az Atya Istennek adhatsz.

Az Isteni Akaratban élni, szélesre fogja nyitni számotokra a Mennyország kapuit, tegyétek ezt ettől a pillanattól kezdve, adjátok át életeteknek ezt a pillanatát az Örök Istennek, hogy Ő Örök Élettel jutalmazzon meg benneteket.

Nagyon kevés idő van hátra, készüljetek fel Jó Gyónással és Böjtöléssel, itt az ideje, hogy Hűséges emberek legyetek és hajlandóak legyetek EGÉSZ LÉNYETEKET odaadni ISTENNEK, hogy Ő az Ő Királyságának részévé tegyen benneteket az Ő Örök Lakhelyén, ahol MINDEN a Szeretet, és boldogságban és Örömben éltek.

Sokan közületek meg fogtok halni, másoknak pedig lehetőségük lesz arra, hogy az Új Égre és Földre menjenek fehérített tunikátokkal, a FONTOS dolog a Lelketek Megváltása.

SOKAT IMÁDKOZZATOK  A BŰNÖSEKÉRT, mivel ők nem képesek önmagukat megmenteni, de ha imádkoztok értük, talán a Kegyelem Szikrája beléphet a Szívükbe, és BŰNBÁNATOT érezhetnek, és a Lelkük megmenekül.

Hadseregem,  ÁLLJ KÉSZEN  A CSATÁRA!!!

A jelek már adottak, készen álltok és a helyeteken vagytok, hogy a Harsonák hangjára minden elkezdődik, meghívlak benneteket, hogy tegyétek meg az utolsó erőfeszítéseteket, hogy hamarosan sokan közületek számot adtok majd Isten Bírósága előtt.

KÉSZÜLJETEK  fel egy jó halálra, hogy a Mennyország vár rátok.

FEL A FEJJEL A ZÁSZLÓALJAM, SZÜKSÉGEM VAN RÁTOK, HOGY MINDANNYIAN KÉSZEN ÁLLJATOK A CSATÁRA!!!!

KI OLYAN, MINT AZ ISTEN? SENKI SEM OLYAN, MINT  AZ ISTEN!!!

LÁSD MÉG:

PDF Letöltés: MaryRefugeOfSouls: Lorena üzenetei, 2015-2021) - A követendő út - Szent Mihály arkangyal serege // Descargar PDF: Colección en español (Mensajes de Lorena, 2015-2021) - El camino a seguir - Ejército de San Miguel Arcángel

ANGOL: BOLDOGSÁGOS SZŰZ MÁRIA - A KAMARÁK ÉS AZ ÚT A SZENTSÉGRE (LORENA ÜZENETEI) (PDF, 17 oldal)
https://maryrefugeofholylove.files.wordpress.com/2021/12/blessed-virgin-mary-the-chambers-and-a-way-to-holiness-lorena-english-pdf.pdf

ANGOL: A KÉT VÁLLALKOZÓ ÉS A 144.000 ELZÁRT VÁLASZTOTT (LORENA ÜZENETEI) (PDF, 5 oldal)
https:// maryrefugeofholylove.files.wordpress.com/2021/12/the-two-witnesses-and-the-144000-sealed-chosen-ones-lorenas-messages-pdf.pdf