2013. május 26., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Ezek az Üzenetek lesznek az utolsók, melyek a Nagy Nap előtt adatnak nektek, amikor Ítélni jövök


2013. május 25. szombat 21:49
Drága szeretett leányom, azon próféták fájdalma, akik előtted jöttek, sohasem volt igazán ismert. De az ő terhük nehéz volt. Ellentétben a látnokokkal, ők egyedül dolgoztak és az elfogadás minden formáját megtagadták tőlük.
A prófétákat gyűlölték, mert ők Isten Nevében prófétáltak, és mert azon jövőbeni tragédiákról beszéltek, melyek a bűn foltja miatt történnének az emberiséggel. Ők egy magányos és félelmetes életet éltek, és sokszor elestek a Küldetésük nehézsége miatt. Nehéz volt számukra megérteni a próféciákat, és sokan közülük nem ismerték a szavak értelmét, melyeket diktáltak nekik. Sokan bizonytalanok voltak abban, hogy ők tényleg próféták lennének, de Küldetésük gyümölcsei által, amikor láthatták Isten Szavának elterjedését, és tanúi lehettek a gyors megtéréseknek, akkor megértették.   
Isten legtöbb prófétáját megvetették, kigúnyolták és eretneknek tartották. Sokakat a vadonba vetettek és gyötörték őket, mindezt azért, mert ők Isten által küldött hírnökök voltak.
A próféták egyedül csak Isten szeretete miatt voltak a világba küldve, hogy felkészítsék gyermekeit azokra az eseményekre, amelyeknek hatással kellett volna lenniük a lelkük üdvösségére. A próféták különböző küldetéseket kaptak.  Egyes esetekben ők azért voltak küldve, hogy figyelmeztessék az emberiséget az Atya iránti engedetlenség veszélyére. Mások azért voltak küldve, hogy figyelmeztessenek azokra a következményekre, amelyek az emberiséggel történnének, ha súlyos bűnbe esnének. Más esetekben azért voltak küldve, hogy felhívják az emberiség figyelmét azokra, akik üldöztetést okoznának az emberiségnek és megpróbálnák Isten Szavát megakadályozni, hogy táplálhassa gyermekeit. És aztán ott volt Keresztelő Szent János, aki azért küldetett, hogy felkészítse Isten gyermekeit a Messiás, Isten egyszülött Fia eljövetelére, aki pedig azért küldetett, hogy Isten Szemében megmentse őket. De ők nem hallgattak rá. A zsidók közül a legegyszerűbbek meghallgattak és elfogadtak Engem, Jézus Krisztust, az Emberfiát, de az akkori egyház legszentebb és legrangosabb szolgái nem voltak hajlandók elfogadni az Igazságot.
És most leányom, te elküldettél, hogy előkészítsd az utat Második Eljövetelemre, hogy üdvösséget hozzak a világnak, és így az Új Paradicsomomat megvalósíthassam. Ez meg volt jövendölve, de vajon meg fogják hallgatni? Sajnos, nem. Nem hajlandók elhinni, hogy a maga idejében, esetleg Atyám a világba küldheti az Ő utolsó prófétáját. Így cselekedvén, megtagadják Isten Szent Evangéliumát. Azt hiszik, hogy Második Eljövetelemre a messze távolban sem kerülhet sor. Ezt a hibát nem a Szentírásban való jártasságuk okozza, hanem a hibás emberi gondolkodásuk, mely szerint Ígéretemnek egyetlen arra vonatkozó részét sem tudják megérteni, hogy újból vissza fogok jönni.
A jövőtök Dicsőséges Öröksége, mely rátok vár, a tiétek. Minden egyes emberé, függetlenül attól, hogy mennyire megfeketedett vagy tiszta a lelketek, de nektek fel kell készülnötök és ébernek kell lennetek, mert ebben az időben a Pokol minden démona bekóborolja a földet és másokon keresztül próbálnak benneteket megállítani.  A Sátán nem akarja, hogy Atyám haza vigye gyermekeit az őket megillető Örökségükbe. Ő hazugságokat fog terjeszteni, zűrzavart fog okozni és meg fog zavarni benneteket. Az ő ravasz és álnok útjai agyafúrtak lesznek és mások lelkén keresztül fog munkálkodni, akik magukat nyitva hagyják az ilyen kísértésnek. Ezért az emberek nem fogják elhinni, hogy Isten ilyen módon valaha is küldene egy másik prófétát a világba. Erre nincs szükség, fogják mondani. Ehelyett félre fogják őket vezetni, hogy a hamis prófétákban higgyenek, és oly sokan vannak közülük – báránybőrbe bújt farkasok – kik azokhoz fognak vonzódni, akik mindazokat a dolgokat fogják mondani, amit ők hallani akarnak. Kitalált mesebeszédeket. Ezeket ügyesen álcázzák majd a szentbeszédekben, melyek rettenetes hazugságokat fognak rejteni, és amelyek megszentségtelenítik majd Szent Szavamat.
Te, leányom, az egyetlen leszel, aki ebben az időben Isten Igaz Szavát fogja mondani, hogy az hallható legyen az egész világ számára. Istennek vannak más prófétái is, de az ő küldetésük más. Tőled azt fogják kérni, hogy mond el az Igazságot, de az igazság éppúgy fog majd sokkolni, mint lelkeket menteni.
Azok, akik azt állítják, hogy ismernek Engem, nem gondolnak arra, hogy Atyám küldhet egy utolsó prófétát, hogy még Második Eljövetelem előtt a Szentlélek Ereje által felkészítsen benneteket? Nem ismeritek Őt? Nem tudjátok, hogy milyen nagy az Ő Szeretete? Nem ismeritek Együttérzésének nagyságát? Ha ismernétek, akkor hallgatnátok ezekre a Mennyei Üzenetekre. Ezek az Üzenetek lesznek az utolsók, melyek a Nagy Nap előtt adatnak nektek, amikor Ítélni jövök. Azoknak, akik az életüket Isten Igéje szerint élik, és nem ismerik ezeket az Üzeneteket, nincs mitől félniük. Azok, akik elfogadják ezeket az Üzeneteket és figyelmeztetéseket, és nem fogadnak el más tant, mint amit Én, Jézus Krisztus adtam a világnak, nincs mitől félniük, mert az Új Paradicsomom az övék lesz.
Azoktól, akik el fogják utasítani Irgalmasságom Kezét és elbarangolnak Tőlem, és akik a Sátánt tisztelve és annak minden üres ígéretét elfogadva, tönkreteszik a lelküket, ahelyett, hogy az ő Istenük és Teremtőjük ígéretét fogadnák el, meg lesz tagadva az örök élet, hacsak Irgalmamért nem könyörögnek.    
Még van idő arra, hogy megújítsátok az életeteket. Ez nagyon egyszerű. Gyertek Hozzám, és Én védelmezni foglak benneteket. Ezek a próféciák a jövőre vonatkoznak, és be fognak teljesedni.
Ha pedig mint ostobaságot elutasítjátok, akkor meg fogjátok bánni azt a napot, amikor hátat fordítottatok azon Igazságnak, mely mint Isten értékes gyermekeinek volt megígérve.
Jézusotok