2013. február 4., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Hamarosan kezdetét veszi az emberiség megtisztulásának utolsó szakasza

2013. február 3. vasárnap, 22.50
Drága szeretett leányom, a mai nap egy különleges nap, melyen hatalmas óceánként árad az emberiség iránti Szeretetem, mintegy utolsó kísérletként arra, hogy lelküket elárasszam Kegyelmeimmel.
Én megérintem minden férfi, nő és gyermek szívét, más-más módon, hogy tudatában legyenek a szeretet és jóakarat jelenlétének. Sokan reagálnak erre, sokan viszont nem. Mégis van egyfajta szeretetérzés, mely szívük mélyén gyökerezik, Isten Isteni Jelenléte iránt. Az ember Szent Szívemhez van kötve, bár lehet, hogy ezt nem érti. Vérem, akár egy artérián át, úgy áramlik Isten minden egyes gyermekének életébe. Ez az a kapocs, mely összeköt mindenkit egy családdá egyesítve. Ez a szent család fogja képezni a gyökérzetét annak a fának, mely sok ágat fog hajtani az Én Új Paradicsomomban.
Sokan, a megkeményedett lelkűek közül, idővel meg fognak enyhülni, és hagyják, hogy Átöleljem őket. Én felkészítelek benneteket, mind, Nagy Irgalmasságomra. Néhány megkeményedett lelkű elhullik majd, és elsorvad, aztán élettelenül sodródnak. De Isten gyermekeinek többsége, ösztönösen tudni fogja, amikor itt az idő. Ők tudni fogják, hogy mindannyian egy családból származnak, és elfogadják azt, hogy Atyám által születtek.
Ő, a Legszeretőbb Atya, jelenleg nagyon szenved, és mélyen bántja Őt az a sötétség, amit sok Gyermekének lelkében Lát. Hamarosan kezdetét veszi az emberiség megtisztulásának utolsó szakasza. Ez a jók és a gonoszok szétválasztását fogja jelenteni. Mennyire összetöri majd ez Atyám szívét, de ezt meg kell tenni. Ez ahhoz hasonlít, mintha Ő úgy készítené a Kertjét, hogy az egészséges és tökéletes legyen. A gyomokat ki kell irtani, máskülönben elszaporodnak és megfertőzik az egészséges növényeket.
Álljatok készen mindenkoron.
Jézusotok