2013. szeptember 7., szombat

Borzasztóan retteg a fejlett Nyugat a 'homofób törvénykezéstől'

Az oroszországi „homofób törvénykezés” beszüntetését, a nemi identitáson alapuló diszkrimináció törvényi szintre emelésének megszüntetését sürgette pénteken Hakon Haugli, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének illetékes jelentéstevője.


A leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LGBT) közösség jogainak érvényesülését vizsgáló norvég képviselő szerint homofób propaganda söpör végig Oroszországon, amely újabb és újabb törvényjavaslatokat, jogszabályokat szül, a legújabb az, amely megfosztaná az LGBT szülőket attól, hogy felügyeleti joguk lehessen saját gyermekük fölött, azaz jogi értelemben megszakítaná a kapcsolatot, elvenné a szülőtől a gyermeket, ha az apa vagy az anya meleg, leszbikus, biszexuális vagy transznemű.

Reagál a világ
A homoszexuálisok jogaiért tüntetett egy csoport Oroszország ENSZ-nagykövetének New York-i otthona előtt.

Bojkottálják a Los Angeles-i bárok az orosz gyártmányú vodkákat, így akarnak tiltakozni Vlagyimir Putyin „homoszexuálisokat sújtó” törvényei ellen.

„Miután az úgynevezett homoszexuális propagandáról szóló törvénnyel égbekiáltó módon megsértik a véleménynyilvánítás és a gyülekezés szabadságát, most a családi és magánélethez fűződő jogokat is veszély fenyegeti” – közölte Haugli. Ez ellentétes Oroszország nemzetközi kötelezettségeivel, valamint homofób nézetek terjesztésére és erőszakra ösztönözhet – véli a szociáldemokrata politikus.
Ez is homofób, meg az is az

„Megismétlem a korábbi felszólítást: hagyják abba az LGBT-közösség elleni előítéletek és diszkrimináció szítását” – tette szóvá a jelentéstevő, aki szerint lehet, hogy ez a szavazók egy részének elnyeri a tetszését, de ellentétes az Emberi Jogok Európai Egyezményével. Hakon Haugli arra kéri az orosz törvényhozókat, hogy vessék el a gyermekfelügyeletről szóló törvényt, valamint vonják vissza az úgynevezett „homoszexuális” propagandát betiltó jogszabályt is. Ideje megerősíteni, hogy az emberi jogok mindenkit, megkülönböztetés nélkül megilletnek – zárja nyilatkozatát az ET parlamenti közgyűlésének jelentéstevője.
HVG

Jézus szavai a baljós rózsafűzérekről.


http://www.karizmatikus.hu/noha/neznivalo/2356-baljos-rozsafuezerek

Aki nem ért angolul: Új , New Age-es, sőt sátánista műanyag rózsafüzért osztogatnak ingyen a Mária kegyhelyek környékén. A korpusz mögött kígyó van, még a feje is látható. 4 nap van a végeken és pentagramm, ami ezoterikus szimbólum.Imádkozzunk Szűz Mária Szeplőtelen Szívéhez , hogy ne tudjanak hatni ezzel emberekre, Isten ereje győzze le a gonoszt.Köszönjük Szűzanyánk, hogy Te mindig velünk vagy!

http://www.gloria.tv/?media=493669
http://www.gloria.tv/?media=493667

Jézus szavai egy választottján keresztül, 2013. 09.06.án.
Jézus:" Az interneten látott New-Age -kereszt a sátán műve, okkult kitaláció. Összekeverve tárják elétek Megváltótok Szenvedő Testét, és a gonosz jelképét. Ellenségem soha nem kerülhet föl a keresztre, ő nem képes áldozatra, mert képtelen szeretni."

A fatimai jelenésekhez

A fatimai jelenésekhez kapcsolódó érdekességek meglehetősen számosak. Az egyház, úgy tűnik, mindent megtett annak érdekében, hogy a három gyermeket eltüntesse, elzárja a külvilág elől. Feljegyzéseket olvashatunk arról, hogy a lányhoz senkit nem engedtek be, csak külön engedéllyel, böjt címszóval éheztették őket, majd pocsolyalével itatták az őt nevelő papok, azt magyarázva neki, hogy ajánlják fel szenvedéseiket Krisztusnak. Az embertelen bánásmód kikezdte a gyermekek egészségét, és végső soron ez okozta korai halálukat.
Az egyház megölte azt a három gyermeket, akikben igen erős volt a prófétai képesség, és hosszú évek tanulása után talán a vatikánt és a kereszténységet is megmenthették volna. A gyermekek ugyanis habár nem tudnak mindent, de fiatalon igen fogékonyak a szent tudásra, különösen, ha prófétai képességgel is bírnak. Ha megfelelő körülmények közt nőnek fel, megtanulják megérteni és látni a mennyei világot, egyenként is nagyobb hatásuk lett volna Luthernél, az apostoli szintet is elérték volna. Ez egy olyan veszélyt jelentett a sötétségre, aminek a puszta tényét sem tudta elviselni.
Olvasva a járulékos információkat, szerintem a spanyolnátha és a több millió halott kimondottan miattuk érkezett a földre büntetésként, hogy a közönyös és hitetlen milliók pontosan úgy szenvedjenek és haljanak meg, ahogyan ők. Így jár az a nép és nemzedék, amelyik megöli a prófétáit.
(Olvasói levél)

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Egy új, kegyetlen világháború lesz bejelenve

2013. szeptember 6. péntek, 18:46
Drága gyermekem, Fiam, Jézus Krisztus utasítására rá kell mutatnom arra, hogy a háborúk, amelyek most Közel-Keleten ki fognak bontakozni, egy nagy csatát fognak előre jelezni, amely egy új, kegyetlen világháborúként lesz bejelentve.
Milyen nagyon megtöri ez szegény szenvedő Fiam Szentséges Szívét. A gyűlölet, mely átjárja azon vezetők szívét, akikre az egyszerű emberek országaik vezetését bízták, szét fog terjedni. Ők el fogják árulni a saját nemzetüket. Milliókat fognak megölni, és sok nemzet fog belekeveredni. Nektek tudnotok kell, hogy azok lelkét, akiket megölnek, és ártatlannak bizonyulnak bármely bűncselekmény elkövetésében, Fiam meg fogja menteni.
Ezek a háborúk gyorsan ki fognak terjedni, és alighogy belekeveredik a világnak mind a négy sarka, a Nagy Háborút máris be fogják jelenteni. Sajnos nukleáris fegyvereket is be fognak majd vetni, és sokan fognak szenvedni. Ez egy félelmetes háború lesz, de nem fog sokáig tartani.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok minden ártatlan lélekért, és továbbra is imádkozzátok Legszentebb Rózsafüzéremet naponta háromszor, azért, hogy enyhítse a szenvedést, amely a 3. Világháború következménye lesz.
Köszönöm, gyermekem, hogy válaszoltál a hívásomra. Tudnod kell, hogy jelenleg nagy szomorúság van a Mennyben, és hogy ezt a rossz hírt nehéz szívvel hozom nektek.
Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Üdvösség Anyja: Az egyetlen út az Örök Élethez Fiamon, Jézus Krisztuson keresztül vezet


2013. szeptember 6. csütörtök, 20:15

Gyermekem, senkinek sem szabad elfelejtenie közületek, hogy Fiam az emberiség megmentéséért halt meg. Ő megszabadított minden lelket a fenevad rabságából. Ő megadta mindnyájatoknak az Üdvösség Ajándékát; és annak érdekében, hogy az Örök Életet megkapjátok, Fiamhoz kell jönnötök, és kérnetek kell Tőle ezt a Nagy Ajándékot.

Az egyetlen út az Örök Élethez Fiamon, Jézus Krisztuson keresztül vezet. Mivel Ő annyira irgalmas, megadja mindenkinek azt a lehetőséget, hogy a saját szabad akaratukból jöjjenek Hozzá. Ő az Igazságot adta a világnak, és Kereszthalálának Ajándéka által mindenki számára utat nyitott, hogy örök békében és az Ő Paradicsomában éljenek.

Sokan nem fogadják el Fiamat, és Istenben sem hisznek. Ha nem hisztek Istenben, vagy nem fogadjátok el az Üdvösség Ajándékát, akkor elszakítjátok magatokat Istentől. E végső Küldetésnek köszönhetően, mely a lelkek megmentését szolgálja – beleértve minden bűnös lelkét is, valamint azokat, akik nem hajlandók Isten Létezését elismerni -, Fiam egy Nagy Csodát fog tenni. A Nagyfigyelmeztetés folyamán, mindenki látni fogja azt a bizonyítékot, hogy van lelkük, és sokan meg fognak térni. Azoknak, akik nem fognak megtérni és továbbra is ateisták maradnak, nem adható meg az Üdvösség Ajándéka, mivel elutasítják Irgalmassága Kezét. Ezek a lelkek a legarcátlanabb módon fogják Őt elutasítani, de imáitok megmenthetik őket.

Azok, akik elutasítanak minden arra tett próbálkozást, beavatkozást és minden Irgalmat, hogy az Új Paradicsomba vigye őket, félre lesznek dobva. Ők nem fognak Fiam Királyságában részesülni, mivel Atyám, Aki a szabad akarat Ajándékát örökül hagyta az emberiségre, egyetlen gyermekére sem fogja soha ráerőltetni az Ő Akaratát.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy az ateisták elfogadják az Irgalmasság Kezét, amelyet Fiam mindnyájuk felé ki fog nyújtani. Ne feledkezzetek meg a Keresztes Imahadjárat imáinak imádkozásáról, hogy ezek a szegény kis lelkek megmenekülhessenek.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja