2013. szeptember 7., szombat

A fatimai jelenésekhez

A fatimai jelenésekhez kapcsolódó érdekességek meglehetősen számosak. Az egyház, úgy tűnik, mindent megtett annak érdekében, hogy a három gyermeket eltüntesse, elzárja a külvilág elől. Feljegyzéseket olvashatunk arról, hogy a lányhoz senkit nem engedtek be, csak külön engedéllyel, böjt címszóval éheztették őket, majd pocsolyalével itatták az őt nevelő papok, azt magyarázva neki, hogy ajánlják fel szenvedéseiket Krisztusnak. Az embertelen bánásmód kikezdte a gyermekek egészségét, és végső soron ez okozta korai halálukat.
Az egyház megölte azt a három gyermeket, akikben igen erős volt a prófétai képesség, és hosszú évek tanulása után talán a vatikánt és a kereszténységet is megmenthették volna. A gyermekek ugyanis habár nem tudnak mindent, de fiatalon igen fogékonyak a szent tudásra, különösen, ha prófétai képességgel is bírnak. Ha megfelelő körülmények közt nőnek fel, megtanulják megérteni és látni a mennyei világot, egyenként is nagyobb hatásuk lett volna Luthernél, az apostoli szintet is elérték volna. Ez egy olyan veszélyt jelentett a sötétségre, aminek a puszta tényét sem tudta elviselni.
Olvasva a járulékos információkat, szerintem a spanyolnátha és a több millió halott kimondottan miattuk érkezett a földre büntetésként, hogy a közönyös és hitetlen milliók pontosan úgy szenvedjenek és haljanak meg, ahogyan ők. Így jár az a nép és nemzedék, amelyik megöli a prófétáit.
(Olvasói levél)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése