2014. október 4., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Hamarosan tanúi lesztek a globális védőoltásnak, amelyről 2010 – ben beszéltem nektek

2014. október 3. péntek, 15:10
Drága szeretett leányom, jól figyelj most Ígéretemre: Én újra el fogok jönni, hogy kihirdessek egy új kezdetet, egy vég nélküli új világot. Amikor Én kiárasztom Irgalmamat az egész világra, mindazok, akik elfogadják Isten Kegyelmét, Királyságom részei lesznek.
Én az emberiségnek megadtam minden jelet, minden figyelmeztetést és minden Kegyelmet, hogy az emberek felkészítsék lelküket. Egyesek meghallották Isten Szavát úgy, ahogyan az a Szent Evangéliumban rögzítve van, és figyelmet szenteltek neki. Mások hallották és látták az Igazságot, de nem voltak hajlandóak azt elfogadni. Hamarosan eljön a nap, amikor a teljes Igazság és az, hogy Én Ki Vagyok, napvilágra kerül, a bűnösök pedig kellő időt fognak kapni arra, hogy szabad akaratuk szerint meghozzák döntésüket. Senki nem lesz arra kényszerítve, hogy elfogadja Irgalmamat, mert ezt a döntést egyedül csak ti hozhatjátok meg. Mások vonakodni fognak attól, hogy tanúságot tegyenek az Igazságról, még akkor is, amikor az nyilvánvaló lesz számukra. Sajnos, ők el fognak veszni. Másoknak szükségük lesz ugyan egy bizonyos időre, még mielőtt hűséget fogadnának Nekem, de a Nagyfigyelmeztetés megtörténte utáni idő rövid lesz.
Most azért jövök, hogy beszéljek nektek azokról az eseményekről, amelyek feltárják ezeknek az időknek a jeleit, és e Küldetésben való Jelenlétem jelét. Viharokat lehet majd látni sok nemzetben, és ezek hetekig fognak tartani. Hamarosan tanúi lesztek a globális védőoltásnak, amelyről 2010-ben már beszéltem nektek. Isten Keze lesz majd látható az Ő Isteni Igazságszolgáltatásában, amikor megengedi, hogy kísértéseket helyezzenek azok elé, akik Egyházamban Őt szolgálják. Amikor ezek és minden más prófécia valóra válik, Én várni fogok. És aztán jönni fog a Nagyfigyelmeztetés. Ez röviddel a Nagy Nap előtt fog bekövetkezni, amikor azon Ígéretem, hogy újra eljövök, végre beteljesedik.
Nektek bíznotok kell Jóságomban, Szeretetemben és Irgalmamban. Ha ezt megteszitek, elég erősek lesztek ahhoz, hogy szembenézzetek mindenféle megpróbáltatással és sértéssel, melyeket az Én Nevemben szórnak majd rátok, és hogy a kegyelem által hűek maradjatok Szent Szavamhoz.
Maradjatok békében, és legyetek reményteljesek, mert az irántatok való Szeretetem és a ti Irántam való szeretetetek el fogja pusztítani a gonoszságot, mely hatalmába kerítette azokat a lelkeket, akik elszakították magukat Tőlem.
Jézusotok