2021. március 26. – a keresztút utáni rózsafüzér alatt

Betlehemi közösség, New Brunswick, KANADA

Fényes csillag: A második évtized előadásán szomorúságot éreztem a kápolnán. Nehéz megmagyarázni, csak a szívedet érinti, és a lelkedben érzed. Aztán a harmadik évtizedben mélységes szomorúság. A kápolna elején lévő kereszt ragyogó fehér lett, és felemelkedett az égbe, és kinyílt a kereszt közepén lévő ajtó.

Először a kilenc arkangyal jön át a kereszten. Körülveszik a kápolnát, ahol mi vagyunk, mindegyikük olyan, mint a lila szín, és mint egy köpeny, amely lelóg, de mindannyian harcosok. Pajzsaik és kardjaik vannak, és elfoglalják a helyüket a kápolna körül, az egész területen és mindenen. Sok angyal is érkezik. Ma este minden angyal lila színben pompázik, mint a lila különböző árnyalatai, világos és sötét, és ez igazán gyönyörű. Milyen szépek. Egyes angyalok mellkasán töviskorona van, másoknak pedig körmök. Van, aki ostorral, rajtuk a szenvedély minden jele, van, akinek a mellkasán kereszt van. Nagyon szép. Az angyalok nagyon ünnepélyesek, nagyon ünnepélyesek ma este.

Most látom, hogy Szent József mindenkit vezet ma este, Pio atya pedig közvetlenül Szent József mögött. Mind egyszerűen gyönyörűek; a szentek mind jönnek; szép körmenet lesz ma este; ez ünnepélyes; egyszerűen gyönyörű. Szent József megállt a Tabernákulum jobb oldalán, és megfordul, és az ajtó felé fordul. És most jön a Szűzanya.

A Szűzanya úgy ül egy padon, mint a márvány, a fehér márvány. Olyan, mint a Fájdalmas Szűzanya. Mind a nyolc (8) kard van a szívében, de a kezét az arcához tartja, mint a La Salette-i Szűzanya, és anya zokog, miközben lejön. Nagyon szomorú, nagyon szomorú ma este, és ahogy anya zokog, minden egyes kardból vércseppek jönnek. És az angyaloknak olyan kis fioláik vannak, amelyek kereszt alakúak, és mindegyik kardból elkapnak egy cseppet; és az Angyalok a kápolnából indulnak, és egy fiolát visznek [Name Withheld]-be, majd [Name Withheld]-be, és [Name Withheld]-be, és minden embernek itt a templomban. És azt is látom, hogy [Név eltitkolva], és [Név eltitkolva] és [Név eltitkolva]. És mindannyian megkapják ezeket a fiolákat az Anya Szívében lévő kardok vércseppjeivel. Anya most belépett a kápolnába, és ahogy teszi, felemelkedik a padról vagy bármiről, amin ült; Feláll, és láthatod, hogy még mindig könnyek hullanak le anya arcán, ahogy az összes jelenlévőre néz; és Anya most olyan gyönyörű fény jön az Anya Arcáról; ahogy minden itt tartózkodó emberbe belenéz. Ez olyan, mint egy vigasztalás, amely felváltja az örömet az Anya Szívében, amely oly tele volt szomorúsággal. Anya most felemeli a kezét, és megáld minket: majdnem olyan, mint egy vigasztalás, amely felváltja az örömet az Anya Szívében, amely oly tele volt szomorúsággal. Anya most felemeli a kezét, és megáld minket: majdnem olyan, mint egy vigasztalás, amely felváltja az örömet az Anya Szívében, amely oly tele volt szomorúsággal. Anya most felemeli a kezét, és megáld minket:

Boldogságos Anya Mária: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és még egyszer köszönöm, hogy válaszoltál Isten hívására. Ó fiam, a világ egyre messzebbre került a sötétségbe. Évek óta eljöttünk erre a világra, és könyörögünk gyermekeinknek, hogy térjenek vissza Istenükhöz. És a gyermekeim elhárították. Beléptek a világba, és világi vágyakat választottak Fiam helyett. Ó gyermekeim, megszakad a Szívem annyi gyermek elvesztése miatt. Az egész világon könyörgöm gyermekeimnek, hogy ha nem fordulnak vissza, Isten igazságossága még intenzívebbé válik. Ó, gyermekeim, láttok elcsendesedést Isten Igazságosságában, és azt gondoljátok, hogy a dolgok nem fognak megtörténni, de biztosíthatom titeket, gyermekeim, hogy minden majdnem készen áll, hogy beteljesítse mindazt, amit Isten ezekben az években megjövendölt. Ó gyermekeim, miért nem hallgatsz anyádra, aki minden nap sír érted és közbenjár érted? Nem érted, mi vár rád. Világszerte sok gyermek fog meghalni ebben az évben, gyermekeim. Sokan felkészületlenül halnak meg. Csak kevesen imádkoznak azért, hogy megmentsék ezeket a gyermekeimet.

Ó, gyermekeim, közeleg a nagyhét, és arra kérlek benneteket, hogy elmélkedjetek Fiam szenvedéséről, aki annyit szenvedett bűneitek miatt. Ha csak visszafordultok és bocsánatot kértek, Ő megbocsát nektek, gyermekeim. De ha tovább haladsz a választott úton, akkor örökre elveszünk előttünk. Ó gyermekeim, mit tehet egy Anya, hogy visszahozza önfejű gyermekeit? Sírok, könyörgök, imádkozom, és senki nem válaszol, csak néhányan. Kérlek benneteket, kicsinyeim, akik szilárdan álltok, hogy folytassátok nagyböjti gyakorlatotokat, imádkozzatok ezekért a gyermekekért, akik nagyon rövid időn belül elvesznek. Csak a folyamatos imádságoddal, böjtöddel, vezekléseddel segíthetsz Édesanyádnak megmenteni gyermekeit.

Ó, gyermekeim, van-e szívetekben részvét, hogy feladjátok a világ dolgait, és imádkozzatok és vezekeljenek testvéreitekért? Ha átlépitek a fátylat, gyermekeim, meg fogjátok érteni, hogy akár egyetlen extra Üdvözlégy Mária hogyan menthet meg egy lelket, vagy állíthat meg egy háborút. Ó, gyermekeim, ti csak kevesen vagytok, de annyi mindent elérhettek. Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy továbbra is imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, áldozzatok fel térítésül Isteneteknek, mert az emberek nem látják, mi történik.

A Föld alatt a dolgok mozognak, és az univerzumban a labda már a Föld felé tart. Csak azért, gyermekeim, mert nem látjátok ezeket a dolgokat a szemetekkel, biztosíthatlak benneteket, hogy ezek a dolgok mindjárt megtörténnek. Gyermekeim a gazdaságotok egy cérnaszálon lóg. Mindent figyelembe vett, mert hamarosan semmit sem fog tudni vásárolni. Olyan vagy, mint a bölcs szüzek, készen állsz? A vőlegény hamarosan belép.

Ó, gyermekeim. Tudom, hogy évek óta kértelek, de most elérkezett az óra. Készüljetek fel Gyermekeim, imádkozzatok családotokért, imádkozzatok gyermekeitekért, drága gyermekeim. Tudom, gyermekeim, hosszú az idő, nehezek a keresztek, és tudom, gyermekeim, hogy annyira szeretsz Engem. Arra kérlek és köszönöm, hogy továbbra is imádkozzatok, és segítsetek Megmenteni a lehető legtöbbet. Ó, gyermekeim, a háború hamarosan elkezdődik, sokan elvesznek.

Imádkozzatok Gyermekeim, imádkozzatok. Arra kérlek benneteket, hogy emlékezzenek II. Péterre , mert itt az ideje, hogy előálljon. Arra kérem minden papomat, püspökömet és bíborosomat, hogy védjék meg az igazságot, mert nagy erővel és erővel előviszem őt, és megtudjátok, hogy én küldtem. Szeretlek benneteket, gyermekeim, és arra kérlek benneteket, hogy mindenek felett védjétek meg az igazságot.

Az egész világ annyira elsötétült, hogy gyermekeim már nem is értik, mi az igazság. Megtámadták az élet minden szintjét, amit Isten a helyére helyezett. Ó gyermekeim, annyit fogtok szenvedni azért, amit a meg nem születettekkel tesztek; mit művelsz a gyerekekkel. Gyermekeimnek nem tanítják az igazságot, egy egész nemzedék elveszhet, mert nem ismeri az igazságot, mert a szülők elindultak, és úgy gondolták, hogy nem fontos tanítani őket Megváltójukról. Ó gyermekeim, ti felelni fogtok mindezért. Ezeket a gyerekeket neked adták, és neked kellett volna gondoskodnod a gyermekeidről, visszahozva őket Istenhez. Ó gyermekeim, olyan nehéz a Szívem, mert annyi gyermek fog elveszni, még a kisgyermekek is. Ó, fáj a szívem, gyermekeim. Kérlek, vigasztalj meg.

Fényes csillag: A Szűzanya most körülnéz a kápolnában. Mindenkihez odamegy a kápolnában, és keresztet vet a homlokukra, anya pedig megcsókolja őket. És most anya visszatért az élre, és körülnéz.

Boldogságos Anya Mária: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Gyermekeim, kérlek benneteket, hogy imáitokban emlékezzetek Szent Józsefre. Ő nagy közbenjáró számodra Istened előtt. Imádkozzatok, gyermekeim, hogy megvédje az igazságot, hogy kiűzze a démonokat, és hogy segítsen titeket az utatok során. Kérlek benneteket, gyermekeim, járjatok közben Házastársamhoz, kérjétek, hogy segítsen nektek, és segítségére lesz. Kérd, hogy legyen veled, és eljön és harcol érted. Szeretlek titeket, Gyermekeim, és köszönöm nektek, és maradok ma este az imák végéig. Kérlek, gyermekeim, vegyék szívükbe mindazt, amit mondtam nektek, mert közel van az óra, és nagyon sokan elvesznek.

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.