2013. február 21., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A Lelkiismeret e Nagy Megvilágítására az után kerül sor, miután Szent Helytartóm elhagyta Rómát

2013. február 20. szerda 19:30
Drága szeretett leányom, bár igazságtalannak tűnhet, hogy Isten gyermekeinek szenvedniük kell a hamis próféta és az Antikrisztus uralkodása alatt, ezt tudnotok kell: Egy bizonyos mértékben minden léleknek el kell viselnie a világban az elutasítás fájdalmát és a szenvedést – amelyet Én is elviseltem -, annak érdekében, hogy megtisztuljanak.
Nagy Irgalmasságom által biztosítani fogom, hogy ez a megtisztulás gyorsan történjen. Azután Követőim száma növekedni fog, akik készenlétben állnak Második Eljövetelemre. Atyám minden megpróbáltatást figyelemmel fog kísérni – Szívének nagy gyöngédségével-, amelyet valamennyi Gyermeke érezni fog. Ő közbe fog lépni, amikor az üldöztetés gonosz cselekedetei, amelyeket a Kereszténységnek okoznak, túllépik a megengedett határt, és el fogja pusztítani az ilyen gonosz embereket.
Nektek most Irgalmasságom Cselekedetére kell várnotok, mert az kigyomlálja majd a rosszat a jóból. A Lelkiismeret e Nagy Megvilágítására az után kerül sor, miután Szent Helytartóm elhagyta Rómát.
Készüljetek, hogy megmentsétek a lelketeket. A köztetek levő makacs lelkek számára, egy nagyon rövid idő lesz adva, hogy alázattal térdre boruljanak, Irgalmasságomat kérve. És akkor a harsonák* elő fognak kerülni, és a véghez vezető próféciák feltárulnak, amint előre meg voltak jövendölve.
Jézusotok
*Jelenések Könyve: 8; 7-13; JK. 9; 1-21; JK. 11, 15 – 19; JK. 8; 7 – 13