2015. szeptember 3., csütörtök

Irán a hazug nemzet


Irán a hazug nemzet.

A Szent Szűz arról beszél ebben az üzenetben hogy minden ördögi gonoszság a közel keletre fog irányulni s láthatjuk azt hogy a Sátán ezt a tervet már előre elkészítette. Ő a Közel Keletet használja fel arra hogy kirobbantsa a háború szikráját,
mint ahogy annak idején tűz érkezett Babilonból hogy lerombolja Jeruzsálemet Jeremiás próféta idején. Ugyanezt a tüzet készíti elő a Sátán, hogy Izraelt a földig rombolja. Ezek után szemeit nyugatra fogja szegezni.
Ezt már az egész világon látni lehet, de egyvalamit nem amit a világ nem képes meglátni a nagy ördögi Iránt, amely a Sátán irányítóközpontja.
A Sátán a terroristacsoportokat arra használja fel, hogy ezt a pillanatot készítse elő, amikor Irán a központi szerepbe fog kerülni. Ez sokkal nagyobb veszélyt fog jelenteni mit bármely más terroristacsoport
Irán egy nagyon erős nemzet . Már helye van a nemzetek között s épp nemrég írtak alá egy egyezményt (USA -Irán) ami az előnyére is fog válni.
A Sátán terve végül is sikerrel fog járni ő már Iránt évek óta rejtve tartja miközben mindenki a terrorista csoportra figyel. Iránnak meg lesz engedve hogy nukleáris fegyvereket gyártson, ami félelmetes lesz.
A Szűzanya azt mondja zárszóként ,hogy az emberekben most ilyen kérdések merültek fel, hogy vajon Irán a békés nemzetek közé fogja besorolni magát vagy kiváltságokat fog követelni? Nem, ez nem így lesz ,Irán hazug nemzet.
A büszkeség és az arrogancia tartja fogva.
Mindez nincs rejtve Irán nyíltan beszél az ő érdekeiről és a nyugat nem hisz neki.


http://www.locutions.org/2015-locutions/

https://www.facebook.com/locutions?fref=nf