MEGSZAVAZTÁK AZ AZONOS NEMŰEK HÁZASSÁGÁT MEGERŐSÍTŐ TÖRVÉNYJAVASLATOT

Megszavazta az amerikai szenátus kedd éjjel az azonos neműek házasságának szövetségi szintű elismerését megerősítő törvényjavaslatot, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.A törvényjavaslat azonban nem tiltja meg az államoknak, hogy megakadályozzák az azonos neműek házasságát az adott tagállamban, ha a legfelsőbb bíróság lehetővé teszi ezt számukra.
A szenátus 61:36 arányban fogadta el a törvényjavaslatot, amelyet 12 republikánus párti szenátor is támogatott. A javaslat jóváhagyásához 60 igen szavazatra volt szükség; egy demokrata és két republikánus párti szenátor nem vett részt a voksoláson.
Hasonló, de nem teljesen azonos szövegű törvényjavaslatot fogadott el az amerikai képviselőház is az év során, amelyet akkor 47 republikánus párti képviselő is támogatott. A képviselőház várhatóan a jövő héten hagyja jóvá a mostani szenátusi változatot, amely Joe Biden amerikai elnök aláírását követően emelkedhet törvényerőre.
Az amerikai legfelsőbb bíróság júniusban eltörölte a Roe kontra Wade-ügyben 1973-ban hozott, az abortuszhoz való jogot szövetségi szinten biztosító legfelsőbb bírósági döntést. Akkor Clarence Thomas legfőbb bíró a döntést támogató véleményében kifejtette, hogy a bíróságnak meg kellene fontolnia más, egyéni szabadságjogokat biztosító legfelsőbb bírósági döntések visszavonását is, beleértve az azonos neműek házasságával kapcsolatban 2015-ben hozott döntést.
https://www.hirstart.hu/site/relocate.php?rssid=1&rsspid=30&ctype=rss&id=24848473&chk=4b120ff4757699864d9a2bd229513617&url=https%3A%2F%2Fdemokrata.hu%2Fvilag%2Fmegszavaztak-az-azonos-nemuek-hazassagat-megerosito-torvenyjavaslatot-613266%2F

Abortuszhoz való jog: fontos döntést hozott meg az amerikai képviselőház


Buffalo, New York, USA ????????
November 2022.




Van egy üzenetem, amit az amerikai népnek kell átadnom.


2012. november 17. szombat, 19:00

Drága, szeretett leányom, van egy üzenetem, amit az amerikai népnek kell átadnom.

Drága, szeretett követőim, nektek most figyelembe kell vennetek a Szavamat, és hallgatnotok kell rá.

Ti most nagy üldöztetéssel néztek szembe honfitársaitok bűnei miatt, és azok miatt, akik ellenőrzik törvényeiteket, az abortusz törvényeit. Ez a bűn, amellyel több milliószor vétkeztek, a legnagyobb, és egy kardhoz hasonlóan hasít a szívembe, mintha azt többször is átszúrná.Bűneitek, az erkölcstelenség bűnei és az anyagi javak iránti szeretetetek mélyen megbántanak Engem. Nektek nem olyan a hűségetek Irántam, ahogyan azt elvárnák tőletek. Nektek, akik távol kerültetek az Igazságtól, hívnotok kell Engem, hogy meg tudjam nyitni a szemeteket.Szeretem minden gyermekemet az Amerikai Egyesült Államokban, de attól félek, hogy a bűn már olyan széles éket vert Közénk, hogy sokan közületek a kétségbeesés szakadékába fognak esni, ha nem fogadják el Isten Létezését.Fontos, hogy kitartóan imádkozzatok, mivel a sátán hatalma már beszivárgott számos törvényetekbe. A törvények, amelyek közül a legtöbb a köztetek lévő ateisták által kerül bevezetésre, iszonyatosak lesznek Atyám Szemében. Mennyire sírok a megtévesztés miatt, amelyet bemutatnak nektek. Szegény felszentelt szolgáim, akik köztetek vannak, úgy lesznek eltaposva, mint a rovarok azon vezetők lába alatt, akik megtagadnak Engem, Jézusukat. Ez az az idő, amikor az imádság a ti napi célotok kell hogy legyen, hogy nemzeteteket meg lehessen menteni, hogy a tizenkét nemzetem közé kerüljön az Új Paradicsomban.

Íme, a Keresztes Imahadjárat 85. imája, hogy kimentse az Amerikai Egyesült Államokat a csaló kezéből.

Ó, drága Jézus, borítsd be nemzetünket legértékesebb védelmeddel. Bocsásd meg nekünk az Isten Tízparancsolata ellen elkövetett bűneinket. Segítsd az amerikai népet, hogy visszaforduljon Istenhez. Nyisd meg az elméjüket az Úr Igaz Útjára. Nyisd meg megkeményedett szívüket, hogy elfogadják Irgalmasságod Kezét. Segítsd meg ezt a nemzetet, hogy felálljon az istenkáromlás ellen, melyet lehet, hogy ránk kényszerítenek, kérvén tőlünk, hogy tagadjuk meg Jelenlétedet. Könyörgünk Hozzád, Jézus, hogy ments meg minket, védj meg minket minden bajtól, és öleld népünket Szentséges Szívedre. Ámen.

Menj népem, és soha ne félj bebizonyítani Irántam való szeretetedet, és soha ne tagadd meg kereszténységedet.

Jézusotok.