2021. november 10., szerda

Az álruhás püspökök bántalmazási műsort tartanak: Két nappal később pedig megkapták a csekket

 

Szánalmas bűnbánati műsor keretében 120 francia érsek, püspök és vezető katolikus laikus november 6-án letérdelt egy síró gyermek szobra előtt a lourdes-i kegyhelyen.

Néhány püspök laikus ruhába öltözött, mert az "áldozatok" arra kérték őket, hogy ne viseljenek vallási ruhát a bemutatóra (miért?).

Mint tudhatták, fellépésük nem elégítette ki az állítólagos áldozatok szervezeteit/ügyvédjeit, mert végül is minden a pénzről szól.

Ezért november 8-án a püspökök beleegyeztek, hogy az egyház ingatlanvagyonának egy részével (ami nem az övék) visszaélnek az "áldozatok" kártalanítására. "Egy hatalmas programról" beszéltek.

A francia bántalmazási csalás mértéke világossá válik abból, hogy a püspökök szerint tízszer több "bántalmazási eset" van, mint "bántalmazási áldozatok száma", és tízszer több bántalmazás történt Franciaországban, mint bármely más országban, noha a francia bíróságokon a klerikusok elleni bántalmazási ügyek rendkívül ritkák.

A valóság az, hogy 2010-ben a 20.000 papból és szerzetesből mintegy harminc töltötte büntetését francia börtönökben, nem kizárólag szexuális bűncselekmények miatt. Ez az összes felszentelt férfi 0,2%-a.

https://gloria.tv/post/XTRV99ctvn4849sUW67t87AFj

Pompei: Maszkos szüzek táncoltak Krisztusnak

 

Az olasz Pompei pápai szentélye közzétett egy videót, ahol meggyújtott lámpásokkal táncolnak a szüzek.

A Pompeji Szent Rózsafüzér Leányai domonkos apácák adtak elő a kegyhelyen október 26-án, a kegyhelyet helyreállító Bartolo Longo (+1926) boldoggá avatásának 41. évfordulója alkalmából tartott nemzetközi rózsafüzér ima végén.

A tánc a vőlegényt váró szüzekre emlékeztetett (Mt 25,1-13). A MessaInLatino.it (november 9.) "groteszknek" nevezte a táncot, és hozzátette: "De ... a maszkok, azok ott voltak".

https://gloria.tv/post/8dZE1MrHAuQGCJQXkfYy1YwQE

Nagyon fontos üzenet – Jézus Krisztus Anna Marie-nak – „Az angyalaim jelen lesznek a menhelyen, de nem minden gyermekem lesz menedékhelyen

 

Nagyon fontos üzenet – Jézus Krisztus Anna Marie-nak – „Az angyalaim jelen lesznek a menhelyen, de nem minden gyermekem lesz menedékhelyen – Tehát kérem, gondolja át, hogyan készítse elő és védje meg ételét, vizét, családtagjait, amikor gonosz mészárlás borította be földedet"

2021. NOVEMBER 9EGY LÉLEK

A zöld skapuláris apostolsága
https://greenscapular.org

(Forrás: https://greenscapular.org/web_folder/Adobe/Messages/2021%20Individual/Nov_7_Jesus.pdf )

ÜZENET A MEGVÁLTÓNKTÓL, JÉZUS KARÁCSONYTÓL
„KARÁCSONYON ÚJRA ELJÖVEK MEGÁLDNI A KENYÉRED ÉS VIZED”
2021. NOVEMBER 7. VASÁRNAP 20:06

Anna Marie: Uram, hallom, hogy hívsz. Uram, te Atya, Fiú vagy Szentlélek?

Jézus: Kedves kicsikém, én vagyok, a te Urad Istened és Megváltód.

Anna Marie: Köszönöm Jézus, hogy eljöttél. Uram, megkérdezhetem? Leborulsz és imádod Istent, a te Örökkévaló Szentatyádat, aki az Alfa és az Omegája, minden élet, minden látható és láthatatlan Teremtője?

Jézus: Igen, kedvesem, én, a te isteni Megváltód, a Názáreti Jézus, most és mindig leborulok és imádni fogom Szent Örökkévaló Irgalmas Atyámat, aki az Alfa és Omegája, minden élet Teremtője, minden látható és láthatatlan.

Anna Marie: Kérlek, beszélj Isteni Uram, Istenem és Megváltóm, mert bűnös szolgád most hallgat.

Jézus: Kedvesem, azért jöttem ma este, hogy sok olyan kérdésről beszéljek, amelyek a te országoddal kapcsolatosak, és minden gyermekemet érinteni fogják. A születésszabályozási intézkedés aljas kizsákmányolása, amelyet gonosz Vezetőitek most az egész világon elterjednek, nem marad Atyám büntetlenül. Ezért beszéltem Atyám haragjáról.

Anna Marie: Drága Uram, a gyermekei utálják az abortuszt, utálják, hogy a kormányunk vezetői is ezt teszik. Mindannyiunknak, beleértve a jámbor gyermekeiteket is, meg kell fizetniük tetteikért?

Jézus: Igen, így lesz. Csak jó és hűséges szolgáim, akik készülnek és készek beköltözni a Menedékekbe, vagy akiknek már van menedékük, menekülhetnek meg Atyám haragjától. A „Személyes védelmemen” kívül senki sem menekülhet el attól, ami közeleg.

Anna Marie: Uram, arra kértél, hogy készítsem el és postázzam ki az Otthonvédelmi készleteidet mindenkinek, aki az ÖN védelmét akarja a gonosztól és a mészárlástól vagy a földjük elpusztításától. Ez jelenti az Ön „személyi védelmét”?

Jézus: Igen, ahogy korábban mondtam, mindenkinek, aki négy áldott zöld skapulárát helyezett el otthonában, a négy sarkában; Meg fogom védeni az otthonukat, és mindenkinek, aki négy áldott kannával ellátott, áldott Otthonvédő készletet helyezett el udvara vagy földje négy sarkában, megvédem és megvédem a földjét.

Anna Marie: Köszönöm Jézusom. Köszönjük, hogy engedelmes, szerető apostolaidnak védve maradhatnak vigyázó és irgalmas Szíved alatt.

Jézus: Kedvesem.

Anna Marie: Igen édes Jézusom.

Jézus: Legyetek békében. Jönnek a napok, amikor sokan éheznek az élelem után, és akik nem találnak tiszta ivóvizet. Ezek a nagy bűnök napjai lesznek, mint a gyilkosság. Tudom, hogy sok gyereknek nincs lőfegyvere vagy nincs saját lőfegyvere, mégis meg kell fontolniuk, milyen eszközökkel védik magukat és családtagjaikat.

Jézus: A kétségbeesett emberek könyörtelen gyilkosokként fognak viselkedni, ha szükséges, ha éhesek vagy szomjasak. Arra kérek minden szeretett apostolomat, hogy alkossanak védelmi stratégiát maguk és családtagjaik számára. Az angyalaim jelen lesznek a menhelyen, de nem minden gyermekem lesz menhelyen. Ezért kérjük, gondolja át, hogyan készítse elő és védje meg ételét, vizet, családtagjait, amikor gonosz mészárlás borítja be földjét. Ez más országokban is így lesz. Tehát mindenkinek meg kell fontolnia és tervet kell készítenie a védelmére.

Jézus: Szeretteim, a fenyítés alatt senki sem tudja konkrétan, mire számítson, mit kell elviselnie minden embernek. Még egyszer kérem, hogy bízzon bennem! Imádkozz, imádkozz és imádkozz többet. Forduljatok a Szentlélekhez, aki az én és az Ő kegyelmei által sugalmaz titeket, hogy felkészüljetek Atyám haragjára. Édesanyám is vezetni fog téged, hogy segítsen előkészíteni mindent, amire szükséged lesz.

Jézus: Most arra kérlek benneteket, szeretett apostolaim, hogy tegyetek egy darab kenyeret egy műanyag cipzáras zacskóba, és ha akarjátok, megduplázhatjátok a zacskót. Helyezzen egy bontatlan üveg vizet az Otthoni Oltárra a kenyérszelet mellé. Karácsonykor ismét eljövök megáldani kenyeredet és vizedet, hogy a nagy nyomorúság idején se ennivalód, se vízed ne fogyjon el, ahogy Illés szolgám utasította az özvegyet.Engedd, hogy kenyered és vized otthoni oltárodon maradjon, és aki több kenyeret és vizet akar tenni Otthoni Oltárára, hogy átadhassa egy másik családnak, legszentebb kegyelemmel megáldom őket mások iránti szeretetük miatt. . Ne távolítsd el a kenyeredet vagy a vizet az Otthoni Oltárodról, ez lesz a forrása annak, ahol kegyelmeim kiáradnak otthonaidba és családtagjaid fölé. Ha megpenészedik a kenyered, akkor imádkozz, és kérdezd meg, mi a rossz az otthonodban, és mi az, amit el kell távolítani. Megmondom, mely tárgyak rosszak. Távolítsa el ezeket a tárgyakat otthonából, és tegyen egy másik kenyeret egy cipzáras zacskóba, és nézze meg, hogy megpenészedik-e. Ha még egyszer penészesedik, forduljon Anna Marie-hoz, és értesítse e-mailben.

Anna Marie: Igen, Jézusom, mindent megteszek, hogy mindenkinek segítsek. Uram, akarod, hogy a Házi Oltáromra is tegyek extrákat, hátha mások megkívánják, hogy küldjem el?

Jézus: Igen, kérlek. Készíts még 20-at idén, kedvesem, és eljövök, hogy megáldjam őket.

Anna Marie: Köszönöm Jézusom, Jézusom. Szeretlek drága Jézusom.

Jézus: Kedvesem, ez minden. Szeretlek téged és a világ minden apostolaomat. Isteni Megváltód, Názáreti Jézus.

ÜZENET VÉGE