2013. július 24., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Felfedem a titkokat, melyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, és azok nem lesznek kellemesek


2013. július 23. kedd, 15:30
Drága szeretett leányom, a megpróbáltatások, melyekkel szembesülni fogsz, azért lesznek, mert felfedem a titkokat, melyeket a Jelenések Könyve tartalmaz, és azok nem lesznek kellemesek. Az Igazság felkavaró és nyugtalanító lehet sokak számára. Az Igazság a döbbenet, a szomorúság és a nagy aggodalom könnyeit fogja okozni.
Másrészt a hazugságok egy hamis biztonság érzésébe ringathatnak benneteket. Még ha a nektek bemutatott hazugságok szeretetteljes nyelvezetbe és nemes gesztusokba öltöztetve jönnek is, melyeket sokkal könnyebb elfogadnia az embernek, mint az Igazságot, mégsem fogtok igazságosságot érezni a szívetekben.
Amikor valakik azt mondják, hogy gyógyíthatatlan betegségbe estek, akkor két választásuk van. Elfogadhatják az Igazságot, felkészítik lelküket, időt szánnak családjaikra meghitt közelségben, keresik a Megbocsátásomat és aztán várnak arra a bizonyos napra. Ha ezt megteszik, bár lehet, hogy félni fognak, – de mert elfogadták az Igazságot – megtalálják lelkükben az igaz békét. Ezeknek a lelkeknek nincs mitől félniük Tőlem. Viszont, ha elutasítják az Igazságot, és a mágikus erejű italokban és a hamis istenekben hisznek, akikről azt hiszik, hogy csodás módon meggyógyíthatják őket, ők nagyon csalódottak lesznek. Ezek a lelkek, kiket elvakítottak az úgynevezett pozitív gondolatok, azt hiszik, hogyha jobban akarnak lenni, akkor minden rendben lesz. Amit nem értenek meg az, hogy nekik hívniuk kell Engem, Jézust, ha meg szeretnének gyógyulni. Én válaszolni fogok imáikra, de csak akkor, ha kérésük a lelkük javát szolgálja. Ezek a lelkek, akik nem hajlandók elfogadni betegségük Igazságát, és akik nem fordulnak Hozzám, el fognak veszni. Ők arra vesztegetik a nekik szánt időt a Földön, hogy megbizonyosodjanak a felől, hogy a házuk rendben van.
Ugyanez igaz Szavaimra is, a most nektek adott Igazságra. A földi Időm alatt megadtam az Igazságot a világnak és el lettem utasítva. Sokan követtek Engem, de az akkor nekik adott Igazságot most Isten ellenségei kétségbe vonják és a csalás áldozataivá válnak. Ők hamarosan el fogják utasítani az Igazságot, és nem lesznek képesek elfogadni Figyelmeztetésemet, mely ebben az időben a világnak adatik.
Most nem azért hívlak benneteket, hogy új Tanításokat tárjak fel előtettek, mivel ez nem szükséges. Ti megkaptátok az Igazságot, de Én most azért avatkozom be, hogy emlékeztesselek benneteket az Igazságra. Azért is jövök, hogy figyelmeztesselek benneteket a gonosz rémtettekre, melyeket Irántam való szeretetetekért fognak kiróni rátok.
Ne fordítsatok hátat Nekem, Jézus Krisztusnak, mivel Én csak azért léptem kapcsolatba veletek, hogy megvédjelek titeket ebben az időben. Én, nem akarlak elidegeníteni benneteket, hanem folyamatosan, újra és újra emlékeztetni foglak titeket az Igazságra. Amikor úgy találjátok, hogy zaklatott a lelketek az új előírások eredményeként, melyeket azok mutatnak be, akik azt mondják, hogy ezek az előírások Tőlem vannak, akkor hívnotok kell Engem a Keresztes Imahadjárat ezen imáján keresztül:
A Keresztes Imahadjárat 116. imája: Ments meg engem a gonosz hazugságoktól
Drága Jézus, segíts nekem.
Megfulladok a bánat könnyeitől.
A szívem össze van zavarodva.
Nem tudom, hogy kiben bízhatok meg.
Kérlek, tölts el engem Szentlelkeddel, hogy a helyes utat választhassam Királyságodhoz.
Segíts nekem, drága Jézus, hogy mindig hűséges maradjak Szavadhoz, mely Péter által adatott a világnak, és sohase térjek el attól, amit nekünk tanítottál, és sohase tagadjam meg Kereszthalálodat.
Jézus, Te vagy az Út.
Mutasd meg nekem az Utat.
Ragadj meg engem és vigyél engem Nagy Irgalmasságod útján. Ámen.
Jézusotok