2014. szeptember 7., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Hamarosan jönni fog egy ember, és azt fogja nektek mondani, hogy ő feltárja Létezésem Igazságát

2014. szeptember 6. szombat, 16:00
Drága szeretett leányom, Bölcsességem Isteni Eredetű, és az ember képtelen megérteni annak nagyságát, hogy Ki Vagyok Én.
A Szentlélek Ajándéka által Én elegendő tudást adok az emberiségnek. Tanításaim egyszerű formában adattak a világnak, hogy minden ember megérthesse az Igazságot. Isten Bölcsessége sohasem bonyolult, és azért adatik, hogy az ember megkapja a szükséges tisztánlátást, hogy felkészítse lelkét Királyságomra. A Szeretet tiszta. A Szeretet egyszerű. Az igaz
Szeretet kölcsönös. Az egyetlen vágyam, hogy a lelkek úgy válaszoljanak a Szeretetemre, hogy a Szentlélek Ajándéka által felhatalmazva, egy pillanat alatt megértsék a velük szembeni elvárást, és így részesei lehessenek Királyságomnak.
Hírvivőket küldök nektek, hogy megkapjátok a tisztánlátást, hogy érteni tudjatok. Azonban a mindennapi életetek során az Igazságot a fennálló zűrzavar miatt nem könnyű elfogadni. Igémnek folyamatosan ellene mondanak, vizsgálják, és ismételten csak vizsgálják; újraértékelik és félreértelmezik azt, megnehezítvén így Isten Igaz Szavának a betartását. Ha nyíltan állást foglaltok a mellett, hogy hisztek Igémben, Tanításaimban és Szentségeimben, akkor emiatt hamarosan ki fognak benneteket gúnyolni.
Hamarosan sok önjelölt teológus meg fogja kérdőjelezni Valós Identitásomat és a Legszentebb Szentháromság Létezését. Ők nagyszerű érveket fognak használni arra, hogy Isten Igaz Szavával szemben elvakítsanak benneteket, és felhasználnak majd mindenféle teológiai érvelést annak bizonyítására, hogy minden vallás egyforma. Ők hamarosan el fogják utasítani az Igazságot – Isten Igéjét. Bonyolult és ellentmondásos tanokkal fogják Isten Igéjét meggyalázni világszerte, és a templomjárók ettől nem lesznek okosabbak, mivel ostobaságokkal etetik őket. Igémet el fogják rejteni, és hagyni fogják, hogy ellepje a por. Ne feledjétek, hogy Igémet úgy kell érteni, ahogyan az megadatott.
Részletek Istenségemről és Isten Misztériumáról még nem voltak feltárva az emberiség számára, mert annak nem kell addig megtörténnie, amíg a Béke Új Korszaka el nem kezdődik.
Hamarosan jönni fog egy ember, és azt fogja nektek mondani, hogy ő feltárja Létezésem Igazságát és Második Eljövetelem részleteit. Ő el fogja bűvölni a világot. Aztán azt fogja állítani, hogy ő nem más, mint Én, Jézus Krisztus. Sokan hinni fognak neki, mert nem úgy értették meg az Igét, ahogyan azt a Szent Bibliában rögzítették.
Én, Jézus Krisztus, újra el fogok jönni, ítélni élőket és holtakat, de ez a jelenlegi Földön nem fog, és nem is történhet meg.
Jézusotok

Már Chávezhez imádkoznak Venezuelában, – Isten helyett


- Már Chávezhez imádkoznak Venezuelában, – Isten helyett -

Venezuelában Hugo Chávez hívei átírták a Miatyánkot, s ily módon emlékeztek meg róla, – s egyben imádkoztak hozzá, – az Egyesült Venezuelai Szocialista Párt kongresszusán:

“Mi Chávezünk, aki a mennyekben, -a földön, a tengeren és bennünk vagy, – szenteltessék meg a te neved, – jöjjön el a te örökséged, hogy a népeket vezesse.
Világítson nekünk a te fényed minden nap, – ne vígy minket a kapitalizmus kísértésébe, – szabadíts meg minket az oligarchia gonoszától, – a csempészet bűnétől, – mert mi vagyunk a haza, a béke és az élet. – Mindörökkön örökké ámen. – Éljen Chávez!”

AFP Photo - Juan Barreto - Chaves


- A Miatyánk Jézus Krisztus ajkairól származik, gondoskodnunk kell arról, hogy ez így is maradjon. Bármilyen más felhasználása szentségtörés. Ha az emberek azt mondják, hogy Chávez isten volt, az bálványimádás – jelentette ki Jorge Liberato Urosa Savino, Caracas érseke.


Nagyfalui üzenet 2014. szeptember