Németországban vasárnap nemi erőszak áldozatává vált egy kora hajnalban hazafelé tartó fiatal nő. A “bevándorló hátterű személy” követni kezdte, majd hátulról megragadta és erőszakkal egy parkos területre vitte áldozatát.
A Focus.de információi szerint vasárnap kora hajnalban, Rosenheimben történt a brutális támadás. A 21 éves áldozat hajnali 3 és 4 óra közt hazafelé tartott, amikor egy ismeretlen férfi követni kezdte, majd hátulról megragadta, és erőszakkal magával vitte egy közeli fás területre. Az elkövető ott megerőszakolta áldozatát, majd elmenekült a helyszínről.
A személyleírás alapján az elkövető kb. 175 cm magas, 30 év körüli férfi – sötét haj, sötét bőr, és hibásan beszélt németül.
A Bundeskriminalamt hivatalos adatai szerint
Németországban naponta tíz nőt erőszakolnak meg migránsok.
2013-ban 599 migránsok által elkövetett erőszakos közösülés történt, ez naponta átlagosan két áldozatot jelentett. 2014-ben már 949 eset történt. Ez a szám a 2015-ös nagy bevándorlási hullámmal 1683-ra emelkedett, 2016-ban pedig csak az év első negyedében 2790 eset történt, ami már napi tíz áldozatot jelent. Németország ezzel kezd felzárkózni számos afrikai országhoz és Svédországhoz, ahol a bevándorlók miatt szintén afrikai szintre emelkedett a nemi erőszakok száma.

http://www.hidfo.ru/2017/07/nemetorszagban-naponta-tiz-not-eroszakolnak-meg-migransok/