2011. szeptember 27., kedd

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2011. szeptember 23. Szentségimádáson Jézus: „Édes kislányom! Az idő rövid. Készülj! Készüljetek fel a nagy figyelmeztetésre! Tisztítsátok meg a lelketeket a bűnbánat szentségében! Járuljatok Hozzám, Aki a legméltóságosabb Oltáriszentségben köztetek trónolok! Engeszteljetek Engem a méltatlan, szentségtörő gyónások és áldozások miatt. Ó, ha tudnátok, hogy mennyien megsértenek Engem! Még a Nekem szenteltek közül is. Gyermekeim! Már nem bírom tovább nézni, hogy mennyien mennek a széles úton, amely a kárhozatba visz. Kérlek benneteket, imádkozzatok bűnben élő hozzátartozóitokért, és engeszteljetek értük! Imáitokra és áldozataitokra megkapják Tőlem a megtérés kegyelmét. Gyermekeim! Térjetek meg, amíg a kegyelem ideje tart. Irgalmasságom tartja fenn ezt a világot. Kapaszkodjatok bele irgalmasságomba! Éljetek ezzel a páratlan lehetőséggel! Meneküljetek irgalmas Szívembe! Most még tágra nyitottam előttetek Szívem ajtaját. Addig jöjjetek, amíg még időt és lehetőséget kaptok rá, mert hamarosan beköszönt igazságosságom napja. Ez a nap forróbb lesz minden másnál. Égetni fogja a bűnös lelkeket, és a lelkiismeret fogja mardosni. Gyermekeim! Véremen megváltott kicsinyeim! Ne tegyétek hiábavalóvá magatokban kegyelmeimet! Ne akarjátok magatoknak a legrosszabbat, az örök kárhozatot, amely megváltozhatatlan, és egy egész örökkévalóságon át égni és szenvedni fogtok az örök tűzben. Most még a kezetekben van a döntés. Most még választhattok jó és rossz között. Ne dőljetek be a sátánnak, aki a hazugság atyja. Nekem higgyetek, Aki úgy szeretlek benneteket, hogy a keresztfán meghaltam értetek! Most még tart a kegyelem napja. Most még nyitva vannak a templomok, a gyóntatószékek. Most még letehetitek bűneiteket, amelyek gúzsba kötnek benneteket. Éljetek a lehetőséggel! Tisztuljatok meg! Szülessetek új emberré a Szentlélek által! Várlak benneteket, mint tékozló fiakat, hogy hazatérjetek az Atyai Házba. Szent Testem és Vérem a királyi lakoma. Az örök élet kenyerét és borát kínálom nektek. Jöjjetek királyi asztalomhoz! Ne várassatok! Elepedek a lelketekért! Szomjazom rátok! Nektek, bűnben élő raboknak kiáltottam a keresztről: szomjazom! A ti lelketekre vágyom, hogy megtisztítsam, és bevezesselek benneteket az örök hazába, amelyet szem nem látott, fül nem hallott, emberi szív fel nem foghat, amelyet Isten azoknak készített, akik szeretik Őt. Ne utasítsatok vissza! Válaszoljatok mielőbb hívásomra, mert az idő rövid. Hamarosan lezárul ez a korszak, és később már nem lesz lehetőség. Ha nem tértek meg, elvesztek, és örökre viselnetek kell a következményeket. Ettől akarlak megóvni benneteket. Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetésemet, mert örök élet azoknak, akik engedelmeskednek, de örök halál azoknak, akik megmaradnak megátalkodottságukban. Megáldalak benneteket az Atya a fiú és a Szentlélek nevében.”

2011. szeptember 26. Drága kislányom! Az idő rövid. Készülj! Készüljetek fel a nagy megtisztításra! Megrostálom az egész világot. Lehullnak az álarcok. Két táborra oszlanak. Az igaz hívők, akik megtartják törvényeimet, és a megátalkodottak, akik ti ellenetek fognak fordulni. Készüljetek gyermekeim, mert üldözni fognak benneteket, és sokakat meg fognak ölni közületek. Valljatok meg Engem még az életetek árán is az emberek előtt, és akkor Én is megvallak titeket Atyám és szent angyalai előtt. Éljetek szüntelen készenlétben, mert hirtelen tör ki az üldözés! Atyám és angyalai már készen állnak, hogy megbüntessék ezt a bűneiben fetrengő világot. Atyám rengeteg kegyelmet adott ennek a világnak a megtérésre, de ők süketek és vakok a kegyelem befogadására. Elvakította őket a bűn. A szemük csak a paráznaságra éhes, a fülüket pedig a hamis hírekkel csiklandoztatják. Ilyenek: a média reklámjai: „Valósítsd meg önmagad! Cseréld le partneredet…stb.” Még kimondani is szégyen. Pedig most még nagyobb bűnben van a világ, mint amikor Szent Édesanyám Fatimában megmondta: „Ha nem tér meg a világ, akkor egy még szörnyűbb háború következik.” Sajnos ez meg is történt. Most is megjelenik Édesanyám harminc éve Medjugorjéban. Buzdít az imára és a megtérésre. Mégis sokan elutasítják, csakhogy ne kelljen megtérni. Jaj lesz nekik az elszámoltatásnál! Nem csak a tetteik miatt fognak bűnhődni, hanem azok következményei miatt is, amit a lelkek kárára tettek.
Kicsinyeim! Ti, akik elfogadjátok üzeneteimet, és törvényeim szerint éltek, készüljetek! Készüljetek fel a vértanúságra! Életetek feláldozásával, sőt, véretek kiontásával tegyetek tanúságot Rólam, Aki az életemet adtam oda, a Véremet ontottam ki értetek a keresztfán. Nem különb a szolga Uránál. Ha Engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Nézzetek apostolaimra! Kivétel nélkül mindnyájan elszenvedték a vértanúságot. Szent János apostol már keresztem alatt lelki vértanúvá lett. Tekintsetek az elmúlt két ezer év keresztény vértanúira! Mind az Én kegyelmemből lettek hősök és szentek. Ne féljetek! Nektek is megadom a kegyelmet, hogy ki tudjátok inni kelyhemet, és megvalljatok Engem az emberek előtt. Olyan erőt, bátorságot és ékesszólást adok nektek, amivel legyőzitek félelmeteket, és önként, Isten dicsőítve fogtok meghalni Értem. Amit kiszáll a lelketek ideiglenes, porsátor testetekből, egyenesen feljön Isten trónja elé, és örökkön örökké zengeni fogja a felséges Isten dicséretét, és örömötöknek soha nem lesz vége. Örök boldogságotok ez: Isten szemlélése színről színre teljes dicsőségében, amivel egy egész örökkévalóságon át nem tudtok majd betelni. Már most, előre örüljetek és ujjongjatok, hogy a mennyei haza örökösei vagytok, és ujjongó örömmel fogtok örvendezni örökkön örökké. Készüljetek! Tűz által tisztítom meg a világot. Ez az idő már nagyon közel van. Ti, akik még bukdácsoltok, sürgősen térjetek meg, mert az idő rövid! Erre áldok meg mindenkit az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
 2011. szeptember 26. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Az idő rövid. Már csak karnyújtásnyira van mindannak beteljesedése, amit mondtam neked.
Drága gyermekeim! Készüljetek! Szokatlan jelek lesznek az égen. Mindez figyelmeztetés lesz a bűnösök számára, hogy térjenek meg, mert ha nem, akkor tűz által pusztul el a világ. A kereszt az Én megváltásomat jelenti. Keresztem alá várok minden bűnét megbánó embert, mert a kereszt az üdvösség jele. A kereszten haltam rettenetes kínhalált a világ összes bűnéért. Így engeszteltem ki Atyám jogos haragját. Kereszthalálom által nyitottam ki számotokra a mennyország kapuját. Gyermekeim! Figyeljetek a jelenésekre! A ti korotokban, a ti napjaitokban válik valóra Joel próféta jövendölése: „Fiaitok és leányaitok prófétálnak, és álmokat látnak.” A világ számos táján megjelenik Édesanyám, és figyelmeztet a megtérésre. Én ugyanezt teszem. Sőt, még Szent József is megjelenik. Ismertetjük nektek a jövőt, hogy mi vár a világra, ha nem tér meg. Az üzenetek tartalma megegyezik a szentírással: „Tűz által tisztul meg a világ.” (2 Pt. 3) Kérdezzétek meg magatokban: Kinek az érdeke, hogy ne fogadjátok el ezeket az égből jövő üzeneteket? Én megmondom nektek: a sátán érdeke. Egyedül ő akar elbuktatni benneteket. Ő soha nem fogja mondani nektek, hogy térjetek meg, járuljatok a szentségekhez, és imádkozzatok. Gyermekeim! A józan eszetekre hallgassatok! Minden üzenet, amelynek a tartalma megegyezik a Szentírással, az magától Istentől jön, Aki meg akar menteni benneteket. Csak Isten buzdít a megtérésre, a szentségek vételére és az állandó imára. Ne higgyetek a sátánnak! Minden látnokot üldöztek, mint ahogy apostolaimat is. Ti ne álljatok az üldözők mellé! Fogadjátok meg Szent Pál tanítását: „Vizsgáljatok meg mindent! A jót tartsátok meg, a rossztól határolódjatok el!” Ezek az égi üzenetek életmentő kegyelmek minden ember számára. Ahol túlárad a bűn, ott  túlárad a kegyelem. Isten a látnokain keresztül árasztja ki kegyelmét erre a bűnös világra. Ha csak egy ember tér meg, már nem volt hiábavaló a figyelmeztetés.
Gyermekeim! Térjetek meg sürgősen, amíg még nem késő! Az idő, a haladék hamar lejár. Ezt a földi életet arra kaptátok, hogy felkészüljetek az átmenetre a földről a mennybe. Minden ember életében a legfontosabb, sorsdöntő pillanat a halál pillanata. Egész életetekben úgy éljetek, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna. Ez a szüntelen készenlét, amit az Evangéliumban kértem tőletek, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Úgy jövök el, mint a tolvaj, vagyis meglepetés szerűen. Amikor lelketek kiszáll ebből az érzékies porsátor testből, meglát Engem, a Mindenhatót, az Örökkévalót, a Megváltót színről színre. Akik bűnben haltak meg, azok haláluk után szembesülnek az igazsággal, hogy Én vagyok. De akkor már nem tudnak változni, és örökre elvesznek. Ó, ha tudnátok, mennyien kárhoznak el!!! Éjjel-nappal imádkoznátok, csakhogy egyet is megmentsetek. Kérve kérlek benneteket, ne az evilági élvezeteknek éljetek, hanem higgyetek az Evangéliumban, és váltsátok tettekre tanításomat! Aki hisz, az üdvözül. Aki nem, az elkárhozik. Ne hagyjátok, hogy a sátán elültesse a szívetekbe a kétely magvait! Őrizzétek meg Belém vetett hiteteket, mert ez üdvösségetek alapja! Ez kormányozza tetteiteket, és irányítsa egész életeteket! Ebből fakad a remény, és magából Istenből a szeretet. Ez a három isteni erény. Ezt kövessétek, és élni fogtok örökké! Soha ne álljatok szóba a sátánnal! Évát is hazugsággal szedte rá. Veletek is így bánik el. De ti ne hagyjátok magatokat! Kioktattalak benneteket. Egyedül Nekem, az élő Istennek higgyetek! Én kereszthalálommal bizonyítottam, hogy szeretlek titeket. Megáldalak benneteket az örök üdvösségre az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2011. szeptember 26. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Az idő rövid. Már csak karnyújtásnyira van mindannak beteljesedése, amit mondtam neked.
Drága gyermekeim! Készüljetek! Szokatlan jelek lesznek az égen. Tűzvörös felhő jelenik meg, benne a véres kereszt. Mindez figyelmeztetés lesz a bűnösök számára, hogy térjenek meg, mert ha nem, akkor tűz által pusztul el a világ. A kereszt az Én megváltásomat jelenti. Keresztem alá várok minden bűnét megbánó embert, mert a kereszt az üdvösség jele. A kereszten haltam rettenetes kínhalált a világ összes bűnéért. Így engeszteltem ki Atyám jogos haragját. Kereszthalálom által nyitottam ki számotokra a mennyország kapuját. Gyermekeim! Figyeljetek a jelenésekre! A ti korotokban, a ti napjaitokban válik valóra Joel próféta jövendölése: „Fiaitok és leányaitok prófétálnak, és álmokat látnak.” A világ számos táján megjelenik Édesanyám, és figyelmeztet a megtérésre. Én ugyanezt teszem. Sőt, még Szent József is megjelenik. Ismertetjük nektek a jövőt, hogy mi vár a világra, ha nem tér meg. Az üzenetek tartalma megegyezik a szentírással: „Tűz által tisztul meg a világ.” (2 Pt. 3) Kérdezzétek meg magatokban: Kinek az érdeke, hogy ne fogadjátok el ezeket az égből jövő üzeneteket? Én megmondom nektek: a sátán érdeke. Egyedül ő akar elbuktatni benneteket. Ő soha nem fogja mondani nektek, hogy térjetek meg, járuljatok a szentségekhez, és imádkozzatok. Gyermekeim! A józan eszetekre hallgassatok! Minden üzenet, amelynek a tartalma megegyezik a Szentírással, az magától Istentől jön, Aki meg akar menteni benneteket. Csak Isten buzdít a megtérésre, a szentségek vételére és az állandó imára. Ne higgyetek a sátánnak! Minden látnokot üldöztek, mint ahogy apostolaimat is. Ti ne álljatok az üldözők mellé! Fogadjátok meg Szent Pál tanítását: „Vizsgáljatok meg mindent! A jót tartsátok meg, a rossztól határolódjatok el!” Ezek az égi üzenetek életmentő kegyelmek minden ember számára. Ahol túlárad a bűn, ott  túlárad a kegyelem. Isten a látnokain keresztül árasztja ki kegyelmét erre a bűnös világra. Ha csak egy ember tér meg, már nem volt hiábavaló a figyelmeztetés. Gyermekeim! Térjetek meg sürgősen, amíg még nem késő! Az idő, a haladék hamar lejár. Ezt a földi életet arra kaptátok, hogy felkészüljetek az átmenetre a földről a mennybe. Minden ember életében a legfontosabb, sorsdöntő pillanat a halál pillanata. Egész életetekben úgy éljetek, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna. Ez a szüntelen készenlét, amit az Evangéliumban kértem tőletek, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Úgy jövök el, mint a tolvaj, vagyis meglepetés szerűen. Amikor lelketek kiszáll ebből az érzékies porsátor testből, meglát Engem, a Mindenhatót, az Örökkévalót, a Megváltót színről színre. Akik bűnben haltak meg, azok haláluk után szembesülnek az igazsággal, hogy Én vagyok. De akkor már nem tudnak változni, és örökre elvesznek. Ó, ha tudnátok, mennyien kárhoznak el!!! Éjjel-nappal imádkoznátok, csakhogy egyet is megmentsetek. Kérve kérlek benneteket, ne az evilági élvezeteknek éljetek, hanem higgyetek az Evangéliumban, és váltsátok tettekre tanításomat! Aki hisz, az üdvözül. Aki nem, az elkárhozik. Ne hagyjátok, hogy a sátán elültesse a szívetekbe a kétely magvait! Őrizzétek meg Belém vetett hiteteket, mert ez üdvösségetek alapja! Ez kormányozza tetteiteket, és irányítsa egész életeteket! Ebből fakad a remény, és magából Istenből a szeretet. Ez a három isteni erény. Ezt kövessétek, és élni fogtok örökké! Soha ne álljatok szóba a sátánnal! Évát is hazugsággal szedte rá. Veletek is így bánik el. De ti ne hagyjátok magatokat! Kioktattalak benneteket. Egyedül Nekem, az élő Istennek higgyetek! Én kereszthalálommal bizonyítottam, hogy szeretlek titeket. Megáldalak benneteket az örök üdvösségre az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Bepillantás Keresztrefeszítésem történetébe

2011. szeptember 26., hétfő, 23:45
Drága szeretett leányom, ma este adtam neked az első bepillantást Keresztrefeszítésem történetébe, amely meglepett téged. Mégis, nagy jelentősége van annak, amit felfedtem előtted.

Sokan a langyos hívők közül, azt gondolják, mivel Én Isten Fia vagyok, hogy amikor Engem keresztre feszítettek, talán mégsem szenvedtem el azt a testi fájdalmat, amit egy ember elszenvedne. Azon a véleményen is vannak még, hogy Isteni állapotom miatt, semmi félelmem sem volt, azaz nem is lehetett volna, az által az erő által, amelyet Atyámtól kaptam.

A valóság egészen más volt. Nagyon egyedül éreztem magam és féltem. Számomra, a (Getszemáni) kertben eltöltött idő, emberi természetem miatt, borzasztó volt. Ne feledd, hogy testben jöttem hozzátok. Ugyanazt a fájdalmat és bánatot éreztem, mint minden más ember. Sok ember ezt nem érti meg.

Elhagyatottnak éreztem magam Örök Atyám által és bizonyos szempontból az apostolok ezt magától értetődőnek tartották, mert semmit sem tettek azért, hogy ebben a szörnyű órában megvigasztaljanak Engem.

Amikor hóhéraimmal álltam szemben, reszkettem a félelemtől és vádaskodásaikra alig tudtam válaszolni. Úgy éreztem magam, mint minden más ember, amikor egy erőszakos kivégzéssel kell szembe néznie. Méltóságom azonban megmaradt, tekintettel arra az áldozatra, amelyről tudtam, hogy ezt az emberiségért kell meghoznom. Tudom, hogy ellentmondásnak tűnik, mégis a szenvedésem alatt, a Szívemben, szeretetet és örömet éreztem. Mert tudtam, gyermekeim, hogy a halálom, az Örökkévalóságra fogja a lelketeket megmenteni. De most azt szeretném, ha megkérdeznétek magatoktól: kereszthalálom által, hányan menekülhetnének meg közületek? Ki szeretne megmenekülni, és ki érti valóban ennek a jelentőségét?

Mert halálom által, az emberek, most beléphetnek a Mennyországba. Vajon tudják – e, hogy, csak a saját elhatározásuk és a szabad akaratuk által valósulhat ez meg? Számotokra, az Istenbe, a Mennyei Atyába vetett hitetek előnyt kell, hogy élvezzen. Gyertek előbb Hozzám és Én, Hozzá viszlek benneteket. Kövessétek tanításaimat, melyeket a Szentírás által kaptatok. Szeressétek a felebarátaitokat. Maradjon a hitetek egyszerű. Tartsatok a hitetekről egy kiegyensúlyozott képet. Szeressetek Engem. Imádkozzatok Hozzám. Imádjatok Engem. Engedjétek meg Nekem, hogy gyengéd Szívemmel szeresselek benneteket, így Isteni Jelenlétem eláraszthatja értékes kis lelketeket. Én a tietek vagyok. Ti az enyéim vagytok. Ez ilyen egyszerű.

Minél többet imádkoztok, annál közelebb fogtok kerülni Hozzám és annál szorosabban fog összefonódni a szívetek, az Enyémmel.

Jézusotok,

Az emberiség Megváltója