2011. szeptember 27., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Bepillantás Keresztrefeszítésem történetébe

2011. szeptember 26., hétfő, 23:45
Drága szeretett leányom, ma este adtam neked az első bepillantást Keresztrefeszítésem történetébe, amely meglepett téged. Mégis, nagy jelentősége van annak, amit felfedtem előtted.

Sokan a langyos hívők közül, azt gondolják, mivel Én Isten Fia vagyok, hogy amikor Engem keresztre feszítettek, talán mégsem szenvedtem el azt a testi fájdalmat, amit egy ember elszenvedne. Azon a véleményen is vannak még, hogy Isteni állapotom miatt, semmi félelmem sem volt, azaz nem is lehetett volna, az által az erő által, amelyet Atyámtól kaptam.

A valóság egészen más volt. Nagyon egyedül éreztem magam és féltem. Számomra, a (Getszemáni) kertben eltöltött idő, emberi természetem miatt, borzasztó volt. Ne feledd, hogy testben jöttem hozzátok. Ugyanazt a fájdalmat és bánatot éreztem, mint minden más ember. Sok ember ezt nem érti meg.

Elhagyatottnak éreztem magam Örök Atyám által és bizonyos szempontból az apostolok ezt magától értetődőnek tartották, mert semmit sem tettek azért, hogy ebben a szörnyű órában megvigasztaljanak Engem.

Amikor hóhéraimmal álltam szemben, reszkettem a félelemtől és vádaskodásaikra alig tudtam válaszolni. Úgy éreztem magam, mint minden más ember, amikor egy erőszakos kivégzéssel kell szembe néznie. Méltóságom azonban megmaradt, tekintettel arra az áldozatra, amelyről tudtam, hogy ezt az emberiségért kell meghoznom. Tudom, hogy ellentmondásnak tűnik, mégis a szenvedésem alatt, a Szívemben, szeretetet és örömet éreztem. Mert tudtam, gyermekeim, hogy a halálom, az Örökkévalóságra fogja a lelketeket megmenteni. De most azt szeretném, ha megkérdeznétek magatoktól: kereszthalálom által, hányan menekülhetnének meg közületek? Ki szeretne megmenekülni, és ki érti valóban ennek a jelentőségét?

Mert halálom által, az emberek, most beléphetnek a Mennyországba. Vajon tudják – e, hogy, csak a saját elhatározásuk és a szabad akaratuk által valósulhat ez meg? Számotokra, az Istenbe, a Mennyei Atyába vetett hitetek előnyt kell, hogy élvezzen. Gyertek előbb Hozzám és Én, Hozzá viszlek benneteket. Kövessétek tanításaimat, melyeket a Szentírás által kaptatok. Szeressétek a felebarátaitokat. Maradjon a hitetek egyszerű. Tartsatok a hitetekről egy kiegyensúlyozott képet. Szeressetek Engem. Imádkozzatok Hozzám. Imádjatok Engem. Engedjétek meg Nekem, hogy gyengéd Szívemmel szeresselek benneteket, így Isteni Jelenlétem eláraszthatja értékes kis lelketeket. Én a tietek vagyok. Ti az enyéim vagytok. Ez ilyen egyszerű.

Minél többet imádkoztok, annál közelebb fogtok kerülni Hozzám és annál szorosabban fog összefonódni a szívetek, az Enyémmel.

Jézusotok,

Az emberiség Megváltója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése