Bergoglio nyilvánosan propagálja a pogány rituálét – a démonok segítségül hívását a füstölő szertartáson -, ráadásul beviszi azt egyenesen a katolikus templomokba! A templomnak ez a megszentségtelenítése álszent módon megtisztításként van megnevezve! Ez az ő programjának teljesítése, amelyet már az ún. Amazóniai zsinaton kitűzött. Itt a pogány, tehát sátánista elemek és praktikák bevezetését programozta be a szent liturgiába. Ez az istentagadás legfelsőbb szintje, az első parancsolat elleni bűn és de facto az állandó áldozat eltávolítása, amire Dániel próféta figyelmeztet és amit Jézus is megemlít néhány nappal megváltó halála előtt (Mt 24,16).

Az aposztázis belső folyamata hivatalosan a II. Vatikáni Zsinattal kezdődött. Az nemcsak hogy ajtót nyitott a modernizmus eretneksége előtt, hanem a Nostra aetate dokumentummal elkezdte a pogánysággal kevert szinkretizmus destruktív folyamatát. II. János Pál ezt a programot megtestesítette és 1986-ban összejövetelre hívta a pogányokat Assisibe. Velük való egységben imádkozott az ún. közös istenhez annak teljes tudatában, hogy a pogányok nem az Istenhez imádkoznak, hanem démonokhoz és az ördöghöz. Ezzel átkot vont le az egész egyházra.

 

 

A II. Vatikáni Zsinat belenyúlt a liturgikus térbe is és a papokat megfordította, hátukat mutatva a szentélynek. A templombelső deszakralizációja ment végbe. Most Bergoglio szinodális útjának (folyamatának) programja egyenesen a templom satanizációját foglalja magába. Az ő célja átvezetni a katolikus egyházat a New Age antikrisztusi struktúrájába, ahol már nem Istent imádják, hanem a démonokat.

Pachamama démon trónra emelésével Bergoglio átkot vont le a katolikus egyházra és az emberiségre. Kívülre ez azáltal mutatkozott meg, ahogyan Bergoglio elkezdte az ún. pandémiát a templomok bezárásával és a „vakcinát mindenkinek” fanatikus jelszóval azzal az ördögi szlogennel, hogy „ez a szeretet megnyilvánulása”.

Most, a tervezett vakcináció következő szakasza előtt, amelynek a Great (nagy) reset-tel kell kapcsolatban állnia, Bergoglio az átok újabb fellegét vonja a katolikus egyházra és a világra. Szándékosan Kanadába megy és az ún. bennszülöttektől való bocsanatkérés álcája alatt konkrét célt követ, mégpedig a pogány sátánizmus propagálását bent a templomban. Ehhez az ún. füstőlő szertartás nevű pogány rituálét tervezte be. Valójában azonban a templom lelki beszennyezéséről van szó a démonok segítségül hívásával.

Emiatt a katolikusoknak hathatós bűnbánatot kellene tartaniuk, amelynek első lépése a nyilvánvalóan eretnektől és az ő útjától való elválás, amely lázadás a Szentháromság Isten ellen és a pokolban végződik. Ezt ma már a vak is látja. A katolikusok kötelesek bűnbánatot tartani amiatt, hogy az ő bűntetteivel kapcsolatban hallgatnak, noha már nyilvánosan juttatja érvényre a sátánizmust! A katolikusok talán nem ismerik az első parancsolatot? Talán nem tudják, hogy nem vethetik alá magukat annak, aki a démonoknak és az ördögnek veti alá magát és Istent nyilvánosan megsérti és kigúnyolja Őt? Az ezzel az eretnekkel való egység által, aki a legmagasabb hivatalt bitorolja az egyházban, átkot vonnak le magukra és kiirtják magukat Krisztus Titokzatos Testéből.

Ma is így szól az Úr, a Seregek Istene, Izrael Istene: „Miért tesztek ily nagy rosszat magatokkal? Miért bosszantotok engem kezetek műveivel, más isteneknek tömjénezve… Hogy kiirtsanak titeket, és átokká meg gyalázattá legyetek – ti a katolikus egyház tagjai – a föld minden nemzete között.”

Ez egy szörnyű valóság, kiirtani valakinek magát Krisztus Titokzatos Testéből! ennek következménye valóban az átok, a lelki vaksággal összekapcsolódó átok. Tudatosítjátok ezeket a borzasztó következményeket a ti üdvösségetekre nézve, drága katolikusok?

Tisztelt püspökök és papok, a tévtanító és eretnek Bergoglio, aki nyilvánosan a pogányságot, a szodómiát propagálja és felszámolja Isten valamennyi parancsolatát, vajon valódi pápa? Ha ő a valódi pápa, akkor ti vele együtt elfordultatok az igaz Istentől! Vajon nem tudjátok megkülönböztetni a mennybe vivő utat és a pokolba vivő utat? Bergoglio nyilvánosan káromolja Istent, miért bólogattok neki erre és miért vagytok vele egységben? A bergogliánus szekta számára már sem az első, sem a többi parancsolat nem létezik.

A prófétán keresztül Isten ismét figyelmeztet: „Gonoszságukkal bosszantottak engem, amikor tömjénezni jártak, és más isteneket tiszteltek, akiket nem ismertek…” Isten az ilyen tömjénégetést, az ilyen füstölést utálatosságnak nevezi: „Ne kövessetek el olyan utálatos dolgot, amit gyűlölök!” (Jer 44,3.4b) Bergoglio azonban elkövetik ezt az utálatos dolgot és ráadásul bűnös precedenssé teszi azt.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                 + Timóteus

püspök-titkárok

2022.7.28.

 

Letöltés: BKP: Ferenc propagálja az ún. füstölő szertartást, tehát a démonok segítségül hívását a templomban Kanadában – de mit mond Isten? (2022.7.28.)